Koju seriju trenutno pratite?
+19
nexstosic
Dzangrizava
Nikolija
Born to die
MatriX girl 1997
male
ThePoet
black_morena
enigma_
Miloš_88
pahuljica
Ika
Still_dreaming
chegirl
Maja
amaranth
polly88
ces@ric@
Troja
23 posters
Strana 11 od 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Koju seriju trenutno pratite?
Cardinal, kanadska kriminalistička serija o detektivskom paru koji istražuje slučaj djevojke koja je pogodjena u glavu metkom i koja je izgubila pamćenje. Serija mi se dopada, ali bih voljela da nisu uključili i mučenja i gnusne zločine.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
unforgotten, odlična kriminalistička serija sa Nicolom Walker u glavnoj ulozi. Jedva čekam da vidim kako će se slučaj razriješiti. Definitivno preporučujem.
Troja- Legendarni član
Most (Bron). Švedsko - Danska koprodukcija. Ima 4 serijala sa po 8-10 epizoda i svaki je priča za sebe sa istim glavnim likovima. Jako dobra triler-serija. Preporučujem.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Killing Eve ima osam epizoda, od kojih su prvih pet super, a zadnje tri bezvezne, kao da ih nije napisala ista osoba. Kraj totalno razočaravajući i ostavlja utisak da je sadržaj podredjen želji da se stvori zaplet koji omogućava snimanje nastavka serije.
Troja- Legendarni član
Lucky Man sa Jamesom Nesbittom. Za sada odlična serija.
Troja- Legendarni član
Trenutno pratim dvije serije Code 37: Sex Crimes i Blindspot.
Code 37 je belgijska serija koju sam počela sticajem okolnosti pratiti od druge epizode. Ta epizoda mi se dopala, a naredne dvije nešto manje, pa nisam sigurna da ću odgledati seriju do kraja.
Najnovija sezona Blindspot serije je gledljiva kao i prethodne, ali mi se zapleti mnogo manje dopadaju. Dok je prije ekipa FBI bila složna i trudila se da ostvari iste ciljeve, sada su svi suprotstavljeni jedni drugima, a neki se čak i mrze. Dobro napravljena serija koja dokazuje da svaka serija koja se dugo snima mora na kraju izgubiti na kvalitetu ideja i zapleta.
Code 37 je belgijska serija koju sam počela sticajem okolnosti pratiti od druge epizode. Ta epizoda mi se dopala, a naredne dvije nešto manje, pa nisam sigurna da ću odgledati seriju do kraja.
Najnovija sezona Blindspot serije je gledljiva kao i prethodne, ali mi se zapleti mnogo manje dopadaju. Dok je prije ekipa FBI bila složna i trudila se da ostvari iste ciljeve, sada su svi suprotstavljeni jedni drugima, a neki se čak i mrze. Dobro napravljena serija koja dokazuje da svaka serija koja se dugo snima mora na kraju izgubiti na kvalitetu ideja i zapleta.
Troja- Legendarni član
Vanity Fair, serija snimljena po romanu Williama Thackaray-a je odlično napravljena i vrlo gledljiva, ali su mi nekoliko glavnih likova jako išli na živce. Becky, glavni lik, mi se gadi sa svojim trčanjem za parama i manipulisanjem i beskrupuloznim iskorištavanjem svakoga. Amelia, lik koji joj je suprotstavljen, mi je opet previše mekana i čak glupa. Lijepi kostimi i interesantni zapleti, kao i istorijski period koji se opisuje, ali previše iskarikirani likovi.
Troja- Legendarni član
Upravo odgledah seriju Strangers. Jako mi se dopala. Kriminalistička serija sa normalnim likovima, bez gadnih scena i previše iritirajućih likova. Interesantan zaplet i dobri glumci. Definitivno preporučujem.
Troja- Legendarni član
Juce odgledah Wonderlust, seriju koja govori o srednjovjecnom paru ciji seksualni zivot je zamro. Odlucuju da pokusaju da ga ozive zapocinjuci veze sa drugim partnerima. Prica prati i ljubavne zivote njihovo troje odrasle djece i pacijenata supruge (ona je psiholog). Osrednja serija, pretezno gledljiva, ali je predzadnja epizoda poprilicno dosadna.
Troja- Legendarni član
Pocela sam gledati seriju Press koja govori o dvije novinske izdavacke kuce, jedna od kojih se trudi da se bavi ozbiljnim novinarstvom, a druga je zuta stampa koja pise senzacionalisticke clanke. Cini mi se da je serija dobra. Na trenutke me hvata muka kada vidim kakav pristup ljudima imaju neki novinari i novine.
Troja- Legendarni član
Pratim seriju Genius: Picasso o zivotu Pabla Pikasa. Dobra serija, mada bih mozda voljela da se za nijansu vise drze hronologije.
Troja- Legendarni član
Juce odgledah seriju Bisexuals. Prica prati zivot djevojke koja je deset godina bila u lezbejskoj vezi za zenom 10 godina starijoj od nje. Kada joj ova ponudi brak i djecu raskidaju i ona pocinje traganje za svojim identitetom. Relativno dobra serija, bez nasilja i koja govori o temi o kojoj vrlo malo znam.
Troja- Legendarni član
Gledam seriju Delicious i jako mi se dopada. Jedino sto mi se cini naivnim i nepotrebnim je kako su smislili zaplet u vezi sa nekim novcem. Hvala bogu jedna serija bez nasilja.
Troja- Legendarni član
Na preporuku koju sam (valjda) ovde pročitao, uzeo sam da gledam seriju Liar. Već u prvoj epizodi sam se toliko iznervirao da sam hteo da batalim. Kučka nabedi nevinog čoveka da ju je silovao i njoj se veruje! Iako ništa ne govori u prilog tome! Pri tome njena sestra (koja je kurvetina – švaleriše se sa zetom a udata je za berača pamuka!) morališe i uključije se u hajku! Strašno!
Da se meni tako nešto dogodi, tako bih joj prebrojao rebra da bi joj se i praunučići uvijali u struku kada hodaju!
Svi protiv nevinog čoveka! A onda u trećoj i četvrtoj epizodi i scenario i režija počeše da se okreću protiv njega i napraviše od njega čudovište! Žao mi ga k'o rođenog brata! Mukica. A samo je hteo sex...
Ne želim u takvu Evropu!
Da se meni tako nešto dogodi, tako bih joj prebrojao rebra da bi joj se i praunučići uvijali u struku kada hodaju!
Svi protiv nevinog čoveka! A onda u trećoj i četvrtoj epizodi i scenario i režija počeše da se okreću protiv njega i napraviše od njega čudovište! Žao mi ga k'o rođenog brata! Mukica. A samo je hteo sex...
Ne želim u takvu Evropu!
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Mistery River, australijska serija o nestanku dva mladica u gradicu u Australiji. Istraga otkriva neke cudne detalje i nepravde iz proslosti. Dobra serija.
Troja- Legendarni član
Juce odgledah seriju Mrs Wilson koja je zasnovana na istinitoj prici o dedi glumice koja igra glavnu ulogu, Ruth Wilson. Radnja se odvija 40-tih i 60-tih godina dvadestog vijeka. Kada suprug gospodje Wilson umire ona otkriva sa zaprepastenjem da se on nikada nije razveo od prethodne supruge sa kojom je imao i dijete. Slijedi nekoliko godina ispunjenih zapanjujucim novim cinjenicama koje izbijaju na svjetlo dana. Preporucujem.
Troja- Legendarni član
Gledam humoristicku seriju 30 Rock koju sam nekada jako voljela. Bas mi prija.
Troja- Legendarni član
Upravo dovrsih seriju Fleabag. Otkacena je, lagana za gledanje i uglavnom mi je prijalo da je gledam. Govori o otkacenoj djevojci i njenim dozivljajima.
Troja- Legendarni član
Sinoc odgledah zadnju epizodu nove sezone serije Endeavour. Detektivska serija o Inspektoru Morsu, dobro napravljena.
Troja- Legendarni član
Game Of Thrones - Zadnja sezona. Pogledala sam prvu epizodu ove sezone u ponedjeljak i danas jos uvijek raspravljam o njoj sa najboljom prijateljicom i sa suprugom
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Trenutno pratim naucno-fantasticnu seriju Orville. Serija mi je dosta simpaticna.
Troja- Legendarni član
Mother Father Son. Prve epizode dosta teske, sada nesto prihvatljivije.
Troja- Legendarni član
Odgledah seriju Flack. Ne znam sta da kazem osim da su mi se neki dijelovi dopali, a neki ne. Neki su cak izazvali u meni vrlo jaku negativnu reakciju. Dobra stvar je sto nije bilo nasilja i ubistava, pa je prijatna promjena u odnosu na neke programe.
Troja- Legendarni član
Odgledah seriju Chimerica koja govori o fotografu koji je snimio proteste na Tienanmen trgu i trazi jednog protagonistu u vrijeme izbora u Americi kada su kandidati Donald Tramp i Hilari Klinton. Dogadjaji iz dvije zemlje, proslost i sadasnjost se ispreplicu na vrlo neobican nacin i razrjesenje se uopste nije moglo predvidjeti. Serija ima cetiri epizode i odlicna je.
Troja- Legendarni član
Greyzone je dansko-svedska serija koja govori o teroristickoj grupi koja zeli da izvrsi napad u jednoj od ove dvije zemlje. Serija je zaista fantasticno napravljena i drzi paznju od prve do poslednje scene.
Troja- Legendarni član
Strana 11 od 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» Koju knjigu trenutno čitate?
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika
» Na koju poznatu osobu ličite?
» Poruka koju šalju nik i avatar
» Preporučite seriju forumašima
» Stihovi koji se trenutno čuju iz vašeg zvučnika