Što se dogodilo s Baby Jane? (What Ever Happened to Baby Jane?)
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Što se dogodilo s Baby Jane? (What Ever Happened to Baby Jane?)
Godina: 1962.
Režija: Robert Aldrich
Scenario: Lukas Heller prema romanu Henryja Farrella
Uloge: Bette Davis, Joan Crawford, Victor Buono
Kako vam se svidio film?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Što se dogodilo s Baby Jane? (What Ever Happened to Baby Jane?)
Početkom marta s prikazivanjem je krenula serija Feud - o "ratu" između glumica Bette Davis i Joan Crawford. Serija me je zainteresirala da pogledam i What Ever Happened To Baby Jane? jer je dio radnje serije vezan upravo uz taj film.
Tada sam pogledala nekih pola sata filma i izgubila volju, tako da mi je trebalo više od 2 mjeseca da film konačno pogledam. Odgledala sam ga neki dan i imaju preporuku svi oni koji voli crno-bijele filmove, Bette i Joan (koje i nose cijeli film) i, naravno, svi oni koji vole dobru dramu s odličnim likovima i radnjom koja vas tjera na razmišljanje.
Na IMDb-ju je među žanrovima naveden i horor, ali neka vas to ne zbuni, nema tu ništa od onih trzajućih scena - horor ćete prepoznati u ljudima, njihovim razmišljanjima, odlukama i ponašanju.
Moja ocjena: 8/10
Tada sam pogledala nekih pola sata filma i izgubila volju, tako da mi je trebalo više od 2 mjeseca da film konačno pogledam. Odgledala sam ga neki dan i imaju preporuku svi oni koji voli crno-bijele filmove, Bette i Joan (koje i nose cijeli film) i, naravno, svi oni koji vole dobru dramu s odličnim likovima i radnjom koja vas tjera na razmišljanje.
Na IMDb-ju je među žanrovima naveden i horor, ali neka vas to ne zbuni, nema tu ništa od onih trzajućih scena - horor ćete prepoznati u ljudima, njihovim razmišljanjima, odlukama i ponašanju.
Moja ocjena: 8/10
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu