Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koju seriju trenutno pratite?

+19
nexstosic
Dzangrizava
Nikolija
Born to die
MatriX girl 1997
male
ThePoet
black_morena
enigma_
Miloš_88
pahuljica
Ika
Still_dreaming
chegirl
Maja
amaranth
polly88
ces@ric@
Troja
23 posters

Zid :: Umetnost :: Film :: Serije

Strana 9 od 19 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Sledeći

Ići dole

Koju seriju trenutno pratite? - Page 9 Empty Re: Koju seriju trenutno pratite?

Počalji od Troja Ned Jul 16, 2017 8:30 pm

Odgledala sam drugu sezonu istorijske drame Versailles (Versaj). Odlična je. Govori o vladavini francuskog kralja Sunca Luja XIV. Dobra gluma, interesantna radnja, prelijepi kostimi i pjesma koja prati najavnu špicu. Preporučujem.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Jul 27, 2017 8:35 am

Upravo dovrših gledanje serije Brief Encounters. Radnja se dešava 80-tih godina dvadesetog stoljeća u Engleskoj. Grupa žena počinje da se bavi prodajom seksi veša i pomagala u želji da zarade novac. Dobra priča, gluma, zapleti i muzika. Preporučujem.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Avg 14, 2017 8:20 pm

Sinoc pogledah zadnje tri episode engleske serije The Halcyon. Odlicna serija sa Stevom Macintoshom u glavnoj ulozi. Radnja se desava u poznatom londonskom hotelu "The Halcyon" 1940-te godine. Odnosi izmedju razlicitih klasa, rasa, homoseksualnost, gubitak voljenih osoba samo su neke od tema kojih se ova serija dotakla. Vrijedi pogledati.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pon Avg 14, 2017 9:14 pm

Game of Thrones love love - steta sto ova seyona ima samo 7 epizoda, bas brzo prodju

Zene s broja 13 - bosanskohercegovacka serija o cetiri zene razlicitih karaktera i sudbina. Nije nekog kvaliteta, ali je relaksirajuca. Serija koju upalite da gledate dok recimo lakirate nokte :D

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Avg 22, 2017 8:01 pm

Pocela sam gledati novu sezonu serije "Legacy".  Odgledah napreskoke I nekoliko zadnjih epizoda prethodne sezone da se podsjetim sta se desava.  Dobra serija.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Sre Avg 23, 2017 11:53 pm

Završio sam sinoć seriju The Good Place sa Kristen Bel i Tedom Dosonom u glavnim ulogama. Preslatka serija i preporučujem je. Ima tek jednu sezonu, a druga sezona kreće sad u septembru.
Elenor (Kristen Bel) umire i odlazi na onaj svet. Tamo greškom dolazi u The Good Place i pokušava da dokaže da tu i pripada. Odlična ideja, sa mnogo obrta i prezanimljivim likovima. Jedva čekam novu sezonu!

najukusnija je sirova misao
ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6720
Muški Devica Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Avg 29, 2017 8:32 pm

Gledam francusku seriju "Spin". Odlicna je. Govori o zbivanjima vezanim za francuskog predsjednika i politicare te zemlje. Juce nacisto "progutah" tri episode da nisam ni osjetila.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Sep 03, 2017 3:06 am

Ovaj vikend odgledah najnoviju sezonu serije Poldark.. Dobra je serija, dešava se krajem 18-tog i početkom 19-tog stoljeća. Voljela bih jedino da su likovi malo manje crno-bijelo prikazani.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Ned Sep 10, 2017 11:40 pm

Konačno sam odgledao sedmu sezonu Game of Thrones. Ja nisam taj tip koji spekuliše o tome šta će se desiti i slično, ali bukvalno sam pogodio sve osim smrti jednog lika u poslednjoj epizodi. Surprised To je bilo sjajno.

Nakon odgledane sezone, svašta sam nešto pročitao, ljudi baš imaju dosta teorija i sve deluju zanimljivo. Šteta samo što se toliko dugo čeka na sledeću sezonu. :)

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Sep 17, 2017 8:13 pm

Ovaj vikend odgledah belgijsku seriju "The Out-laws".  Najavljena kao serija sa crnim humorom, a po meni vise drama sa nekim komicnim elementima ova serija govori o pet sestara od kojih je jedna udata za covjeka sa vrlo gadnim karakterom koji je ne samo njima nanio zla, nego I mnogim drugim poznanicima.  Jedna po jedna sestre se odlucuju da pokusaju da ga ubiju. Gledljiva serija koja bi po meni bila jos I bolja da je bilo malo manje pokusaja ubistva.  Izvrstan rasplet dogadjaja, pa se na kraju I to zaboravi.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Sre Sep 20, 2017 6:31 pm

Narcos
Po istinitim događajima - Eskobar, Očoe, DEA, kolumijska policija i Blok za potragu... Odlično urađeno.
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6176
Muški Lokacija : Kragujevac
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Sep 22, 2017 11:53 pm

Počela sam da gledam seriju Good Behaviour sa Michelle Dockery. Dobra serija.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Sep 28, 2017 8:39 pm

Good Behaviour se pokazala kao malo naivna, mada prilicno gledljiva serija.  Govori o placenom ubici koji se udruzuje sa bivsom narkomankom I lopovom.  Ubica je poprilican mekusac obzirom na to cime se bavi, sto mi je prilicno komicno. :D

Sada pratim seriju This is Us.  Odgledala sam vec nekoliko epizoda i jako mi se dopada.  Radnja prati clanove jedne porodice u raznim vremenskim periodima.  Mladi par dobija djecu.  Trebali su dobiti trojke, ali jedna beba umire na porodjaju.  U isto vrijeme vatrogasac donosi u porodiliste bebu crncica koja je ostavljena pred vatrogasnom stanicom, te ga roditelji blizanaca usvajaju.  Kako ce se odvijati njihovi zivoti, kako razliciti ljudi mogu da budu odgojeni u istoj porodici vidimo iz serije.  Preporucujem.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Nov 06, 2017 8:39 pm

Upravo sam odgledala prvu sezonu serije The Catch. Privatna detektivka se zaljubljuje u prevaranta koji je sa njom jer ga je njegova banda poslala da je iskoristi da ukradu neku vrijednu muzejsku sliku koju njena firma cuva. Prvi dio prve epizode nije na mene ostavio neki poseban utisak, ali se poslije serija znatno popravila. Jedina zamjerka do sad - izbor glumice za ulogu vodje jedne od najopasnijih svjetskih bandi.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Nov 14, 2017 3:12 am

Upravo gledam seriju Genius o zivotu Alberta Ajnstajna. Odlicna serija. Albert mi se malo smucio svojim odnosom prema svojoj prvoj supruzi Milevi Maric (ko je on da tako tretira nase gore list Mad ), ali bez obzira na to seriju svakako vrijedi pogledati.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Nov 20, 2017 2:22 am

Trenutno gledam kriminalisticku seriju Shades of Blue sa Jennifer Lopez i Ray Liotom u glavnim ulogama. Oni glume policajce koji su korumpirani. FBI pocinje istrazivati sta se desava u njihovoj stanici, te se stvari komplikuju. Dobra serija koja me po tematici podsjeca na seriju Shields.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Nov 28, 2017 9:42 am

Upravo odgledah četvrtu epizodu serije The Level. Istraga ubistva vodi mladu policajku u mnoge opasne situacije. Dobra serija.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Dec 04, 2017 9:20 pm

Sinoc odgledah zadnju epizodu petodjelne serije Strike. Ova serija snimljena je po romanima koje je JK Rowling napisala pod pseudonimom, a ona je ujedno i producent serije. Ulogu detektiva koji je nogu izgubio u ratu glumi Tom Burke (poznat kao Athos iz serije "The Musketeers"). Serija se sastoji iz dvije price. Prvu pricu prate prve tri episode, a drugu zadnje dvije. Sadrzaj i stil te dvije cjeline je u potpunosti razlicit. Meni su prve tri epizode bile bolje - prica o istrazi ubistva poznate manekenke. Zadnje dvije epizode sadrze mnoge mucne elemente, na momente vrlo morbidne, ali se do kraja price i tu situacija lijepo razrjesava.

Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Čet Dec 07, 2017 10:46 pm

Završavam drugu sezonu Stranger Things. Prvu sezonu sam odgledao u jednom dahu, baš mi je bila zanimljiva i vrlo je lepo odrađen zaplet, bez ikakvih suvišnih detalja. Međutim, druga sezona ima epizodu više i mogla je biti mnogo kraća. Ima previše suvišnih detalja i opštih mesta, gledam je samo iz poštovanja prema prvoj sezoni. Preporučujem svima prvu sezonu. A ako nikad ne odgledate drugu, ništa nećete izgubiti.

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Dec 08, 2017 4:01 am

Ja sam bila pocela pratiti svedsku seriju Black Lake ne znajuci da je u pitanju horror. Prve dvije epizode i nisu bile tako lose, ali se dalo naslutiti da ce radnja otici u nekom morbidnom pravcu. Procitah na internetu sta se dalje desavalo i odustadoh jer mi se stvarno ucinilo maloumno traciti vrijeme na takvo nesto. Dakle, ako vam se ukaze prilika da je pogledate bolje nemojte.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Dec 10, 2017 7:02 am

Odgledah seriju The State o ljudima koji su iz Britanije išli u Siriju da se bore za Isis. Odlična serija koja pokazuje stradanja ljudi koji su, ponešeni zabludama, otišli u zemlju zahvaćenu vihorom rata. Normalni ljudi su potpuno izgubljeni u ludilu ratnih zbivanja.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Dec 15, 2017 11:11 am

Gledam seriju Our Girl koja govori o životu grupe britanskih vojnika. Rekla bih da su za sada glavni likovi dvije pripadnice vojske koje su veoma različite po naravi.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sub Dec 16, 2017 10:15 am

Budva na pjenu od mora - Odlicna relaksirajuca serija sa klasicnom pricom o zabranjenoj ljubavi kcerke bogatog Save Bacica i siromasnog ribara. Svi likovi su prilicno dobro razradjeni, nema potpunih negativaca i to mi se dopada.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Dec 22, 2017 11:15 am

Gledam drugu sezonu serije Howard's End. Snimljena po romanu E.M. Forstera ova istorijska drama je divna za opuštanje. Dobra gluma, lijepi zapleti i kostimografija garantuju dobru zabavu.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Dec 27, 2017 10:50 am

Počeh gledati Love, Lies and Records. Serija prati život zaposlenih u kancelariji matičara. Prva epizoda mi se dopala.

Juče dovrših gledanje četvrte sezone serije Peaky Blinders. Vrlo napeta serija koja mi je dobro istrenirala živce, ali sam na kraju bila zadovoljna.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 19 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Zid :: Umetnost :: Film :: Serije

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu