Šta vas je danas iznerviralo?
+33
Dafne
Bult
Nikolija
Born to die
ThePoet
soldiergirl
Kondor sa Anda
polly88
Eurinome
Virginija_Woolf
pahuljica
marija_cvetic
Theseus
Nency
Miloš_88
male
Teixos
Nelly
Ika
Dora_Mar
enigma_
Tango six
nexstosic
chegirl
Maja
amaranth
anika_panika
Nymphadora
zanesena
Liza_N.
Ksenija
ces@ric@
Still_dreaming
37 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 19 od 20
Strana 19 od 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Šta vas je danas iznerviralo?
Epa otišli smo iz moje kuće, eto. Došli smo prošlu noć kod njegovih - mućak! I oni su nas izbacili i sad šta?! Pa idem pod stan. Ali znate li kakav stan? PRIZEMNA NEKA KUĆA bez ogreva i bez ičega, sve smrdi na vlagu. Neću imati osnovne stvari za život! U odnosu na ovo živela sam kao princeza. Imala sam SVE. Čisto, mirišljavo, toplo. Videli ste mi ja msm sobu. SAD NEMAM NIŠTA. Kako ću dete da čuvam u tim uslovima pojma nemam. Neka mi je jaka duša. S mobilnog vam se javljam. Od sad na tamo net mogu samo da sanjam. Vučemo se okolo po gradu kao cigani s punim kolima stvari. BOŽE, BOŽE u šta mi se život pretvorio, mislila sam da sam najdublje u paklu. Prevarila sam se! SVI MOJI BILI SU U PRAVU
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Iznervirao me je tata. Predlozila sam mu da zaposlimo mog najmladjeg brata privremeno u firmi u kojoj ja trenutno radim (sto znam da bih mogla dogovoriti sa sefom, posto nam fali ljudi), da radi ispod mene, da ga ja naucim sto treba prije nego odem, da on zaradi nesto dok studira, ali tata mi je odbrusio da ga samo nerviram sa svojim idejama i da prestanem
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Iznervirao me je kolega koji odnosi (ili je mozda bolje reci krade?) viljuske iz kancelarije. Znam da je on, sam je rekao kada sam pitala zasto se smanjuje broj viljusaka iz kancelarije. On to tretira kao neku svoju malu simpaticnu rasijanost. Meni nije smjesno, u kancelariji je ostala samo jedna viljuska. Zvala sam ga jutros I slala poruke, ali mu je telefon iskljucen. Imam zelju da se dobro izderem na njega, pa ce mozda konacno shvatiti ozbiljno to sto mu se govori.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Neurednost i prljavstina koju sam zatekla u stanu svog brata, kad sam dosla da provjerim stan (on je mjesec dana odsutan). Otisao je na put, a ostavio sudje u sudoperi, mrve na stolu, pepeo u pepeljari, ves na podu kupatila i ogromnu prljavstinu, smrad i nered svugdje. Znao je izaci noc prije odlaska, ali nije znao pocistiti! Zapravo ne znam jesam li vise iznervirana, ili razocarana. Mislila sam da je prerastao tu kretensku fazu!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Iznerviralo je i mene i supruga to sto je zena koja se brine o njegovom ocu ocigledno ukrala 100 eura iz suprugovog novcanika. Nije imao ko drugi to da uradi - osim nas dvoje samo je ona ulazila u sobu sa novcanikom. Svekar ne zna za ovo, ali mi znamo da bi on vrlo tesko prihvatio bilo koga drugoga, narocito ako bi saznao sta se desilo. Tako da nacisto ne znamo sta da radimo.
Troja- Legendarni član
Iznervirao me je direktor koji tvrdi da sam ja samoinicijativno upisala ogromu fakturu od bivsih saradnika na sistem proslog juna iako je on nije odobrio. Ja imam njegovu poruku u kojoj mi sasvim jasno kaze da je upisem da bi dobili povrat poreza, ali se bojim ako mu je pokazem da ce ga to samo razbjesnjeti. Bas sam se potresla zbog ovoga.
Ja nista ne radim bez odobrenja sefova.
Ja nista ne radim bez odobrenja sefova.
Troja- Legendarni član
Umišljena urednica koja veze nema s poslom, nego sedi tu gde sedi samo zato što se dobro uvukla i zato što je došla među prvima. Pokupila je neki šablon koji primenjuje jer ne ume da razvije svoj sistem rada. I onda zameri nekome najgluplju mogući stvar. Ne smeš nikome ništa da zameriš. Da nas nema, ne bi ti mogla celu smenu da ćaskaš. Da, svi smo mi zamenjivi, ali kad bismo imali muda da ti se suprotstavimo usred jedne smene, ne bi znala gde udaraš, a možeš nekog od nas da ostaviš da radimo sami. Ti da ostaneš sama plakala bi posle dva sata.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Čitala sam knjigu preko linka na poslu i kad kliknuh na novu stranicu kompjuter se ukočio na poruci navodno od Microsofta da mi je kompjuter zaražen virusom koji krade bankovne i lične detalje i da hitno nazovem neki broj. Sad čekam da vidim šta će mi reći firma koja se bavi održavanjem naših kompjutera. Nisam se iznervirala, nego potpuno otkačila.
Troja- Legendarni član
I iznerviralo, i razočaralo, i naljutilo...
Brat i njegova žena htjeli su se doseliti u Osijek i brat je još dok je bio u Poljskoj našao stan, čuo se s vlasnikom i okvirno se dogovorili kada će doći vidjeti stan. Već tada je rekao vlasniku da imaju i psa koji je navikao na život u stanu, kojemu ne opada dlaka i s kojim do sada nisu imali problema. Vlasnik je rekao da je sve ok. Prije dva dana brat se našao s njim i još jednom mu spomenuo psa i sve je i dalje bilo ok. Brat se odmah uselio, a u petak su trebali stići žena i pas. Danas ga je nazvao vlasnik da se sutra iseli jer on ne želi psa u tom stanu. Sad ćemo se gurati kod nas u kući dok ne uspiju naći novi stan i nekog normalnog vlasnika koji neće mijenjati mišljenje.
Brat i njegova žena htjeli su se doseliti u Osijek i brat je još dok je bio u Poljskoj našao stan, čuo se s vlasnikom i okvirno se dogovorili kada će doći vidjeti stan. Već tada je rekao vlasniku da imaju i psa koji je navikao na život u stanu, kojemu ne opada dlaka i s kojim do sada nisu imali problema. Vlasnik je rekao da je sve ok. Prije dva dana brat se našao s njim i još jednom mu spomenuo psa i sve je i dalje bilo ok. Brat se odmah uselio, a u petak su trebali stići žena i pas. Danas ga je nazvao vlasnik da se sutra iseli jer on ne želi psa u tom stanu. Sad ćemo se gurati kod nas u kući dok ne uspiju naći novi stan i nekog normalnog vlasnika koji neće mijenjati mišljenje.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
... 'držim distancu i blenem'... ...potiljak i kičma mi popucaše po šavovima... jbt... svaki put osjetim... i onda ono pitanje... da li... ... zaista... ...sjećam se kad sam prvi put konstatovala... ali... jbt... koliko to dugo zaista traje... od kad...
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
"Lepa si."
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Što mi se pojavljuju neke čudne neravnine po licu.
Troja- Legendarni član
Sto ljudi dolaze bolesni na posao i sire virus. U prvom redu sef mog sefa koji sjedi do mene i koji je uspio zaraziti dvoje ljudi, a i ja sam na dobrom putu. Najvise me nervira sto lako moze uzeti i home office, takva mu je i pozicija moze i od kuce raditi, ako vec nece da uzme sicka, ali izigrava nekog heroja ili sta...
Promjene koje primjećujem na svom licu.
Troja- Legendarni član
Potpuna odsutnost moje, jedne od najboljih, prijateljica. Pa kako možemo Brat i ja da se čujemo i budemo non stop u kontaktu, a ona je u drugom gradu. Kako to može a ovo ne može. Još imam osjećaj kao i da smetam. Ne znam možda je ovo faza, faza koja traje određeno vrijeme. i pojma nemam da li da kažem nešto, i time riskiram da se nekako sve izgubi, dosta stvari ili da ćutim, ili da možda samo naglasim neke stvari.
Mislim da ću još malo razmisliti prije nego reagujem na bilo koji način.
Mislim da ću još malo razmisliti prije nego reagujem na bilo koji način.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Sto se ne mogu sjetiti da li sam uzela slobodan dan za danas ili sledecu srijedu. Bice cirkus ako stignem na posao, a uzela sam dan odmora.
Troja- Legendarni član
Sto smo se zakljucali van kuce, a nismo imali kljuc. Kada smo se vratili iz setnje primijetih da su mi ispale cigare i suprug rece da pogledamo da nisu ispale negdje blizu kuce. Podjoh i zalupih vrata (koja se sama zakljucavaju) i tek onda shvatih da sam gore bila ostavila kljuc. Nakon potjere po komsiluku uspjedosmo pronaci neke merdevine i popeti se do prozora koji je bio otvoren jer je vrucina, te konacno udjosmo u stan.
Hvala bogu sto se sve sretno zavrsilo.
Hvala bogu sto se sve sretno zavrsilo.
Troja- Legendarni član
Sto opet ne mogu da spavam. Taman sam se bila vratila u normalu, sto je godilo mom opstem zdravlju. Pet sati spavanja zaista nije dovoljno.
Troja- Legendarni član
Što sam se toliko iznervirala sinoć i toliko bila ljuta, a ponašala sam se (ne na silu) kao potpuno mirna osoba. Sve potisla u sebi, namjerno, bez drugog načina da se izborim sa situacijom koju sam, ruku na srce, sama napravila.
Svakako, neke odluke sam ipak donijela.
Svakako, neke odluke sam ipak donijela.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Nije danas nego za vrijeme vikenda - mama i brat. Da mi nisu rodbina mislim da bih prekinula kontakte sa njima.
Troja- Legendarni član
Mozes izgasiti televizor, ali ne mozes ugasiti zivot.
Troja- Legendarni član
Bila sam se posvadjala sa bratom i prije dva dana smo se pomirili. Danas smo pricali i opet je uspio da me uzruja i uznemiri za svega nekoliko minuta razgovora. Znam da kazu da se ne valja svadjati sa rodbinom, ali se iskreno pitam da li uopste vrijedi odrzavati komunikaciju sa njim. Nas dvoje smo potpuno razlicite osobe i vrlo cesto mu uspije da me izbaci iz takta nekom svojom opaskom ili reakcijom. Nemam vise ni zivaca ni volje da ljudima oprastam i pravim se da mi godi njihovo drustvo kada iskustvo pokazuje da, sto im vise prastas, sve su gori.
Troja- Legendarni član
Komsija je dobio Kovid19 i seta oko kuce BEZ MASKE. Upravo je u basti do nase, istovara neku zemlju. Koliko ljudi mogu biti odvratno sebicni i neodgovorni?!!!! Obzirom na astmu ja sam medju posebno ugrozenima i proslo je sest mjeseci od vakcinisanja, tako da je zastita od vakcine znatno oslabila. Rekla sam mu da stavi masku, a razmisljam da mi ga ne bi bilo mrsko ni prijaviti. Ako on moze biti krajnje sebican ne vidim zasto ne bih bila i ja.
Troja- Legendarni član
Rodica koja mi je obecala da ce me nazvati jos krajem avgusta mi se nije javila. Sjetila se, medjutim, da mi danas posalje lancanu poruku da ce ljudi koji ne nose sa sobom i ne proucavaju Jevandjelje ici na Strasni sud. Naljutila sam se i pitala je da li to njeno Jevandjelje sta kaze o tome da ljudi trebaju odrzati zadatu rijec. Ne bih rekla da cemo vise komunicirati medjusobno.
Ne razumijem te novokomponovane vjernike koji do 30-te godine zivota nisu znali ni sta je crkva, a sada se prave vecim vjernicima od Pape.
Ne razumijem te novokomponovane vjernike koji do 30-te godine zivota nisu znali ni sta je crkva, a sada se prave vecim vjernicima od Pape.
Troja- Legendarni član
Sad trenutno me je iznerviralo sto sam vidjela da i u petak popodne i utorak u podne pada kisa, a ja treba da idem vani u obe prilike. Grrrr.
Troja- Legendarni član
Strana 19 od 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 19 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu