Muzika za novi dan
+6
chegirl
polly88
amaranth
nexstosic
ces@ric@
Maja
10 posters
Muzika za novi dan
Jutro je čudesan deo dana. Sva čula se bude, oči ponovo ugledaju svetlost, čujemo razne zvuke, osećamo miris novog dana..
Neki ljudi vole da im jutra počinju u tišini, tiho ustaju, skuvaju kafu ili čaj, i u tom svom miru prave planove za taj dan ili se, sa osmehom na licu, sećaju prethodne večeri koju su proveli sa voljenom osobom...
Drugi ljudi više vole da započnu dan tako što će pustiti neku muziku, igrati dok se oblače i obavljaju svoje jutarnje rituale, radujući se, na taj način, novom danu.
Da li imate omiljenu muziku/pesmu koju puštate svakog jutra kad se probudite?
Da li radije ujutru slušate neku laganu muziku, smirujuću ili onu sa više ritma, koja prosto tera na igru, pokreće? Od čega to zavisi, dana u nedelji, godišnjeg doba, vremenskih prilika ili nečeg četvrtog?
Koje su vaše pesme za prolećna, letnja, jesenja i zimska jutra?
Neki ljudi vole da im jutra počinju u tišini, tiho ustaju, skuvaju kafu ili čaj, i u tom svom miru prave planove za taj dan ili se, sa osmehom na licu, sećaju prethodne večeri koju su proveli sa voljenom osobom...
Drugi ljudi više vole da započnu dan tako što će pustiti neku muziku, igrati dok se oblače i obavljaju svoje jutarnje rituale, radujući se, na taj način, novom danu.
Da li imate omiljenu muziku/pesmu koju puštate svakog jutra kad se probudite?
Da li radije ujutru slušate neku laganu muziku, smirujuću ili onu sa više ritma, koja prosto tera na igru, pokreće? Od čega to zavisi, dana u nedelji, godišnjeg doba, vremenskih prilika ili nečeg četvrtog?
Koje su vaše pesme za prolećna, letnja, jesenja i zimska jutra?
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
Re: Muzika za novi dan
Nemam neki red. vecinom je nesto brze, nesto cega sam se preko noci sjetila i imam sad potrebu da cujem. Nema veze sa godisnjim dobom, sa jutrom ili noci, jednostavno sa mojim trenutnim raspolozenjem
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
ja uglavnom pustim jednu pesmu (ne bi bio red da napišem koja je, Keti će da me ubije), ali samo da bih mogao bolje da se razbudim.
Posle te pesme pustim neki rok sa dobrim basom (npr. Nine Inch Nails - Deep, Danzig - Belly of the Beast) da bih mogao da se otreznim od spavanja.
Posle te pesme pustim neki rok sa dobrim basom (npr. Nine Inch Nails - Deep, Danzig - Belly of the Beast) da bih mogao da se otreznim od spavanja.
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Uh, to mora biti neka pesma brzog ritma, jer se jako tesko razbudim. U poslednje vreme je to Evanescence, Nightwish ili AC/DC.
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Prvo što uradim ujutro - uključim radio, stavim na omiljenu stanicu. To mi je već postao ritual. Dakle, nikakva konkretna vrsta muzike, nikakva posebna pjesma, jednostavno mi trebaju neki "glasovi" u pozadini da znam da nisam sama...
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Bebi doll-Krv,sreca,suze i znoj ....
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Uh , sve zavisi od raspoloženja. Obično ustanem baš lepo raspoložen, onda volim brz ritam, bas, da me razmrda... Nema neke posebne pesme, svaki put je neka druga, zavisi od toga šta mi se u tom trenutku svidi... Ne volim laganu muziku ujutru...samo brz ritam i što glasnije može...
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Pa sve zavisi od raspolozenja,mada ujutru radije slusam nesto sporije....
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Ovog jutra nesto brzo
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Obicnu ujutro slusam ono sto naleti na Ipod-u.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Pa, zavisi od dana a ne od godisnjeg doba i slicno, ali danas to je
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu