Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saveti naših prijatelja

+4
ces@ric@
Nymphadora
zanesena
Still_dreaming
8 posters

Ići dole

Saveti naših prijatelja Empty Saveti naših prijatelja

Počalji od Still_dreaming Čet Jun 24, 2010 9:18 am

Nekad je lakše kad je tu nečija ruka, nečiji osmeh i nečiji iskren zagrljaj... A i kad su u pitanju saveti, kad treba da se odlučimo za nešto, ponekad pitamo prijatelje za mišljenje...

Koliko vam je bitno mišljenje prijatelja?
Koliko savet vašeg prijatelja utiče na vašu odluku?
Da li ste nekad poslušali savet prijatelja i niste prošli dobro?
Ili tražite savet čisto kao još jednu potvrdu sopstvenog mišljenja, unapred svesni da ćete tako uraditi i da suprotan savet nećete prihvatiti?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Saveti naših prijatelja Empty Re: Saveti naših prijatelja

Počalji od zanesena Čet Jun 24, 2010 9:27 am

Razgovaram sa prijateljima o svojim odlukama i bitno mi je njihovo misljenje...bilo je trenutaka kada su oni mnogo objektivnije vidjeli neke situacije od mene...
I slusala sam tada njihove savjete... i nikad se nisam kajala sto sam ih poslusala...
Bilo je savjeta koji meni nisu odgovarali i tada sam radila po svom osjecaju...ali bila mi je bitna i ta druga strana price...rijeci nekoga ko posmatra sa strane mene i moje postupke...
zanesena
zanesena
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2574
Ženski Ribe Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nymphadora Pet Jul 16, 2010 12:18 am

Pitam samo da bih znala...Prija mi kad se moje misljenje o tome sto treba da se uradi poklapa sa misljenjima mojih prijatelja,jer onda imam potpunu podrsku, ali i ako se ne poklapa ja cu uraditi kako ja zelim i tako ce biti sve dok mi ne dodje do mozga da to tako mozda ne treba, i da mi vise ne odgovara.Mislim da nikad nisam poslusala pa se pokajala...Ili se samo sad ne sjecam, ali vise volim da se kajem zbog svoje nego tudje lose procjene.Ali se desavalo da se bi mi bilo bolje da sam poslusala, nego sto sam ignorisala savjet...
Nymphadora
Nymphadora
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1206
Ženski Lav Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pet Jul 16, 2010 1:03 am

Kad ne mogu biti dovoljno hladne glave i objektivno sagledati odredjenu situaciju, savjet prijatelja je dobrodosao. No sta god posavjetuje, predlozi, kaze svoje misljenje, mora biti potrepljeno argumentima. Samo tako ima sanse da taj savjet i prihvatim.
Znam da ce zvucati strasno umisljeno, ali neki moji prijatelji imaju dosta manje iskustva od mene i traziti savjete od njih je ponekad kao djevicu pitati za najbolji nacin zastite. Zato mi u tim trenucima vise trebaju da im ja obrazlozim svoju odluku, tako da je i sama prvi put cujem glasno i da me podrze, da kazu da nije sasvim glupa. Mada, jedan takav prijatelj mi je dao jedan od najboljih savjeta (da blokiram bivseg na msn-u, jer sam se uzasno nervirala kako je odjednom stalno online i kako svakih 5 min dolazi prozorcic da je online) i vjerovatno jedini od njega koji sam poslusala. Na drugu stranu, kad sam ocigledno grijesila, podrzao me je, nije rekao ni rijec protiv. Danas bih voljela da jeste, ali ipak moja greska, moj pad, ne mogu njega kriviti.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Catwoman Sub Avg 14, 2010 12:34 pm

Pricam sa prijateljima o odredjenim situacijama. Naravno, tu su uvek saveti da bi trebalo da uradim nesto hladne glave, kad dobro razmislim. Volim da cujem sta oni misle i sta bi uradili, ali ipak sama odlucim o svemu.
Moram da naglasim da je moja najbolja prijateljica moja mama i njoj sve mogu da kazem jer ce me posavetovati najbolje, a i iskustvo samih godina cini svoje. Mada, ostali moji prijatelji zaista zrelo razmisljaju tako da se uvek pouzdam u njihov savet.
Catwoman
Catwoman
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1450
Ženski Strelac Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Mar 11, 2011 10:50 am

Zavidim Catwoman i svim onim djevojkama koji su sa majkama imale prijateljski odnos. Ja bih voljela da sam i je tako mogla razgovarati sa svojom majkom, ali o tome nije bilo ni govora.

Sto se prijatelja tice, nekada su me savjetovali da zaboravim nekoga, i dugo mi je trebalo da ih poslusam. Tacnije, poslusala sam tek kada su u meni sazrila slicna osjecanja. Slicno je bilo i sa nekim drugim problemima, i koliko god to cudno zvucalo, mislim da sam ih tada pitala za misljenje jer sam podsvjesno zeljela da me neko argumentovano nagovori da dignem ruke od druzenja sa ljudima koja nisu za mene bile dobra.

Mislim da mi se desilo da sam poslusala savjet prijatelja i bila nezadovoljna ishodom, ali nisam sigurna ni da li bih bila mnogo sretnija da sam postupila po svome. Ali moram priznati da se u takvim situacijama covjek nekada stvarno pita...
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17010
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Miloš_88 Čet Sep 08, 2011 10:05 pm

Jako mi znači savet i mišljenje prijatelja. To ne znači da isti uzimam zdravo za gotovo, već stavim taj savet u razmatranje pa tek onda odlučim da li da poslušam savet... :) :gd:
Miloš_88
Miloš_88
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3461
Muški Škorpija Godina : 36
Datum upisa : 22.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Sub Jun 20, 2015 12:06 am

Kao što rekoh - volim da čujem mišljenje po nekom pitanju. Pravi savet baš i ne, jer znam da unapred neću uraditi kako mi je rečeno, stoga bolje da mi niko ništa ne priča. Neka samo sagleda situaciju i iznese stav. Ostalo je moja briga. Važno mi je mišljenje ljudi do kojih mi je stalo ali i da je u njemu sadržano apsolutno blago u prihod mome dobru ja neću tako postupiti. Inat, šta li ... Pih.
Srećan je onaj ko svoju pesmu ne plati glavom.

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole