Šta vas je danas iznerviralo?
+33
Dafne
Bult
Nikolija
Born to die
ThePoet
soldiergirl
Kondor sa Anda
polly88
Eurinome
Virginija_Woolf
pahuljica
marija_cvetic
Theseus
Nency
Miloš_88
male
Teixos
Nelly
Ika
Dora_Mar
enigma_
Tango six
nexstosic
chegirl
Maja
amaranth
anika_panika
Nymphadora
zanesena
Liza_N.
Ksenija
ces@ric@
Still_dreaming
37 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 11 od 20
Strana 11 od 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Šta vas je danas iznerviralo?
Što ne poštuje dogovor!
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Sto mi se neke zelje ne ispunjavaju.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Ovo nevreme i oluja :O
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Godina : 36
Datum upisa : 22.03.2011
Troja- Legendarni član
Kiša.
Pokisla sam i ako sam imala kišobran.Danima već kisnem
Pokisla sam i ako sam imala kišobran.Danima već kisnem
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Glupi pijani ljudi i prijatelj koji se nije mogao suzdržati...
Družili smo se sinoć ispred studentskog doma - dvije prijateljice, prijatelj i ja. Negdje iza ponoći, jedna je prijateljica htjela da svratimo do pekare pa ćemo onda navratit i do kafića. Na putu do pekare zaustavili su nas neki pijani dečki, njih 5-6 i pitali prijateljicu jel ima cigare. Ona je rekla da nema i da mu ne bi dala ni da ih ima. Ja sam u tom trenutku s drugom prijateljicom i prijateljem krenula dalje, tako da nisam vidjela što se točno dogodilo, ali prijateljica nam je ispričala da ju je jedan od njih udario u prsa i ona je samo ostala stajat šokirana jer nije mogla vjerovat da je dečko to napravio. Kad nam je ispričala, dečki su već bili odmakli, a naš se prijatelj nije mogao suzdržati nego se htio obračunati i počeo trčati za njima. Nas smo tri stajale kao ukopane, nismo znale kako reagirati, nadale smo se da će sve proći ok i čekale smo ga kao na iglama. Vratio se dosta brzo, ali poderane majice. Ne možeš razgovarat s pijanim ljudima. Nije znao tko je točno udario prijateljicu pa im je svima rekao da su jadni jer su udarili curu, nije nam htio reći jesu i njega udarili, ali majicu su mu poderali zato što je metalac - ima dugu kosu i majica je bila sa slikom nekog benda. Uglavnom, nakon toga nam više nije bilo ni do čega, svi smo otišli kući.
Užasno me je naživciralo to što ne možeš slobodno šetati gradom, što se uvijek mora naći neka budala koja će te zezati i provocirati, a naživciralo me je i to što se prijatelj nije mogao suzdržati, nego je morao pokazati koliki je muškarac i kako ne da da itko pipne njegove ljude. Ne volim tuče, uvijek sam ta koja će ili smiriti situaciju, ako je moguće, ili će prešutjeti i otići dalje... Jasno mi je da nas je samo htio zaštititi, ali po meni - to nikako nije bila dobra ideja...
Družili smo se sinoć ispred studentskog doma - dvije prijateljice, prijatelj i ja. Negdje iza ponoći, jedna je prijateljica htjela da svratimo do pekare pa ćemo onda navratit i do kafića. Na putu do pekare zaustavili su nas neki pijani dečki, njih 5-6 i pitali prijateljicu jel ima cigare. Ona je rekla da nema i da mu ne bi dala ni da ih ima. Ja sam u tom trenutku s drugom prijateljicom i prijateljem krenula dalje, tako da nisam vidjela što se točno dogodilo, ali prijateljica nam je ispričala da ju je jedan od njih udario u prsa i ona je samo ostala stajat šokirana jer nije mogla vjerovat da je dečko to napravio. Kad nam je ispričala, dečki su već bili odmakli, a naš se prijatelj nije mogao suzdržati nego se htio obračunati i počeo trčati za njima. Nas smo tri stajale kao ukopane, nismo znale kako reagirati, nadale smo se da će sve proći ok i čekale smo ga kao na iglama. Vratio se dosta brzo, ali poderane majice. Ne možeš razgovarat s pijanim ljudima. Nije znao tko je točno udario prijateljicu pa im je svima rekao da su jadni jer su udarili curu, nije nam htio reći jesu i njega udarili, ali majicu su mu poderali zato što je metalac - ima dugu kosu i majica je bila sa slikom nekog benda. Uglavnom, nakon toga nam više nije bilo ni do čega, svi smo otišli kući.
Užasno me je naživciralo to što ne možeš slobodno šetati gradom, što se uvijek mora naći neka budala koja će te zezati i provocirati, a naživciralo me je i to što se prijatelj nije mogao suzdržati, nego je morao pokazati koliki je muškarac i kako ne da da itko pipne njegove ljude. Ne volim tuče, uvijek sam ta koja će ili smiriti situaciju, ako je moguće, ili će prešutjeti i otići dalje... Jasno mi je da nas je samo htio zaštititi, ali po meni - to nikako nije bila dobra ideja...
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Sabajle telefon
Ne kapiram te ljude koji ga zovu da ga obaveste da kasne.Ne živi on sam ovde ili možda kaže da je sam, pa ga redovno zovu ujutru Kako mi to nije palo na pamet malopre pa da se bar lepo posvađam, a ne ja mutava
Sve neke ženetine, moraću da ga ispitam.
Ne kapiram te ljude koji ga zovu da ga obaveste da kasne.Ne živi on sam ovde ili možda kaže da je sam, pa ga redovno zovu ujutru Kako mi to nije palo na pamet malopre pa da se bar lepo posvađam, a ne ja mutava
Sve neke ženetine, moraću da ga ispitam.
enigma_- Veteran
Što su me istraumirali za pola sata posla. I što su sad zavrnuli vodu. Tačno mi rade o glavi.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Maaaaaa ova vrućina me izluđuje, a kad na vrućinu dođu i neki problemčići, koje mi nametnu, onda sam
enigma_- Veteran
Iznerviralo me to što ne mogu da napišem više od dva stiha i čini mi se kao da ću da eksploiram ako uskoro ne nađem način da se izrazim.
Amor fati
Live today
Jutros neka baba, zavodi red u ambulanti.Stajala je kao policajac na vratima ispred ordinacije.
Prvo sam se smejala, a kad me napala da sam nevaspitana (jer se smejem) izašla sam napolje i tako izgubila taj red koji je ona pravila
Prvo sam se smejala, a kad me napala da sam nevaspitana (jer se smejem) izašla sam napolje i tako izgubila taj red koji je ona pravila
enigma_- Veteran
Evo OVO! Stvarno je malo što se koriste w, sh, tj, ch i ostalo, sad još i ovo... Strašno!
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Interenet. Sve što radim, uradim iz 50-og puta i to na jedvite jade. Evo i ova stranica mi se iz 7og puta učitala, ali verujem da će pući kad kliknem na ‚‚pošalji''.
I naravno, ljudska glupost.
I naravno, ljudska glupost.
Amor fati
Live today
Zanimljivo da se danas nisam iznervirala.
Čak ni sama sebe nisam iznervirala.
Jesam bila zabrinuta, ali se nisam nervirala, već sam čekala.
Čak i to čekanje me nije nerviralo, jer je to neko normalno čekanje.
Sad će ponoć, tako da ovaj dan ostaje bez nerviranja
Čak ni sama sebe nisam iznervirala.
Jesam bila zabrinuta, ali se nisam nervirala, već sam čekala.
Čak i to čekanje me nije nerviralo, jer je to neko normalno čekanje.
Sad će ponoć, tako da ovaj dan ostaje bez nerviranja
enigma_- Veteran
To što dugujem neke pare kevi a nemam pojma kako da ih vratim do ponedeljka. Ne znam ni da se kladim
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Narod koji se ne kupa
Kad nisam šiznula u busu
Kad nisam šiznula u busu
enigma_- Veteran
Grupica kolega. Razumijem ja da se dodje do varijanti za ispit, ali da se ne podijeli drugima? I jos kad se vecina tuzi na pitanja, jer to nismo radili na vjezbama, oni se prave pametni, kao logicki zakljucuju, a ustvari preradili ranije tu varijantu
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Pre nekih dva sata, komšinica.
Znam da smaram sa tim zekom, ali meni je mnogo lakše kad napišem jer moji kažu da se ne mešam.Ne mogu da im dokažem da se zaista ne mešam, već ne mogu da podnesem da mali Lule (koji je skoro svaki dan kod mene) plače i priča o zeki, koga je baba odnela kod nekog čike jer eto imaju mačku.
To nije mačka, već ris, Lule se plaši mačke.
I da se vratim na temu.
Došla je kod mene, taj monstrum od žene,koja sve konce drži u svojim rukama i petlja se u svačiji život.Spremna je na sve, to je zlo i ja sam sa njom na distaniciji.
Retko kada joj se suprostavljam,neću sebe da dovodim do nerviranja.Nažalost danas sam se baš potresla, a večeras se tako iznervirala da mi došlo da "ujedam".
Elem, pokušala sam da joj objasnim šta je uradila svom unuku, koga neizmerno voli i naravno svojoj ćerki.
Očekivala sam da će da ospe paljbu, ali ovakvu ne.Malo je falilo da joj pokažem vrata,brojala sam u sebi da to ne uradim, jer znam da će zabraniti Luletu da dolazi kod mene.
Inače ona je jedna klimakterična baba, starija od mene deset godina, buzdovan jedan, koji sapliće svakoga, pa i svoju decu.Ume niske udarce da zadaje, a meni je ispod dostojanstva da išta odgovorim na tako nešto.
Ne bih ja sa njom nikada kafu u životu popila, da nam se deca ne druže.Deca su nam zajedno odrasla.
Dok mi je navodila neke glupe razloge zašto ne može zeku da ima Lule, meni je prolazilo kroz glavu ono njeno "ne može" koje je uvek govorila deci,a nije ni čula šta su je pitala, šta su htela.Kao i prut koji je bio na zidu sa kojim je lešila decu.Tako da i sad ta deca se plaše nje, a zavisna su od nje, iako rade, ne mogu da plate stan sebi i da žive u miru.
Gledam malog Luleta danas i on se plaši babe.Svi se nje plaše
Znam da smaram sa tim zekom, ali meni je mnogo lakše kad napišem jer moji kažu da se ne mešam.Ne mogu da im dokažem da se zaista ne mešam, već ne mogu da podnesem da mali Lule (koji je skoro svaki dan kod mene) plače i priča o zeki, koga je baba odnela kod nekog čike jer eto imaju mačku.
To nije mačka, već ris, Lule se plaši mačke.
I da se vratim na temu.
Došla je kod mene, taj monstrum od žene,koja sve konce drži u svojim rukama i petlja se u svačiji život.Spremna je na sve, to je zlo i ja sam sa njom na distaniciji.
Retko kada joj se suprostavljam,neću sebe da dovodim do nerviranja.Nažalost danas sam se baš potresla, a večeras se tako iznervirala da mi došlo da "ujedam".
Elem, pokušala sam da joj objasnim šta je uradila svom unuku, koga neizmerno voli i naravno svojoj ćerki.
Očekivala sam da će da ospe paljbu, ali ovakvu ne.Malo je falilo da joj pokažem vrata,brojala sam u sebi da to ne uradim, jer znam da će zabraniti Luletu da dolazi kod mene.
Inače ona je jedna klimakterična baba, starija od mene deset godina, buzdovan jedan, koji sapliće svakoga, pa i svoju decu.Ume niske udarce da zadaje, a meni je ispod dostojanstva da išta odgovorim na tako nešto.
Ne bih ja sa njom nikada kafu u životu popila, da nam se deca ne druže.Deca su nam zajedno odrasla.
Dok mi je navodila neke glupe razloge zašto ne može zeku da ima Lule, meni je prolazilo kroz glavu ono njeno "ne može" koje je uvek govorila deci,a nije ni čula šta su je pitala, šta su htela.Kao i prut koji je bio na zidu sa kojim je lešila decu.Tako da i sad ta deca se plaše nje, a zavisna su od nje, iako rade, ne mogu da plate stan sebi i da žive u miru.
Gledam malog Luleta danas i on se plaši babe.Svi se nje plaše
enigma_- Veteran
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Evo, od samog jutra nešto, ali... Ljudi i FB! Njihovi statusi kako idu da jedu, kako im je dosadno, njihove glupe polugole patetične fotografije i ... uhhh
Ali dobro
Ali dobro
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Što se opet ponavlja ista situacija. Što moram jednu izuzetnu osobu da ubeđujem da je sve umislila i da nije tako kako joj izgleda. I što mi ne veruje, a mogu bar 15 ljudi da uzmem za svedoke da sam u pravu, ali ne želim da je dovodim u situaciju da se objašnjava sa njima. A onda smo u škripcu, jer izgleda da moja reč nije dovoljna i to me ljuti jer sam mislio da i ona zna da sam osoba kojoj može da veruje i ne mogu da se ne nerviram.
I nervira me što se na svaki pokret oznojim. Pakujem se i rušim sve po kući, pa onda pospremam to, a znoj sve vreme bije iz mene. I zašto je ovako sparno? Neka padne već jednom!
I nervira me što se na svaki pokret oznojim. Pakujem se i rušim sve po kući, pa onda pospremam to, a znoj sve vreme bije iz mene. I zašto je ovako sparno? Neka padne već jednom!
Amor fati
Live today
Sto me ledja i dalje bole. Nadala sam se da ce se bol smiriti poslije nekoliko dana, ali nista od toga. Jos i pusim ponovo, pa ne mogu ni da zamislim kako cu se sa tim nositi kada dodje zima. Uhhh...
Troja- Legendarni član
Sto u mom zivotu ama bas nista nije kako ja zelim! Sve odluke za mene donose drugi, i gotovo uvijek je to bas suprotno od onoga sto ja pozelim . Ima li kraja ovome?!
Troja- Legendarni član
Iznerviralo me sto sam jos u nedelju izdovojila neke stvari koje zelim dati dobrotvornoj organizaciji. Nisu ih pokupili u ponedeljak, pa su rekli da ce danas. Jos uvijek ih nisu pokupili, a skupljaju samo do tri sata. Jos mi sada rekose preko telefona da ako kesa nije jasno vidljiva sa ulice oni ni ne prilaze kuci da vide da li je sta ostavljeno. Pa sto to odmah ne rekose?
Troja- Legendarni član
Brat u par navrata:
- Prije 15 dana je imao suncanicu, danas je u podne izasao u grad, po najvecem suncu (jos je u gradu) i naravno nije htio ponijeti kapu, jer mu se ne uklapa ni uz sta
- Doktor mu je rekao da ima povisen pritisak i da treba da prestane da pusi, ali on to smatra necim sto svaki doktor kaze i ne pada mu napamet da prestane.
- Trosi 2-3 eura dnevno na cigarete i onda kuka kako nema para
- Jedan posao je zapoceo prije godinu dana, ali ga jos nije zavrsio jer je lijen i ne da mu se
- Mada sam mu 5 puta napomenula da pripremi cistu posteljinu, jer nam roditelji dolaze, to opet nije ucinio, jer nije imao vremena od fudbala. Takodjer nije ni pocistio stan nakon partya koji je imao, i dalje je svinjac...
- Prije 15 dana je imao suncanicu, danas je u podne izasao u grad, po najvecem suncu (jos je u gradu) i naravno nije htio ponijeti kapu, jer mu se ne uklapa ni uz sta
- Doktor mu je rekao da ima povisen pritisak i da treba da prestane da pusi, ali on to smatra necim sto svaki doktor kaze i ne pada mu napamet da prestane.
- Trosi 2-3 eura dnevno na cigarete i onda kuka kako nema para
- Jedan posao je zapoceo prije godinu dana, ali ga jos nije zavrsio jer je lijen i ne da mu se
- Mada sam mu 5 puta napomenula da pripremi cistu posteljinu, jer nam roditelji dolaze, to opet nije ucinio, jer nije imao vremena od fudbala. Takodjer nije ni pocistio stan nakon partya koji je imao, i dalje je svinjac...
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Strana 11 od 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 11 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu