Ono što cenim kod muškaraca je...
+7
male
Troja
Liza_N.
f-lady
Callisto
Maja
Catwoman
11 posters
Strana 1 od 1
Ono što cenim kod muškaraca je...
Da se lepši pol ne bi osetio zapostavljeno (medju kojima sam i ja ), evo identične temice iz muškog kutka. Hajde da im pokažemo kakvi bi trebalo da budu. Možda će im pomoći u osvajanju ženskih srca...
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Re: Ono što cenim kod muškaraca je...
Iskrenost i hrabrost da se bori za svoju ljubav.
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
Takodje bih i ja ovo prvo stavilaSparrow ::Iskrenost i hrabrost da se bori za svoju ljubav.
Kao i to kad ne strahuje da ce ga neko nazvati papkom ako se posveti djevojci.
Cijenim muskarca koji ne dozvoljava da mu se bilo ko mijesa u vezu, te koji cuva privatnost svoje veze, i nikome trecem nista ne iznosi..tj. nit rodbini nit prijateljima..nikom!
Callisto- Istraživač
- Broj poruka : 173
Datum upisa : 05.03.2010
to sto se osecam sigurno pored njega : al ne mislim na to da bi trebalo da me brani od manijaka :
f-lady- Odvažni član
- Broj poruka : 652
Datum upisa : 25.03.2010
Kada se ponasa kao pravi kavaljer- otvori vrata, pomeri stolicu da sednem, kaze mi izvoli, hvala itd.
Catwoman- Član za primer
Kada razumeju... Na primer, sta mi se sinoc desilo. Upoznala sam decka koji je stvarno super. Prvo, uvek me pita sta mislim, da li je u redu, da li se slazem... To stvarno cenim. I ukoliko se moj odgovor nije slagao sa njegovim, rekao je da to postuje i da razume. Nije navalentan, sto je dobro. Zaintrigirao me je na lep nacin, harizmom...
Catwoman- Član za primer
Ja sam dugo dumala šta bih odgovorila na ovo.
Mislim da, prvenstveno, želim da upoznam nekog emotivno stabilnog muškarca i da bi me takav definitivno privukao.
To podrazumeva da ne koristi rečenice tipa: Moja mama...(ne kuva tako/misli da se bolje razume/samo hoće da pomogne...), da se ne stidi pokazati da voli ženu (inače je papučić i šonja i domazet i gotov, mrtav), da ne oseća potrebu da slaže automatski pre nego izgovori sasvim prihvatljivu istinu, da ga nije blam da pozove majstora (jer, zaboga, muškarac je, kako ON da ne zna popraviti), i da se ne podsmeva tome čime se žena bavi ili zanima iako njega to ne interesuje.
Mislim da, prvenstveno, želim da upoznam nekog emotivno stabilnog muškarca i da bi me takav definitivno privukao.
To podrazumeva da ne koristi rečenice tipa: Moja mama...(ne kuva tako/misli da se bolje razume/samo hoće da pomogne...), da se ne stidi pokazati da voli ženu (inače je papučić i šonja i domazet i gotov, mrtav), da ne oseća potrebu da slaže automatski pre nego izgovori sasvim prihvatljivu istinu, da ga nije blam da pozove majstora (jer, zaboga, muškarac je, kako ON da ne zna popraviti), i da se ne podsmeva tome čime se žena bavi ili zanima iako njega to ne interesuje.
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Slazem se da je lijepo ako muskarac ima smisla za diskretnost. Otvaranje vrata, pridrzavanje kaputa ili stolice, vjernost, lijep nacin govora i izrazavanja uopste. Treba da je on taj koji je spreman da preuzme inicijativu.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Kavaljerski se ponašam samo prema damama. One koje forsiraju svoju ravnopravnost su izašle iz tih okvira 19-og veka pa nema potrebe da se cimam. Štaviše, možda bi bilo lepo da ona meni pridrži kaput, otvori vrata i tako to...
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Bas volim sto nisam muskrac
No to nije tema.
Sad bez zezanja, cenim kod muskaraca kad sve vide, i sve cuju, i nisu povrsni. Nazalost, malo znam takvih muskaraca.Vecina su povrsni, i ne cuju mnogo toga.
A, da, cenim njihov rad, jer mislim da vise rade nego zene.
No to nije tema.
Sad bez zezanja, cenim kod muskaraca kad sve vide, i sve cuju, i nisu povrsni. Nazalost, malo znam takvih muskaraca.Vecina su povrsni, i ne cuju mnogo toga.
A, da, cenim njihov rad, jer mislim da vise rade nego zene.
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Ja to stalno pričam.enigma_ ::A, da, cenim njihov rad, jer mislim da vise rade nego zene.
male- Legendarni član
Mali off
Kad sam napisla da vise rade muskarci, mislila sam na fizikaliju, a ne na rad ovako.Ne mislim da muskarci rade vise od zena,ali mislim da rade neke poslove koje zene ne mogu.Jer su muskarci!
I, da ispostujem temu, cenim kod muskaraca koji umeju da se svadjaju sa zenama, a ne mogu bez njih
Ja to stalno pričam.
Kad sam napisla da vise rade muskarci, mislila sam na fizikaliju, a ne na rad ovako.Ne mislim da muskarci rade vise od zena,ali mislim da rade neke poslove koje zene ne mogu.Jer su muskarci!
I, da ispostujem temu, cenim kod muskaraca koji umeju da se svadjaju sa zenama, a ne mogu bez njih
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Muškarci više rade, manje idu na bolovanja (na trudničko skoro nikada), nemaju PMS i oscilacije u raspoloženju i učinku, ne plaču da nešto ne mogu.enigma_ ::Kad sam napisla da vise rade muskarci, mislila sam na fizikaliju, a ne na rad ovako.Ne mislim da muskarci rade vise od zena,ali mislim da rade neke poslove koje zene ne mogu.Jer su muskarci!
enigma_ ::
male- Legendarni član
To sto ne komplikuju previse.
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010
... onakvi kakvi jesu ..Cat ::...kakvi bi trebalo da budu...
.. ako se nešto mijenja .. onda to nije ta osoba već ko zna ko i nije sav svoj .. a ako nije svoj kako onda ga nema a ako ga nema onda ne bi mogao biti moj ..
.. nešto sam zakomplikovala ovo ..
.. poenta ..
.. ne mijenjati se ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Odanost. Pomenuh to već u temi sličnoj ovoj Šta mi se dopada kod muškaraca. Elem da pomenem još jednom - za mene odanost nije vernost. Mnogo je više od toga. Imam neko svoje shvatanje. Može da me prevari, a da mi je odan. Nema veze jedno s drugim.
Izuzetno cenim odvažnost. Da se usudi da voli i brani to što voli svim srcem.
Sposobnost za ljubav. A ljubav je teška.
Inteligenciju.
Nezavisnost.
Energiju.
Strast.
Osećajnost kad zatreba.
Izuzetno cenim odvažnost. Da se usudi da voli i brani to što voli svim srcem.
Sposobnost za ljubav. A ljubav je teška.
Inteligenciju.
Nezavisnost.
Energiju.
Strast.
Osećajnost kad zatreba.
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Kod muskaraca cijenim fer odnos, sitne paznje, spremnost da pomognu u svakom trenutku. Cijenim i odanost i vjernost, duhovnu snagu i podrsku koju su spremni da pruze u svakom trenutku. Cijenim i smisao za humor, lijep ukus, slicna interesovanja, zainteresovanost za sve, sposobnost da napravi ili popravi hiljadu sitnih stvari u domacinstvu.
Kakav je muskarac sa kojim ste mnogo ce uticati i na to kakvi ste vi. Pored onoga koji u vama podstice najbolje osobine i vi cete biti mnogo bolja osoba. I suprotno.
Kakav je muskarac sa kojim ste mnogo ce uticati i na to kakvi ste vi. Pored onoga koji u vama podstice najbolje osobine i vi cete biti mnogo bolja osoba. I suprotno.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Similar topics
» Kod muškaraca volim...
» Šta vam smeta kod muškaraca?
» 20 stvari koje žene kriju od muškaraca
» Iz muškog ugla
» Iz ženskog ugla
» Šta vam smeta kod muškaraca?
» 20 stvari koje žene kriju od muškaraca
» Iz muškog ugla