Najgluplji načini na koje vam je neko prišao
5 posters
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Najgluplji načini na koje vam je neko prišao
Koji je najgluplji način na koji vam je neko prišao i želeo da se upozna sa vama?
Kojim rečima?
Da li ste izdražli da se na nasmejete?
Kojim rečima?
Da li ste izdražli da se na nasmejete?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Najgluplji načini na koje vam je neko prišao
Hm... Ko bi se sad setio svih tih stvari, ali jedna slatka situacija mi je ostala u sećanju kad me je jedna devojka "podmitila" čokoladnim bananicama pri upoznavanju
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
pre neko vece, kada setale smo, i zastale da se cimerka pozdravi sa drugom, koji je isao sa svojim drustvom.
jedan od njih mi pruza ruku i kaze : 'Siguran sam da mi znas ime, tako da...'
Nisam izdrzala da se ne nasmejem, tako da verujem da me prezreo, i neka je-buzga !uh, koliko su mi odbojni takvi momci .. Nista me vise nije pitao, al' me nasmejao do suza
jedan od njih mi pruza ruku i kaze : 'Siguran sam da mi znas ime, tako da...'
Nisam izdrzala da se ne nasmejem, tako da verujem da me prezreo, i neka je-buzga !uh, koliko su mi odbojni takvi momci .. Nista me vise nije pitao, al' me nasmejao do suza
Eurinome- Član za primer
- Broj poruka : 1131
Datum upisa : 15.08.2011
Miloše to je baš lepo. Nije glupo... Što meni tako nije neka devojka prišla...
Meni je najgora situacija bila u nekoj diskoteci. Devojka pijana unela mi se u facu "vaaaaaaau kako imaš lepe oči"... malo se klima pa onda opet "jooooooj sav si sladak" na šta sam ja odgovorio "a ti si sva pijana".
Meni je najgora situacija bila u nekoj diskoteci. Devojka pijana unela mi se u facu "vaaaaaaau kako imaš lepe oči"... malo se klima pa onda opet "jooooooj sav si sladak" na šta sam ja odgovorio "a ti si sva pijana".
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Jaooo, oduvek mi je bilo najgluplje da me neko muva preko druga, brata ili drugarice, rođaka i tako to... uglavnom nisam ni pristajala.
Ali ubedljivo vodi jedan lik iz jednog sela odavde. Prišao mi je dok smo bili u diskoteci, ja sam bila na podijumu za ples. On me je bukvalno svukao odande, grdosija, sirova snaga i izvukao me napolje. Onda mi je rekao onako seljački pirotskim govorom Ako oč - oč, ako neč' - neču više da te molim! Spasli su me drugovi. Al' ljudi su nas napolju čudno gledali, on se izdrao, čulo se do centra grada.
Ali ubedljivo vodi jedan lik iz jednog sela odavde. Prišao mi je dok smo bili u diskoteci, ja sam bila na podijumu za ples. On me je bukvalno svukao odande, grdosija, sirova snaga i izvukao me napolje. Onda mi je rekao onako seljački pirotskim govorom Ako oč - oč, ako neč' - neču više da te molim! Spasli su me drugovi. Al' ljudi su nas napolju čudno gledali, on se izdrao, čulo se do centra grada.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Similar topics
» Ima neko zlo u ljudima...
» Prereži uže za koje si vezan
» Ko su ljudi koje volimo?
» Filmovi koje iščekujemo
» Pesme koje ne volimo
» Prereži uže za koje si vezan
» Ko su ljudi koje volimo?