Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Cafe ‚‚Utopija"
Što mi piše:
X-Pool: adslat
P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Expires: Sat, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, no-transform, must-revalidate, max-age=0, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
???
X-Pool: adslat
P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Expires: Sat, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, no-transform, must-revalidate, max-age=0, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
???
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Malac, i ja sam danas na kompjuteru na poslu imala tu istu poruku. Nemam pojma zašto se pojavila, ali pretpostavljam da je mudro izbjegavati da klikneš na nju.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
O, pa to je jako lijepa vijest!ces@ric@ ::... sam stekla uslove za dobijanje ceskog drzavljanstva!
A ona tvoja fotografija u Danas se osećam podsjetila me na ovaj "optimizam".
- Spojler:
(Inače sam vidjela na jednom osječkom portalu; ovaj naš kraj je poznat po problemu s komarcima, a zabranjivali su uništavati ih zbog blizine Parka prirode Kopački rit, tako da se preko ljeta navečer nekad uopće ne može biti vani.)
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
ces@ric@ ::... sam stekla uslove za dobijanje ceskog drzavljanstva!
Cestitam ces. Zelim ti da nam se ubrzo javis sa slikom ceskog pasosa.
Troja- Legendarni član
Hvala Troja. Ne vjerujem da ce biti uskoro, ali ocekujem do kraja godine. Dug je i komplikovan proces, a jos dok sva dokumenta prikupim...
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Čestitam, cesarice! Bitno da su ti odobrili, a papire ćeš već srediti.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Still, samo podsjetnik:
polly88 ::Still, imaš tu čast da zadaš novi film. Do nedjelje, 15. 1.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Juče je bio šesti rođendan Zida i u isto vreme prvi rođendan Petrov. Dve divne stvari na isti dan! Neka su dugo živi i jedan i drugi!
Amor fati
Live today
Sretno bilo i Zidu i Petru.
Troja- Legendarni član
Sretan rođendan Zidu!
(A ja sam nešto umislila da Still i Zid imaju rođendan isti dan... )
(A ja sam nešto umislila da Still i Zid imaju rođendan isti dan... )
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Zašto imam utisak da se ti mučiš? ... ...Maki ::Alo, bre! Nema novog pojma dok se ne pomučite!
Why, Beyoncé (... ... ... ) , da daje trag, kad je jasno šta je u pitanju? ... ...Beyoncé ::Male, daj novi trag.
A što te briga kako izgleda i kakva je slika, kad će ionako da je svako vidi drugačije, i pri tome, to je samo nečije viđenje a ne činjenica? ... ...Maki ::Kada dajem "tragove" a niko ne postuje (ne pogađa), izgleda kao da se igram sam. A to ne stvara sliku normalne osobe...
Bono ( ) , Olakšao je već kod tačke četiri... ... ...Bono ::Ponekad i igraš sam zato što zaboravljaš da je poenta igre da se do 5-6. traga pogodi pojam kako igra ne bi stagnirala. To znači da treba da daješ sve lakše i lakše tragove...
Ako ti dim smrdi, Adele ( ) , što konzumiraš cigarete?... :totalno.sam.zbunjen.smajli: ...Nešto mi je oduvijek bilo logično da vam miriši...mada...sad kad razmislim...ljudi se lože na koješta... ...Adele ::Dim?
Znam ja od tačke četiri, ali pošto je donekle zanemario pravila igre i Njutna, znimalo me kako će s(v)e upetlja i ispetlja... ...Takođe, zanimalo me da li ćeš taj trend "molim te/vas" (skoro svaki put kad si na forumu) od prošle godine da preneseš i na ovu... Koliko moliš imam utisak da ćemo još i vjernika da napravimo od tebe... ...Odustao si od takmičenja... Ali... Ne daj se... ... (...u povjerenju rečeno...moram da priznam da teško odolijevam iskušenju da pogodim pojam, samo da zablokiram igru, pa da opet moliš... ... ... )Wong ::Male, niko ne zna, daj novi opis, molim te.
Uglavnom tačno, ali tačnije bi bilo – nije briga... ...Maki ::Niko i ne čita.
Problem je, zapravo, u tome što on ne objašnjava pojam, već riječ…Troja ::Nije problem u tome da mi ne čitamo, nego u tome da ti namjerno zadajes vrlo uopštene opise, ne pokušavajući pri tom da malo olakšaš kad vidiš da niko ne može pogoditi.
problem je što je ta riječ homonim…
i takođe, problem je što je što je u tački četiri zanemario Njutna (ništa se ne stvara samo ili kako je Merovingian to lijepo objasnio: "You see there is only one constant. One universal. It is the only real truth. Causality. Action, reaction. Cause and effect.")…
i problem je što je u tački šest nije objašnjena riječ već to da ista može da posluži kao korijen neke druge riječi ili tako nešto…
Dakle, generalno… Objasnio kroz devet tački tri pojma...od čega je šest tačaka pojam br.1, dvije tačke pojam br.2, i jedna tačka pojam br.3...a svi su oni jedna riječ... ...
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Pozdrav forumaši! Svratila sam malo, koji minut kradem dok Dimitrije spava. Mašem vam! Budite mi doooobro!
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Pozdrav Ivana. Lijepo je sto si malo svratila. Drago mi je sto vidim da si dobro.
Troja- Legendarni član
Pozdrav Troja i zagrljaj! Žao mi je što nemam više vremena da vas malo i čitam i onako da se sasvim opustim.
Dobro sam ali je iza mene užasno težak period. Svašta sam preživela za kratko vreme, izgleda da sam malo i sazrela što me baš i ne veseli, ali moralo je tako ili ne bi opstala. Trenutno nam je situacija i finansijka bolja a bračna sasvim divna i zadovoljna sam. Samo se bojim da nešto to ne uruši. I porodični odnosi su ok. Mama se smirila malo. Neka ostane tako, ne tražim više
Dobro sam ali je iza mene užasno težak period. Svašta sam preživela za kratko vreme, izgleda da sam malo i sazrela što me baš i ne veseli, ali moralo je tako ili ne bi opstala. Trenutno nam je situacija i finansijka bolja a bračna sasvim divna i zadovoljna sam. Samo se bojim da nešto to ne uruši. I porodični odnosi su ok. Mama se smirila malo. Neka ostane tako, ne tražim više
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Ms.k, ja mislim da ni ti sama ne shvataš šta si gore napisala, ali dobro
A ako je već tako lako kao što kažeš, ne vidim razlog da ne pogodiš pojam koji male objašnjava.
I ne vidim razlog da prozivaš ovdje sve koji su pogađali ili nisu pogađali, i da im ti objašnjavaš šta su mislili.
A ako je već tako lako kao što kažeš, ne vidim razlog da ne pogodiš pojam koji male objašnjava.
I ne vidim razlog da prozivaš ovdje sve koji su pogađali ili nisu pogađali, i da im ti objašnjavaš šta su mislili.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Ivana_ ::Danas je tačno dva meseca napunio Dimitrije!
Lepo napreduje i veseo je. Relativno je miran ali videćemo.
Obožavam ga!
Da vas poznaje verovatno bi vas voleo.
Ivana Izgrli i izljubi to malo stvorenje!
Nadam se da ćeš nam se moći češće javljati, bar da znamo da si dobro.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Divno je što si sada sretnija i što se situacija sredila Ivana. Za sve treba vremena i strpljenja. Svakako ti želim da tako zadovoljna i ostaneš.
Dimitrije je presladak.
Dora Mar slažem se sa tvojim riječima upućenim MsK. MsK - ako znaš šta je zadati pojam daj odgovor i otkoči igru.
Dimitrije je presladak.
Dora Mar slažem se sa tvojim riječima upućenim MsK. MsK - ako znaš šta je zadati pojam daj odgovor i otkoči igru.
Troja- Legendarni član
Ivana, bas lijepo sto si se javila i jos objavila sliku sincica. Bas si me obradovala, imas preslatkog sina! Fino sto se sve na kraju izgladilo i sto si konacno sretna.
ms.k i Male, sa vama se ne vrijedi igrati kad ne znate da se igrate. To "znam, ali necu da kazem" je vec zastarjelo. Valjda neka potreba da ispadnete pametni jer znate, ali cool, jer necete da kazete Odrastite!
ms.k i Male, sa vama se ne vrijedi igrati kad ne znate da se igrate. To "znam, ali necu da kazem" je vec zastarjelo. Valjda neka potreba da ispadnete pametni jer znate, ali cool, jer necete da kazete Odrastite!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Draga Ivana, ne znaš koliko mi je drago što si se javila! Odavno nisam video toliko lepu bebu kao što je tvoja (pu! pu!). Nadam se da je zdrav, da si ti dobro i da tako potraje. Želim vam svu sreću!
Ne znam što se potresate oko mskinog komentara, meni ne smeta da ona svoje komplekse ispoljava na Zidu (misija Zida i jeste da ga svako, a na svoj način, doživi kao Utopiju).
Ako se slažete, ja bih uveo pravilo - da ako do, na primer, desetog opisa niko ne pogodi ili ne zna, onda onaj koji je zadao kaže šta je i zadaje novi pojam. Tako nećemo previše kočiti igru. Šta mislite?
Ne znam što se potresate oko mskinog komentara, meni ne smeta da ona svoje komplekse ispoljava na Zidu (misija Zida i jeste da ga svako, a na svoj način, doživi kao Utopiju).
Ako se slažete, ja bih uveo pravilo - da ako do, na primer, desetog opisa niko ne pogodi ili ne zna, onda onaj koji je zadao kaže šta je i zadaje novi pojam. Tako nećemo previše kočiti igru. Šta mislite?
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Ivana, prelep ti je Dimitrije! Predivan! Neka ti je uvek srećan, a i ti sa njim!
Hvala ti što si podelila sa nama njegovu fotografiju
Hvala ti što si podelila sa nama njegovu fotografiju
Amor fati
Live today
ms.k ::Zašto imam utisak da se ti mučiš? ...Maki ::Alo, bre! Nema novog pojma dok se ne pomučite!
Zaslužili ste da se zbog vas pomučim.
A što te briga kako izgleda i kakva je slika, kad će ionako da je svako vidi drugačije, i pri tome, to je samo nečije viđenje a ne činjenica? ... [/quote]ms.k ::Maki ::Kada dajem "tragove" a niko ne postuje (ne pogađa), izgleda kao da se igram sam. A to ne stvara sliku normalne osobe...
Znači normalno je što viđam duhove po kuloarima sopstvene svesti?Kao i ono nezaustavljivo poniranje u najdublje sinapse mojih nekad ekscitiranih nervnih ćelija? I što ponekad ne osećam prostor i stvari oko sebe, kao da lebdim. Glasovi koje samo ja čujem?
Bono ( ) , Olakšao je već kod tačke četiri... ... ... [/quote]Bono ::Ponekad i igraš sam zato što zaboravljaš da je poenta igre da se do 5-6. traga pogodi pojam kako igra ne bi stagnirala. To znači da treba da daješ sve lakše i lakše tragove...
‘Bale te tačkice!
Ali u pravu si. Olakšao sam.
Homonim...!ms.k ::Problem je, zapravo, u tome što on ne objašnjava pojam, već riječ…
problem je što je ta riječ homonim…
i takođe, problem je što je što je u tački četiri zanemario Njutna (ništa se ne stvara samo ili kako je Merovingian to lijepo objasnio: "You see there is only one constant. One universal. It is the only real truth. Causality. Action, reaction. Cause and effect.")…
i problem je što je u tački šest nije objašnjena riječ već to da ista može da posluži kao korijen neke druge riječi ili tako nešto…
Dakle, generalno… Objasnio kroz devet tački tri pojma...od čega je šest tačaka pojam br.1, dvije tačke pojam br.2, i jedna tačka pojam br.3...a svi su oni jedna riječ... ...
Jok, šašava je pa piše pisanja radi?! Žena ušla u srž problema i izvela detaljnu analizu.Dora_Mar ::Ms.k, ja mislim da ni ti sama ne shvataš šta si gore napisala, ali dobro
Ces, volimo i mi tebe!ces@ric@ ::ms.k i Male, sa vama se ne vrijedi igrati kad ne znate da se igrate. To "znam, ali necu da kazem" je vec zastarjelo.
Nikada!ces@ric@ ::Odrastite!
Ivana:
[/quote]
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
ThePoet ::Ako se slažete, ja bih uveo pravilo - da ako do, na primer, desetog opisa niko ne pogodi ili ne zna, onda onaj koji je zadao kaže šta je i zadaje novi pojam. Tako nećemo previše kočiti igru. Šta mislite?
Ja mislim da je to odlicna ideja.
Dora Mar - sretno na polaganju ispita!
Troja- Legendarni član
Ti imaš dva oka, dva uha i jedna usta? Da?Dora_Mar ::Ms.k, ja mislim da ni ti sama ne shvataš šta si gore napisala, ali dobro
Ako imaš sve navedeno... Posve prijateljski i dobronamjerno govorim ti sledeće... ...Ostavljaš utisak da si neko ko je pored oba oka slijep, pored oba uha gluh, al usta ne zatvara bez da je išta prije toga promislio...
Posve prijateljski i dobronamjerno govorim ti sledeće... Prvo da naučiš da gledaš i slušaš, osjećaš, ... Ako se tako što uopšte može naučiti... No... Ipak... At least... Give it a try...
Nije toliko važno šta misliš, koliko šta radiš... A ti... Trenutno... Držiš prst uprt u mom pravcu, a (čini mi se) bez svijesti da su ti tri prsta okrenuta ka tebi...
"Before you assume, learn the facts. Before you judge, understand why. Before you hurt someone, feel. Before you speak, think." ...
To što ne vidiš razlog(e) – ne znači da on(i) ne postoji/e...
Mada razlog i nije toliko bitan, koliko uzrok, povod, posljedica... Al, hajde, da se ne zamaramo sa tim... Jer, između ostalog, to i nije tvoja briga... ... so don't worry be happy... ...
Imajući u vidu da nemam namjeru da zadam novi pojam, nema smisla da otkočim igru, samo da je ja opet zakočim, a onda Poet opet daje ultimatume i/ili moli da se igra otkoči...Troja ::MsK - ako znaš šta je zadati pojam daj odgovor i otkoči igru.
Pa... Ali... Ali... Ja se ni ne igram...Ces ::ms.k i Male, sa vama se ne vrijedi igrati kad ne znate da se igrate.
Nećem!...Ces ::Odrastite!
A njegova vizija? ...Poet ::misija Zida i jeste da ga svako, a na svoj način, doživi kao Utopiju
Ti si to PR Zida i daješ zvaničnu izjavu?... Šta bi sa onim: Govorim u svoje ime i samo za sebe mogu da garantujem, bla, bla, bla...?
Jbt... Ne znam zašto sam (u)mislila da je misija Zida da budemo kreativni, inspirisani, sa ljepotom u riječima, damo dio sebe i da će taj dio biti čuvan i bla, bla, bla... Otkud mi samo to?
Što se Utopije tiče... I don't dwell in pipe dreams...
Da ono što čitam i pišem na Zidu (ko nekom magijom) ne čini da vidim/pronađem (kolateralnu) ljepotu u realnosti (ah, avaj, te sitnice koje život znaže ), ne bih bila ovdje... ...Anyway... Just saying... Nevermind...
Nego, Poet... Just Poet? Like Adele? Or Aristotle. Drake, Bono, Eminem?
Ne, nismo... Utoliko je tvoj gest veći... Blagodarim... I šaljem naklon...Maki ::Zaslužili ste da se zbog vas pomučim.
Maki ::Znači normalno je što viđam duhove po kuloarima sopstvene svesti?Kao i ono nezaustavljivo poniranje u najdublje sinapse mojih nekad ekscitiranih nervnih ćelija? I što ponekad ne osećam prostor i stvari oko sebe, kao da lebdim. Glasovi koje samo ja čujem?
iz filma Dr.Srange...
Kaecilius: How long have you been in Kamar-Taj, Mister...?
Dr. Stephen Strange: Doctor!
Kaecilius: Mister Doctor?
Dr. Stephen Strange: It's Strange!
Kaecilius: Maybe, who am I to judge?
Koleginica (valjda jedina osoba koju sam upoznala da je brutalnija od mene) i ja smo išle sa predavanja ka Lastinoj stanici... Kod Bristola u Kararađorđevoj, pali se zeleno za pješake, i koleginica i ja krećemo ka drugoj strani... U jednom trenutku ja (o)stajem na sred ceste jer sam se našla do koljena u rijeci krvi... Ona je već prešla na drugu stranu, a kad je shvatila da sam ostala na sred ceste, vratila se po mene i pitala šta nije u redu... Kažem joj šta je problem... Ona me pita da li mogu da hodam kroz tu rijeku... Nakon što sam zbunjeno slegnula ramenima, uzela me za ruku i prevela na drugu stranu... ...Jedino što je izgovorila je pitanje da li ja mogu da funkcionišem sa tim... Mogu...
Što je pa bitno da li je (ne)normalno?
I love it. It's my thing. Let it go.Maki ::‘Bale te tačkice!
I love love love it too...Maki ::Homonim...!
Što mi to "žena" oduvijek čudnovato zvuči, ko da mi se neko obrati sa pogrešnim imenom ili tako nešto... Nemam problem sa djevojka, sestra, kćer, ali to žena... Tako nekako... Ne znam...Maki ::Žena ušla u srž problema i izvela detaljnu analizu.
Daaa...Maki ::
Ces, volimo i mi tebe!
Ulažem prigovor na tačku četiri... Ništa se ne stvara samo... ...U potpunosti zanemaren Njutn... Strahotno...Maki ::I šta je nejasno u mojim objašnjenjima?
Sad da ti uputim ono što si ti meni onomad kad sam zadala pojam Zemlja:
...Nisi umela da precizno napišeš šta 'oćeš! Evo ti još: Žensko!
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
ms.k ::"Before you assume, learn the facts. Before you judge, understand why. Before you hurt someone, feel. Before you speak, think." ...
Ovo bi bio vrlo dobar savjet I za tebe Msk. Bila si vrlo bezobrazna prema Dori Mar bez ikakvog razloga i djelovala u potpunoj suprotnosti savjetu koji si joj potom dala.
Doro - ja ti se izvinjavam u ime MsK. Nije joj prvi put da bude bezobrazna prema nekom drugom forumasu, a da li ce i uvidjeti da je tako ostaje da se vidi. Njoj se dosta otpisuje na otkacenost, ali nekada zaista zasluzi da je neko stavi preko koljena i dobro isprasi po turu.
Troja- Legendarni član
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 30 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu