Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muškarci pitaju-devojke odgovaraju...

+18
Liza_N.
male
MySpartanac
Troja
Nelly
Dora_Mar
Ireth
Nymphadora
f-lady
ces@ric@
Mima
Ateh
nexstosic
Catwoman
Callisto
drdragan
Maja
Still_dreaming
22 posters

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4

Ići dole

Muškarci pitaju-devojke odgovaraju... - Page 4 Empty Re: Muškarci pitaju-devojke odgovaraju...

Počalji od male Uto Mar 15, 2011 8:47 am

Obrati pažnju:
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6176
Muški Lokacija : Kragujevac
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Muškarci pitaju-devojke odgovaraju... - Page 4 Empty Re: Muškarci pitaju-devojke odgovaraju...

Počalji od Maja Uto Mar 15, 2011 7:16 pm

:buahahhaha:

Pa prestani da slušaš tu (i slične) pesmu, znaš kako mediji utiču na mozak. :D

I ovde smo lepo chat-ovali, nasmejali se (havala male), iiiii (pogađate!!!) sad je dosta. :sparrow:

Izvolite..sledeće pitanje. :)

Maja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6121
Ženski Datum upisa : 19.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Sub Okt 08, 2011 12:02 pm

Da li je to samo predrasuda ili žene zaista često plaču?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pahuljica Ned Okt 09, 2011 3:02 am

Predrasuda. Verovatno plaču češće od muškaraca, ali ne tako često kao što se smatra.... (uvek ima izuzetaka)
pahuljica
pahuljica
Zaslužni član
Zaslužni član

Broj poruka : 1675
Ženski Bik Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Ned Okt 09, 2011 3:07 am

Kako koja, stvar odgoja. No, isto mislim da su predrasude. Placemo cesce od muskaraca, ali samo zato sto se nase plakanje smatra ok, dok se musko plakanje smatra pogresnim. No opet, cesce od njih, ali ne cesto. Naravno, uvijek postoje premotivne cure, ali i premotivni muskarci, koji placu za svaku sitnicu...

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Ned Okt 16, 2011 1:08 am

Ja mislim da nije predrasuda.
Žene zaista često plaču. Naravno, ima izuzetaka, odnosno onih koje to sebi ne dozvoljavaju jer, vjerovatno, smatraju da je to vid slabosti.
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Ned Okt 16, 2011 7:36 am

Kao i sve, zavisi od osobe do osobe, ali da, rekla bih, onako u globalu, da žene dosta često plaču. Ja sam, recimo, jedna od onih koja će jako teško zaplakati i pokazati tu slabost. Ponekad mi to stvarno smeta jer znam da će mi biti lakše kada se isplačem, ali ne ide silom... S druge strane, većina mojih prijateljica stvarno jako često plače. Nekima nije bitno ni vrijeme ni mjesto - jednostavno se rasplaču kada im dođe i to je to. To su zapravo dvije krajnosti, nije dobro ni jedno ni drugo. Bila bih najsretnija kada bih pronašla neku sredinu...

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Okt 16, 2011 8:19 pm

Ja nekada godinama ne placem. Onda se opet rasplacem uz neku prelijepu klasicnu muziku. Nedavno sam plakala od muke sto pusim i nisam prestala. Ali ne bih rekla da to generalno cesto radim. Plakanje se smatra brukom za muskarce, pa oni to izbjegavaju. Ja mislim da nije lose ponekad otplakati i rasteretiti se, bilo da je u pitanju muskarac ili zena. Mada je, naravno, najbolje kada ne postoji nikakav razlog za suze.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Sub Okt 22, 2011 2:32 am

Ja sam stekao utisak da žena nikad nije zadovoljna svojim izgledom u potpunosti. Ne bih da generalizujem, jer mrzim generalizacije, ali bukvalno svaka ženska osoba koju poznajem mi je potvrdila to. Ne dajući odgovor na ovo pitanje, nego sopstvenim primerom. Da li je to stvarno tako?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Sub Okt 22, 2011 4:56 am

Pa da, rekla bih da je stvarno tako, nažalost... Neke izgled muči više, neke manje, ali čini se kao da bismo sve htjele izgledati savršeno, tako da se uvijek nađe makar i najmanja sitnica koja nam smeta. Loše je, naravno, kada dođe do toga da sve više i više razmišljamo o tome, pa to onda postane problem, a ne samo nešto što bismo na sebi željele promijeniti.

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Okt 22, 2011 10:37 am

Ja bih rekla da kada sam bila mladja nisam bila zadovoljna nekim stvarima u svom izgledu, koje su mi kasnije prestale smetati. Dakle, mozda je jedna od stvari koje zene dozivljavaju i to da vremenom nauce da sebe bolje prihvataju i manje traze dlaku u jajetu kada je u pitanju njihov izgled.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Čet Apr 03, 2014 4:23 pm

Still :: Da li ste nekad prve prišle dečku i šta mislite o tome da devojka priđe prva?
Uvijek :D sve najbolje :D preslatki ste safatani u ćoše :D .. ne preporučujem nijednoj (ako ih je briga šta će taj muškarac da misli) yes.gif .. uglavnom jer većina muškaraca (od tinejdžera pa do antikviteta) misle – kurva, lak plijen, i sl. ... yes.gif ..
Iz ličnog iskustva naišla sam na (valjda standardnu grešku :D ) dvojicu kojima prva misao nije bila 'kurva', uglavnom jer su (zbog mog dugog jezika :P ) skontali da sam neka druga krajnost .. :D

drdragan :: poznato je da muskarci ( vecina) cim udju u vodu ( more ) moraju da piske ...sada pitanje za devojke, da li i one kada udju u vodu more piske , i da li su to ikada radile i kako, i zasto, i zasto nisu ako su mogli ?
Nikad mi misao o kupanju u sopstvenim fekalijama nije zanimljiva bila :jj: , a kamoli da istu sprovodim u djelo .. a šta rade drugi – ne razmišljam :D

Still :: U vreme menstruacije... Da li ste nervozne zbog bolova ili je u pitanju nešto drugo?
Lično ne .. ali sve moje prijateljice su nepodnošljive .. :bored:

nexstosic :: posto je poznato da se muskarci cesce samozadovoljavaju, koliko vama curama dnevno padne na pamet samozadovoljavanje?
Skoro jednako kao muškarcima yes.gif , samo što većina djevojaka neće da prizna iz kojekakvih (bezveznih) razloga (sramota, misterija, ...) .. Rolling Eyes
Nikad mi jasno neće biti ono razmišljanje/tvrdnje o tome kako su žene više emotivne i manje sexualne, a muškarci više sexualni i manje emotivni Mad .. kad realno .. djevojka može biti emotivna i podjednako (a možda i malo više) sexualna, a dečko sexualan i podjednako (a možda i malo više) emotivan ..

Still :: Koliko vam je bitna šminka? Dopuštate li sebi da napustite kuću nenašminkane?
Kad si spaljen krokodil poput mene onda, da drugi ne bi vrištali po ulici kad te vide, kamuflaža (u granicama pristojnosti) je poželjna .. :D
Ali mi nikad jasne biti neće djevojke, koje su prelijepe i imaju savršenu kožu, i koje izlaze napolje sa licem koje liči na prepečeno pile pomješano sa prahom narandžasto-crvene cigle nanešeno špahtlom u debelom sloju .. :bored:

Still :: Šta je vaš glavni adut? Tj. šta vas po vašem mišljenju najviše čini ženstvenom?
Ama apsolutno ništa .. zbog androgenog izgleda u mraku bi me lako zamijenili sa muškarcem .. :D

nexstosic :: Kako vama nije hladno u onim hulahopkama, unihopima, kako god, kad ih obučete, a suknja je malo kraća? Ja to ne mogu baš da shvatim, vide se noge, kao da su skoro gole, a ladno šetate na nisku temperaturu i nije vam hladno.
Mlade nose da bi ih starost, upala jajnika i išijas pitali gdje im je bila mladost .. a matore nose jer ih drma vrućina zbog klimaksa pa im i nije hladno .. :D

Still :: Da li ste ikad poželele da ste muško i zbog čega?
Nakon jednog pomalo čudnovatog sna – nikad .. :D

Still :: Šta najviše cenite kod druge žene/devojke?
(Dozvolu da im truknu poopipam) Lijepe grudi, inteligenciju i smisao za humor .. :D

Still :: Koju osobinu mora da poseduje muškarac da bi ostao kraj vas? (samo jednu navedite) I zbog čega baš tu?
Direktnost/otvorenost (i da može da podnese isto) .. da sve lijepo kaže ( love ) jer će mu i biti rečeno, a ne da priča između redova i u kojekakvim šiframa (stvarno nisam Šamplion Mad ) ili ne daj majko prirodo da kruži ko kiša oko kg, i da me ne pravi dodatno ludom sa svim tim, jer sam sama po sebi već dovoljno luda .. :D

Still :: Zašto mnoge žene tvrde da žele nežnog i pažljivog muškarca, a kad to dobiju nazivaju ga ,,papučarem''?
Sve ga i žele .. ali zaborave da napomenu da je bitna i određena energija uz to .. yes.gif
Dakle .. utisak imam pravilna jednačina bi bila .. nježan + pažljiv + energičan .. :jj:
Trunku nesrećna kombinacija je kad prevlada ovo nježan + pažljiv pa se ponaša prema djevojci kao da je od stakla ili suzbija strast da djevojka ne bi pomislila da želi da je iskoristi samo zbog sexa i sl ..
Valjda .. važnost komunikacije i jasnog izražavanja želja, itd .. :jj:

Still :: Koliko vam je bitan kontakt oči u oči u toku priče sa partnerom?
Zaista indvidualno .. nekom znači nekom ne znači .. :jj:
Meni .. veoma bitno yes.gif .. što mi je pozitivno lošije (fizički/psihički/emotivno) i teže da (o)držim pogled – to bolje .. Embarassed

Ces :: Koliko cesto izigravate nezasticenu zrtvu u prisustvu muskarca i sta mislite koliko je to potrebno?
Ne izigravam nezaštićenu žrtvu .. ali da dramim – dramim .. u većini slučajeva iz čiste za.ebancije i zato što mi je slatko-simpatično .. :D ..
Da li je potrebno – jeste .. muškarci vole da priskaču u pomoć, iz nekog bizarnog razloga im je bino da su nas nešto naučili, da izigravaju osvajače, zaštitnike, ... i neopisivo su slatko –simpatični sa svim tim .. givenheart
Naravno, nekad zaista realno dramim i s razlogom .. npr. sestra mi uzme moju omiljenu majičicu (koja nije majičica već zagrljaj) da je bez mog pitanja opere, jer joj se učinilo da je prljava, i malu muku od flafastih paučinastih snova, svojim velikim grubim ručerdama pocjepa na šavu rukavića dva milimetra .. onda ću naravno da dramim, doživim milion malih živčanih slomova i rasplačem se, kao i da joj kažem da je ne volim .. :ljutt:

Still :: Po vašem mišljenju, šta je to što najviše privlači muškarce?
Privlači (sexualna) energija .. a zadražava ih (emotivna) energija .. valjda .. :jj:

Hmm .. :hmhm: ..
MySpartanac :: U vezi sam s devojkom malo vise od 2 meseca i vec je trudna :jeeeej:

Hmm .. :hmhm: .. Pon Mar 14, 2011 9:55 pm ..
Maki :: Majo iskopiraj taj pp pa pošalji i meni. :jeeeej:
Hmm .. :hmhm: ..

Maki :: Pitanje za devojke koje su se nekad dooobrooo napile. Mene zanima jedna stvar:
Da li je taj mamurluk jači od PMS-a?
Nikad se nisam dooobrooo napila (niti znam neku koja jeste), niti imam PMS .. :jj: .. ne mog odgovorim na pitanje (?!) .. :wtf:

Still :: Da li je to samo predrasuda ili žene zaista često plaču?
Ako su neurotične/psihotične onda da .. yes.gif

Still :: Ja sam stekao utisak da žena nikad nije zadovoljna svojim izgledom u potpunosti. Ne bih da generalizujem, jer mrzim generalizacije, ali bukvalno svaka ženska osoba koju poznajem mi je potvrdila to. Ne dajući odgovor na ovo pitanje, nego sopstvenim primerom. Da li je to stvarno tako?
Lično .. što sam starija sve me manje briga .. :jj: .. uz malo sreće kroz jedno 12 do 19 mjeseci biću u potpunosti zadovoljna .. yes.gif .. a sve utisak imam ima da se otegne i 24 .. :bored:
Ali .. zaista generalno .. svaka uvijek ima neku zamjerku .. uglavnom zato što smo kretenke koje se opterećuju nebitnim stvarima .. :facepalm:
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 3752
Ženski Datum upisa : 20.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Pet Jun 19, 2015 12:50 am

Still ::Da li ste nekad prve prišle dečku i šta mislite o tome da devojka priđe prva?

Nisam nikad. Možda sam staromodna ali ne volim to. Ali ... mogu da ga navedem da se odvaži da priđe. :D Nekako mi je žensko nametanje, nabacivanje, šlihtanje sasvim bezveze.

drdragan ::poznato je da muskarci ( vecina) cim udju u vodu ( more ) moraju da piske ...sada pitanje za devojke, da li i one kada udju u vodu more piske , i da li su to ikada radile i kako, i zasto, i zasto nisu ako su mogli ?

Hahahahahha, radila sam to često. I na moru, reci, bazenu... nije pohvalno, ali eto. Nisam gadljiva, a i imam predrasudu da to svi, ama baš svi rade ili su uradili makar jednom u životu.

Still ::U vreme menstruacije... Da li ste nervozne zbog bolova ili je u pitanju nešto drugo?

Nervozna sam, ali bolove retko imam. No, priroda moje nervoze je sasvim hormonska i nema veze sa bolom. Meni se prosto pojača nervna osetljivost, za još milijardu stepeni. Pila sam svašta, radila svašta, tražila pomoć svuda - rekli su mi da leka nema. Ili bar još nije izmišljen.

nexstosic ::posto je poznato da se muskarci cesce samozadovoljavaju, koliko vama curama dnevno padne na pamet samozadovoljavanje?

Sjajno pitanje! Iskreno - često. Isto kao i muškarcima. To je normalno i nema potrebe za poricanjem i slično. Što se mene tiče lično kad god mi padne ja to i odradim. :D

Still ::Koliko vam je bitna šminka? Dopuštate li sebi da napustite kuću nenašminkane?

Bitna mi je samo kada idem u noćni provod. I tada ne preterujem. Nikada se i nisam preterano šminkala, o puderu da ne govorim. Izlazim nenašminkana, mada sam dosta bleda. Nije mi problem. Nikad nije bio. :)

Still ::Šta je vaš glavni adut? Tj. šta vas po vašem mišljenju najviše čini ženstvenom?

Ne bih da se hvalim, ali ja sam sva jedna prava žena. Nemam manekensku krhku građu ali imam obline i spreda i pozadi, uz to imam struk, ruke su mi meke, oble, noge takođe, stopala mala, kolena obla meka, imam jače butine - kao neka vajana figura iz izvesnog istorijskog doba. Ipak ja to ne volim. Volela bih da sam daskasta i vrlo visoka. Kao svoj adut ipak ću istaći lice.

nexstosic ::Kako vama nije hladno u onim hulahopkama, unihopima, kako god, kad ih obučete, a suknja je malo kraća? Ja to ne mogu baš da shvatim, vide se noge, kao da su skoro gole, a ladno šetate na nisku temperaturu i nije vam hladno.

Uh, ja sam suknju skupa obukla svega 15 puta za 27 godina. Možda i manje... tako da ne znam. Nikada ne oblačim ono što mi je neudobno i u čemu mi je hladno. Farmerke su zakon. :D

Still ::Da li ste ikad poželele da ste muško i zbog čega?

Da. Mnogo puta. Lepši si. Nema depilacije. Nema ciklusa. Nema porođaja. Imaš prednost u svemu. Čega god se dohvatiš to je to. I nikad nisi jbna strana (u očima sveta) osim ako nisi gej.

Still ::Šta najviše cenite kod druge žene/devojke?

Inteligenciju. Iskonsku retku dobrotu. Nesposobnost zlobe i zavisti. Čistu dušu. Zabavnost.

Still ::Koju osobinu mora da poseduje muškarac da bi ostao kraj vas? (samo jednu navedite) I zbog čega baš tu?

Po milioniti put - odanost. Jer je izdaja nešto što ne mogu da smislim. Jer sve drugo mogu da oprostim.

Still ::Zašto mnoge žene tvrde da žele nežnog i pažljivog muškarca, a kad to dobiju nazivaju ga ,,papučarem''?

Zato što ne znaju šta zapravo hoće. Volim kad je neko kombinacija, spoj, mešavina svega i svačega. Ali nikad ne bih nekog nazvala papučarem. To samo govori o meni... o mojim sitnim rezonima...

Still ::Koliko vam je bitan kontakt oči u oči u toku priče sa partnerom?

Meni lično jako bitan. Dobar pogled mi je nekad bolji od orgazma. :) Zavisi šta ja u njemu pročitam. Nezamisliv mi je nezainteresovan razgovor koji obično ne vodi ničemu. Zato tu me gledaj. :D

Ces ::Koliko cesto izigravate nezasticenu zrtvu u prisustvu muskarca i sta mislite koliko je to potrebno?

Jaaaooo ... ne volim to. Ja naprotiv, volim da se pokažem kao hrabra i kad se nečega vrlo bojim ili sam čak apsolutno operisana od toga što nameravam da uradim. Ne volim da ispadam žrtva. Ali volim da u dramskom smislu preuzmem krivicu i kad nisam kriva i tako od njega načinim žrtvu. :D :D :D

Still ::Po vašem mišljenju, šta je to što najviše privlači muškarce?

Pa privlači ... izvesna energija, kao što reče Ms.k. Stav, šarm, ali i neko umeće. Treba umeti s njima. To je najprostija formula.

Male ::Pitanje za devojke koje su se nekad dooobrooo napile. Mene zanima jedna stvar:
Da li je taj mamurluk jači od PMS-a?

Dobro sam se napila više puta. Nije jači. :D Nikako nije jači.
Kad se napijem ja se smejem, meni je sve potaman. Nemam nuspojave ni kontraindikacije. Ne boli me sutradan čak ni glava. Nikad ne povraćam. A da mogu da popijem - mogu. Sutradan mi je samo malo grlo promuklo jer ja uvek pijem isključivo crno vino, litar, dva. I to je sve. :D

Still ::Da li je to samo predrasuda ili žene zaista često plaču?

Milion posto više plačemo od vas, muških. Ali ja plačem i milion posto više od normalnih žena. :D Svaki dan plačucnem, te prolaznost života, te uginuo ptić, te nekog ubili na vestima, te slomila mi se moja draga šolja... a onda počnem da se smejuljim. Pa prasnem u smeh. Pa se smejem sama sebi zbog čega plačem... i tako ... :D

Still ::Ja sam stekao utisak da žena nikad nije zadovoljna svojim izgledom u potpunosti. Ne bih da generalizujem, jer mrzim generalizacije, ali bukvalno svaka ženska osoba koju poznajem mi je potvrdila to. Ne dajući odgovor na ovo pitanje, nego sopstvenim primerom. Da li je to stvarno tako?

Da... tako je. I najlepšima nešto fali. Sklone smo prosto tome da sebi nalazimo razne mane i od njih pravimo opekotine, defekte, rane. A to je preterano. Ali ni ja nisam zadovoljna, eto. givenheart

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Sre Sep 02, 2015 9:18 am

Ivana_ :: Na sebi sam imala zelenu majicu i crne pantalone. :D Ha, ha i toga se sećam.

Ovo me podseti na ono što mi je oduvek bila zagonetka. Zašto (i kako, zaboga!) vi žene pamtite šta ste nosile u određenom trenutku i šta su drugi nosili? Shocked

(Meni je jedino logično objašnjenje koje mi zasad pada na pamet to da se svaki put premišljate šta da obučete (jer, naravno, "nemate šta"), pa da onda zapamtite šta ste obukli tad, a zatim se poredite sa drugima i procenjujete da li ste se obukli u skladu sa ostalima? Jesam li bar blizu?)

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Sre Sep 02, 2015 10:05 am

I mene zanima odgovor na pitanje. :D  
Upamtim što sam imala na sebi ako je u pitanju neki veći događaj pa sam za to birala i posebnu odjeću (kao npr. svadba), ali inače uopće ne razmišljam o tome. Nekad su tu fotografije da me podsjete.

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Sre Sep 02, 2015 10:21 am

Ne... drugi je moj slučaj... I da sam apa drapa (kao što jesam uglavnom) farmerke, patike i to ... ja ću zapamtiti jer se prosto emotivno vežem za trenutke... ne samo za ljude nego i stvari. Kasnije to gledam sa setom ili vadim iz ormana i mirišem... Moje ludilo je druge prirode, nema veze sa odabirom garderobe. Uvek imam šta da obučem i ne treba mi puno da se sredim. Samo eto ... to je moj trip. Emociju projektujem i na stvari. Verovali ili ne još čuvam bluzu u kojoj sam polagala prijemni za gimnaziju iako je sva iscepana i probušena cigaretom... Imam ja te bolesne potrebe. :D

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sre Sep 02, 2015 7:49 pm

[quote="Still_dreaming"]
Ivana_ ::

Ovo me podseti na ono što mi je oduvek bila zagonetka. Zašto (i kako, zaboga!) vi žene pamtite šta ste nosile u određenom trenutku i šta su drugi nosili?  Shocked

Sta su drugi nosili uopce ne pamtim. Uocim samo kad neko nosi istu majicu svaki dan ili ako je bas neka lijepa haljina na nekoj prijateljici. Mada, obicno tu haljinu zaboravim kasnije, tj. ne pamtim.

Sta sam ja nosila, to vec bolje pamtim. Recimo znam sta sam obukla u aprilu na promociju diplome najbolje prijateljice, na neki svecaniji koncert. I pazim sta sam nosila ove sedmice, jer ne volim da se pojavim u istom u toku radne sedmice.
Kad se s nekim rijetko vidjam, gledam da ne obucem isto kao prilikom zadnjeg susreta (ali se uglavnom ne sjecam sta sam zadnji put nosila, pa odaberem nesto novo ili nesto sto jako rijetko nosim :D). Na drugu stranu, pojma nemam sta je ta neka prijateljica nosila zadnji put kad smo se vidjele

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Sep 02, 2015 10:19 pm

I ja uglavnom pamtim odjecu samo ako je nesto posebno u pitanju, bilo da sam u pitanju ja ili neko drugi. Tako se, na primjer, sjecam kada je koleginica nosila neku razgolicenu haljinu usred zime dok smo se mi svi smrzavali u dzemperima jer je htjela da zavede direktora ili kada je druga koleginica nosila bijele providne pantalone a ispod tanga gacice sto me je navelo da se smijem do suza jer su prije toga neke koleginice zurile u mene kao u sesto cudo kada sam obukla suknju malo iznad koljena, pa sam mislila da su ovakvo nesto bas i zasluzile.

Od svoje garderobe se sjecam nekih komada koje sam voljela i u kojima sam se osjecala lijepo, te me vezuju za sretne uspomene. Ne znam da li je i sa drugima to slucaj, ali izuzetni komadi garderobe u meni izazivaju poseban ugodjaj i vrlo jake emocije koje je tesko zaboraviti. Zbog toga ih se sjecam.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu