Najbolja domaća serija...
+14
pahuljica
forest
Troja
Ika
Dora_Mar
male
Miloš_88
amaranth
chegirl
Neyra
ces@ric@
nexstosic
alhemicarka
Still_dreaming
18 posters
Najbolja domaća serija...
Sigurno ste gledali neke domaće serije...
Koja je po vašem mišljenju najbolja?
Ili su sve na isti kalup?
Ako ima neka dobra, šta je to izdvaja od drugih i čini kvaltetnom?
Koja je po vašem mišljenju najbolja?
Ili su sve na isti kalup?
Ako ima neka dobra, šta je to izdvaja od drugih i čini kvaltetnom?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Najbolja domaća serija...
''Otvorena vrata'',definitivno.... :blum:
alhemicarka- Novajlija
- Broj poruka : 35
Datum upisa : 05.04.2010
meni su najbolje domaće serije ''Agencija za SiS'' i ''Ljubav, navika, panika''.
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Datum upisa : 05.02.2010
alhemicarka ::''Otvorena vrata'',definitivno.... :blum:
Slazem se. Mislim da iz te serije znam sve replike napamet
Poslije te serije dobre su mi i "Lud, zbunjen - normalan" i "Bitange i princeze"
A od ovih ozbiljnijih, voljela sam pratiti Srecne ljude.
zbog silnih repriza vise ne mogu smisliti "Bolji zivot" i "Vruc vetar"
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
ja sam gledala hrvatsku seriju Dolina sunca i zaista mi se svidjela
mada su tu jos Lud, zbunjen, normalan prva sezona, kasnije je postalo previse glupo
mada su tu jos Lud, zbunjen, normalan prva sezona, kasnije je postalo previse glupo
Neyra- Novajlija
- Broj poruka : 24
Godina : 34
Datum upisa : 26.09.2010
Vratice se rode...Ima neku pokretacku snagu,navodi na razmisljanje.Plus dobra postava glumaca,dobra muzika,originalan scenario...
"Sta se ceka,da se desi cudo?Nema cuda,nema...mozda ih i ima,ali to nikada ne budu ona koja smo tako zeljno cekali.Sve uvek bude drugacije,mozda se nece vratiti rode,mozda ce se vratiti neke druge ptice,a mi ih necemo ni primetiti....jer cekamo rode..."
"Sta se ceka,da se desi cudo?Nema cuda,nema...mozda ih i ima,ali to nikada ne budu ona koja smo tako zeljno cekali.Sve uvek bude drugacije,mozda se nece vratiti rode,mozda ce se vratiti neke druge ptice,a mi ih necemo ni primetiti....jer cekamo rode..."
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Retko gledam bilo šta što je domaće produkcije, a ''Otvorena vrata'' i "Bitange i princeze" su fantastične.
Smeh je uz ove dve zagarantovan.
Smeh je uz ove dve zagarantovan.
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Od domaćih serija.. pa npr.
Kamiondžije, Bolji život, Srećni ljudi...
A pored tih, extra su mi i Ljubav Navika i Panika, Ono kao ljubav, Vratiće se rode - pošto su te serije osveženje za naše standarde.
Kamiondžije, Bolji život, Srećni ljudi...
A pored tih, extra su mi i Ljubav Navika i Panika, Ono kao ljubav, Vratiće se rode - pošto su te serije osveženje za naše standarde.
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
Najbolja jugoslovenska serija ikad je "Kuda idu divlje svinje".
Od novijih (srpskih) je "Vratiće se rode". Ima nešto i u prvom serijalu (17 epizoda) serije "Moj rođak sa sela". Ostalo su limunade.
Od novijih (srpskih) je "Vratiće se rode". Ima nešto i u prvom serijalu (17 epizoda) serije "Moj rođak sa sela". Ostalo su limunade.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Kamiondzije
Bela ladja
Ljuvbav navika i panika je bila ok...
Bela ladja
Ljuvbav navika i panika je bila ok...
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Ljubav, navika i panika je po mom mišljenju najbolja domaća serija. Malo preuveličavanje problema u kojima se skoro svaka porodica može prepoznati kroz određene situacije i to sve kroz komediju. Odlična serija!!!
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Ja sam voljela (a nikada nisam gledala reprize, pa mi nije dosadilo) da gledam Bolji Zivot. Dosta je dobra bila i serijalizacija Neciste krvi, kao i drame o zivotu Milosa Obrenovica sa Aleksandrom Bercekom u naslovnoj ulozi.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Bolji zivot je jako dobra serija koja otkriva sustinu funkcionisanja naseg drustva. Nerad, korupcija, nepotizam, nedodirljivi pojedinci, javasluk i naravno sve moze preko veze. Obican posten covek samo moze da nadrlja.
Inace ne znam koliko vam je poznato i bas me interesuje da li neko ima informaciju zasto je to uradjeno ali serija je u prvom ciklusu prikazana u 52 epizode od po 50 minuta, a onda su pojedini delovi izbrisani i napravljeno je 47 epizoda od po 38 minuta. To je ono sto i danas poseduje RTS i sto prikazuje u reprizama. Samo pri prvom emitovanju je prikazano sve, a nakon toga su epizode skracene. Sve u svemu izbrisano je jako dosta materijala. 52 epizode po 50 minuta je ukupno 2600 minuta, a onda je od toga napravljeno 47 epizoda od po 38 minuta, ukupno 1786 minuta. Znaci radi se o prvom serijalu koji je sniman 1987 i 1988 goidne.
Da li zna neko nesto o tome? Kome su to smetali pojedini delovi?
Inace ne znam koliko vam je poznato i bas me interesuje da li neko ima informaciju zasto je to uradjeno ali serija je u prvom ciklusu prikazana u 52 epizode od po 50 minuta, a onda su pojedini delovi izbrisani i napravljeno je 47 epizoda od po 38 minuta. To je ono sto i danas poseduje RTS i sto prikazuje u reprizama. Samo pri prvom emitovanju je prikazano sve, a nakon toga su epizode skracene. Sve u svemu izbrisano je jako dosta materijala. 52 epizode po 50 minuta je ukupno 2600 minuta, a onda je od toga napravljeno 47 epizoda od po 38 minuta, ukupno 1786 minuta. Znaci radi se o prvom serijalu koji je sniman 1987 i 1988 goidne.
Da li zna neko nesto o tome? Kome su to smetali pojedini delovi?
forest- Novajlija
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 13.07.2011
definitivno Gorki plodovi, i toplo preporucujemm svima koji nisu gledali, ima samo 32 eppizode.
Ljubav, navika panika
otvorena vrata
Nisu sve na isti kalup...
Ljubav, navika panika
otvorena vrata
Nisu sve na isti kalup...
pahuljica- Zaslužni član
- Broj poruka : 1675
Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011
Ja ne volim naše filmove i serije ali sam jedino gledao ‚‚Ljubav, navika, panika" jer se razlikuje od ostalih gluposti.. ‚‚Otvorena vrata" sam gledao kao mali.. Ipak je ‚‚Ljubav, navika, panika" neprevaziđeno..
Teixos- Član za primer
- Broj poruka : 1273
Godina : 34
Datum upisa : 27.04.2011
Općenito ne gledam baš TV pa sad i ne znam što se nudi... Ne volim domaće sapunice, za njih mislim da su na isti kalup i u nekima se pojavljuju glumci koji ne znaju ni g od glume.
Od onoga što sam gledala izdvojila bih Bitange i princeze (prva sezona mi je najbolja, kasnije previše forsiraju...) i Dobre namjere (ne sjećam se baš najbolje, ali mislim da je bila slaba gledanost pa je snimljena samo jedna sezona).
Od onoga što sam gledala izdvojila bih Bitange i princeze (prva sezona mi je najbolja, kasnije previše forsiraju...) i Dobre namjere (ne sjećam se baš najbolje, ali mislim da je bila slaba gledanost pa je snimljena samo jedna sezona).
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Od svih serija koje sam do sada gledao, najbolja su mi ‚‚Otvorena vrata'', ali samo prva polovina epizoda, pa je tu negde i ‚‚Ljubav, navika, panika'', ali najviše zbog pregenijalne Seke, Nikole Simića i Ljiljane Stjepanović. Ove dve ćerke su mi manje-više zanimljive.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Imamo dosta dobrih serija, ali ako vec moram da se odlucim za jednu, onda "Bolji zivot". Odlicna zamisao, sjajna karakterizacija likova, genijalni dijalozi i replike, scenario dobar. Odlicno je oslikavala vreme kraja 80-tih proslog veka.
cisko kid- Novajlija
- Broj poruka : 6
Datum upisa : 14.04.2013
U poslednje vreme gledam Vratiće se rode (na netu gledam, jer me nije interesovalo kad je bila na tv-u) i mislim da se mnogo razlikuje od svih dosadašnjih naših serija.
Dobre su i ove kratke naše serije, koje traju po nekih dvadesetak minuta, kao što je Ljubav navika i panika.Tu se slatko ismejem i nikada mi ne dosade.
Kao i uz Državni posao
Evo jedne serije: Državni posao
Dobre su i ove kratke naše serije, koje traju po nekih dvadesetak minuta, kao što je Ljubav navika i panika.Tu se slatko ismejem i nikada mi ne dosade.
Kao i uz Državni posao
Evo jedne serije: Državni posao
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Otvorena vrata su mi i dalje najbolja, cak i sa ovom sad sezonom, koja je znatno slabija od prethodnih. Love them!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu