Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muškarci pitaju-devojke odgovaraju...

+18
Liza_N.
male
MySpartanac
Troja
Nelly
Dora_Mar
Ireth
Nymphadora
f-lady
ces@ric@
Mima
Ateh
nexstosic
Catwoman
Callisto
drdragan
Maja
Still_dreaming
22 posters

Strana 3 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole

Muškarci pitaju-devojke odgovaraju... - Page 3 Empty Re: Muškarci pitaju-devojke odgovaraju...

Počalji od Mima Pon Avg 16, 2010 5:03 pm

Zato sto ne znaju sta hoce... ali devojke pazite "ispod Mire 300 djavola vire" Wink :D

Mima
Odvažni član
Odvažni član

Broj poruka : 572
Ženski Datum upisa : 19.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Muškarci pitaju-devojke odgovaraju... - Page 3 Empty Re: Muškarci pitaju-devojke odgovaraju...

Počalji od ces@ric@ Ned Okt 24, 2010 7:29 am

Moze on biti i njezan i pazljiv, ali da opet ima svoj stav, da se ne plasi suprotstaviti se mom misljenju i reci mi ne. Ali ako se plasi i ako mi stalno povladjuje, onda je to mlakonja i papucar i takvog ne zelim, nije mi zanimljiv. Ni kao prijatelj mi ne bi bio dobar takav.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pet Nov 12, 2010 11:20 am

Koliko vam je bitan kontakt oči u oči u toku priče sa partnerom?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pet Nov 12, 2010 11:38 am

Meni je nije toliko bitan, idu mi na zivce ljudi koji bi buljili sad jedno u drugo stalno u ubjedjenju da se samo tako spoznaje dusa druge osobe. Naprotiv, cesto sam bila optuzena da uvijek sijevam ocima negdje

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ireth Sre Nov 17, 2010 11:07 pm

Isto kao cesarica... Pogotovo ako taj koj sedi naspram mene ima neke plave ili sive oci na koje sam ja slaba :) Tada prosto ne mogu da ga gledam u oci a da ne pocrvenim... :)
Ireth
Ireth
Istraživač
Istraživač

Broj poruka : 182
Ženski Rak Godina : 34
Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Čet Nov 18, 2010 3:48 am

Da i ja pitam nesto: Koliko cesto izigravate nezasticenu zrtvu u prisustvu muskarca i sta mislite koliko je to potrebno? Imam poznanicu koja to obozava. Mislim na ono izigravanje male djevojcice koja je povrijedila prst ili koja se ne zna snaci sa otvaranjem konzerve, tegle ili jednostavno onako slatko kaze da nesto ne razumije, ne zna. Nikad nisam bila taj tip osobe, ali sam "odigrala" par puta, cisto jer su mi rekli da se muskarci onda osjecaju pametnijim i herojima.

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ireth Čet Nov 18, 2010 4:00 am

Licno, smatram da mi nedostaje devojackog sarma da bih uradila tako nesto... Godinama sam se trudila da izgradim neki polu-macho imidz da se niko ne bi kacio sa mnom... Sada se kajem zbog toga jer ne znam kako da budem zensko...

U svakom slucaju, ja to ne radim... Trudim se da izgledam sto je moguce samostalnija i sve tako to iako nisam uopste takva, mada i ja smatram da je mnogo slatko kada devojka za tako neke sitnice pusta muskarca da bude "glavni" :)
Ireth
Ireth
Istraživač
Istraživač

Broj poruka : 182
Ženski Rak Godina : 34
Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Čet Nov 18, 2010 4:03 am

Zato sam i postavila pitanje. Dobila sam kritiku kako plasim momke svojom samostalnoscu i kako bih trebala biti vise "nezasticena" (kakvom se cinim kad me tek upoznaju). Ali nekako mi je to neiskreno, jer jednostavno nisam takva i ne zelim na tom graditi vezu, na pretvaranju...

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Uto Jan 18, 2011 6:40 am

Moj odgovor na ovo pitanje je da ne treba glumiti nesto sto nisi.Ako nisi takva ne treba to da radis,jer u suprotnom ispadas smijesna,a zatim si i nesigurna jer ne prikazujes pravu sebe.Ja nisam takva.Ne umijem da glumim i to sam sto sam.Nikakvo izigravanje zrtve(mislim na patetisanje,glumatanje,itd).
Mada moram reci da jesam nailazila na cure koje u tome uzivaju.
A ima dosta muskaraca koji ovo vole jer se osjecaju mocnijim,prija im takva vrsta ponasanja.
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nymphadora Uto Jan 18, 2011 10:06 am

Nije da volim da izigravam zrtvu, ustvari kod drugih me to strasno nervira, ali i ja sam odglumila par puta.Ali ne zato da bi se neko osjetio sigurnijim u sebe, nego zato sto mi je bilo dosadno a vidjela sam da mogu tako da se "igram". Nista zlonamjerno ili sa bilo kakvim skrivenim namjerama, samo da ubijem dosadu posmatrajuci reakcije.
A iskrenog "ne razumijem" su se moje drugarice nagledale, momci nisu...
Nymphadora
Nymphadora
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1206
Ženski Lav Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nelly Uto Jan 18, 2011 10:25 am

Ovo me opisuje od reči do reči
ces@ric@ :: Mislim na ono izigravanje male djevojcice koja je povrijedila prst ili koja se ne zna snaci sa otvaranjem konzerve, tegle ili jednostavno onako slatko kaze da nesto ne razumije, ne zna. Nikad nisam bila taj tip osobe

... ali zato je većina muškaraca, glavom bez obzira "bežala" od mene. :buahahhaha:
Iskreno, treba se znati nositi sa tom količinom samopouzdanja.
Često pomislim, kako bih to mogla da menjam kod sebe, ali uvek odustanem, jer, bih samoj sebi izgledala smešno, da se tu kao nešto prenemažem, dramim. Nisam taj tip. :jj:
Nelly
Nelly
Profi
Profi

Broj poruka : 362
Ženski Datum upisa : 06.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Sub Jan 22, 2011 2:09 pm

Po vašem mišljenju, šta je to što najviše privlači muškarce?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nelly Pon Jan 24, 2011 9:52 am

Perfidni seksipil. Niko ne voli sve na izvol'te.

Elokvencija i pamet, zasigurno.
Ko želi da bude u društvu neelokventne osobe?

Nedostižna, neuhvatljiva žena.
Ona budi onog genetski kodiranog lovca u njima.

Nelly
Nelly
Profi
Profi

Broj poruka : 362
Ženski Datum upisa : 06.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Mar 09, 2011 10:13 pm

Ja bih rekla da je muskarcima vazna ljepota i pamet kod zena.
Inace, prilicno sam sigurna da, kada muskarci dodju u godine kada bi se trebali zeniti, dosta pomaze i ako je zena dobro finansijski situirana. Znala sam ribu koja nije bila ni malo lijepa, a nije znala sta ce od udvaraca, jer je imala svoj stan. Dakle, decki, nisu samo zene te koje trce za parama!
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MySpartanac Ned Mar 13, 2011 9:59 am

Cao devojke.Ja imam jedno delikatno pitanje pa bih vas zamolio za neki savet...U vezi sam s devojkom malo vise od 2 meseca i vec je trudna :jeeeej: nesumnjam danije moje dete...pitanje je:Mnogo je nervozna,stalno joj se spava...veoma je umiljata i dobra devojka ali te trenutke kada potpuno poludi,totalno druga osoba postane...Ja se trudim da maximalno izbegavam svadje ali sve manje i manje imam zivaca a wolim je smajli-big_hug Zasto je tako nervozna...i sta ja da radim da bih uspostavio normalnu komunikaciju s njom???Izvinite ako smaram ali cu biti veoma zahvalan na svakom vasem odgovoru,savetu...Kissic za sve cure :)
MySpartanac
MySpartanac
Novajlija
Novajlija

Broj poruka : 2
Muški Datum upisa : 13.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Ned Mar 13, 2011 10:22 am

Prvo, dobro došao, MySpartanac! :)

Hmm, iskreno, prvo bih te pitala koliko vam je godina, ali naravno da ne moraš da odgovoriš na to, ako ne želiš.

Jedino mogu da ti kažem joj je hormonalni status potpuno promenjen zbog trudnoće i da promene raspoloženja, razdražljivost i nervoza su uobičajene za trudnice. Nije kod svake žene isto, tj. ne podnose sve žene na isti način trudnoću.
Sa druge strane, beba posle samo dva meseca..da li to i ona želi (pošto vidim da se ti raduješ i to je lepo), da li ste razgovarali o tome...ima dosta pitanja koje bi ti svako postavio. Ovo je suviše malo informacija, tako da jedino što mogu da ti kažem je da budeš strpljiv, da se trudiš da izbegavaš konflikt kad je nervozna, a kad je dobro raspoložena da razgovaraš o svemu tome.
I naravno, najbolje bi bilo da se obratite nekom stručnom licu, za početak ginekologu, pa će on da vas uputi dalje gde treba.
Eto, ne znam šta drugo da ti kažem.
Srećno! :)

Maja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6121
Ženski Datum upisa : 19.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MySpartanac Ned Mar 13, 2011 10:34 am

Hvala Maja.Nismo mladi :) ja 28 ona 30 godina.Svestan sam da se veoma malo znamo i da je beba prerano...ona je svesno htela da zatrudni samnom,priznala mi je to...nemogu reci da i ja nisam hteo i ne bojim se obaveza oko deteta...svestan sam kolika je to odgovornost,obaveze...ali ona nije svesna koje su njene obaveze kao buduca majka...ali se nadam da ce se vremenom navici i uozbiljiti se jer sam cuo da zene kada se porodne promene se dosta...Bili smo kod ginekologa i ono sve ide svojim tokom sto se tice trudnoce...Hvala ti jos jednom ako imas jos nesto da kazes reci slobodno :)
MySpartanac
MySpartanac
Novajlija
Novajlija

Broj poruka : 2
Muški Datum upisa : 13.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Ned Mar 13, 2011 10:35 am

Poslaću ti pp sada, sačekaj. :)

Maja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Pon Mar 14, 2011 9:55 am

Majo iskopiraj taj pp pa pošalji i meni. :jeeeej:
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6176
Muški Lokacija : Kragujevac
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Pon Mar 14, 2011 12:09 pm

male, uozbilji se... :buahahhaha:

Ako imaš neko pitanje slobodno...pitaj. Rolling Eyes

Nema više off-a. :sparrow:

Maja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Pon Mar 14, 2011 10:13 pm

Pitanje za devojke koje su se nekad dooobrooo napile. Mene zanima jedna stvar:
Da li je taj mamurluk jači od PMS-a?

Naime, ja sam nebrojeno puta osetio jak mamurluk. Ponekad drži i po dva dana. Mučnina tolika da ti se povraća i od vode. Glava boli kao da je neko otvara otvaračem za konzerve. Malaksao, dezorjentisan. Jednom sam hteo da se obrijem pa sam nasapunjao ogledalo umesto sebe.... Ma strašno! A PMS nisam i ne mogu (jaaao, što mi žao....) pa ne verujem ni da postoji kao stvaran problem. Žene nemaju razumevanja za mamurluk a očekuju da muškarci imaju razumevanja za PMS. Mamurluk može da bude svaki drugi dan a PMS je (ako postoji) jednom mesečno.
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Mar 15, 2011 1:00 am

Mamurluk se lako moze izbjeci razumnim ponasanjem, a PMS samo ublaziti tabletama. Dakle, vi decki ste ipak u boljem polozaju!

Inace, ja nisam sigurna da sam ikada imala pravi PMS - nadutost i bolove u stomaku, to da, ali mi se cini da ovdje ima zena sa mnogo vecim poteskocama, pa nek' te one savjetuju. Inace, ja bih rekla da najjaci menstrualni bolovi u stomaku nisu nista bolji od mamurluka, pa ma kako gadan on bio.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Liza_N. Uto Mar 15, 2011 1:03 am

Hmm, interesantno pitanje i stanovište... :)
Sigurna sam da bi ovde moglo bar desetak različitih odgovora da bude, jer se PMS manifestuje na različite načine, kod svake žene drugačije.

Iz mog iskustva mogu reći da je mrtva trka između mamurluka i PMS-a. Mamurluk teško podnosim, naravno, glava mi puca i potpuno sam neupotrebljiva, ne mogu da se krećem, ne mogu ništa! Mučnina je neizdrživa i obično ceo dan provedem u krevetu, kukajući i obećavajući sebi da nikad više...
Što se PMS-a tiče, on se ne manifestuje fizički, već psihički. Ne samo što sam tada dodatno (i bez razloga) nervozna i razdražljiva, već sam imala i suicidalne trenutke, tako da sam tada opasna i po sebe i po druge...

Ipak, ne zaboravi, devojke mogu imati i jedno i drugo, a vi samo mamurluk...
:D

Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.
Liza_N.
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2032
Ženski Datum upisa : 04.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Uto Mar 15, 2011 2:39 am

Liza_N. ::obično ceo dan provedem u krevetu, kukajući i obećavajući sebi da nikad više...
To sam se i ja zaricao! Da nismo zajedno pili?! Shocked
Liza_N. ::Što se PMS-a tiče, on se ne manifestuje fizički, već psihički. Ne samo što sam tada dodatno (i bez razloga) nervozna i razdražljiva
Ih, sada tamo neka psisa.... (palatalizacija)
Ja sam stalno nervozan i razdražljiv. Ja sam stalno u PMS-u! A niko mi nije rekao da je to-to! beat
Liza_N. ::Ipak, ne zaboravi, devojke mogu imati i jedno i drugo, a vi samo mamurluk...
Ali mi imamo češće mamurluk nego vi PMS+mamurluk! :žifeli:
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Uto Mar 15, 2011 7:57 am

male ::Ja sam stalno nervozan i razdražljiv. Ja sam stalno u PMS-u! A niko mi nije rekao da je to-to!

Proveri ženske polne hormone, male, nemoj da me dodatno zabrinjavaš. Mad
:D

male ::Ali mi imamo češće mamurluk nego vi PMS+mamurluk!

Smanji piće i biće sve u redu. yes.gif

Maja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu