Koju seriju trenutno pratite?
+19
nexstosic
Dzangrizava
Nikolija
Born to die
MatriX girl 1997
male
ThePoet
black_morena
enigma_
Miloš_88
pahuljica
Ika
Still_dreaming
chegirl
Maja
amaranth
polly88
ces@ric@
Troja
23 posters
Strana 14 od 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Koju seriju trenutno pratite?
Upravo odgledah zadnju epizodu serije Love Life sa Annom Kendrick. Serija od 10 epizoda prati ljubavni zivot mlade djevojke u Njujorku. Gledljiva serija o zivotima i ljubavnim iskustvima obicnih ljudi. Nista spektakularno, ali opet dosta dobra serija.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Life, odlicna serija o stanarima kuce u Mancesteru. Cetiri porodice, svaka sa svojim slozenim problemima, prolaze kroz razne krize. Profesor cija je zena poginula, stariji par ciji brak prolazi kroz krizu, zena srednjih godina koja se bori sa alkoholizmom i cija je porodica vrlo problematicna i mladi par, djevojka koja je rodila vanbracno dijete i koja se koleba izmedju dva partnera. Serija mi se jako dopala. Tjera na razmisljanje i diskusiju.
Troja- Legendarni član
Safe, osmodjelna britanska policijska drama. Kada tinejdzerka, cerka hirurga, ne dodje kuci nakon vecernjeg izlaska pocinje potraga za njom. Serija mi se jako dopada. Nadam se da je nece previse zakomplikovati.
Troja- Legendarni član
Serija Safe je bila dobra do kraja. Preporucujem.
Troja- Legendarni član
This is Us, druga sezona serije koja je relativno davno prikazivana. Trebalo mi je malo vremena da pohvatam konce i prisjetim se o cemu se radi. Bracni par bijelaca ima trojke i jedna od beba umire po rodjenju. Usvajaju malo crnce koje je neko napustio i odgajaju ga zajedno sa svojom djecom. Mnogi problemi, svakodnevni u porodicama, a i ukljucujuci rasne probleme, spominju se. Gledljiva serija.
Troja- Legendarni član
Industry, serija koja govori o zivotu mladih sluzbenika banke u Londonskom City-ju. Dosta razvrata i rekreativne upotrebe droga ispreplitano sa teskim radom. Serija je uporedjena sa ukrstenicom serije Sex and the City i filma The Wolf of Wall Street.
Troja- Legendarni član
The Family, americka serija o sinu politicarke koji biva otet kada je bio djecak od 9 godina. Deset godina kasnije, kada je vec prezaljen, mladic se pojavljuje u policijskoj stanici i tvrdi da je on taj koji je bio nestao. Vrlo interesantna serija. Juce sam odgledala sest epizoda i jedva cekam da je vidim do kraja.
Troja- Legendarni član
Serija The Family je imala 11 fenomenalnih epizoda i vrlo glup zavrsetak koji su ocigledno podesili tako da se prakticno nista ne razrijesi, da bi nastavili pricu u drugoj sezoni koja nikad nije snimljena. Tako im i treba kada su bili pohlepni i nezasiti, pa mjesto jedne perfektne serije htjeli praviti dvije.
Troja- Legendarni član
Blindspot, poslednja sezona o grupi FBI agenata koji istrazuju ozbiljne zlocine. Bilo je i dobrih i osrednjih epizoda. Dopada mi se kako su zavrsili seriju.
Troja- Legendarni član
Danas i juce sam odgledala 10 epizoda serije A Teacher koja govori o tome kakav haos unosi u zivote nekoliko ljudi afera koju mlada profesorica ima sa svojim djakom. Serija mi se dopadala do zadnjih 15 minuta, kada je dosao poprilicno glupi zavrsetak. Dok sam u potpunosti bila protiv onog sto je ucinila kraj mi se cini krajnje nepravedan i glup. Ocigledno je serija snimljena kao obrazovno upozorenje.
Troja- Legendarni član
Not Going Out, engleska humoristicka serija sa Lee Mackom. Danasnja epizoda bila je sjajna.
Troja- Legendarni član
The Mallorca Files, lagana detektivska serija. Price su dosta jednostavne i dvoje glavnih glumaca vrlo simpaticni. Gluma nekih sporednih likova bas i nije za pohvaliti.
Troja- Legendarni član
Zen. Serija mi se ne dopada. Srecom imaju samo tri epizode po sat i po vremena. Previse patnje i stalno prisustvo smrti na ovaj ili onaj nacin.
Troja- Legendarni član
The Great o Katarini Velikoj kada je bila mlada i njenom muzu Petru. Kao i jedan obicni besmisleni zivot, samo uvelicano. Jedino je lijepo sto su glavni junaci mladi i jos puni naivnosti i zelje za zivotom i nade u jedno bolje sutra.
Troja- Legendarni član
Sutra dovrsavam gledanje prve sezone serije Intergalactic. Ovo je naucno-fantasticna serija. Prva epizoda je bila relativno slaba, ali se kasnije serija znatno popravila.
Danas sam pocela gledati drugu sezonu kriminalisticke serije The Bay. Prva sezona je prikazivana dosta davno, te mi treba vremena da se prisjetim likova, ali mi se druga epizoda jako dopala. Radnja je povezana, te ocekujem da cu uzivati u gledanju.
Danas sam pocela gledati drugu sezonu kriminalisticke serije The Bay. Prva sezona je prikazivana dosta davno, te mi treba vremena da se prisjetim likova, ali mi se druga epizoda jako dopala. Radnja je povezana, te ocekujem da cu uzivati u gledanju.
Troja- Legendarni član
Tipping the Velvet kratka serija o djevojci iz 19-tog stoljeca koja otkriva da je homoseksualka i polako tone u zivot nemorala. Odlicna serija.
Troja- Legendarni član
Upravo sam odgledala zadnju epizodu izvrsne Danske serije The Investigation o istrazi muckog ubistva novinarke Kim Wall. Ona nestaje nakon odlaska da intervjuise na privatnoj podmornici bogatasa. Podmornica je potonula, a njega pronalaze na obali. Prica je zasnovana na istinitom dogadjaju i vrlo je potresna. Vrijedi vidjeti.
Troja- Legendarni član
Upravo odgledah trecu i poslednju epizodu serije Too Close. Dobra i teska psiholoska drama o psihijatru koji ispituje zenu koja je namjerno provalila barijeru i odvezla auto sa dvoje djece u njemu u rijeku. Kompleksna drama, nabijena emocijama. Preporucujem.
Troja- Legendarni član
The Pursuit of Love sa Lily James i Emily Beecham. Dobra trodjelna serija koja govori o dvije mlade zene, rodice, koje odrastaju u kuci malo zavrnutog oca aristokrate. Mada su njih dvije vrlo bliske njihovi karakteri se veoma razlikuju i biraju razlicite zivotne puteve. Radnja se desava prije i za vrijeme Drugog svjetskog rata. Lijepa i interesantna drama.
Troja- Legendarni član
Before We Die, engleska verzija svedske serije o Hrvatskoj porodici koja dolazi iz Krajine u Britaniju za vrijeme rata 90-tih i vremenom otvaraju restoran kao pokrice za kriminalne aktivnosti kojima se bave. Zaplet dobar, druga epizoda slaba i naivna, a naredne cetiri epizode izvrsne.
Troja- Legendarni član
The Pact, sestodjelna serija o cetiri radnice iz fabrike koje se sukobljavaju sa arogantnim sefom. Situacija se razvija mimo njihovih ocekivanja i baca ih u vrtlog straha i prikrivanja. Serija mi se jako dopada. Jedva cekam da vidim sledecu epizodu.
Troja- Legendarni član
Limetown - gradic koji su u Americi stvorili i naselili naucnici salje poziv za pomoc. Kada pomoc stigne u gradu vise nema ni jednog stanovnika. 15 godina niko ne zna gdje su nestali, a onda se pojavljuje prvi svjedok. Odgledala sam tri epizode i za sada nije losa serija.
Troja- Legendarni član
Lie With Me, serija koja ima cetiri epizode. Izludjivalo me je sto su mi sva tri glavna lika iz serije antipaticna na svoj nacin. Rijec je o ljubavnom trouglu i jedino mi je bilo zao prevarene supruge, ali ne mogu da shvatim zasto su za tu ulogu odabrali tako ruznu i antipaticnu glumicu. Zavrsetak serije je neocekivan i meni licno se jako dopao. Vrlo interesantno za gledanje, mada dobrim dijelom i mucno.
Troja- Legendarni član
The Good Wife, izvrsna sudska drama gdje je politika dio scene. Jako mi se dopada. Preporucujem.
Troja- Legendarni član
The Firm, izvrstan film snimljen po romanu Johna Grishama sa Tom Cruisom, Gene Hackmanom i Jeanne Tripplehorn u glavnim ulogama. Izvrsnog studenta prava zaposljava pravna firma iz Memphisa. Nude mu izvrsne uslove, ali ubrzo on otkriva da je visoka cijena za otmjen zivot koji mu nude. Film traje dva i po sata i nisam ni trepnula citavo vrijeme, mada film gledam peti put. Preporucujem.
Troja- Legendarni član
Strana 14 od 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Koju knjigu trenutno čitate?
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika
» Na koju poznatu osobu ličite?
» Poruka koju šalju nik i avatar
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika