Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Cafe ‚‚Utopija"
Pozdrav i tebi Ivana.
Zao mi je sto je tako kako je. Na osnovu tvog komentara pomisljam da je tvoj suprug jos nezreo za brak i ulogu oca. Zelim ti mnogo, mnogo srece, da nadjes put iz ove teske situacije i da nam se javis sto prije.
Zao mi je sto je tako kako je. Na osnovu tvog komentara pomisljam da je tvoj suprug jos nezreo za brak i ulogu oca. Zelim ti mnogo, mnogo srece, da nadjes put iz ove teske situacije i da nam se javis sto prije.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Kad mognes Ivana, fino se raspisi, i tebi ce biti lakse, a mi cemo bolje razumjeti, jer ovako nekako u siframa samo nagadjamo. I glavu gore, nemoj se toliko nervirati, naskodice bebici. Nije sve tako crno, horor, kako kazes, rijesice se. Sretno!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ivana, zvekni mu šamar, za svaki slučaj.
Sada razmotri sve činjenice i mogućnosti i izaberi ono što je najbolje, umesto da se sekiraš.
Sada razmotri sve činjenice i mogućnosti i izaberi ono što je najbolje, umesto da se sekiraš.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Mislim da, kad te neko ne voli, tu nema leka. I kad si mu teret. Nema ništa od mog života.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Ivana, ako ti treba neko ko će da te verno i bezuslovno voli, nabavi psa. Brak čine kompromisi.
Ima šaljiva ali istinita definicija u kojoj ćeš se možda pronaći: Brak je kada dvoje mladih ljudi rešavaju zajedničke probleme koje nikada ne bi ni imali da nisu zajedno.
Ima šaljiva ali istinita definicija u kojoj ćeš se možda pronaći: Brak je kada dvoje mladih ljudi rešavaju zajedničke probleme koje nikada ne bi ni imali da nisu zajedno.
male- Legendarni član
Ivana i brakovi koji su sretni i uspješni su imali mnogo kriza i bračnih problema. Nikome nije išlo glatko od početka do kraja.
Sada prolazite kroz period prilagodjavanja. Pokušaj da budeš tolerantna.
Sada prolazite kroz period prilagodjavanja. Pokušaj da budeš tolerantna.
Troja- Legendarni član
Hvala vam. Verujte da se maksimlno trudim.
Ali nemam ni sudoperu znate li da to u 21.veku frustrira?
Ali nemam ni sudoperu znate li da to u 21.veku frustrira?
Ivana_- Ugledni forumaš
Ne mogu ni da zamislim. A zar bas ne mozete kod njegovih ili da se vratite tvojoj majci dok se ne steknu uslovi?
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Trojanka, za tebe:
male- Legendarni član
Hvala Malac.
Tek sad pogledah.
Tek sad pogledah.
Troja- Legendarni član
Da li iko od vas ima 3000 din na zajam da mi pozajmi preko post neta Vraticu do kraja oktobra kunem se u dete
Ivana_- Ugledni forumaš
U gadnim sam problemima, poznate necu da molim! Necu da puzim pred gmizavcima, molim vas
Ivana_- Ugledni forumaš
Rasplakala si me sad. Stvarno. Ali bukvalno moram da se stisnem skroz do sledeće plate, inače bih sutra otišao do pošte čim ustanem i uplatio ti. Grlim te jako, ako ti to uopšte znači. Budi jaka, koliko god možeš. Zbog tog bića u tebi. Grlim te najjače!
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Ivana, ja sam sinoc guglala taj tvoj post net I koliko sam vidjela toga u Engleskoj nema. Ne znam postoji li neki drugi nacin da bi ti se pare mogle poslati. Ako postoji javi mi na pp.
Inace, smatram da se trebas/trebate vratiti tvojoj majci. Manite se laznog ponosa, potrudite se da budete sto bolji I tolerantniji prema njoj, a u medjuvremenu radite na tome da se prvo tvoj muz, a ,kada bebica malo poodraste, I ti zaposlite, pa se onda pokusajte odvojiti ako jos uvijek budete nezadovoljni.
Inace, smatram da se trebas/trebate vratiti tvojoj majci. Manite se laznog ponosa, potrudite se da budete sto bolji I tolerantniji prema njoj, a u medjuvremenu radite na tome da se prvo tvoj muz, a ,kada bebica malo poodraste, I ti zaposlite, pa se onda pokusajte odvojiti ako jos uvijek budete nezadovoljni.
Troja- Legendarni član
Ivana_- Ugledni forumaš
Čega? Situacije u kojoj se nalaziš ili vraćanja majci?
Ako je ovo drugo nema razloga da se bojiš. Ako je prvo vrati se majci pa će se tvoja situacija momentalno popraviti, te nećeš imati razloga za strah.
Ako je ovo drugo nema razloga da se bojiš. Ako je prvo vrati se majci pa će se tvoja situacija momentalno popraviti, te nećeš imati razloga za strah.
Troja- Legendarni član
Društvance, ajde ako možete pošaljite malo predloge, da ne budemo opet samo polly i ja.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Ehej, mrmoti!
Šta sam propustio?
Sutra idem na pregled u Beograd. Ne očekujem ništa spektakularno...
Šta sam propustio?
Sutra idem na pregled u Beograd. Ne očekujem ništa spektakularno...
male- Legendarni član
Ja poslao
Ces, kako je u novom stanu? Je l to na novom poslu kasni plata? Kako je tamo?
Kako se osećaš, male? Malo bolje?
Ces, kako je u novom stanu? Je l to na novom poslu kasni plata? Kako je tamo?
Kako se osećaš, male? Malo bolje?
Amor fati
Live today
Mislim da ces još nije prešla u novu firmu.
Troja- Legendarni član
U novom stanu je odlicno, mnogo vise prostora. Doduse sad imamo dvije macke, ali opet
Nisam jos pocela sa novim poslom. Jos sam na starom, jos dvije sedmice. Zao mi je samo sto nisam trazila da odem ranije, ali sta sad mogu? Trenutno nam je ludnica jer su testiranja, projek manager u bolnici, a jos jedna djevojka dala otkaz, ovaj put iz mog tima. Jedva cekam da krenem sa novim poslom. Znam da nece biti sve idealno, ali mislim da ce biti bolje, ipak je velika firma
Nisam jos pocela sa novim poslom. Jos sam na starom, jos dvije sedmice. Zao mi je samo sto nisam trazila da odem ranije, ali sta sad mogu? Trenutno nam je ludnica jer su testiranja, projek manager u bolnici, a jos jedna djevojka dala otkaz, ovaj put iz mog tima. Jedva cekam da krenem sa novim poslom. Znam da nece biti sve idealno, ali mislim da ce biti bolje, ipak je velika firma
Ma izdrzacu
Ja sam zasad poslala samo pjesmu, mozda pronadjem i za ostalo prijedloge. Vjerujem da ce Poet kasniti sa objavom.
Sretno na pregledu, Male!
Ja sam zasad poslala samo pjesmu, mozda pronadjem i za ostalo prijedloge. Vjerujem da ce Poet kasniti sa objavom.
Sretno na pregledu, Male!
Sretno malac.
Troja- Legendarni član