Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Udaj se za mene

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Udaj se za mene

Počalji od Catwoman taj Sub Mar 13, 2010 10:35 pm

Ah... I muškarcima i devojkama je ova rečenica nekako čudna... Mada, ovde je reč o muškarcima tako da ću se držati teme. Šta bi trebalo da ima vaša buduća izabranica da biste je zaprosili? Kako bi to izgledalo? Da li ste do sada razmišljali o tome? Ako ste oženjeni, ispričajte mlađima kako je to bilo. Da nauče neki trik mačo muškarca... viannen_84.gif

Catwoman
Član za primer
Član za primer

Broj poruka: 1450
Ženski Strelac Godina: 21
Datum upisa: 17.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Udaj se za mene

Počalji od f-lady taj Ned Apr 11, 2010 7:39 pm

Ja bih pitala sve muskarce, sta misle - je l' bolje to uraditi samo onako odjednom ili joj dugo spremati iznanadjenje? Sta Vam se mota po glavi kada je stupanje u brak u pitanju?
------------------------------------
Izvinjavam se, sto upadam na temu, al ako je neko voljan da odgovri. ^^
Hajde, hajde. Muskarci, javite se. ^__^

f-lady
Odvažni član
Odvažni član

Broj poruka: 652
Ženski Lokacija: Beograd
Datum upisa: 25.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nexstosic taj Ned Apr 11, 2010 9:11 pm

Ako se dugo sprema to iznenađenje, žen(ska) može da provali, najbolje iznenaditi, ali isplanirano u što kraće vreme, kako se ne bi postao sumnjiv svojoj budućoj izabranici.
A za moju buduću izabranicu voleo bih da ima iste karakteristike kao osoba koja je postavila ovu temu.

nexstosic
Član za primer
Član za primer

Broj poruka: 1416
Muški Ovan Godina: 24
Datum upisa: 05.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ taj Pon Apr 12, 2010 1:33 am

Ja mrzim planiranje takvih stvari, obozavam spontanost. Osim toga, ako znam, a to se dugo planira (plus ja se trebam praviti da nista ne znam) to me cini izuzetno nervoznom. Na kraju bi rezultiralo tim da napravim neku glupost i da cu prije raskinuti, nego dozvoliti mu da me zaprosi :P Na nekim forumima sam citala kako su drugi prosili i koliko su to pripremali, pa plaza, pa pijesak, pa mjesecina... bla bla... nista me od toga nije faciniralo. Ali fascinira me ono spontano "Hej, a da se vjencamo?" Tako da bih voljela naci nekog tako spontanog, ko ce u trenutku izgovoriti misao koja mu je pala na pamet, nego nekog ko ce se svim silama truditi da bude sto romanticniji
I kad smo kod ove teme, jedna od za mene najgorih nocnih mora i najveca izmisljena glupost je prosidba u javnosti (na utakmicama, u nekom showu...). Grozno!

" Danas ponosna,
sutra mozda slomljena... "

ces@ric@
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka: 3316
Datum upisa: 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Catwoman taj Ned Avg 15, 2010 1:13 am

Slazem se sa ces@ricom sto se tice prosidbe u javnosti. Ni ja nisam za tako nesto... Vise bih volela da je to intimnije, nas dvoje sami, ali da ipak bude iznenadjenje... i nekako romanticno. givenheart
Zasto da ne i na plazi, ili cak u kupatilu dok se tusirate zajedno... Vazno je da taj trenutak bude poseban i za muskarca i za zenu... givenheart

nexstosic ::A za moju buduću izabranicu voleo bih da ima iste karakteristike kao osoba koja je postavila ovu temu.

Moram da pitam: Nex, jel ti to mene posredno pozivas na brak? scared

Catwoman
Član za primer
Član za primer

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nymphadora taj Ned Avg 15, 2010 6:38 am

A sta mislite o tome da se ugrize za jezik? Rolling Eyes ali ako bas mora,onda je najbolje iznenadjenje,u 4 oka...Ako ce da pristane ljepse je da sacuvaju trenutak, a ako ce da ga odbije da ga bar ne blamira pred svima...

Nymphadora
Član za primer
Član za primer

Broj poruka: 1070
Ženski Lav Godina: 19
Datum upisa: 09.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nexstosic taj Ned Avg 15, 2010 1:36 pm

Catwoman ::Moram da pitam: Nex, jel ti to mene posredno pozivas na brak? scared

Da

nexstosic
Član za primer
Član za primer

Broj poruka: 1416
Muški Ovan Godina: 24
Datum upisa: 05.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Catwoman taj Pon Avg 16, 2010 8:41 pm

:buahahhaha: :buahahhaha: :buahahhaha:
Nisam bas ovako zamisljala da prihvatim, ali nije lose... Ne znam da li je jos neko preko interneta zaprosen...
Sta kazes ces@rice, jel romanticno? Nije ni javno, al' nije ni tajno... :D

Catwoman
Član za primer
Član za primer

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja taj Pon Avg 16, 2010 11:11 pm

Čini mi se da bi ovde trebalo malko da se umešam, i lepo zamolim članove da ne idu u off i sve što je privatno mogu preko pp-a ili nekim drugim načinom međusobne komunikacije.
Hvala. smajli-a095.gif

Maja
Moderator
Moderator

Broj poruka: 5693
Ženski Datum upisa: 20.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja taj Uto Mar 01, 2011 11:31 pm

Ja bih samo zeljela znati da li muskarci (a i djevojke) misle da je vazno ko ce koga zaprositi - mladic djevojku ili djevojka mladica. Da li je iko imao iskustvo da je djevojka da koja prosi?

Troja
Veteran
Veteran

Broj poruka: 5572
Ženski Lokacija: London
Datum upisa: 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ taj Sub Apr 02, 2011 10:44 pm

Da li je iko imao iskustvo da je djevojka da koja prosi?

Pre par dana, devojka od mog klinca je mene pitala: 'Je l mozemo mi da se udajemo i zenimo' Sokirana sam bila, i odgovorila kratko i jasno, da ne moze.
Kad me pitala zasto, rekla sam da su mali, na to je isao komentar da nisu mali, naravno nista nisam rekla.
Kasnije, pricala sam sa klincem, i on mi kaze da ga on stalno puta kad ce da je zeni...Naravno, mislim da je rano, jer ni jedno od njih dvoje ne radi.
Inace, mene je Vilotic u zezanju zaprosio, a pre tog zezanja sam imala verenicki prsten. Naravno ja sam iz zezanja pristala, i eto mi ga sada :buahahhaha:
Zezam se naravno, jeste me spontano zaprosio, i ja sam kao razmisljala...nekoliko sekudni, i udala se.Da sam malo duze razmisljala, verovatno se ne bi udala :buahahhaha:

enigma_
Počasni član
Počasni član

Broj poruka: 2150
Lav Godina: 43
Datum upisa: 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male taj Sub Apr 02, 2011 10:50 pm

^Ukrštenice, ne daj mu da se ženi do 30-e godine. Posle će biti dovoljno zreo i pametan da to nikada ne uradi! :D

male
Počasni član
Počasni član

Broj poruka: 2651
Muški Lokacija: Kragujevac
Datum upisa: 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ taj Ned Apr 03, 2011 12:43 am

Ukrštenice, ne daj mu da se ženi do 30-e godine. Posle će biti dovoljno zreo i pametan da to nikada ne uradi! :D

Sta ima ja da mu ne dam...Ti si se udao, i zato tako razmisjlas.Kad god citam Tvoje postove,. Ti si protiv zena, sta Ti bre radi zena, pa si takav...znas @male, ja Te razumem plasis se zene, pa ovde nama pises sve ono sto ne smes zeni da kazes :buahahhaha: smajli-a080.gif

Inace, ne znam kako to danas funkcionise, i ko koga zaprosi. Nekad je muskarac najpre kupovao verenicki prsten, i onda posle neko vreme je zaprosi devojku.
Naravno bitna je ta spontanost.

enigma_
Počasni član
Počasni član

Broj poruka: 2150
Lav Godina: 43
Datum upisa: 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male taj Ned Apr 03, 2011 6:30 am

Ukrštenice, ako si zaključila da sam se "udao" i da se plašim žena iz toga što ženama kažem ISTINU, šta je onda zaključak o ženama koje ovde mnogo pričaju? Da su im muževi papučari koji su im preterano opustili dizgine? Mad

male
Počasni član
Počasni član

Broj poruka: 2651
Muški Lokacija: Kragujevac
Datum upisa: 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming taj Ned Apr 03, 2011 11:47 am

Ovo je već skretanje sa teme.

Tema je:

Catwoman ::Ah... I muškarcima i devojkama je ova rečenica nekako čudna... Mada, ovde je reč o muškarcima tako da ću se držati teme. Šta bi trebalo da ima vaša buduća izabranica da biste je zaprosili? Kako bi to izgledalo? Da li ste do sada razmišljali o tome? Ako ste oženjeni, ispričajte mlađima kako je to bilo. Da nauče neki trik mačo muškarca... viannen_84.gif

Amor fati

Live today

Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka: 14207
Muški Jarac Godina: 24
Datum upisa: 16.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma: