Koju seriju trenutno pratite?
+19
nexstosic
Dzangrizava
Nikolija
Born to die
MatriX girl 1997
male
ThePoet
black_morena
enigma_
Miloš_88
pahuljica
Ika
Still_dreaming
chegirl
Maja
amaranth
polly88
ces@ric@
Troja
23 posters
Strana 7 od 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Koju seriju trenutno pratite?
Ivana_ ::Ja uvek gledam Srećne ljude. To me opušta.
Porodicno blago - nisam ranije gledala, nije losa serija. Slicno kao "Bolji zivot" i "Srecni ljudi". Porodica Gavrilovic u mnogom podsjeca na Popadice, samo sto je Gavrilo daleko simpaticniji od gige
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Upravo sam odgledala kriminalističku seriju "Unforgotten". Odlična serija. Policija pronalazi leš koji je star 39 godina i započinje istragu zločina koji se odigrao 70-tih godina. Klupko se polako odmotava i zauvijek mijenja sudbinu mnogih ljudi. Potpuno neočekivan kraj serije. Preporučujem.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Ally McBeal - gledala sam je nekad davno, ali neredovno i samo do neke sezone. Sad gledam ponovo sa momkom (ja gledam zbog komedije, on zbog advokata ) Simpaticna serija o prilicno nerealnim slucajevima i likovima, ali u svakom slucaju zabavna.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Upravo sam odgledala seriju "London Spy. Dobra serija koja počinje slučajnim susretom dva mlada čovjeka koji se završava vezom izmedju njih dvojice. Kada jedan od njih biva ubijen razotkriva se tajna njegovog rada za obavještajnu službu. Zašto je ubijen i kako priča je koja se polako razotkriva. Ben Wishaw koji je poznat kao Q iz poslednja dva filma o James Bondu dobar u glavnoj ulozi.
Troja- Legendarni član
Pre neki dan sam skinuo 5 serijala Igre prestola i sada sam pri kraju drugog.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Gledam Karagul, Crnu ružu. I još uvek Elif. I još bih nešto tursko ali nemam vremena. Mnogo mi pomažu u učenju jezika. A i Crna ruža je fantastična serija, glumačka ekipa je besprekorna, svaki detalj je na mestu, scene sveže, emotivne ... Ne znam. Naginjem istoku više nego zapadu. Volim orijent.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Odgledao 5 serijala. Malo sam razočaran jer je Džorž Martin preterao. Baš se opustio...
Pisac je majstor za neočekivane, iznenađujuće pa čak i šokantne preokrete. Međutim, kada mu uđeš u kliše, opet sve znaš unapred. Već na polovini trećeg serijala, bio sam spreman za neočekivano. Čim vidim da nešto ide kao po loju, znam da će da izginu baš oni likovi koji su bili u centru radnje.
Sa druge strane, očekuješ da će ona ćurka sa zmajevima da se umeša i da začini radnju, a ona se švaleriše sa vođom "Drugih sinova" i nesposobna je da zavede red u gradu kojim upravlja. Od one male Arje Stark što hoće da bude ubica očekuješ nešto a ona se zaluđuje sa Bogom sa mnogo lica i razvlači radnju. Verska vojska i onaj sveti Vrabac su ćorsokak u knjizi i seriji. Smrt Džona Snežnog je bezvezna, ali i puštanje divljana da "prođu" bez neke jasne obaveze GDE idu i pod kojim uslovima je još bezveznija. Završetak kralja u pokušaju Stanisa je glup, ali sam opet očekivao. Tunjavost Sanse Stark me već nervirala pa mi je drago što se strmopizdila sa bedema tvrđave.
Najjači lik u seriji je Tirion Lanister - patuljak. Dopada mi se njegova ironija, sarkazam, alkoholizam i perverznost, ali i načitanost i sposobnost da se izbori sa problemima.
Pisac je majstor za neočekivane, iznenađujuće pa čak i šokantne preokrete. Međutim, kada mu uđeš u kliše, opet sve znaš unapred. Već na polovini trećeg serijala, bio sam spreman za neočekivano. Čim vidim da nešto ide kao po loju, znam da će da izginu baš oni likovi koji su bili u centru radnje.
Sa druge strane, očekuješ da će ona ćurka sa zmajevima da se umeša i da začini radnju, a ona se švaleriše sa vođom "Drugih sinova" i nesposobna je da zavede red u gradu kojim upravlja. Od one male Arje Stark što hoće da bude ubica očekuješ nešto a ona se zaluđuje sa Bogom sa mnogo lica i razvlači radnju. Verska vojska i onaj sveti Vrabac su ćorsokak u knjizi i seriji. Smrt Džona Snežnog je bezvezna, ali i puštanje divljana da "prođu" bez neke jasne obaveze GDE idu i pod kojim uslovima je još bezveznija. Završetak kralja u pokušaju Stanisa je glup, ali sam opet očekivao. Tunjavost Sanse Stark me već nervirala pa mi je drago što se strmopizdila sa bedema tvrđave.
Najjači lik u seriji je Tirion Lanister - patuljak. Dopada mi se njegova ironija, sarkazam, alkoholizam i perverznost, ali i načitanost i sposobnost da se izbori sa problemima.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Male što ne napisa ime serije koju si gledao prije svega.
Ja sam ovih dana gledala Arne Dahl (švedska kriminalistička serija), Bridge seriju 3 (dansko švedska kriminalistička serija) i po koju epizodu serije Elementary (Sherlock Holmes u New Yorku).
Ja sam ovih dana gledala Arne Dahl (švedska kriminalistička serija), Bridge seriju 3 (dansko švedska kriminalistička serija) i po koju epizodu serije Elementary (Sherlock Holmes u New Yorku).
Troja- Legendarni član
A Male pretpostavio da ce svi razumjeti po komentarima
Ja trenutno gledam The Big Bang Theory - nisu mi vise nesto pretjerano smijesni i The Nanny - mada me glavni lik izrazito nervira, volim seriju zbog batlera i C.C
Ja trenutno gledam The Big Bang Theory - nisu mi vise nesto pretjerano smijesni i The Nanny - mada me glavni lik izrazito nervira, volim seriju zbog batlera i C.C
Trenutno pratim Brooklyn Nine Nine. Ova serija prati jedno odeljenje policije u Bruklinu i simpatična je američka komedija sa raznovrsnim likovima i odlična je za opuštanje. Ako ste gledali Parks and recreation ili The Office ovo bi trebalo da vam se svidi.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Sinoc sam odgledala prve tri epizode serije "War and Peace" koju je BBC napravio po romanu Lava Tolstoja. Glavne uloge James Norton, Lily James I Paul Dano. Odlicna drama. Lijepo je podsjetiti se na sadrzaj knjige koju sam citala kao tinejdzerka.
Troja- Legendarni član
Sinoc sam odgledala tri epizode nove serije X-Files. Prve dvije su bile napravljene u stilu prethodnih serija, pune misterije itd, a treca je bila ziva provala, vise kao komedija nego serija o natprirodnim pojavama.
Troja- Legendarni član
Sinoc odgledah zadnju sezonu serije Mr Selfridge. Serija se zavrsila njegovim povlacenjem sa mjesta direktora velike robne kuce. Ova poslednja sezona mi se posebno dopala i bas sam uzivala gledajuci je. Zao mi je sto je serija zavrsena i bilo bi mi bas drago kada bi neko odlucio da prikaze i ostatak njegovog zivota. Jeremy Piven se pokazao kao vrlo dobar glumac.
Troja- Legendarni član
Danas dovrših gledanje zadnje epizode serije Lucky Man. Snimljena u Londonu na divnim lokacijama, ova policijska priča sa elementima fantastike odlična je i drži pažnju do poslednjeg trenutka.
Troja- Legendarni član
Upravo gledam "Night Manager" snimljenu po romanu Johna Le Carrea. Interesantna mješavina špijunske i kriminalističke serije. Zainteresovala sam se od prvih scena serije i očekujem da će i preostale četiri epizode biti slične po nepredvidljivosti. Preporučujem.
Troja- Legendarni član
Upravo odgledah seriju "Doctor Thorne" koja ima svega tri epizode. Dešava se u slično vrijeme kada o Downton Abbey i prilagodjena je za snimanje od strane istog scenariste. Vrlo interesantna drama.
Troja- Legendarni član
Game of Thrones - pocela nova sezona Moja najbolja prijateljica je juce odspavala preko dana da bi odmah pogledala u 3 ujutro Ja sam morala cekati reprizu danas u 20:00 sto je znacilo izbjegavati drustvene mreze
Danas sam počela gledati seriju Jericho. Radnja se dešava u 19-tom stoljeću u Engleskoj. Osiromašena porodica učitelja koji je umro i ostavio dugove počinje novi život u malom mjestašcu koje je tek u izgradnji. Za sada mi se serija jako dopada.
Troja- Legendarni član
Upravo sam odgledala drugu sezonu serije "Indian Summers" koja govori o dogadjajima u Indiji 1932-ge godine. Radnja prati zbivanja u Indiji zadnjih godina britanske vlasti, kada su se vec poceli stvarati pokreti za otcjepljenje Indije. Vrlo dobro napravljena serija.
Troja- Legendarni član
Prije par dana odgledah treću sezonu serije Peaky Blinders. Uspjeli su održati zavidni nivo interesantnosti i izvrsne glume. Sada gledam englesku verziju serije Wallander.
Troja- Legendarni član
Trenutno gledam seriju "Versailles" (Versaj) koja govori o dogadjajima u Francuskoj oko 1667-e godine. Luj XIV gradi Versaj uprkos protivljenjima aristokrata i pobunama u zemlji. Interesantna istorijska drama.
Troja- Legendarni član
Gledam norvešku seriju "Occupied". Dešava se u budućnosti. Klimatske promjene navode norvežane da u potpunosti obustave proizvodnju nafte i okrenu se proizvodnji energije iz torijuma. Ujedinjena Evropa i Rusija i dalje koriste naftu, te se ujedine protiv Norveške. Rusi ulaze u Norvešku i zauzimaju rafinerije nafte. Premijer Norveške odlučuje se protiv vojnog sukoba. Dobra serija.
Troja- Legendarni član
Upravo odgledah kriminalističku seriju "Marcella" sa Anom Friel u glavnoj ulozi. Nije loša serija, ali mislim da bi bila i bolja da je malo pojednostavljena. Marcella se vraća u miliciju da bi istraživala seriju ubistava.
Troja- Legendarni član
Blindspot je odlična, dinamična serija o naporima FBI da razotkriju i spriječe razne kriminalne akcije u SAD. Priča počinje time što na Times Square-u pronalaze u torbi nagu djevojku koja se ne sjeća apsolutno ničega o sebi i čije je tijelo pokriveno nedavno nacrtanim tetovažama. Te tetovaže ubrzo se pokazuju kao indikatori zločina koji treba da se dogode.
Troja- Legendarni član
Zadnjih dana pratim seriju "Limitless." Snimljena kao nastavak filma sa istim imenom ova serija mi se u pocetku dopadala, a nakon pet-sest epizoda malo se razvodnila. Ima elemente humora sto mi se dopada, ali joj je bolje odgovaralo kada su se trudili da razrade elemente istrage.
Troja- Legendarni član
Strana 7 od 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» Koju knjigu trenutno čitate?
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika
» Na koju poznatu osobu ličite?
» Poruka koju šalju nik i avatar
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika