Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cafe ‚‚Utopija"

+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters

Strana 6 od 40 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći

Ići dole

Cafe ‚‚Utopija" - Page 6 Empty Re: Cafe ‚‚Utopija"

Počalji od ThePoet Pon Jan 25, 2016 4:55 am

Pročitajte pažljivo ovu vest i recite mi kako je moguće da je ovo Predsednik?

A onda, šta će ovi popovi da osveštavaju kamen temeljac za naučni centar??? I to s ovim naočarima za sunce?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=25&nav_category=11&nav_id=1089170

najukusnija je sirova misao
ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6720
Muški Devica Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Pon Jan 25, 2016 6:15 am

Prvo sam se živcirala zbog svega što nam se događa u državama, sad mi samo preostaje da se smijem (nekad iskreno, nekad od muke).
Slična situacija i u Hrvatskoj sa svećenicima. Sekularna država, ali nova ministarstva redom se blagoslove, nova ministrica zaziva boga u pomoć...
Bilo mi je ljepše dok nisam pratila što se događa.

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Pon Jan 25, 2016 8:37 am

Kuc, kuc forumaši. Sve vas pozdravljam.
Da li neko od vas zna nešto o SINERGIJI u umetnosti i modi?
Hitno mi je potrebno. Hvala. <3
Nadam se da ste svi dobro.
Ja sam prehlađena.

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Pon Jan 25, 2016 11:54 am

Poet ::Pročitajte pažljivo ovu vest i recite mi kako je moguće da je ovo Predsednik?
Površno ili pažljivo, u oba slučaja važi isto:
"Na izborima održanim 20. maja 2012. je pobedio Tadića te je izabran za predsednika Srbije. Posle izbora podneo je ostavku na mesto predsednika SNS i 31. maja je zvanično stupio na funkciju predsednika Republike."
yes.gif

Poet ::A onda, šta će ovi popovi da osveštavaju kamen temeljac za naučni centar???
Ako Bog ne postoji – to je samo malo vode na kamenu yes.gif Mogli su i da se popišaju, ali vjerujem da bi u tom slučaju bili uhapšeni zbog kršenja nekog dijela Ustava/Zakona/Statuta/Člana/itd.isl. :jj: G. Pravnik koji se našao uvređen/povređen (jer je g. Predsjednik (zlo)upotrebio riječ(i) Srbija/Srbi/srpsko i nije bio politički i gramatički i biološki i medicinski itd. i sl. korektan) sigurno bi znao koji bi u slučaju pišanja dio Ustava/Zakona/Statuta/Člana/itd.isl. bio prekršen, ali to je sad manje važno...
A ako Bog postoji – moglo bi da koristi...   :jj:

Poet ::I to s ovim naočarima za sunce?
A što misliš da su naočari za Sunce, možda su obične naočari sa propisanom dioptrijom + fotogrej? :hmhm: Al, jbt, postavlja se onda pitanje šta će Popu fotogrej i otkud njemu 100-200-300€ za iste, još ako imaju i antirefleks sloj...sa onim fensi ramom...jbt...strahotno...500€  Surprised  Shocked
U svakom slučaju da bismo bili apsolutno sigurni da l' su cvidže za Sunce ili fotogrej (+ antirefleks, itd.) – treba fotke proslijediti Milošu na analizu, pa da nam on sa sigurnošću od 99,99% kaže šta je istina... yes.gif
Ali, u međuvremenu...  :tweedle:
Takođe se postavljaju i pitanja :hmhm: ...
Ako ti nisi znao za fotogrej jer si ko čika Vojo neobavješten, možda g. Predsjednik Neobavješteni nije (po)zna(va)o Ustav i kako se tačno građani Srbije definišu i da li je politički i gramatički i ko zna kako još korektno reći Srbija, Srbi, srpsko, i šta je genetski kod, DNK, RNK, itd...  :jj:
Da li bi u slučaju da je bio politički i gramatički itd. i sl. korektan i rekao sve po Ustavu kako i treba, da li bi onda našli za shodno da kažu kako izdvaja Srbe kao posebno bitnu kategoriju, a Sve ostale Građane stavlja u neki drugorazdredni koš kao neke drugorazredne (ne)građane... i da li bi se tada g. Pravnik ubacio u raspravu i rekao kako je g. Predsjednik nedužan jer je samo citirao Ustav i prava građana itd... ili bi našao neki statut sa kojim g. Predsjednik nije u skladu, tipa: Ispravno je reći svi građani Srbije su Srbi, ali pošto ih ima Ateista, Agnostika, Pravoslavaca, Katolika, Muslimana, Jevreja, Jehovih svjedoka, i ostalih Crkava, Sekti, Denominacija,... pa je onda jedino ispravno reći Srbi pravoslvne vjeroispovjesti, Srbi katoličke vjeroispovjesti, Srbi jehovi svjedoci sektaši, ...  :jj:
Postavlja se pitanje koji je dio Ustava prekršen kad je g. Predsjednik Neobavješteni rekao da nije sve Beograd...  Shocked Strahotno...  Surprised Ne samo da nije obavješten čija je Srbija, nego i ne zna da je Beograd centar Svijeta i čitavog Univerzuma...  :ej bre  :blabla:  rtfm.gif  Mad  beat
Mislim...ko jbe činjenicu da će u tom Selu na periferiji Beograda biti izgrađen Centar za istraživanje... Bitno je šta je g. Predsjednik rekao i ko je bio i kako je obučen i kakav aksesoar je ponio sa sobom... yes.gif

Jeste, bitno je, ko je g. Predsjednik. Al' da se podsjetimo:
"Na izborima održanim 20. maja 2012. je pobedio Tadića te je izabran za predsednika Srbije. Posle izbora podneo je ostavku na mesto predsednika SNS i 31. maja je zvanično stupio na funkciju predsednika Republike."
yes.gif

Ako misliš da možeš bolje – izvoli... Učini nešto... :P

Za početak...:
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 3752
Ženski Datum upisa : 20.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pon Jan 25, 2016 12:11 pm

ThePoet ::Pročitajte pažljivo ovu vest i recite mi kako je moguće da je ovo Predsednik?

A onda, šta će ovi popovi da osveštavaju kamen temeljac za naučni centar??? I to s ovim naočarima za sunce?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=25&nav_category=11&nav_id=1089170

U drzavi gdje je djeciji idol Golubovic, vijesti sa Farme glavne vijesti, turbofolk muzika se citira kao dubokoumna, ti se cudis kako je moguce da je ovo predsjednik? Pa naravno da je moguce kad za njega i glasaju osobe koje se dive Kristijanu, sijeku vene na stihove turbofolka, gledaju Farmu i slicne gluposti. Nije ovo nista protiv Srbije, da me neko pogresno ne shvati, tako je i u Hrvatskoj i BiH.

U petka je moj brat pravio planove kako da postane predsjednik :D i otjera primitivizam koji je zavladao. Bilo bi zaista divno da se takav neko pojavi.

Sto se tice naocala... :buahahhaha: :buahahhaha: ma kopira Bakira:

Cafe ‚‚Utopija" - Page 6 Izetbegovic_28032014_klix

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Pon Jan 25, 2016 12:31 pm

Ces ::
U drzavi gdje je djeciji idol Golubovic, vijesti sa Farme glavne vijesti, turbofolk muzika se citira kao dubokoumna, ti se cudis kako je moguce da je ovo predsjednik? Pa naravno da je moguce kad za njega i glasaju osobe koje se dive Kristijanu, sijeku vene na stihove turbofolka, gledaju Farmu i slicne gluposti. Nije ovo nista protiv Srbije, da me neko pogresno ne shvati, tako je i u Hrvatskoj i BiH.
To sam i rekla :P

U petka je moj brat pravio planove kako da postane predsjednik :D i otjera primitivizam koji je zavladao. Bilo bi zaista divno da se takav neko pojavi.
:ahda: givenheart

Poet...
Taman kad je otkucala ponoć  Surprised  a neposredno nakon što sam spomenula tv  Shocked ...
Cafe ‚‚Utopija" - Page 6 35dc1kz
It's a Sign! yes.gif

Sto se tice naocala... :buahahhaha: :buahahhaha: ma kopira Bakira:

Cafe ‚‚Utopija" - Page 6 Izetbegovic_28032014_klix

Te čika Bakirove izgledaju ko da su fotogrej (minimum) 1000€ (+ teta Branđelina = nema cijenu)... Tako da teško da mogu da kopiraju... Možda samo da zavide... yes.gif
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Uto Jan 26, 2016 12:44 am

Cesarice, jako mi se sviđa tvoja nova haljina i super ti je lak za nokte. :)

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Uto Jan 26, 2016 7:17 am

Hvala, Polly! I meni se dopada. Ne mogu vjerovati da si zapazila lak :D

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Uto Jan 26, 2016 7:25 am

Lak odmah podiže kombinaciju, a trenutno sam opsjednuta lakovima pa sam prvo bacila pogled na nokte. :D

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Uto Jan 26, 2016 8:31 am

Bivsa cimerka mi je dala savjete vezano za lakiranje noktiju. Poslusala sam je, u petak sam stavila ovaj crveni lak i jos mi stoji, tek danas se sa jednog nokta malo skinulo. Tako da sam joj danas uslikala i zahvalila na savjetima, pa kad si napisala komentar prvo sam pomislila da sam tebi greskom poslala poruku :buahahhaha: ili da sam objavila na Facebooku sliku svojih noktiju, pa sam isla provjeravati :D

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Jan 26, 2016 11:52 pm

Pozdrav svima. :)

Ja sam se upravo vratila kući od krojača kome sam nosila neke pantalone na potkraćivanje. Vrijeme kod nas nije neko, ali sam ipak imala sreće da nije padalo dok sam ja bila vani. Gledam po parkovima i baštama kako su već izniknuli narcisi i prvi vjesnici proljeća. Priroda nezaustavljivo grabi velikim koracima naprijed. Radujem se, a pomalo i strepim jer ce mi to ljepše vrijeme donijeti probleme sa alergijama.

Čudo kako je malo stvari u životu koje nose samo sreću ili samo tugu.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Sre Jan 27, 2016 12:07 pm

Ako je vjerovati starim vjerovanjima, imajući u vidu da je danas (tj. juče (prošla je ponoć)) bio lijep dan, ostali koji uslijede (do kraja kalendarske zime) - neće biti tako lijepi... Tj. zime i snijega će biti do aprila... :snowing:
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Sre Jan 27, 2016 8:41 pm

Aha. How yes no... :D
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6176
Muški Lokacija : Kragujevac
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sre Jan 27, 2016 10:53 pm

Joj, zene, prave ste babetine, samo o vremenu pricate, pa jos sad i ovo „ako je vjerovati“ :D Vama nijedno godisnje doba ne odgovara...

Nego, je li ko od vas usao u ovaj „Book Exchange“ sto trenutno ide na Facebooku? Koliko uspjesno je bilo? Sta ste slali, sta dobili? Prijavila sam se i sad trebam poslati knjigu jednoj djevojci, ali nikako da se nakanim da odem u centar gdje je veci izbor knjiga na engleskom.

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Jan 27, 2016 11:44 pm

Ja mislim da nisu babe oni koji pricaju o vremenu, nego oni koji stalno nesto prigovaraju. yes.gif
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Čet Jan 28, 2016 12:50 am

Pa preslatke ste mi vas dve sa tim bockanjem na svakih 5 dana! givenheart A sve zbog drugačijeg smisla za humor :D

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Čet Jan 28, 2016 3:49 am

ces@ric@ ::Nego, je li ko od vas usao u ovaj „Book Exchange“ sto trenutno ide na Facebooku? Koliko uspjesno je bilo? Sta ste slali, sta dobili? Prijavila sam se i sad trebam poslati knjigu jednoj djevojci, ali nikako da se nakanim da odem u centar gdje je veci izbor knjiga na engleskom.
Meni jučer stigle 3 knjige. Znam na koju to foru funkcionira i moglo se dogoditi da ne dobijem niti jednu knjigu, ali ipak mi je zanimljivo, baš zato što su knjige u pitanju. Ja još nisam poslala jer pošta radi dok sam na poslu, ali pripremila sam knjigu pa vjerojatno šaljem sljedeći tjedan.

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Čet Jan 28, 2016 9:06 am

Troja ::Ja mislim da nisu babe oni koji pricaju o vremenu, nego oni koji stalno nesto prigovaraju. yes.gif

Samim tim ti bi onda bila dupla babetina, jer PRIGOVARAS o vremenu u bilo koje godisnje doba :D

Still_dreaming ::Pa preslatke ste mi vas dve sa tim bockanjem na svakih 5 dana! givenheart A sve zbog drugačijeg smisla za humor :D

Nije to razlicit smisao za humor, ja ga imam, Troja nema yes.gif

Polly, koju knjigu saljes? Ja sam se izgleda kasno prikljucila. Kad sam objavila vec su svi koji citaju bili ukljuceni, a ostalima je to glupo :( Meni se ideja bas svidjela, upravo zato sto su knjige, inace mislim da se ne bih ukljucivala

btw, svidja mi se ovaj mskovski stil pisanja, jos samo da ubacim tackice...

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Čet Jan 28, 2016 10:03 am

Troja ::Ja mislim da nisu babe oni koji pricaju o vremenu, nego oni koji stalno nesto prigovaraju. yes.gif
Jel? Mad Ja stalno prigovaram jer uvek imam šta da kažem o onome što vi kažete! :sparrow:
ces@ric@ ::

Samim tim ti bi onda bila dupla babetina, jer PRIGOVARAS o vremenu u bilo koje godisnje doba :D
Vreme ne valja. Mad
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6176
Muški Lokacija : Kragujevac
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Čet Jan 28, 2016 10:44 am

Male, ti si nam kljucna baba :D

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Čet Jan 28, 2016 11:45 am

Čortanka ::Aha. How yes no... :D
Mad

Ces ::Joj, zene, prave ste babetine, samo o vremenu pricate, pa jos sad i ovo „ako je vjerovati“ :D Vama nijedno godisnje doba ne odgovara...
Znam makar trocifren broj baba (a i djedova)... Ne sjećam se je ijednom neko od njih spomenuo vreme... Tek poneko sat, da ne bi zakasnili na autobus ili tako što... Ali je zato svako od njih, bez izuzetka, pričao o Titu i kako ga obožavaju itd... ... ... :P

Polili ::
Ces ::Nego, je li ko od vas usao u ovaj „Book Exchange“ sto trenutno ide na Facebooku? Koliko uspjesno je bilo? Sta ste slali, sta dobili? Prijavila sam se i sad trebam poslati knjigu jednoj djevojci, ali nikako da se nakanim da odem u centar gdje je veci izbor knjiga na engleskom.
Meni jučer stigle 3 knjige. Znam na koju to foru funkcionira i moglo se dogoditi da ne dobijem niti jednu knjigu, ali ipak mi je zanimljivo, baš zato što su knjige u pitanju. Ja još nisam poslala jer pošta radi dok sam na poslu, ali pripremila sam knjigu pa vjerojatno šaljem sljedeći tjedan.
Bravo Polili... Super ti strategija... "Pošalji sledeće nedelje" ( Wink ), a kad pitaju gdje je knjiga ti reci: "Poslala, ali se sigurno zagubila u pošti."  :jj:  ... Wink

Stil ::Pa preslatke ste mi vas dve sa tim bockanjem na svakih 5 dana! givenheart A sve zbog drugačijeg smisla za humor :D
Nije to razlicit smisao za humor, ja ga imam, Troja nema yes.gif
Bilo bi mnogo više kul da si pitala: "Troja ima smisao za humor?"  :D

btw, svidja mi se ovaj mskovski stil pisanja, jos samo da ubacim tackice...
Niđe veze sa mnom... :jj: Osim, možda, te tačkice... :ahda: Al' dobar pokušaj... Nastavi da vježbaš... Wink ... :P ... :D
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Čet Jan 28, 2016 8:39 pm

Pametne te tvoje bakice ms.K, sjecaju se Tita, pa ga i obozavaju. Doduse, jos nisam upoznala stariju osobu koja se na njega zalila. Ali nije bas da pricaju stalno o njemu, jer kako bi moja baka govorila "Bio je dobar, ali sad to nije popularno reci, bolje je cutati". Tako da ove koje ja znam (a znam ih isto dosta) uglavnom pricaju o vremenu, kako ih zbog promjene bole krsta ili sta ja znam, ljeti im je prevruce, zimi prehladno... I ono "ako ovakva bude zima, onda ce ljeto..."

Pod stil sam mislila na ono seciranje/citiranje i odgovaranje, tj. onaj mskovski dio koji mi se dopada.

male :: Ja stalno prigovaram jer uvek imam šta da kažem o onome što vi kažete!

I like this :D

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Jan 28, 2016 10:32 pm

ces@ric@ ::

Vidim da te istina pogodila. :buahahhaha: Srecom nisi ni malo zlobna. :D
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pet Jan 29, 2016 1:11 am

Mene pogodilo? Ovo samo dokazuje tvoj "smisao za humor" :D Ko je pogodjen vidjelo se po tome ko je prvi reagovao na komentar o babetinama :P

Nego, kakvo nam je vrijeme u Londonu? :)

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Pet Jan 29, 2016 1:32 am

Iš, kokoši! Mad Ne svađajte se! :sparrow:
male
male