Da li vas je i kako Zid promenio?
+4
enigma_
zanesena
amaranth
Still_dreaming
8 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Da li vas je i kako Zid promenio?
Čitajući mišljenja drugih, družeći se sa ljudima koji su nam u toliko stvari slični, a ipak dosta drugačiji od nas samih, ponekad se desi da promenimo svoje mišljenje o nečemu. Nekad se desi da se pojavi tema koja se bavi baš onim što nas trenutno muči, što nam je trenutno ‚‚aktuelno'', pa nam neko, čak nesvestan toga, pomogne da rešimo problem ili nam pomogne na neki drugi način, nekom svojom mišlju, poklonom, ili samo jednom pesmom u ‚‚Uživajmo zajedno...''.
Da li vas je nečiji način razmišljanja naveo da drugačije razmišljate o nekim stvarima?
Možete li reći da ste za ovo vreme provedeno na Zidu bogatiji?
Da li ste nekada, kad vam se izmakne tlo, oslonac potražili baš ovde, na Zidu?
Da li vas je nečiji način razmišljanja naveo da drugačije razmišljate o nekim stvarima?
Možete li reći da ste za ovo vreme provedeno na Zidu bogatiji?
Da li ste nekada, kad vam se izmakne tlo, oslonac potražili baš ovde, na Zidu?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Da li vas je i kako Zid promenio?
Mnogo bih voleo da vidim odgovore na ovu temu. Mene nije promenio. Samo sam još odlučniji u tome da zatvorim oči i sanjam. Oslonac - uvek!
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Eh, ovako... Promenio me nije. Oslonac jeste, kao što Still reče uvek.
Vreme koje sam provela na Zidu me obogatilo za neka nova znanja, proširio mi je vidike kada su neke stvari u pitanju.
Sve u svemu, vreme provedeno ovde, je kvalitetno provedeno vreme.
Vreme koje sam provela na Zidu me obogatilo za neka nova znanja, proširio mi je vidike kada su neke stvari u pitanju.
Sve u svemu, vreme provedeno ovde, je kvalitetno provedeno vreme.
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Vrijeme provedeno ovde me jeste obogatilo jer upoznala sam nove ljude, saznala ponesto novo.
I veoma cesto mi je ovo mjesto bilo oslonac u nekim teskim momentima.
Nije me promijenio, ali boravak ovde mi je na neki nacin pomogao da bolje upoznam sebe u nekim situacijama.
I veoma cesto mi je ovo mjesto bilo oslonac u nekim teskim momentima.
Nije me promijenio, ali boravak ovde mi je na neki nacin pomogao da bolje upoznam sebe u nekim situacijama.
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Naravno da jeste...ovde sam najopustenija, pisem apsolutno onako kako se osecam...umela sam da dodjem tuzna i napisam samo jedan post...i da odem...
Na Zidu sam mnogo toga napisala o sebi, kao nigde do sada...i, to moje pisanje nije upakovano da se razmislja vec jasno sve od reci do reci.
Tako dozivljavam sve clanove, i mislim da smo svi ovde ono sto zapravo jesmo, jer ovde se oseca toplina, mir, koji nema nigde.
Drugaciji prilaz imam aposlutno svima...to je onaj prilaz kao mojim klincima.I, znam da ovde nikada, ali nikada nece niko biti povredjen.
Naravno Zid je i moj oslonac...!
@Still..hvala Ti
Na Zidu sam mnogo toga napisala o sebi, kao nigde do sada...i, to moje pisanje nije upakovano da se razmislja vec jasno sve od reci do reci.
Tako dozivljavam sve clanove, i mislim da smo svi ovde ono sto zapravo jesmo, jer ovde se oseca toplina, mir, koji nema nigde.
Drugaciji prilaz imam aposlutno svima...to je onaj prilaz kao mojim klincima.I, znam da ovde nikada, ali nikada nece niko biti povredjen.
Naravno Zid je i moj oslonac...!
@Still..hvala Ti
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Nisam sigurna da bih bas mogla tvrditi da me je Zid promijenio, ali sasvim sigurno mi je pomogao da se osjecam opustenije i sretnije nego sto sam se osjecala prije nego sto sam se pridruzila ovom forumu. Dobro, desilo se jednom-dvaput da se i iznerviram nekom razmjenom misljenja, ali sve to ulazi u rok sluzbe.
Moram da priznam da mi je muka pri pomisli da cu jednoga dana "potrositi" vecinu tema i da ce mi biti mnogo teze da se ovako aktivno bavim Zidom. Nije dzabe da narod kaze da sve sto je lijepo kratko traje!
Moram da priznam da mi je muka pri pomisli da cu jednoga dana "potrositi" vecinu tema i da ce mi biti mnogo teze da se ovako aktivno bavim Zidom. Nije dzabe da narod kaze da sve sto je lijepo kratko traje!
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Zanimljiva tema..
Ne mogu reci da me je promenio,
ali volim obilaziti ovo mesto, i citati teme, tudja misljenja, i kasnije ih uporedjivati sa svojim.
Ovo mesto, iako sam jako kratko ovde, dozivljavam kao utociste.
Kada mi se ni sa kim ne razgovora, ili sam sama kod kuce, sto je jako cesto,
dodjem ovde i opustim se..Tada mislim samo o onome sto ovde citam i probleme ostavim po strani,
neka izadjem raspolozenija, nekada ne, ali bitno je da znam da mogu ovde poci, i procitati nesto kvalitetno..
Igrom slucaja ga i pronadjih, te se nadam da cu jos puno stvari nauciti dok opet ne podjem na fax..
Ne mogu reci da me je promenio,
ali volim obilaziti ovo mesto, i citati teme, tudja misljenja, i kasnije ih uporedjivati sa svojim.
Ovo mesto, iako sam jako kratko ovde, dozivljavam kao utociste.
Kada mi se ni sa kim ne razgovora, ili sam sama kod kuce, sto je jako cesto,
dodjem ovde i opustim se..Tada mislim samo o onome sto ovde citam i probleme ostavim po strani,
neka izadjem raspolozenija, nekada ne, ali bitno je da znam da mogu ovde poci, i procitati nesto kvalitetno..
Igrom slucaja ga i pronadjih, te se nadam da cu jos puno stvari nauciti dok opet ne podjem na fax..
Eurinome- Član za primer
- Broj poruka : 1131
Datum upisa : 15.08.2011
Kao što su svi započeli svoj odgovor, prepisujem.. Ne mogu reći da me promenio, možda samo to da sam sve ređe i ređe išao na fb dok ga na kraju nisam deaktivirao, ali sam dosta naučio, najviše od Still-a, da počnem od pravopisa.. Doooosta toga sam naučio, čuo za neke stvari za koje nisam ni znao da postoje, a tu je i društvo. Uvek je zanimljivo čuti mišljenja drugih a i slobodno vreme trošim mnogo kvalitetnije nego pre Zida.
Teixos- Član za primer
- Broj poruka : 1273
Godina : 34
Datum upisa : 27.04.2011
Nije me promenio, već je potpomogao razvoju intelekta. Ne samo u mom slučaju već verujem da je tako kod svakoga ko je ovde. Inspirativne teme koje zahtevaju duboku misao i koje su fenomenalne za izražavanje i ispoljavanje sebe. Ovo je jedini forum koji je vredan svake pohvale. Za mene, evo posle tačno godinu dana ovde, Zid je postao mnogo više od foruma na kom se izražavam. Tu su moji prijatelji koje mnogo volim i koje sam zavoleo za sve ovo vreme. Mogu reći i to da me je Zid naveo da cenim i poštujem neke stvari mnogo više nego što sam pre. To ne bih uspeo da nema svih vas. Hvala vam na tome!
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu