Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

100 dana sreće

+3
Ivana_
ces@ric@
Liza_N.
7 posters

Strana 9 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Ići dole

100 dana sreće - Page 9 Empty Re: 100 dana sreće

Počalji od Still_dreaming Sre Sep 18, 2019 10:30 am

Dan 3 - Taštine mantije i grupna akcija moje porodice
100 dana sreće - Page 9 Img_2012

100 dana sreće - Page 9 Img_2013

Pošto sam na moru stalno kupovao mantije, to je došlo do moje tašte, pa kako nije umela da ih spremi, otišla je u pekaru, naručila ih, sačekala i poslala mi iz Užica. To me je baš oduševilo, iako sam i ranije znao da me voli.

Sa druge strane, i ja sam danas došao od kuće sa nečim što mnogo volim. Tata je kupio paprike, snajka ih je ispržila, a mama naseckala belog luka, sipala ulje i sirće, pa je to doputovalo sa mnom u Beograd. Tako da sad ne znam šta ću pre da jedem.

P. S. Nisam se ugojio iako mi ljudi stalno poturaju hranu :D

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Čet Sep 19, 2019 9:45 am

Dan 4 - Odštampana je nova knjiga na kojoj sam radio
100 dana sreće - Page 9 Ene10

Danas sam se vratio na posao i odmah uzeo novu knjigu na kojoj sam radio, a koja je pre nekoliko dana izašla iz štampe. To je jedno od najzanimljivijih izdanja otkad sam ja u ovoj izdavačkoj kući i stvarno mi je bilo zadovoljstvo da se bavim njom.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Uto Sep 24, 2019 8:59 am

Dan 5 - Rođendan
100 dana sreće - Page 9 0-02-010

U petak smo proslavili rođendan devojke iz ekipe i baš mi je bilo drago što smo se okupili i dobro proveli.

Dan 6 - Vanglice
100 dana sreće - Page 9 Img_2014

Posle mnogo vremena našao sam se sa bivšim kolegama sa posla, pa smo posle razgovora od nekoliko sati ponovo igrali asocijacije, koje je nazivam Vanglice, i ismejali se za sve pare.

Dan 7 - Hari i pivo
100 dana sreće - Page 9 Img_2015

U nedelju smo udvoej gledali pretposlednji film iz serijala o Hariju Poteru, uz pivo, smeh i kokice. Opušteno veče, baš kakvo mi je trebalo.

Dan 8 - Nudle za zagrevanje
100 dana sreće - Page 9 Img_2016

Činija nudli me uvek osveži i oraspoloži, a sinoć je bilo i hladno, pa su nudle bile savršene za zagrevanje.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content