Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Priče iz taksija

3 posters

Ići dole

Priče iz taksija Empty Priče iz taksija

Počalji od Liza_N. Sre Sep 22, 2010 10:00 am

Taksisti, bar po mom mišljenju, jesu ljudi koji se najviše naslušaju svakakvih priča tokom svog radnog vremena. Nije nepoznato da se potpunom strancu najlakše ispovedimo, a svaki taksista to jeste.
Da li ste vi bili nekada u ulozi taksiste? Ne mislim bukvalno, naravno.
Da li se nekada vama ispovedio neko, ko je za vas, a i vi njemu, bio potpuni stranac? I da li je do vas, nekim čudnim, pukim slučajem, spletom okolnosti, stigla neka životna priča koja vas nije ostavila ravnodušnim?
Liza_N.
Liza_N.
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2032
Ženski Datum upisa : 04.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Priče iz taksija Empty Re: Priče iz taksija

Počalji od ces@ric@ Sre Sep 22, 2010 10:32 am

Dosta puta mi se to znalo desiti, ali ne tako neke price koje bi me poslije natjerale na razmisljanje, nego vise one koje bi u trenutku kad se osoba ispovijeda u meni izazvale ono "wtf? zasto mi to sad prica, sta sam ga uopce pitala?". Nekako ja nikad nisam bila tip osobe koji bi odjednom neke intimnije stvari poceo pricati nekom sasvim nepoznatom, pa mi je to bilo nerazumljivo.
Ali desavalo se. Bila sam kod ujaka u posjeti i preko dana sam ostajala sa malom rodicom i njenom dadiljom. Dadilja je odmah pri upoznavanju pocela da prica o sebi, priznala mi kako pusi, a da to moji ujak i ujna ne znaju, te za neke male bracne probleme, kako ne podnosi decka svoje kcerke...
Ili na FB-u, igrajuci bilijar je naletio neki lik, i nakon kraceg upoznavanja odakle je ko, uslijedilo je pitanje jesi li u vezi. On je rekao kako on jeste, nazalost. I tu pogrijesih, poslah upitnik (kao zasto nazalost) i on mi isprica sve o svom nesretnom braku, o djeci, o tome zasto vise nije kao prije. E, ta prica mi se urezala u sjecanje...
Ili cura s kojom sam imala sport, poslije prvog casa (ne znamo si ni ime), vracale smo se istim putem i ona mi se fino izalila na decka, njegovu ljubomoru...
Ja obicno tad cutim, kazem tek koju, malo kao savjet, vise kao naznaku da jos uvijek slusam. Nekako mislim da i ne traze savjet, vec samo nekog da ih saslusa. Jedino sto sam ja tip osobe koji odmah pokusava naci rjesenje za te probleme. Samo ne znam je li mi pametno nesto predloziti ili da i dalje samo klimam?

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Ned Okt 26, 2014 11:50 am

Konstantno .. volim da slušam .. osim ako primjetim da je osoba 'pacijent' u tom slučaju nađem način da se izvučem iz čitave priče ..
Priča koja me je ostavila bez teksta .. suprug koji je svojoj ženi (koja je zbog njega napustila rodni grad, porodicu, uspješnu karijeru, jer ga je voljela i željela da mu bude podrška kada je dobio ponudu da ide za inostranstvo), nakon ne znam koliko godina braka i zajedničkog djeteta, rekao posve ozbiljno, u nekoj bezveznoj raspravi, nakon što mu je ona u šali rekla da bi mogla da uzme njihovo dijete i sve što joj pripada i ode:
Zatvori oči .. i to koliko sad možeš da vidiš .. toliko imaš od svega .. to je tvoje .. i to možeš da nosiš sa sobom .. .. .
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 3752
Ženski Datum upisa : 20.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh