Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cafe ‚‚Utopija"

+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters

Strana 37 od 40 Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 Empty Re: Cafe ‚‚Utopija"

Počalji od Still_dreaming Pon Jul 17, 2017 10:35 am

Hahhahhaha, kako Still izgura radni dan :D

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Uto Avg 01, 2017 10:10 am

ces@ric@ ::Zadnje dobro sto sam pogledala u kinu je bio film The Zookeeper's Wife. Cekam da dodje nesto takvo u kino :)

Sad si me opet podsetila. Moram gledati danas ili sutra givenheart

polly88 ::Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 50aa5510

To mi reci, sestro! :amaranth:

E sad moram da se izvinim svima. Ostao sam bez neta, a kako sam znao da se selim iz stana u kom sam bio dve godine, nisam hteo da ga plaćam. Na poslu je ludnica, pa odatle ništa nisam mogao. Zato nije bilo takmičenja za to vreme. Sad ću nedelju dana biti kod jednog druga, nedelju dana kod drugog, dve nedelje kod trećeg, pa ne znam koliko ću za to vreme biti ažuran i opet se unapred izvinjavam. Nisam uspeo da nađem ništa što mi skroz odgovara, pa se ovog meseca moram baš potruditi. Biće mi nezgodno, ali od septembra, nadam se, sve kreće nabolje i eto mene novog, sa, optimistično tvrdim, najboljim momentima od onog starog. Volim vas i hvala vam što vas imam. givenheart

P. S. Selidbe mi uvek teško padaju, zato ovi izlivi emocija.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Sep 12, 2017 7:53 pm

ThePoet ::
Pesnika (za decu) Šela Silverstajna. Podeliću nekoliko njegovih pesama na engleskom. Prelepe su.

Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 63616811
Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 63616810
Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 63616812
Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 63616813
Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 63616814

Divno Poeto. Bas si mi uljepsao jutro ovom poezijom. smajli-a095.gif
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pon Sep 18, 2017 9:28 pm

Troja ::...sto smo ja i suprug uzeli slobodan dan, pa sutra necemo raditi. TOO
...sto mi je ostalo dovoljno slobodnih dana da ne radim kada bude strajk na podzemnoj zeljeznici. :D

Mislim da sam ovo vec pitala, ali se ne sjecam odgovora, koliko imas dana godisnjeg u jednoj godini?
Cini mi se da si svaki mjesec na odmoru, ja imam 25 (+ 4 od prosle godine) i cini mi se da cu ih sve potrositi tako lako, a dosad sam samo dvaput bila na odmoru ove godine.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Pon Sep 18, 2017 9:41 pm

'De ste masoni!
Samo da javim da sam živ.

pozz
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6176
Muški Lokacija : Kragujevac
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Sep 19, 2017 2:45 am

Neka si se ti javio. hi.gif

ces@ric@ ::
Troja ::...sto smo ja i suprug uzeli slobodan dan, pa sutra necemo raditi. TOO
...sto mi je ostalo dovoljno slobodnih dana da ne radim kada bude strajk na podzemnoj zeljeznici. :D

Mislim da sam ovo vec pitala, ali se ne sjecam odgovora, koliko imas dana godisnjeg u jednoj godini?
Cini mi se da si svaki mjesec na odmoru
, ja imam 25 (+ 4 od prosle godine) i cini mi se da cu ih sve potrositi tako lako, a dosad sam samo dvaput bila na odmoru ove godine.

Cini ti se.  Imam 25 dana godisnjeg i moram ostaviti nekoliko dana za kraj godine da spojim Bozic i Novu godinu.  Do sada sam iskoristila 15 dana, po sedmicu u maju i avgustu i ostatak po dan kada se ukazala potreba.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sre Sep 20, 2017 8:02 am

Danas je nesto zivlje na forumu! :jeeeej: Trebalo bi ovako cesce :)

Evo vam za nagradu malo svadbene torte:

Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 UkpyKNgrRoqd4BVN0sV0rw

A evo malo i ceske muzike:

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Sre Sep 20, 2017 6:34 pm

Juče i danas kampujem u sobi - zakačio me virus koji je Aca doneo iz obdaništa.
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Sep 20, 2017 7:55 pm

Djeca - zivi rasadnici klica i bakterija. Ja sam jedne godine, dok sam radila kao profesor u srednjoj skoli, dugo bila bolesna svakih nekoliko sedmica. Uh, kad se samo sjetim. %-)
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Okt 01, 2017 9:09 pm

ces@ric@ ::I zato idi, dok se još vidi
I zato idi, jer to me vrijeđa
Ja sam ispred tebe stala
A ti mi sada pucaš u leđa...

Ajoj, sta je ovo majko moja? :buahahhaha: :buahahhaha: :buahahhaha:
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Okt 17, 2017 11:47 pm

Ivana_ ::Nedostaje mi ZID. Drugari sa Zida. Iako sam ispunjena i nemam slobodnog vremena baš ono mi fali ... da samo buljim u plafon ili šetam SAMA. VOLIM VAS.

Hvala Ivana. givenheart Lijepo je sto nas se sjetis. smajli-a095.gif
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sre Okt 18, 2017 8:03 am

polly88 ::Brat i njegova žena htjeli su se doseliti u Osijek i brat je još dok je bio u Poljskoj našao stan, čuo se s vlasnikom  i okvirno se dogovorili kada će doći vidjeti stan. Već tada je rekao vlasniku da imaju i psa koji je navikao na život u stanu, kojemu ne opada dlaka i s kojim do sada nisu imali problema. Vlasnik je rekao da je sve ok. Prije dva dana brat se našao s njim i još jednom mu spomenuo psa i sve je i dalje bilo ok. Brat se odmah uselio, a u petak su trebali stići žena i pas. Danas ga je nazvao vlasnik da se sutra iseli jer on ne želi psa u tom stanu. Sad ćemo se gurati kod nas u kući dok ne uspiju naći novi stan i nekog normalnog vlasnika koji neće mijenjati mišljenje.

Ovo je bas ruzno od strane vlasnika. Ovdje po zakonu te ne mogu izbaciti zbog kucnog ljubimca. Cak mozes i da tuzis ako navede u oglasu da nece kucne ljubimce. No, naravno, oni mogu da navedu neki drugi razlog da ti ne iznajme stan, prije potpisivanja ugovora. Zato mi nismo spominjali macku kad smo predavali aplikaciju :)

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Sre Okt 18, 2017 6:30 pm

E vidiš, to nismo istraživali, ne znam kakav je ovdje zakon kad su oglasi i kućni ljubimci u pitanju. A ugovor su trebali potpisati tek kad mu dođe žena.

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Okt 18, 2017 10:14 pm

ces@ric@ :: Ovdje po zakonu te ne mogu izbaciti zbog kucnog ljubimca. Cak mozes i da tuzis ako navede u oglasu da nece kucne ljubimce.

Dok jeste ruzno i nefer od vlasnika stana sto je rekao da nema nista protiv psa, pa onda promijenio misljenje kada je Pollyn brat vec uselio, smatram da je sasvim u redu da vlasnici stanova imaju pravo da odluce da li hoce ili nece primiti nekoga sa kucnim ljubimcima, te mi je taj vas zakon po kojem mozes tuziti nekoga zato sto oglasava da ne dozvoljava kucne ljubimce u stanu koji iznajmljuje vrlo glup i bezobrazan. Vlasnik stana je taj stan kupio i platio, on ce ga odrzavati i naravno da takve odluke on treba da donosi, a ne podstanar. S tim sto, naravno, vlasnik treba unaprijed da zna sta zeli.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sre Okt 18, 2017 11:54 pm

Pa zavisi. Ja licno nemam psa i ne znam koliku stetu moze nanijeti. Zivim s mackom i nikad nije napravila nikakvu stetu u stanu i te vlasnicke zabrane smatram bezobraznim. Mnogo mi je logicnije kad vlasnik stana ne zeli pusace u stanu nego kad nece macku ili psa. Vecu stetu stanu mogu nanijeti mala djeca, pa bi onda trebalo u oglas staviti da ne smiju ljudi s djecom ili oni koji ih planiraju u skoroj buducnosti? Jednom kad se odluci da iznajmi stan, vlasnik stana preuzima odredjeni rizik, sto bi i trebalo da podrazumjeva moguce stete.

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Okt 19, 2017 2:59 am

Postoje stvari koje je covjek spreman prihvatiti I one koje nije spreman prihvatiti. Znam da zivotinje mogu ostetiti namjestaj I vrata u stanu, otpadaju im dlake, imaju neki svoj specificni miris, prljaju cilime. Pusaci mogu vrlo lako da ne puse u stanu - ja pusim vec 12 godina I ni jednom nisam zapalila cigaretu u stanu - pa ne vidim zasto bi to bio problem. Djeca mogu nanijeti stetu ako su nevaspitana, ali svakako ne znaci da ce svako dijete to uciniti. Vjerujem da ima vlasnika stanova koji ne bi prihvatili malu djecu, pa mozda I pusace, I po meni je I to u redu. Ako nece on, hoce neko drugi.

Vlasnik stana mora, I cak je I pozeljno, da ima neke standarde I da ne pusta sve I svasta u svoj stan bez obzira sto ce mu to donijeti finansijsku korist. Jer sa njegovim izborom ce morati da zive I komsije, pa je svakako pozeljno da bude probirljiv.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Okt 19, 2017 3:13 am

Zaboravih spomenuti da je vrlo iritirajuce kada zivotinje kake po stazama ili basti oko kuce (vlasnici pasa to nekada ociste, a vlasnici macaka nikada) ili kada psi laju - da I ne spominjemo nocu.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 Empty MOJE RAZMIŠLJANJE - ŽENSKO BIĆE

Počalji od Darko 47 Pon Okt 23, 2017 10:51 am

Ako si zatvorena u sebe, ili ako to prema drugima ne pokazuješ već si prema njima sasvim druga JA, onda ti moram reći da to menjaš... .. Nemoj se kriti i ponašati nevažno i dozvoljavati da budeš u senci... pokaži svoje vrednosti... A sigurno je da ih imaš...
Iskaži ili pokaži bez stida svoje želje! Zašto ne, ti na to isto imaš pravo kao i mi. Svi zajedno! Zašto kriješ? Zašto ne uživaš?
Ja razumem da možda i verovatno imaš puno manje vremena od mene, ali uzdigni glavu i budi mnogo jača ženska osoba, žensko biće... I nadji to vreme i za sebe, a možda NAJPRE za sebe!
A sada razmišljaj zašto nisam napisao ŽENA? Eto, tu je razlika otprilike tvoga shvatanja velikog dela života... Izgleda!
ŽENE su samo nazivi za neke samosvojne MUŠKE ??? koji upotrebe pa ostave i tako... I mnogo tako... E, oni kažu Žena, i tako vas zovu!
A vi ste ljudska bića u ženskom obliku... Ja to uvek govorim! Treba stvari postaviti realno, a ne egoistički i krajnje sebično...
I moj bol još uvek traje ali ja se lečim snagom koju sam OPET našao...
I tako treba... TAKO I TI! Molim te, pokušaj!
(Bgd, Mart 2017)
***INFO AUTORA - Mnogi (muški) misle da je ova moja tirada feministička /ali neće oni to i da javno napišu/ ali verujem ipak da će mnogi raznopolni čitaoci ovo shvatiti baš ovako... To je moje lično mišljenje i toga se držim... Možda i pretrpeo mnogo zbog ovog stava /pa bio čak i nazivan DRSKIM !!!/ ali ja to svoje mišljenje branim baš ovim stavom i načinom pisanja! I baš ovo napisano i mislim!
---neki komentari sa drugog sajta---
* Darko, u pravu si. Žene i muškarci su jednako vrijedni, i Božja smo bića jedni i drugi. Pretpostavljam da se danas žene stide priznati nasilje da ih okolina ne bi smatrala glupima jer su se dovele u takvu situaciju. Imam jednu kolegicu koju je njen bivši tukao. Ispočetka je bio dobar, a s vremenom je postao nasilan. Nju je bilo sram da je on tuče jer su je bili upozoravali na njega, a nije slušala druge. Ipak, nekako je skupila hrabrost da ga ostavi.
Kad bi žene shvatile da nisu krive što su vjerovale muškarcu koji se pokazao nasilnikom, lakše bi priznavale nasilje.

*/ODGOVOR -NAJZAD, jedan komentar, prvi ali veoma stvaran... A ja upravo pišem o tome... A ZAŠTO STID? A ZAŠTO ĆUTANJE? A ZAŠTO DA VI ŽENSKA BIĆA KOJE STE UVEK I VIŠE NO POLOVINA NAS, U SVEMU, ZAŠTO DA VI NEMATE PRAVA DA KAŽETE ŠTA VAM JE NA DUŠI...KAKO VAM JE LEPO ILI NIJE LEPO...I O SVEMU??? Ona moja pomenuta poezija "NE DIRAJ ANDJELA" je upravo izliv mog velikog bola za sasvim slučajno upoznat slučaj silovanja...i opet...i danas... Strašno. Ja to ne mogu nikako podneti... aLI, SASVIM ISKRENO, od jedne dame sam i nakon slične konstatacije da je slobodna reći šta i kako joj odgovara, dobio odgovor DA SAM DRZAK...
Moj stav sam ovde izneo, ali sam i dalje neočekivano iznenadjen da do sada tek 1 komentar... a tema je veoma važna... Da... tako je to.
Najzad, A ZAŠTO ŽENSKA BIĆA TRPE? Zbog dece? Niti to nije razlog, a neka i nemaju decu... pa trpe... DAA ja znam takvih XXXXXXXX primera??? Odgovore upravo ovde na forumu i očekujem, ali...
**
*** Ne znam zašto nitko ne komentira, možda nemaju iskustva s takvim pojavama. Iskreno, ja sam za malo takvih slučajeva čula. Ali psihičko maltretiranje je nešto sasvim drugo. Toga ima, ali s obje strane. Trpe oba spola. A tu je još teže riješiti situaciju .
Osobno znam nekoliko parova, što starijih, što mlađih, koji jednostavno nisu sretni, zbog bolesne ljubomore ili drugih razloga psihičke prirode, ali trpe se. Mislim da to nije iz ljubavi, nego zbog linije manjeg otpora. Ne znaju što bi sa sobom ako bi se rastali.
MOJ ODGOVOR - HVALA ... Jasno ja nisam pisao SAMO o fizičkom nasilju, već i psihičkom nasilju / to vam je ono kada ona MORA da uradi to i to, inače ????/ a jasno, koje je mnogo izražajnije. Načelno, ponovo treba ovo pročitati, ja ne mogu biti jasniji... Ja nikako ne razumem da ŽENSKE OSOBE NEMAJU ISTA PRAVA i to je takvo pitanje za ovaj deo foruma. Plavo Sunce je u pravu, ovih psihičkih maltretiranja je mnogo više, ali ona sexualne prirode /što je najčešća vrsta po istraživanjima/ su gora veoma često od nekog fizičkog napada... veoma često... rane zarastu na telu, ali u dušama naših dragih ženskih bića - NIKADA.

I moje je mišljenje da ipak ljudi treba da znaju šta bi sa sobom ako NAJZAD ostanu slobodni, pa tako i draga ženska bića. Ali, potrebno je naći najpre svoje JA u životu, a ne biti neka vrsta robinje i onda stalno trpeti, pa trpeti, pa.... A ON neka radi šta hoće...od pića do nepomaganja u kući, nepoštovanja supruge, ili majke, ili ljubavnice, devojke...Neka radi sve šta i kako i koliko i kada mu se prohte... I tako... Svi ćutimo a karavani prolaze i prolaze... Nema pasa da zalaju... Daaa...

Naravno, ima ipak redjih slučajeva o velikom maltretiranju muških članova populacije, ali - to je tema za nekog drugog...
Ja, ipak i opet, očekujem više ovde komentara...
Da li neko od dama naročito misli nešto više o ovoj temi ???

Poslednji put izmenio Darko 47 dana Pon Okt 23, 2017 10:55 am, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : edit)
Darko 47
Darko 47
Istraživač
Istraživač

Broj poruka : 163
Muški Lav Godina : 77
Datum upisa : 23.10.2017

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Darko 47 Pon Okt 23, 2017 6:56 pm

INFO
Ovu temu napisao sam vezano za moju pesmu koja je upravo danas i ovde objavljena "NE DIRAJ ANJDELA" /naći ćete je u kategoriji KNJIŽEVNOST - NAŠI STIHOVI/. Tragična maltretiranja jedne ženske osobe za koje sam slučajno saznao su bili neposredan povod za ovu temu...
Darko 47
Darko 47
Istraživač
Istraživač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Okt 23, 2017 10:57 pm

Zdravo Darko. O temi silovanja mozes citati u grupi "Tabu" tema. Ocigledno je to jedna od najstrasnijih stvari koje se mogu desiti ljudskom bicu. Ovih dana se mnogo pise o Harvey Weinsteinu i tome kako je on zloupotrebio svoj polozaj da zlostavlja nemocne zrtve, ali takvih prica sa bezimenim likovima ima mnogo o kojima se ne pise i ne zna.

Zasto zene (a nekada i muskarci) ostaju u vezama u kojima su maltretirani? Mnogi su razlozi i ne treba ih osudjivati, nego im pokusati pomoci i shvatiti ih. Od finansijske zavisnosti do straha od samoce i osude okoline ako postanu "raspustenice" (lijepo li je samo nas narod napravio ovu kovanicu - k'o vele ako se razvede raspustena je, pa mozes raditi s njom sta hoces). Ljudi s djecom mozda zele i zbog djece da ne stvaraju razdor. Prijatelji se obicno opredjeljuju na cijoj ce strani biti, pa mozes i njih izgubiti. Mnogo je toga sto moze biti problematicno, pa nije cudo sto ljudi zaziru od toga. Treba biti stvarno jaka i hrabra licnost, pa da ucinis takav korak. Naravno, to ne znaci da su oni koji su se razveli svi neke fenomenalne licnosti, a oni koji su ostali zajedno nisu. Ima ih i koji su previse sebicni da bi mogli funkcionisati u paru.

Mislim da to sto izdvajas zene kao zrtve mozda malo previse pojednostavljuje stvari, jer ima i muskaraca koji su zrtve, mada je vjerovatno istina da ih je procentualno manje. U Engleskoj na primjer od cetiri samoubistva tri su muskarci, a jedno zene. Mislim da to jasno govori da ni taj dio populacije nije postedjen stresova i razocarenja.

Nekada je maltretiranje uzajamno, pa se ne moze kriviti samo jedna strana. Znam par gdje ona stalno zvoca, a on nece da malo vise pomaze u kuci. Ili par gdje je on doktor specijalista, a zena (isto ljekar) ga je ostavila sa izgovorom da je on nesposobnjakovic. I tako lista ide, preplicu se ljudske sudbine, svako ima svoju pricu i svoju istinu.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Cafe ‚‚Utopija" - Page 37 Empty Hvala na komentaru

Počalji od Darko 47 Pon Okt 23, 2017 11:22 pm

Svakako si poslao odlične podatke i veoma cenim sve napisano. Naravno, ovde nije reč samo o silovanju ženskih bića, mada je to i najstrašnija deševna bol i celoživotna patnja nedužnih osoba /sasvim je malo primera kada sam čak i ja saglasan skoro da i ja kažem PA NEKA, TAKO JE I ZASLUŽILA ali u nekim extremnim situacijama krajnje devijantnih ponašanja nekih ženskih osoba, a o čemu se govori i u pravnom sistemu/.
Inače, verovatno si primetio, moj tekst se odnosi i na sexualne želje jer se često naše dame ni ne pitaju ništa, a veoma bi trebalo da se to čini. Ovaj slučaj koji je pomenut u mojoj ovde objavljenoj pesmi NE DIRAJ ANDJELA, a na osnovu kog dogadjaja sam i napisao ovaj post, dogodio se unutar EU, u Rep. Hrvatskoj... Ima nažalost toga svuda... Strašna je to duševna patnja i teška bol ...
Znam da je sve to strašno kada se supružnici zbog toga razvode, pa još ako ima, tu su i deca, ali.... Često je i to MNOGO BOLJE nego živeti i dalje u paklu gde će ON da bude glavni dasa a ONA skoro kao robinja...
Ponižavanja i maltretiranja muških osoba naravno da postoji, u manjem obimu, ali to sam i naglasio, to nije tema moga posta.
Hvala ti puno, veliki pozdrav ~~~
Darko 47
Darko 47
Istraživač
Istraživač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Okt 23, 2017 11:54 pm

Darko, ja nisam musko. :D

Ne mislim ja da je i jedna zena zasluzila da je neko zlostavlja, nego samo kazem da ima i zena koje su teske osobe, pa ni njihovim muzevima nekada nije lako. Slazem se sa tobom da je bolje biti sam nego biti u losoj vezi, ali vjerujem da se mladi ljudi mnogo lakse odlucuju da raskinu lose veze nego ljudi u godinama, oni koji su vec u braku i imaju zajednicku imovinu i djecu. Nije to samo posljedica toga sto su mladi ljudi hrabriji nego i sto imaju mnogo manje toga da izgube promjenom.

A da maltretiranje ne treba trpiti to je svakako tacno. Mnogi ljudi koriste djecu kao izgovor sto su ostali u braku sto je po meni vrlo neposteno. Djeca nisu glupa i svakako ce osjetiti nesklad medju roditeljima i vjerovatno i vise patiti ako ti roditelji ostanu zajedno, a ne slazu se, nego kada bi se razisli i djeci bilo dozvoljeno da grade zdravu vezu sa svakim roditeljem pojedinacno.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Darko 47 Uto Okt 24, 2017 5:18 am

MOJE VELIKO IZVINJENJE, MOLIM PRIHVATITE TO ◘◘◘◘◘
SLAŽEM SE POTPUNO SA SVIM IZREČENIM...
ONI KOMENTARI KOJI SU U SASTAVI MOG TEXTA SU SA JEDNOG HR SAJTA.
VELIKI POZDRAV, JA OČEKUJEM NA OVU TEMU JOŠ KOMENTARA...UOPŠTE NIJE JEDNOSTAVNO NITI ZA PISANJE A NITI ZA KOMENTARISANJE...
I DALJE SAM UBEDJEN DA MNOGE STVARI SE KRIJU A JA SAM I DALJE PROTIV TOGA... VOLEO BIH VAŠ KOMENTAR NA MOJU PESMU Ne diraj andjela, OBJAVLJENA JE I OVDE...
SVE NAJLEPŠE ŽELIM,,,
SORRY FOR MY MISTAKE, PLEASE ~~~
REGARDS AND ALL THE BEST ~~~
Darko 47
Darko 47
Istraživač
Istraživač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Uto Okt 24, 2017 9:22 am

Vidi ko je doš'o! :jeeeej:
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Uto Okt 24, 2017 9:28 am

Ne izvinjavaj se! Mad
One jedva čekaju da ti napipaju neku slabu tačku! Neku mračnu tanu, nešto sa čime će se poigravati, nešto što će tebe boleti! Shvati, žene vole kada boli. :prvooo:
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole