Ženski časopisi
5 posters
Strana 1 od 1
Ženski časopisi
Nekada su ,,Burda" i ,,Bazar" bili najčitaniji časopisi među (našim) ženskim svetom, puni praktičnih saveta, priča za opuštanje, korisnih ideja...
Danas postoji veći broj takvih časopisa, i svi nude da od žena naprave zavodljive kokete koje savršeno kuvaju, ali i besprekorno izgledaju.
Pa ipak, mnogo pametnih i korisnih tekstova se može pročitati, uprkos brojnim reklamama i neprikladnom (za naš budžet) orijentacijom na glamur.
Da li vi čitate neki časopis za žene (redovno ili ne, nevažno)? Koje rubrike volite da pratite?
Ako ne čitate ni jedan, zašto? Da li vas nešto iritira ili odbija od njih?
Danas postoji veći broj takvih časopisa, i svi nude da od žena naprave zavodljive kokete koje savršeno kuvaju, ali i besprekorno izgledaju.
Pa ipak, mnogo pametnih i korisnih tekstova se može pročitati, uprkos brojnim reklamama i neprikladnom (za naš budžet) orijentacijom na glamur.
Da li vi čitate neki časopis za žene (redovno ili ne, nevažno)? Koje rubrike volite da pratite?
Ako ne čitate ni jedan, zašto? Da li vas nešto iritira ili odbija od njih?
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Re: Ženski časopisi
Pre sam citala redovno casopis Ana (Politika), izlazio je jednom mesecno, ali naravno ukinuli su ga.
Ne verujem preterano u to savrseno kuvaju i izgledaju. Kad vidim slike po casopisma kako se slikaju po kuhinjama, a u kuhinji kao da niko nije boravio godinama. Sve pod konac. Cesto se desava da ista osoba gostuje na televiziji i da kaze da se ne snalazi dobro u kuhinji. Kome verovati onda?
Pojedine zenski casopisi imaju 80% reklama, a ostatak su savrsene dijete tipe 5kg za 3 dana. Osim toga tekstovi se ponavljaju.
Casopise obicno prelistam on line, sto mogu da vidim na zvanicnom sajtu. Po, meni je mnogo bolje kupiti knjigu za taj novac, nego casopis koji kosta od 100 pa na vise dinara.
Ne verujem preterano u to savrseno kuvaju i izgledaju. Kad vidim slike po casopisma kako se slikaju po kuhinjama, a u kuhinji kao da niko nije boravio godinama. Sve pod konac. Cesto se desava da ista osoba gostuje na televiziji i da kaze da se ne snalazi dobro u kuhinji. Kome verovati onda?
Pojedine zenski casopisi imaju 80% reklama, a ostatak su savrsene dijete tipe 5kg za 3 dana. Osim toga tekstovi se ponavljaju.
Casopise obicno prelistam on line, sto mogu da vidim na zvanicnom sajtu. Po, meni je mnogo bolje kupiti knjigu za taj novac, nego casopis koji kosta od 100 pa na vise dinara.
Cigla- Početnik
- Broj poruka : 56
Datum upisa : 13.03.2010
Nekada sam citala Ilustrovanu Politiku, Bazar i Anu. Sada vise ne zivim u Jugoslaviji, pa citam Cosmopolitan i Sunday Times.
Najvise me privlace odgovori psihologa citaocima, a volim i kratke price, karikature, sale, price o poznatim licnostima o kojima sam citala i prije (na primjer, nedavno sam citala o Eriki Jong i njenoj cerki; ili intervjue sa poznatim glumcima). Pomalo razgledam i casopise o unutarnjem uredjenju stana koje moj suprug pobozno kupuje vec godinama.
Najvise me privlace odgovori psihologa citaocima, a volim i kratke price, karikature, sale, price o poznatim licnostima o kojima sam citala i prije (na primjer, nedavno sam citala o Eriki Jong i njenoj cerki; ili intervjue sa poznatim glumcima). Pomalo razgledam i casopise o unutarnjem uredjenju stana koje moj suprug pobozno kupuje vec godinama.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Reklame .. .. mnoštvo .. .. previše .. .. (iz)van svake granice .. .. čitave stranice istih .. .. ostavlja utisak kao da sam kupila male oglase ili tako što ..Elajza ::...Ako ne čitate ni jedan, zašto? Da li vas nešto iritira ili odbija od njih?
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Čitala sam - čitaj listala (ali kupovala) Joy, Lepotu i zdravlje, Gloriju, Stil, Cicu (redovno i samo zbog citata) ... Danas mama ponekad kupi Blic ženu i to je sve. Nekada je kupovala Praktiku + to je bila novina koja je odista vredela. I danas ih čuvamo i imamo tuce.
Kao klinka sam čitala Cool girl i Bravo girl.
Danas ne čitam ni jedan ženski časopis. Previše su opterećeni jednim te istim temama, više je fotografija nego teksta i odista sve što me zanima mogu pronaći na internetu...
Kao klinka sam čitala Cool girl i Bravo girl.
Danas ne čitam ni jedan ženski časopis. Previše su opterećeni jednim te istim temama, više je fotografija nego teksta i odista sve što me zanima mogu pronaći na internetu...
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu