Večni život
+2
Mima
nexstosic
6 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Večni život
Kada biste živeli večno, za šta biste živeli? Objasnite.
Razmislite dobro pre odgovora.
Razmislite dobro pre odgovora.
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Re: Večni život
Nista nije vredno vecnog zivota i gledanja kako se sve kruni i nestaje oko tebe. To je prokletstvo a ne dar.
Mima- Odvažni član
- Broj poruka : 572
Datum upisa : 19.03.2010
Kada bi ziveo vecno, ziveo bi kao i sada, za to za sta sam najvise obdaren i pricao bi o ranijim generacijama i lepim secanja na njih kao i o mnogim lepim zenama. Trudio bi se da razumem generacije koje dolaze a najverovatnije bi ja tada bio jedan zalutali duh koji ne moze da izadje iz svog tela.
joca- Istraživač
- Broj poruka : 122
Godina : 61
Datum upisa : 21.04.2010
U zivotu sebi postavljamo ciljeve i tezimo da ih ostvarimo. Kada ostvarimo neki cilj, sebi postavimo neki drugi. Vecno bih sebi postavljao ciljeve i tezio ka njihovom ostvarenju. Zivot su i usponi i padovi...samo vise ucimo i ucimo...
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Kada bih vjecno zivjela nadam se da bih dobro izgledala i da bi me zdravlje sluzilo, jer bi inace zivot bio pakao i ne bih mogla izdrzati ni samo o sebi da se brinem, a kamo li da sebi postavljam druge ciljeve. Ako bi, dakle, sa mnom sve bilo u redu, onda bih pokusala da pomognem i sebi i drugima koliko je to god moguce. Kada bi vec jednom covjek razrijesio svoje probleme volio bi da moze pomagati drugima - finansijski ili bilo kako drugo -cuvanjem djece, druzenjem, ljubavlju i prijateljstvom...
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Ja sam pristalica večnog života, i zaista bih volela da je to moguće. Ali ... nešto je drugačije uredilo stvari.
Živeti je jako lepo i život je najveći dar, toliko je dražesan, radostan, i toliko je razloga za život.
Živela bih kao i sada za lepotu, ljubav, umetnost, ljude, decu, prirodu, slobodu, mir, ali i za poroke, zabavu, fetiše, hireve, tamnu stranu ljudske suštine... Ali pre svega živela bih zbog samog života!
Živeti je jako lepo i život je najveći dar, toliko je dražesan, radostan, i toliko je razloga za život.
Živela bih kao i sada za lepotu, ljubav, umetnost, ljude, decu, prirodu, slobodu, mir, ali i za poroke, zabavu, fetiše, hireve, tamnu stranu ljudske suštine... Ali pre svega živela bih zbog samog života!
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Similar topics
» Večni sjaj besprekornog uma (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
» Život van Zemlje
» Prijatelji za ceo život?
» Recepti za zdrav život
» Omiljeni stihovi
» Život van Zemlje
» Prijatelji za ceo život?
» Recepti za zdrav život
» Omiljeni stihovi
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu