Prijatelji (Friends)
2 posters
Prijatelji (Friends)
Vrijeme prikazivanja: 1994-2004
10 sezona
Glumci: Jennifer Aniston, Courteney Cos, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer
Šestero 25-godišnjaka koji žive u New Yorku, daleko od roditeljskog doma, ovisni su sami o sebi, a ljubav i pažnju pronalaze jedni u drugima. Monica Geller mlađa je sestra Rossa Gellera i svoj stan dijeli sa svojom najboljom prijateljicom iz djetinjstva, Rachel Green. Preko puta hodnika žive glumac u usponu, Joe Tribbiani, i Chandler Bing. Monikin brat Ross seli se u stan u njihovoj blizini, a šesti član ekipe je luckasta Phoebe Buffay, koja je kao dijete živjela na cesti jer joj je otac rano napustio obitelj, a majka se ubila.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Prijatelji (Friends)
Obozavam ovu seriju, najbolja serija svih vremena! Gledam je u prosjeku jednom godisnje (sve sezone, uglavnom bez reda).
Znam da sam opsjednuta jer znam i bloopere napamet. Drago mi je da nisam jedina, dvojica mojih kolega, kolegica, cimerka i brat su u istoj fazi. Cesto s njima koristim citate iz serije i svi imamo naviku da seriju gledamo ponovo i ponovo.
Citat koji najcesce koristim: "Joey doesn't share food!"
Znam da sam opsjednuta jer znam i bloopere napamet. Drago mi je da nisam jedina, dvojica mojih kolega, kolegica, cimerka i brat su u istoj fazi. Cesto s njima koristim citate iz serije i svi imamo naviku da seriju gledamo ponovo i ponovo.
Citat koji najcesce koristim: "Joey doesn't share food!"
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Similar topics
» Placebo
» Prijatelji za ceo život?
» Internet prijatelji?
» Prijatelji naših partnera
» Vaši prijatelji - zašto baš oni?
» Prijatelji za ceo život?
» Internet prijatelji?
» Prijatelji naših partnera