Koji film ste poslednji odgledali?
+42
Still_dreaming
Ivana_
Anchy
Dafne
Dzangrizava
cale1004
Born to die
enigma_
StephenKING
Virginija_Woolf
Miloš_88
pahuljica
milica2
Teixos
Ika
Asterix
Nelly
nana cipiripi
Liza_N.
Bult
Cigla
*rainbow*
Shadow
Nymphadora
VanGoga
Ireth
polly88
black_morena
Stephan^^
Dream catcher
chegirl
Mima
child_in_the_night
Maja
perce
alhemicarka
Callisto
Majolina
Bella
Catwoman
nexstosic
Ateh
46 posters
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Koji film ste poslednji odgledali?
The Dilemma - komedija sa Vinceom Vaughnom. Dva para prijatelja i poslovnih partnera prolaze kroz pokusavaju da pomognu jedni drugima da prebrode zivotnu krizu. Simpatican film.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17007
Datum upisa : 08.12.2010
"Little Fockers" - komedija sa Robert de Nirom, Dustin Hoffmanom i Ben Stillerom. Zeljno sam je iscekivala posto sam bila odusevljena sa prva dva filma iz serije. Film nije los, ali je po meni ipak malo slabiji od dva prethodna filma. Steta.
Troja- Legendarni član
"In The Valley of Elah" Odlican film sa Tommy Lee Jones-om i Charlize Theron. Kritika americkog drustva i njihovog vojnog sistema, kao i komentar o besmislu rata. Film je zasnovan na istinitoj prici i zaista ga vrijedi pogledati.
From Paris with Love - spijunski akcioni film sa Johnom Travoltom i Jonathan Rhys Meyersom. Film je nabijen akcijom. Preokret na kraju je zaista iznenadjujuci.
From Paris with Love - spijunski akcioni film sa Johnom Travoltom i Jonathan Rhys Meyersom. Film je nabijen akcijom. Preokret na kraju je zaista iznenadjujuci.
Troja- Legendarni član
"Killers" komedija o profesionalnim ubicama sa Ashtonom Kucherom. Posjecan film.
Troja- Legendarni član
Ima ih više...
Ghost Ship - brod duhova. Kao neki horor ali baš i nije nešto. Obzirom da je iz 2002. godine... Tu i tamo.
Kung fu panda 2.
Odličan animirani film. Na foru ledenog doba-ko je gledao.
Our idiot brother
Malo drame, malo komedije... Nije loše. Sve u svemu u nekim delovima dosadan ali i zanimljiv.
Ghost Ship - brod duhova. Kao neki horor ali baš i nije nešto. Obzirom da je iz 2002. godine... Tu i tamo.
Kung fu panda 2.
Odličan animirani film. Na foru ledenog doba-ko je gledao.
Our idiot brother
Malo drame, malo komedije... Nije loše. Sve u svemu u nekim delovima dosadan ali i zanimljiv.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
"Ask the Dust" - film sa Colin Farrellom i Selmom Hayek. Sentimentalna prica o mladom piscu 30-tih godina proslog stoljeca. Pomalo tuzan.
Troja- Legendarni član
"Takers" - film sa Matt Dillonom. Odlican film o pljackasima i detektivu koji pokusava da ih otkrije. Zaista ga vrijedi pogledati.
Troja- Legendarni član
"Black Swan" sa Natalie Portman i Millom Kunis. Previse mracan film za moj ukus - umirala sam od straha da ce me svu noc proganjati mracne scene iz filma. I jos me bilo strah izaci iz kuce po mraku!
Troja- Legendarni član
"Drillbit Taylor" - film sa Owen Wilsonom i gomilom djece glumaca. Simpatican film koji ce vam na trenutke ipak trenirati zivce o djeci koju maltretiraju dvojica probisvjeta u novoj skoli i kako su odlucili da im se suprotstave. Kao i sve bajke, i ovaj film se zavrsava sretno sto mi se jako dopalo.
Troja- Legendarni član
Friends with benefits.
Toliko su mi nahvalili film, morala sam ga odgledati, ništa specijalno. Razočarala sam se.
Toliko su mi nahvalili film, morala sam ga odgledati, ništa specijalno. Razočarala sam se.
pahuljica- Zaslužni član
- Broj poruka : 1675
Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011
''Savrseni krug''.Jedan od prvih filmova o oslobodilačkom ratu u Bosni i Hercegovini 1992-95.
Htjela sam da zaokruzim svoje znanje o ovom ratu,pa sam ga odgledala.Preporucujem svakome koga zanima ova tema.
Htjela sam da zaokruzim svoje znanje o ovom ratu,pa sam ga odgledala.Preporucujem svakome koga zanima ova tema.
Virginija_Woolf- Član za primer
- Broj poruka : 1030
Godina : 31
Datum upisa : 26.07.2011
"Hronika mračnih vremena"
Odličan ruski film o dešavanjima početkom 17-og veka kroz doživljaje dva obična čoveka.
Odličan ruski film o dešavanjima početkom 17-og veka kroz doživljaje dva obična čoveka.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
"Volver". Ovo mi je tek treći film Pedra Almodovara, ali do sada njegov najbolji. Drama, s elementima kriminalističkog filma, na momente komična...
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Fred Clause - sa Vince Vaughnom i Kevin Spacey-jem. Vrlo simpatican film o Deda Mrazovom bratu Fredu. Odlican za praznicno raspolozenje.
Troja- Legendarni član
In time
Režija: Andrew Niccol
U glavnim ulogama: Justin Timberlake, Amanda Seyfried i Cillian Murphy
Ja sam oduševljene, prvi film posle ,,Inception" -a, koji mi je maksimalno držao pažnju, naveo me na razmišljanje... Svaka čast...
Režija: Andrew Niccol
U glavnim ulogama: Justin Timberlake, Amanda Seyfried i Cillian Murphy
Ja sam oduševljene, prvi film posle ,,Inception" -a, koji mi je maksimalno držao pažnju, naveo me na razmišljanje... Svaka čast...
pahuljica- Zaslužni član
- Broj poruka : 1675
Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011
Sinoć pogledala "The Holiday". Neka kao romantična komedija. Ništa specijalno, nisam baš ljubitelj takvih filmova; više sam gledala zbog toga što volim većinu glumaca (Kate Winslet, Jude Law, Jack Black, Shannyn Sossamon).
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Kings Speech super film.
Troja- Legendarni član
-What's love got to do with it-
Nisam znala ništa o životnoj priči Tine Tarner, tako da me je film iznenadio.
Jako lepo odrađeno, pogotovo muzika iz filma i njen divni glas.
Nisam znala ništa o životnoj priči Tine Tarner, tako da me je film iznenadio.
Jako lepo odrađeno, pogotovo muzika iz filma i njen divni glas.
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Datum upisa : 08.09.2010
Harry Potter and Half-blood prince
Nekako sam skupila snage da nastavim tamo gde sam stala i odgledam preostale filmove. Razočarala sam se, nije ostalo ništa od one misterije iz prvih delova, sve je podređeno velikim efektima, čudnim rezovima, prekidima, uopšte nisu razvijeni odnosi između likova. Nema više ceremonija i svečanosti, kreiranja čarobnjačkog sveta, ostala je samo neka sumanuta borba između dobra i zla.
Odgledaću večeras preostala dva dela, čisto da završim serijal, i ujedno priču koju sam obožavala kad sam bila mala. Nije fer da mi nešto što sam toliko volela oduzmu zbog većeg profita, ne znam ni ja čega.
Najgore što sam završetak celog serijala uvek doživljavala kao kraj mog detinjstva, zbog toga nisam htela da ga odgledam čim je izašao. Sad shvatam da će taj kraj biti previše prazan i komercijalizovan. Očigledno je da su prilagodili film starijoj publici, koja je zaboravila da koristi maštu, koja ceni samo prazne efekte i brzi razvoj radnje. To valjda znači da ja kasnim sa odrastanjem, da je trebalo ranije da se pridružim toj publici. Ali sad je ionako kasno.
Neću im oprostiti što su mi uništili jednu od najlepših uspomena iz detinjstva
Nekako sam skupila snage da nastavim tamo gde sam stala i odgledam preostale filmove. Razočarala sam se, nije ostalo ništa od one misterije iz prvih delova, sve je podređeno velikim efektima, čudnim rezovima, prekidima, uopšte nisu razvijeni odnosi između likova. Nema više ceremonija i svečanosti, kreiranja čarobnjačkog sveta, ostala je samo neka sumanuta borba između dobra i zla.
Odgledaću večeras preostala dva dela, čisto da završim serijal, i ujedno priču koju sam obožavala kad sam bila mala. Nije fer da mi nešto što sam toliko volela oduzmu zbog većeg profita, ne znam ni ja čega.
Najgore što sam završetak celog serijala uvek doživljavala kao kraj mog detinjstva, zbog toga nisam htela da ga odgledam čim je izašao. Sad shvatam da će taj kraj biti previše prazan i komercijalizovan. Očigledno je da su prilagodili film starijoj publici, koja je zaboravila da koristi maštu, koja ceni samo prazne efekte i brzi razvoj radnje. To valjda znači da ja kasnim sa odrastanjem, da je trebalo ranije da se pridružim toj publici. Ali sad je ionako kasno.
Neću im oprostiti što su mi uništili jednu od najlepših uspomena iz detinjstva
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Datum upisa : 08.09.2010
"Paul" - film sa engleskim glumcem Simon Peggom. Film je pomalo parodija naucno fantasticnih filmova, ali je fantasticno napravljen. Vrlo duhovit, ni u jednom trenutku mi paznja nije oslabila. Toplo bih ga preporucila bilo kome, kao i King's Speech koji sam nedavno gledala - filmovi koji ostavljaju gledaoca sretnim sto je odlucio da provede dva sata ispred ekrana.
Troja- Legendarni član
"The Barber of Siberia"
Dosta dobar film, tek drugi koji sam pogledala od Nikite Mikhalkova. Inače volim ruski jezik pa sam uživala što se toga tiče; i ima snijega I priča je sasvim ok, o dvoje zaljubljenih, ali nema nekih klišeja i nije ljigav...
Dosta dobar film, tek drugi koji sam pogledala od Nikite Mikhalkova. Inače volim ruski jezik pa sam uživala što se toga tiče; i ima snijega I priča je sasvim ok, o dvoje zaljubljenih, ali nema nekih klišeja i nije ljigav...
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Under the Tuscan Sun sa Dijanom Lane. Dobar film. Spisateljica otkriva da je muz vara, razvodi se i odlazi da zivi u Toskanu.
Poslednji izmenio Troja dana Pet Jan 06, 2012 10:08 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Troja- Legendarni član
Pogledala sinoć dva:
The Shining (1980), horor Stanleyja Kubricka napisan prema romanu Stephena Kinga, s odličnim Jackom Nicholsonom u glavnoj ulozi, i nekim malim Dannyjem koji je skroz strašan!
Corpse Bride (2005), crtić Tima Burtona Reći ću samo: odlično, i preporučiti svima!
The Shining (1980), horor Stanleyja Kubricka napisan prema romanu Stephena Kinga, s odličnim Jackom Nicholsonom u glavnoj ulozi, i nekim malim Dannyjem koji je skroz strašan!
Corpse Bride (2005), crtić Tima Burtona Reći ću samo: odlično, i preporučiti svima!
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Cold Mountain sa Nicole Kidman, Renee Zellweger i Jude Law-om. Odlican film, mada sam se malo razocarala na kraju.
Troja- Legendarni član
"Tunel". Australijski film po, navodno, istinitim događajima. Svi glumci su za nas no name. Kome se svidela Veštica iz Blera (ako takvi postoje), ovo će za njega biti remek delo. Može se pogledati, nije baš loše.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Koji film ste poslednji odgledali?
» Koji film ste gledali više puta?
» Kad ste poslednji put...
» Kada ste poslednji put uživali u trenutku?
» Kada ste poslednji put pokušali nešto novo?
» Koji film ste gledali više puta?
» Kad ste poslednji put...
» Kada ste poslednji put uživali u trenutku?
» Kada ste poslednji put pokušali nešto novo?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|