Mali trikovi za domaćinstvo
2 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Mali trikovi za domaćinstvo
Sigurno ste se nekad mučili radeći nešto po kući. A možda to može lakše da se obavi. Čišćenje zagorele šerpe, čišćenje šporeta, uklanjanje fleka od kamenca, rđe, uklanjanje fleka sa odeće, borba protiv štetočina, uklanjanje neprijatnih mirisa iz zamrzivača / frižidera i slično. Postoje razna sredstva koja služe za to, ali nisu sva baš pouzdana i ne znaju svi kako se koriste i u kojoj dozi.
U ovoj temi možete sami od sebe podeliti neke takve trikove sa drugima, a možete i pitati druge kako nešto uraditi. Misli se, naravno, i na one trikove kad nečim što inače ne služi za to očistimo nešto i slično.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Mali trikovi za domaćinstvo
Evo ja već imam jedno piutanje.
Koliko vremena najviše sme da prođe od jednog odleđivanja komore frižidera do sledećeg odleđivanja? I da li se brže hvata led ako je komora otvorena?
Koliko vremena najviše sme da prođe od jednog odleđivanja komore frižidera do sledećeg odleđivanja? I da li se brže hvata led ako je komora otvorena?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Mali trikovi za domaćinstvo
Mislim da je bolje da neko drugi odgovori na stillovo pitanje.
Ja sam danas čula jedan dobar savjet u vezi sa prženjem ribe. Da uklonite miris koji se stvara pri prženju ribe stavite na ulje dvije kriške jabuke i pržite ih istovremeno.
Ja sam danas čula jedan dobar savjet u vezi sa prženjem ribe. Da uklonite miris koji se stvara pri prženju ribe stavite na ulje dvije kriške jabuke i pržite ih istovremeno.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Similar topics
» Mađioničarski trikovi
» Kad smo bili mali...
» Naš mali dnevnik
» Cafe ‚‚Utopija"
» Čime su vas plašili kad ste bili mali?
» Kad smo bili mali...
» Naš mali dnevnik
» Cafe ‚‚Utopija"
» Čime su vas plašili kad ste bili mali?
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu