Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Cafe ‚‚Utopija"
Hvala vam svima! Ja sam malo mamuran, nemam šta pametnije da kažem trenutno.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Mamurluk je odlično opravdanje. Kao i ženama PMS. A slični su i simptomi.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Čestitam Still! Da je živ i zdrav! I pametan na strica!
Izvini što kasnim sa čestitkom, malo sam van sebe. :p
Izvini što kasnim sa čestitkom, malo sam van sebe. :p
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Čestitam, Still! Da bude pametan i umetnik na strica.
Cesarice, pesma je baš lepa i ja sam zadovoljan što je pobedila. Ali, zašto zaboga deliš pesme na strane i domaće, umesto da dobre i loše???
cesarica ::Domaca Cestitam ms.k!
Cesarice, pesma je baš lepa i ja sam zadovoljan što je pobedila. Ali, zašto zaboga deliš pesme na strane i domaće, umesto da dobre i loše???
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Pa meni se cini da vi ovdje vise to gledate od mene. Za pjesmu godine u takmicenju nije bila nijedna domaca pjesma. Vi ili ne slusate domace ili ih (i) ne volite, pa prema tome ja ne dijelim, vec vi. Za mene je zaista veliko cudo kad domaca pjesma pobjedi na takmicenju, ma cudo je i kad u izboru naidje neka domaca.
Ja dijelim na dobre i lose, zato sam upravo i komentarisala za pjesmu godine da ih je samo 5 dobrih. I te dobre su i bile na vrhu. Nije tajna, ja vise volim domace i posebno me raduje pobjeda domacih, pogotovo neke meni drage pjesme kao sto je Merlinova.
Ja dijelim na dobre i lose, zato sam upravo i komentarisala za pjesmu godine da ih je samo 5 dobrih. I te dobre su i bile na vrhu. Nije tajna, ja vise volim domace i posebno me raduje pobjeda domacih, pogotovo neke meni drage pjesme kao sto je Merlinova.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Da vas pitam nešto - pitanje je za sve. Treba li da odem na psihijatriju zato što želim nekog da ubijem? Istinski to želim. Koliko znam tolike ubice šetaju sasvim normalno i slobodno
Ivana_- Ugledni forumaš
Ja mislim da ne trebas, ali bi svakako trebala da razgovaras sa psihologom, tj. nekim strucnim licem.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ma jok. Ja imam čitav spisak za odstrel. Jedino me, kao i većinu, sprečava zakon jer niko ne želi da robija. Da nije toga, ala bismo se proredili....Ivana_ ::Treba li da odem na psihijatriju zato što želim nekog da ubijem? Istinski to želim. Koliko znam tolike ubice šetaju sasvim normalno i slobodno
male- Legendarni član
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Čudesan splet okolnosti ... Ivana depresivna, Poet se sigurno počeo drogirati, a Stil je bio pijan... + Da ne bi tvojih bodova - ništa od pobijede...Ces ::Domaca Cestitam ms.k!
Da su okolnosti bile drugačije...ko zna...
Kreten Kad to tako kažeš zvuči grozomorno Kao: "Dvica (si). Sjedi." KretenPoet ::Ces ::Domaca Cestitam ms.k!
Cesarice, pesma je baš lepa i ja sam zadovoljan što je pobedila.
Ako ćete se opet konstruktivno raspravljate ko ima dobaš/loš ukus... Da riješim dilemu... Oboje ste katastrofaPoet ::Ces ::Domaca Cestitam ms.k!
Volem/obožavam Ali sam za većinu (pretjerano) emotivno vezana, a pjesme za koje sam (pretjerano) emotivno vezana ne šaljem na takmičenje...Ces ::Pa meni se cini da vi ovdje vise to gledate od mene. Za pjesmu godine u takmicenju nije bila nijedna domaca pjesma. Vi ili ne slusate domace ili ih (i) ne volite...
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Ces, ma razumem to, nego mi se čini da imaš odbojnost prema stranim pesmama, zato pitam, ali verovatno i ti misliš da, recimo, ja imam odbojnost prema domaćim, a nije tako, samo ređe slušam domaću muziku iz kog god razloga.
Ms.k, nije moguće da si uspela iz nečeg lepog što sam rekao da izvučeš samo ružno. Gromozorno je jedino kad ti sitničariš i izvlačiš iz konteksta.
Ivana, trebalo bi nađeš psihologa s kojim bi popričala ako te već to toliko muči.
Ms.k, nije moguće da si uspela iz nečeg lepog što sam rekao da izvučeš samo ružno. Gromozorno je jedino kad ti sitničariš i izvlačiš iz konteksta.
Ivana, trebalo bi nađeš psihologa s kojim bi popričala ako te već to toliko muči.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
male ::Ma jok. Ja imam čitav spisak za odstrel. Jedino me, kao i većinu, sprečava zakon jer niko ne želi da robija. Da nije toga, ala bismo se proredili....Ivana_ ::Treba li da odem na psihijatriju zato što želim nekog da ubijem? Istinski to želim. Koliko znam tolike ubice šetaju sasvim normalno i slobodno
Hahahahahahahaha da . . . Kupi mi majko top.
Still, tvoje mi se savet najviše dopada. <3:-*
Hvala vam.
Ivana_- Ugledni forumaš
Što se sitničarenja tiče - Mjesec (tj. duša) mi u Djevici, pa je analiziranje, sitničaranje i sl. itd. nešto što je utkano u samu moju srž i nešto što je jače od mene same... ...Makar bi ti, od svih, trebao imati najviše razumjevanja za tako što... ...mada...ko zna šta si u podznaku, a i više si Lav, nego Djevica... ... ...ma, evo ti opet ćuška
A što se ružnoće tiče... Kako reče Prever:
Čak i ako ga
gledate
loše
predeo
nije ružan
možda je loše
oko vaše.
Iliti - imam ružne oči
A što se ružnoće tiče... Kako reče Prever:
Čak i ako ga
gledate
loše
predeo
nije ružan
možda je loše
oko vaše.
Iliti - imam ružne oči
ms.k- Zavisni član
Polly, čestitam što si dobila posao na neko vrijeme i želim ti da ubrzo nadješ i stalni posao.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Hvala, Troja!
Tako obično krene u prosvjeti, važno je ući u sustav, povezati se s ljudima... nadam se da ću uskoro naći i nešto za stalno.
Tako obično krene u prosvjeti, važno je ući u sustav, povezati se s ljudima... nadam se da ću uskoro naći i nešto za stalno.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Čestitam Polly. Svako dobro.
Izvinjavam se javno Troji.
Izvinjavam se javno Troji.
Ivana_- Ugledni forumaš
U redu je Ivana.
Troja- Legendarni član
Ivana, bolje pazi šta pišeš nego da se posle izvinjavaš... A, da: Divan smajli!
male- Legendarni član
" Divan smajli! "
...
Ceeesss...
(moram trunkicu da te ugnjavim... ...nisam odavno... ... nedostajalo mi je... )
ms.k- Zavisni član
Pozdrav štrumfovi.
Kod nas jutros stegnuo mraz. Sve se zabijelilo. Valja sad izaći vani na ovu zimu.
Kod nas jutros stegnuo mraz. Sve se zabijelilo. Valja sad izaći vani na ovu zimu.
Troja- Legendarni član
A ja naložio sušaru...
male- Legendarni član
Danas procitah u novinama da su osudili nekog tipa na 12 sedmica zatvora zato sto je ubio nozem psa od koga se plasio da ne ugrize njegovo dijete. Taman sam htjela da napisem jednu indigniranu poruku novinama i osudim sto su ga poslali u zatvor, kad odlucih da izguglam kakva je rasa psa bila u pitanju.
Ovo su neki od predstavnika te vrste:
Sad naprosto ne znam sta da kazem. Znam da te moze i ovakvo kuce ujesti, ali da li je zaista ovo tako zastrasujuci pas da ga trebas ubiti?
Ovo su neki od predstavnika te vrste:
Sad naprosto ne znam sta da kazem. Znam da te moze i ovakvo kuce ujesti, ali da li je zaista ovo tako zastrasujuci pas da ga trebas ubiti?
Troja- Legendarni član
Malo je 12 sedmica. Čovek je debil i treba ga uštrojiti kako se ne bi dalje razmnožavao.
male- Legendarni član
Ja se bijah bas naljutila da cujem da je neko poslan u zatvor jer je htio da zastiti dijete od psa, ali reci da je ovaj pas pretstavljao veliku opasnost za dijete zvuci mi kao zahebancija.
Troja- Legendarni član
To je ono bahato ponašanje kao da je iz Beograda...
male- Legendarni član
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 4 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu