Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Cafe ‚‚Utopija"
Uklapaš se polako.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Tudej iz džast a nadr dej den jestrdejDarko 47 ::
Adverb * nȅsuvislo (Cyrillic spelling не̏сувисло) ::: incoherently, confusedly, senselessly *
Jasno ovo treba da se prevede a ja ne znam svetski jezik jer nisam bio putovao niti svet niti učio školu sa engleskim jezikom. Mmmmm ?
Pozdrav veliki ~~~
~~~ Uh ala se namučih... koji li je ovo jezik... Google translate opet prevodi pogrešno, ko zna po koji put... Moram ponovo u školu jer programski jezik nisam savladao dovoljno ~~~
Darko 47- Istraživač
- Broj poruka : 163
Godina : 77
Datum upisa : 23.10.2017
◘ Vandaag is een andere dag dan gisteren ◘Darko 47 ::
Adverb * nȅsuvislo (Cyrillic spelling не̏сувисло) ::: incoherently, confusedly, senselessly *
Jasno ovo treba da se prevede a ja ne znam svetski jezik jer nisam bio putovao niti svet niti učio školu sa engleskim jezikom. Mmmmm ?
‚~~ E najzad, ovo znam, a nemam školu nikakvu ~~
Darko 47- Istraživač
- Broj poruka : 163
Godina : 77
Datum upisa : 23.10.2017
ms.k ::... 'držim distancu i blenem'... ...potiljak i kičma mi popucaše po šavovima... jbt... svaki put osjetim... i onda ono pitanje... da li... ... zaista... ...sjećam se kad sam prvi put konstatovala... ali... jbt... koliko to dugo zaista traje... od kad...
Hvala ti Ms.K sto si nam tako fino objasnila sta te je danas iznerviralo.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
'De ste mrmoti!
Pazite ukratko najnovije događanje. Sutra je Sveti Luka. Tašta slavi. I juče, u jeku priprema se saplela na ništa i pala na 4 stepenika niže odmorište. Sva se ugruvala i jedva može na noge. Ako je tako dok je povreda vruća, biće mnogo gore kada se ohladi... I sa tom mišlju, spakujemo je u auto i kod lekara. I to je trajalo celo popodne... Rezime: polomila stidnu kost! Imala je ogromnu sreću da nije i karlicu i kuk jer oba koKčica se obično lomi uz ove veće. I sada strogo mirovanje. Ne može sama ni do WC. Ali, ne odustaje od slave i gostiju...
Pazite ukratko najnovije događanje. Sutra je Sveti Luka. Tašta slavi. I juče, u jeku priprema se saplela na ništa i pala na 4 stepenika niže odmorište. Sva se ugruvala i jedva može na noge. Ako je tako dok je povreda vruća, biće mnogo gore kada se ohladi... I sa tom mišlju, spakujemo je u auto i kod lekara. I to je trajalo celo popodne... Rezime: polomila stidnu kost! Imala je ogromnu sreću da nije i karlicu i kuk jer oba koKčica se obično lomi uz ove veće. I sada strogo mirovanje. Ne može sama ni do WC. Ali, ne odustaje od slave i gostiju...
male- Legendarni član
Kod tebe uvijek neki dramatični dogadjaji. Želim joj brz oporavak.
Troja- Legendarni član
Nije tolko problem što se saplela o ništa (kao i ja do sad mnogo puta), nego što, kako mi moja teta dr vajek kaže: "stvar je u tome da se padne pod određenim (nezgodnim) uglom"... ...Tako da kao preventivu ponijeti tašti na slavu uglomjer, da bi sledeći puta prilkom saplitanja o ništa znala pod kojim uglom da padne da se ne povredi...
Mada...sad...sve se nešto mislim...i jasno mi nije što si nenormalan i brineš za taštu...gdje to postoji... ...totalno vird... ...zapravo...ništa joj ne nosi uglomjer...neka pada pod nezgodne uglove...
Mada...sad...sve se nešto mislim...i jasno mi nije što si nenormalan i brineš za taštu...gdje to postoji... ...totalno vird... ...zapravo...ništa joj ne nosi uglomjer...neka pada pod nezgodne uglove...
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
'Jutro mrmoti!
I da: j**ale te tačkice!
Uvek...Troja ::Kod tebe uvijek neki dramatični dogadjaji
Ili žiro-kompas.ms.k ::kao preventivu ponijeti tašti na slavu uglomjer, da bi sledeći puta prilkom saplitanja o ništa znala pod kojim uglom da padne da se ne povredi...
Pa korisna je. Čuva mi dete.ms.k ::Mada...sad...sve se nešto mislim...i jasno mi nije što si nenormalan i brineš za taštu...gdje to postoji... ...totalno vird... ...zapravo...ništa joj ne nosi uglomjer...neka pada pod nezgodne uglove...
I da: j**ale te tačkice!
male- Legendarni član
Taaačkice...
Uvek...
Znala sam ja da u nekom grmu leži zec...Pa korisna je. ...
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Still_dreaming ::...da sam se posle tri meseca mlaćenja konačno uselio u novi stan!
Cestitam uz zelje da budes zadovoljan novim stanom i da tu dozivis mnoge sretne trenutke.
Troja- Legendarni član
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
'Jutro mrmoti!
Budan od sabajle, sada malo seo za komp.
Danas baš tmurno...
Budan od sabajle, sada malo seo za komp.
Danas baš tmurno...
male- Legendarni član
Insomnia...
Budan od 1/2 4. Ustao u 1/2 5. Kud' li ću danas ovakav...?
Budan od 1/2 4. Ustao u 1/2 5. Kud' li ću danas ovakav...?
male- Legendarni član
Ja ljeti, a ti zimi, ustajem rano kao avet. Hajde jasno mi je za mene ljeti, rano pocinje da svice, ali zasto ti vilenises?
Troja- Legendarni član
Pojma nemam. Legnem oko ponoći. +/- pola sata. I probudim se u 4-5. I prispava mi se posle oko 13-14 sati. Ako i legnem da spavam tada, spavam 20-30 minuta i to je to. Insomnia...
male- Legendarni član
Hej mrmoti!
Pozdrav iz Ivanjice. Ovde sam na kraćem odmoru. Podsećam se starih staza...
Pozdrav iz Ivanjice. Ovde sam na kraćem odmoru. Podsećam se starih staza...
male- Legendarni član
Podsjecaj se i uzivaj kad vec mozes. Mozes staviti i koju slicicu.
Troja- Legendarni član
male- Legendarni član
Troja- Legendarni član
Dakle, ja bih da vas kao nekad pozdravim i poslužim kuvanim vinom.
Kako provodite zimske dane? Jel neko putuje negde za praznike?
Kako provodite zimske dane? Jel neko putuje negde za praznike?
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Pozdrav, Poet! Hvala na kuhanom vinu. Ja ne putujem nigdje, sem do punca i punice za Bozic. Zimi ne putujem nesto, cuvam dane za lijepo vrijeme. Sem ako ne bih isla u neke toplije krajeve
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Hvala na posluzenju poeto. I ja mrzim da putujem zimi. Uvijek neke komplikacije sa otkazivanjem letova, a i London je divan u ovo doba godine, mnogo prijatniji nego vecina drugih mjesta na planeti. Unaprijed se radujem praznicima koji dolaze.
Troja- Legendarni član
Ehej, mrmoti! Od jutros 2x preložio pušnicu. Sezona sušenja u punom jeku: skidam jednu turu i kačim sledeću. Jede narod...
male- Legendarni član
Jao, male, daj postnetom pošalji nešto.
Neću ni ja nigde, ja planiram u februaru/martu neki duži put, jer imam odmora od ove godine još. Videćemo šta i kako ću da isplaniram.
Neću ni ja nigde, ja planiram u februaru/martu neki duži put, jer imam odmora od ove godine još. Videćemo šta i kako ću da isplaniram.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Still_dreaming ::...što opet radim ono što volim (trenutno lektorišem dve knjige pored posla).
Super! Kad konacno napisem knjigu dacu je tebi da je lektorises
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 39 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu