Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Cafe ‚‚Utopija"
Aha. Razapela mrežu i čeka da joj upadne mlada piletina...ThePoet ::Zvala me da joj držim privatne časove, pošto neće na kurs, nego hoće da radimo po nekom posebnom programu. Juče odem kod nje i trebalo je da imamo normalan čas od sat i po. Međutim, toliko se zapričamo o svemu i svačemu - od politike, preko svemira, posla, do psihologije, zaljubljivanja i mnogih drugih gluposti - toliko da kad smo pogledali u telefon, videli smo da je 10:15! Odavno nisam upoznao nekog ko mi je toliko kul! Toliko mi je bilo lepo da sam bio pod utiskom celo veče.
Privatni časovi po posebnom programu zvuče jako... inspirativno.
To zvuči kao da je to više za mene nego za tebe, mada jeste malo matora...ThePoet ::Ona pritom ima 36 godina (izgleda kao da je 10 godina mlađa)
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Baš lijepo što si našao srodnu dušu Poeto. Bilo da ostanete prijatelji ili se iz toga izrodi nešto više nema ničeg ljepšeg nego kad sa nekim imaš uvijek o čemu pričati. Ja i moj suprug smo zajedno preko dvadeset godina i nikad nam ne fali tema za razgovor.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Ces?Ces ::Hvala, kad dodjem kuci potrazicu nesto...
Skoro pa perfektan opis...bilo bi mnogo više kul da si i omašio koje slovo, zarez...Ali i ovako... ...Poseban mi je ovaj besmisao od podataka koji ne govori ama baš ništa...ostavlja utisak izgubljenisti (u pozitivnom smislu rečeno )... Logično bi bilo...sat i po čas, a kad smo pogledali u telefon vidjeli smo da je prošlo više od tri sata...ili...čas počinje u 7, a onda smo vidjeli 10:15... Al kad nema logike... Totalno kulMaki ::Aha. Razapela mrežu i čeka da joj upadne mlada piletina...Poet ::Zvala me da joj držim privatne časove, pošto neće na kurs, nego hoće da radimo po nekom posebnom programu. Juče odem kod nje i trebalo je da imamo normalan čas od sat i po. Međutim, toliko se zapričamo o svemu i svačemu - od politike, preko svemira, posla, do psihologije, zaljubljivanja i mnogih drugih gluposti - toliko da kad smo pogledali u telefon, videli smo da je 10:15! Odavno nisam upoznao nekog ko mi je toliko kul! Toliko mi je bilo lepo da sam bio pod utiskom celo veče.
P.S.
Mako, ne čeka ona ništa... Već ga upecala...
P.S.2
Postoji stara piletina?
...Maki ::
Privatni časovi po posebnom programu zvuče jako... inspirativno.
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Samo on to ne zna... Biće kao:ms.k ::
Mako, ne čeka ona ništa... Već ga upecala...
Postoji. Samo, to se zove "kvočka".ms.k ::
Postoji stara piletina?
male- Legendarni član
Ivana, čestitam ti na prvom slatko zarađenom novcu! Sećam se tog osećaja, fantastičan je!
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Pridruzujem se cestitkama!
Prva plata je divna, ali ja se radujem svakoj, podsjeca me na to kako ne ovisim ni o kom i da sam nesto napravila svojim radom
Prva plata je divna, ali ja se radujem svakoj, podsjeca me na to kako ne ovisim ni o kom i da sam nesto napravila svojim radom
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Bravo Ivana! Izvrsno odradjeno.
Troja- Legendarni član
Ni najmanje ne pomaže kad mi jedan nepoznat pojam definišeš drugim nepoznatim pojmom... I dalje mi nije jasno...Maki ::Postoji. Samo, to se zove "kvočka".ms.k ::
Postoji stara piletina?
ms.k- Zavisni član
male ::Postoji. Samo, to se zove "kvočka".ms.k ::
Postoji stara piletina?
A kako se zove stara piletina muskog roda? Matori kenjac?
Troja- Legendarni član
Hvala vam dragi moji. Obradovala sam se i ja. Lep osećaj.
Kvočka? Hahhahahaha Stara piletine muškog roda je ovo:
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
E, mrmoti, nemam snage ni da prepričavam dešavanja od poslednjih par nedelja... Ukratko, mnogo posla + režem voće + čuvali Acu pod staklenim zvonom 10 dana (a naporan je kao tesne gaće) da bi operisali treći krajnik, onda odemo u bolnicu i vrate nas jer su mu uvećani leukociti i kalijum... Sada Jovo-nanovo...
male- Legendarni član
Male, čuvaj malca. Ima sad novi datum za operaciju ili prvo kontrole pa pretrage pa tek onda novi datum?
Ivana, ova poruka mi je odlična. Morat ću napraviti nešto slično pa okačiti na policu.
Ivana, ova poruka mi je odlična. Morat ću napraviti nešto slično pa okačiti na policu.
Ivana_ ::
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Pozdravljam te Polly.
I meni se jako dopada. Verujem čak da je sasvim tačna.
I meni se jako dopada. Verujem čak da je sasvim tačna.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Zanimljiva ideja, Polly, mogla bih je realizovati, bas mi se dopao citat
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Nikad mi na pamet ne bi palo... ...Sledeća misao mi je bila sutlijaš...jede mi se već daaanima, a lijena sam da ga pravim...Troja ::Kinder jaje
Genijalno...Ivana_ ::
Zagrljajče za Makija juniora...i da se brzo oporavi...Maki ::E, mrmoti, nemam snage ni da prepričavam dešavanja od poslednjih par nedelja... Ukratko, mnogo posla + režem voće + čuvali Acu pod staklenim zvonom 10 dana (a naporan je kao tesne gaće) da bi operisali treći krajnik, onda odemo u bolnicu i vrate nas jer su mu uvećani leukociti i kalijum... Sada Jovo-nanovo...
Mene je totalno zbunilo (imati u vidu da sam neispavana, pa ću da pričam nepovezano, itd.)... ...Jednko mi je (ne)smisleno ko i reći: "Ljudi koji znaju i vole iste stvari koje voliš i ti imaju put do tvoje duše" ...Ljudi iste stvari vole iz različitih razloga... Koja poenta mape...ako ne znaš da je čitaš...ili je ne čitaš na isti način...ili se bitni putevi ne poklapaju/preklapaju...? ...Ne znam...nešto mi je totalno čudnovato... A i sva sam se nešto upetljala i spetljala... ...Palo mi na pamet...Polili ::
Ivana, ova poruka mi je odlična. Morat ću napraviti nešto slično pa okačiti na policu.Ivana_ ::
"ništa
što se ne može
iščitati
sa dlanova
ne postoji
u knjigama
ljudske su šake
najlepše priče;
ta mala knjiga
od samo dva
lista
nosi ukrštaj
tvoje,
moje,
njihove
sudbe"
...i sve se smješalo...
...uff...možda će mi imati smisla kad uspijem da odspavam...
ms.k- Zavisni član
Pozdrav strumfovi
Ja se sinoc nisam osjecala dobro, pa ne zaspah do 1-2 ujutru. Ustala sam u sest i petnaest. Sad sam umorna i jedva cekam sutrasnji dan posto sam uzela slobodan dan.
Nadam se da ste vi cili i veseli i da ce vam biti ugodan dan.
Ja se sinoc nisam osjecala dobro, pa ne zaspah do 1-2 ujutru. Ustala sam u sest i petnaest. Sad sam umorna i jedva cekam sutrasnji dan posto sam uzela slobodan dan.
Nadam se da ste vi cili i veseli i da ce vam biti ugodan dan.
Troja- Legendarni član
Ja skoro nikad ne zaspem prije 1, a ustajem u 6. Ako ostanem budna i poslije 1, onda pomjerim alarm na 7
Danas mi je odlican dan, posto su mi odobrili home office zbog zubara. Kako su otpustili dosta ljudi, a onda neki dali otkaze postali su popustljiviji po pitanju home officea A i shvatili su da im je u biti svejedno odakle radis ako imas vrijeme do kad treba da zavrsis
Danas mi je odlican dan, posto su mi odobrili home office zbog zubara. Kako su otpustili dosta ljudi, a onda neki dali otkaze postali su popustljiviji po pitanju home officea A i shvatili su da im je u biti svejedno odakle radis ako imas vrijeme do kad treba da zavrsis
I meni je danas bio odlican dan na poslu! Cak je i vrijeme fantasticno, pa se stvarno super osjecam.
Da ne povjerujem da sam se prethodnu noc osjecala tako lose da sam je provela razmisljajuci da li bih danas trebala ostati kuci.
Da ne povjerujem da sam se prethodnu noc osjecala tako lose da sam je provela razmisljajuci da li bih danas trebala ostati kuci.
Troja- Legendarni član
Recite mi da li vidite sve fotografije za takmičenje pošto meni ne prikazuje 2. i 4, a sve je u redu s kodovima...?
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Napisah u topicu, ja ne vidim nijednu
Meni sad ne prikazuje samo 4. Ne znam, proverio sam kodove sto puta, sve je okej, mislim da je nešto do samog foruma, generalno mi sporo radi celo jutro. Ajde da sačekamo da vidimo šta vide ostali (probajte i druge teme sa slikama ili prethodna takmičenja), pa ću probati da stavim druge kodove.
Probajte i da otvorite na desni klik, pa Open image in new tab. Možda tako prikaže, dok se ovo ne reši.
Probajte i da otvorite na desni klik, pa Open image in new tab. Možda tako prikaže, dok se ovo ne reši.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Do foruma je, i drugi forum ima slican problem
Ne vidim 1. i 3., ali otvorila sam ih u novoj kartici, tako da mogu glasati.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Poet ::Recite mi da li vidite sve fotografije za takmičenje pošto meni ne prikazuje 2. i 4, a sve je u redu s kodovima...?
Sigurno hoće da kaže/poručuje... Nema se šta za vidjeti... ...Mogao je i citate i pjesme (osim Adventure of a Lifetime Adventure je kul ) da cenzuriše...Ces ::Do foruma je...
ms.k- Zavisni član
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 9 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu