Cafe ‚‚Utopija"
+8
ThePoet
polly88
Troja
Virginija_Woolf
Dafne
Still_dreaming
Ivana_
ces@ric@
12 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Cafe ‚‚Utopija"
Ma koleginicu mi stalno diraju, a ja ne mogu da joj objasnim da iskulira, jer jedna ide za mesec i po na trudničko, a za 2 dana na odmor, što znači za mesec dana na trudničko, dok druga traži da ide negde drugde. Ne znam što je teško živeti sa tim još koju nedelju.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
U tim okolnostima bilo bi pametno sacekati. Uostalom, nikad ne mozes biti siguran ni ako odes u novu firmu da i tamo nece biti nezgodnih sefova.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Društvance, samo da vas obavestim da sam počeo polako da tražim linkove za sve knjige koje je trebalo da pročitamo ako neko želi da im se posveti. Uradio sam nekoliko knjiga počev od kraja, od Ćosićevih Korena sve do Išigurovih Ostataka dana (koje sam našao samo na engleskom) . U tih šest tema sam ostavio linkove na kojima online mogu da se nađu knjige, pa ako vam se čita - izvolite.
Ako se setite, predložite do kraja juna neke romane/pripovetke i slično za čitanje.
Cesarice, znaš otkad nam nisi pisala dnevnik!
Ako se setite, predložite do kraja juna neke romane/pripovetke i slično za čitanje.
Cesarice, znaš otkad nam nisi pisala dnevnik!
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Poet, bas se radujem linkovima. Kako sam promijenila posao i kako nema voza, jako malo citam. Bas se moram natjerati, a zato mi je bicno dovoljna neka dobra knjiga.
bice dnevnika
bice dnevnika
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Poet, ako trebaš pomoć oko nekih linkova, reci, ja sam uvijek u potrazi i uvijek nešto skidam, a mislim da sam u nekim temama isto ostavljala linkove. Ishigura isto nisam mogla naći na našem jeziku, a hvala i za Godota! Za Lelejsku goru sam stavila link, ali više ne radi, s tim da knjigu ne mogu naći ni u svojoj "online biblioteci" (ili ju nisam skinula, ili sam ju obrisala).
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Pa, ti polly kad stigneš, pregledaj šta imamo sve tamo u Delima, pa ako nešto od toga imaš, pošalji mi u inbox, pa ću ja dodati u temu, a dodaj i ti ako možeš tamo da edituješ. Ja ću kad god stignem dodavati nove linkove.
Ako primetite da neki ne radi, javite, da vidimo da nađemo novi i da uklonimo taj koji ne radi.
I ja mnogo slabo čitam, uglavnom ću radije da pustim film ili seriju. Ali, dobra knjiga to lako rešava, samo je problem što nisam već duže vreme naišao na knjigu koja bi mi se baš svidela.
Ako primetite da neki ne radi, javite, da vidimo da nađemo novi i da uklonimo taj koji ne radi.
I ja mnogo slabo čitam, uglavnom ću radije da pustim film ili seriju. Ali, dobra knjiga to lako rešava, samo je problem što nisam već duže vreme naišao na knjigu koja bi mi se baš svidela.
ThePoet- Moderator
Ja sam ove godine pokusala sa "The Fault in Our Stars" i "Ja sam Malala", ali nijedna me nije nesto vukla da bih radije citala nego gledala nesto ili igrala CS. Zadnje sto me je bas vuklo je, mislim, bio "Idiot", tako da bih mozda trebala pokusati sa nekim ruskim klasikom
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Ja sam juče jedva završio Slepilo od Saramaga. Čitao sam ga mesecima. Prvo mi se svideo, pa nije, pa jeste, i na kraju uopšte nije.
Ali zato uspešno pratim 4 serije i čekam Igru prestola da počne.
Ali zato uspešno pratim 4 serije i čekam Igru prestola da počne.
ThePoet- Moderator
Družino moja draga konačno da se opet javim!
Kod nas ništa posebno novo, bebac raste, sada smo u fazi pravljenja kašica i pripremanja raznoraznih obročića ...
Juče je napunio sedam meseci. Vragolast je ali ne preterano za sada. Iskreno uživam u roditeljstvu u ovom periodu.
Inače sam dobro osim što sam istegla jednu vratnu žilu pa me đavolski boli i špricam se. Od silnih obaveza ne stižem da se redovno javljam iako tu i tamo nahvatam neki net
I takoc ... vidim da o knjigama pričate ... eh ja po dva lista dnevno sada čitam. Mada ... biće vremena i za to.
Sve vas ljubim i pozdravljam puno ja i moja mala porodica.
Kod nas ništa posebno novo, bebac raste, sada smo u fazi pravljenja kašica i pripremanja raznoraznih obročića ...
Juče je napunio sedam meseci. Vragolast je ali ne preterano za sada. Iskreno uživam u roditeljstvu u ovom periodu.
Inače sam dobro osim što sam istegla jednu vratnu žilu pa me đavolski boli i špricam se. Od silnih obaveza ne stižem da se redovno javljam iako tu i tamo nahvatam neki net
I takoc ... vidim da o knjigama pričate ... eh ja po dva lista dnevno sada čitam. Mada ... biće vremena i za to.
Sve vas ljubim i pozdravljam puno ja i moja mala porodica.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Hvala Ivana. Lijepo je sto si pronasla zadovoljstvo u majcinstvu.
Troja- Legendarni član
ces@ric@ ::Nikako ne volim kad Troja presudjuje :'(
Nama se ukusi bas ne podudaraju.
Troja- Legendarni član
Ovo je drugi ili treci put da ti presudjujes i opet je suprotno od mog favorita. Ja se uvijek nadam da ce uskociti Ivana ili ms.k da presude, tad imam vece sanse da moj favorit pobijedi. A cim ti ili Poet presudjujete, 95% znam da mi se nece dopasti
Koji ono fudbalski tim ti beše voliš, cesarice?
Imaj u vidu da me je, od svih sportova, fudbal uvek najmanje zanimao. Ja sam tamo nabrojao samo timove koji su mi nekad bili simpatični, čije sam igrače znao i što sam malo propratio.
Imaj u vidu da me je, od svih sportova, fudbal uvek najmanje zanimao. Ja sam tamo nabrojao samo timove koji su mi nekad bili simpatični, čije sam igrače znao i što sam malo propratio.
ThePoet- Moderator
Real Madrid Od onih sto si nabrojao, drag mi je i Partizan, ali samo zato sto je tata velki navijac. Inace, ni ja ne pratim toliko fudbal
Troja ::Provesti subotu i nedelju u izlascima u grad uz povremeni shopping i gledanje filmova u trenucima odmora.
To nije opcija u Ili - ili, pitanje je izmedju ovog i onog, ne kako ti provodis vikend
ces@ric@ ::
Hvala Polly i Stillu na maksimumu, Poetu i Ivani hvala sto niste glasali
HAhahhahhahahhahahhah, hvala što niste glasali
Meni je to jedna od najboljih domaćih pesama! Kidalica!
Amor fati
Live today
Jedna od rijetkih njegovih iz "zadnjih godina" koja podsjeca na one stare
ces@ric@ ::Troja ::Provesti subotu i nedelju u izlascima u grad uz povremeni shopping i gledanje filmova u trenucima odmora.
To nije opcija u Ili - ili, pitanje je izmedju ovog i onog, ne kako ti provodis vikend
U pravu si, ali meni su odlasci u grad i gledanje televizije zastupljeni u sličnoj mjeri. Ako bih baš morala da se izjasnim samo za jedno onda bi izlasci preovladali.
Troja- Legendarni član
ms.k ::Алсу - Я тебя не придумала
Jeee, jos neko zna za ovu pjesmu. Meni je cesto na playlisti
Still_dreaming ::Osobice, ajde šaljite predloge da ne bih ja "pobedio"
Poslala... ovo je motivacija koja kod mene uvijek pali
'Dan mrmoti. Ustao sam u 1/2 6. Vrućina ne da da se spava....
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Ja se znojav budim svako jutro, jastičnice menjam isto koliko i čarape. Ali neka, nek izgori sve!
Amor fati
Live today
Still, odmah sam se tebe sjetila kad sam vidjela fotografiju.
- Spojler:
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 36 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu