Arizona Dream
2 posters
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Arizona Dream
Godina: 1993.
Režija: Emir Kusturica
Scenario: David Atkins
Uloge: Johnny Depp, Jerry Lewis, Faye Dunaway
Kako vam se svidio ovaj film?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Arizona Dream
Još jedno moje "druženje" s Kusturicom neslavno je završilo, nije pomogao čak ni Johnny Depp.
U nekim filmovima magični realizam baš lijepo funkcionira (npr. Donnie Darko, Big Fish, Midnight in Paris, Beasts of the Southern Wild i, naravno, Amelie), ali ovdje mi je to djelovalo nakalemljeno, scene su se samo nizale bez neke logike (ili je bar meni to djelovalo potpuno nelogično).
Lili Taylor, koja me živcira još iz serije Six Feet Under, ovdje mi je bila odlična sa svojim kornjačama i harmonikom. A dobro sam se nasmijala i uz Vincenta Galloa dok gleda i citira filmove.
I "In the Death Car" mi se opet uvukla u uho.
U nekim filmovima magični realizam baš lijepo funkcionira (npr. Donnie Darko, Big Fish, Midnight in Paris, Beasts of the Southern Wild i, naravno, Amelie), ali ovdje mi je to djelovalo nakalemljeno, scene su se samo nizale bez neke logike (ili je bar meni to djelovalo potpuno nelogično).
Lili Taylor, koja me živcira još iz serije Six Feet Under, ovdje mi je bila odlična sa svojim kornjačama i harmonikom. A dobro sam se nasmijala i uz Vincenta Galloa dok gleda i citira filmove.
I "In the Death Car" mi se opet uvukla u uho.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Arizona Dream
Moracu ovaj film ponovo pogledati, jer ga se slabo sjecam. Znam samo da je bio bizaran sto obozavam i da mi se jako dopao. "In the Death Car" mi je cesto na playlisti
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu