Kako da svet učinimo boljim mestom za život?
2 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Kako da svet učinimo boljim mestom za život?
U prošlosti su revolucijama želeli da promene svet na bolje. Mi ćemo u ovoj temi menjati svet na svoj način. Svako od nas će dati svoj savet kako pojedinac može promeniti svet. Kojim postupkom, kojim činom jedan čovek može bar malo promeniti svet?
Dajte nam sopstveni primer. Da li ste uradili nešto posebno i drugačije od drugih na šta ste gledali kao na svoj doprinos za promenu sveta na bolje?
Imate li nekih drugih ideja? Šta sve možemo uraditi da bar ljudima oko sebe probudimo veru u bolji svet, da im obasjamo dan i ostvarimo ‚‚lančano obasjavanje''?
Ako niste o tome razmišljali ranije, razmislite sad. Budite kreativni.
Dajte nam sopstveni primer. Da li ste uradili nešto posebno i drugačije od drugih na šta ste gledali kao na svoj doprinos za promenu sveta na bolje?
Imate li nekih drugih ideja? Šta sve možemo uraditi da bar ljudima oko sebe probudimo veru u bolji svet, da im obasjamo dan i ostvarimo ‚‚lančano obasjavanje''?
Ako niste o tome razmišljali ranije, razmislite sad. Budite kreativni.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Kako da svet učinimo boljim mestom za život?
Ja pokusavam da popravim zivot nekim ljudima iz svoje okoline koji su mi bliski, prije svega porodici i prijateljima. Nekada je u pitanju finansijska pomoc, a nekada samo to sto se trudim da im budem pri ruci sa savjetima i podrskom. Tako na primjer prijateljici sa jednog foruma koja ima tesko oboljenje saljem sale ne bih li joj bar malo uljepsala i razvedrila dan. Drugoj poznanici koja je takodje imala velikih zdravstvenih problema sam slala carape za vene, posto joj one koje je mogla kupiti u svojoj drzavi nisu bile dovoljno dobre. Svjesna sam da je to sto cinim sitno, ali ako bi svako od nas uradio mnostvo tih sitnih dobrih djela mislim da bismo se svi kao cjelina osjecali bolje i jacali kao zajednica.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu