Šta biste radili kad bi...
+22
male
Nelly
Miloš_88
OčiBojeFronta
Troja
Teixos
Eurinome
enigma_
pahuljica
Ika
amaranth
Ubica_mekog_srca
Nymphadora
Dora_Mar
chegirl
Liza_N.
Catwoman
Mima
f-lady
ces@ric@
nexstosic
Still_dreaming
26 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 2 od 12
Strana 2 od 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Šta biste radili kad bi...
Pa bio bih sova, radio bih i lovio noću, spavao bih danju. (što ionako radim)
...kada biste morali drva da cepate na -10, kako biste mogli da se grejete?
...kada biste morali drva da cepate na -10, kako biste mogli da se grejete?
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
vjerovatno bih plakala od zime
kad bi nakon dugo vremena bio koncert vaseg omiljenog pjevaca, a vi rano ujutro imate ispit?
kad bi nakon dugo vremena bio koncert vaseg omiljenog pjevaca, a vi rano ujutro imate ispit?
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
pa otišao bih na ispit, a posle ako stignem na koncert (na koje ionako ne idem).
...kada bi morali da birate između eliksira života i beskrajne ljubavi i sreće?
...kada bi morali da birate između eliksira života i beskrajne ljubavi i sreće?
Izabrala bih ljubav i srecu. Sta ce mi dugovecan zivot, u kojem necu imati stalne pratioce? (Setih se filma "Gorstak"...)
... kada biste imali moc da citate tudje misli samo na 24 sata?
... kada biste imali moc da citate tudje misli samo na 24 sata?
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Potrudio bih se da ta 24 sata provedem sa nekoliko osoba za koje me baš zanima šta misle i šta osećaju. Jedna bivša ljubav, 3 drugarice, sadašnja ljubav...
...kada biste morali da izaberete samo dvoje ljudi koje bi viđali? Ko bi to bio?
...kada biste morali da izaberete samo dvoje ljudi koje bi viđali? Ko bi to bio?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Keti i jedan drug koga poznajem 15tak godina. (najlakše pitanje koje sam dobio)
...kada biste morali da birate između sledećeg: da pozajmite glas nekom crtanom junaku, ili da glumite glavnu ulogu u nekom filmu? Šta biste odabrali?
...kada biste morali da birate između sledećeg: da pozajmite glas nekom crtanom junaku, ili da glumite glavnu ulogu u nekom filmu? Šta biste odabrali?
Za pocetak da pozajmim glas, a za kasnije videcemo...
...biste morali da birate izmedju vase prave ljubavi i odlaska na put u inostranstvo za koji znate da ce vam obezbediti siguran zivot (ali da se nikada vise ne vidite)?
...biste morali da birate izmedju vase prave ljubavi i odlaska na put u inostranstvo za koji znate da ce vam obezbediti siguran zivot (ali da se nikada vise ne vidite)?
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Pa jeste da sam nepopravljivi karijerista,izabrala bih ipak pravu ljubav,jer mi siguran zivot ne zvuci primamljivo,pogotovo ne u inostranstvu.A sklepala bih valjda i ovde neki poslic da zadovolji moje potrebe
....biste morali da birate izmedju toga da vas zaborave posle vase smrti ili da ostanete upamceni u istoriji kao veliki zlocinac?
....biste morali da birate izmedju toga da vas zaborave posle vase smrti ili da ostanete upamceni u istoriji kao veliki zlocinac?
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Hajd nek ipak bude ovo prvo, jer ce u buducnosti biti previse ovih iz druge kategorije, prejaka konkurencija
... kad bi vam ostao samo jedan dan zivota?
... kad bi vam ostao samo jedan dan zivota?
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Iskreno,provela bih ga u pokajanju.Nikakve ludarije,i stvari tipa` ici cu na bangy jumping`.
...kada biste morali nekom da se izvinite,ko bi to trenutno bio?(ako nema niko to je super)
...kada biste morali nekom da se izvinite,ko bi to trenutno bio?(ako nema niko to je super)
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Drugarica,jer je izbegavam citav raspust.
....kada biste jedan dan bili predsednik SAD?
....kada biste jedan dan bili predsednik SAD?
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Hmmm...Trazila da mi unaprijed isplate sve sto treba i jedva cekala da se dan zavrsi
...kad bi birali izmedju prijatelja koje sad imate, i ispunjenja vaseg velikog sna?
...kad bi birali izmedju prijatelja koje sad imate, i ispunjenja vaseg velikog sna?
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Datum upisa : 09.03.2010
odabrala bih ispunjenje sna.Iz razloga sto danasnji ljudi su jako prevrtljivi i glume prijatelje,i kada se najmanje nadate zabiju vam noz u ledja.
....kada bi morali da birate izmedju posla koji volite a koji vam ne donosi neki prihod,i posla koji ne volite ali puno zaradjujete?
....kada bi morali da birate izmedju posla koji volite a koji vam ne donosi neki prihod,i posla koji ne volite ali puno zaradjujete?
Ubica_mekog_srca- Novajlija
- Broj poruka : 27
Godina : 34
Datum upisa : 17.01.2011
Izabrala bih posao koji volim,jer mi u zivotu ne treba puno.
...kada biste na jedan dan bili nevidljivi?
...kada biste na jedan dan bili nevidljivi?
Hehe...To mi je želja iz detinjstva. Pa recimo da bih pravila probleme onima koji ih stalno izazivaju. Da za promenu oni vide kako to izgleda.
...kada bi bili jedini preživeli nakon apokalipse?
...kada bi bili jedini preživeli nakon apokalipse?
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
pa posto vjerovatno ne bih znala da sam jedini prezivjeli,trazila bih druge.
Onda bih se popela na neko brdasce vikala `I AM KING OF THE WORLD` haha....
kada biste mogli da birate izmedju vjecnog zivota ili potpuno normalnog gdje znate da cete jednom umrijeti?
Onda bih se popela na neko brdasce vikala `I AM KING OF THE WORLD` haha....
kada biste mogli da birate izmedju vjecnog zivota ili potpuno normalnog gdje znate da cete jednom umrijeti?
Uh, ovo je tesko.Ja ne zelim vjecan zivot, to je nekako kao ropstvo, sve sto pocne valjda treba kad-tad i da se zavrsi, drugacije gubi smisao.
Ali ne zelim nii potpuno normalan zivot.To podrazumijeva prosjek, ono sto ljudi smatraju nekom "semom" koja treba da se prati, pravilima koja moraju da se postuju kako bi se uklopili u drustvo, i prozivjeli ga onako kako je neko nekad rekao da treba da bi postigao srecu, bio ispunjen...I pogrijesio.
Mislim da biram drugu opciju, ali na svoj nacin
Kad bi na dan potpuno zaboravili ko ste, odrekli se pravila po kojima ste birali da zivite, i sjutra se probudili bez ikakve obaveze da snosite posledice za svoje postupke...Sta bi uradili?
Ali ne zelim nii potpuno normalan zivot.To podrazumijeva prosjek, ono sto ljudi smatraju nekom "semom" koja treba da se prati, pravilima koja moraju da se postuju kako bi se uklopili u drustvo, i prozivjeli ga onako kako je neko nekad rekao da treba da bi postigao srecu, bio ispunjen...I pogrijesio.
Mislim da biram drugu opciju, ali na svoj nacin
Kad bi na dan potpuno zaboravili ko ste, odrekli se pravila po kojima ste birali da zivite, i sjutra se probudili bez ikakve obaveze da snosite posledice za svoje postupke...Sta bi uradili?
Grijesila bih jos vise i u tom jos vise uzivala
...vam ponudili novac potreban za lijecenje nekog vama jakog bliskog, ukoliko bi vi ubili nekog vama totalno nepoznatog?
...vam ponudili novac potreban za lijecenje nekog vama jakog bliskog, ukoliko bi vi ubili nekog vama totalno nepoznatog?
Uh .. Ubila si me pitanjem...
Svakako ne bih nikoga ubio...taj neko isto ima svoj zivot i nekoga kome je jako blizak. Svako ima pravo da zivi. Odbio bih novac. Prljav novac, prljava dusa... Snasao bih se za novac tako da u svemu tom niko ne ispasta.
...dosao smak sveta, imate opciju da birate: idete sami na neko drugo mesto puno zivota, a svi vama dragi moraju ostati na Zemlji ili vi ostajete na Zemlji, a svi vama dragi odlaze na sigurno?
Svakako ne bih nikoga ubio...taj neko isto ima svoj zivot i nekoga kome je jako blizak. Svako ima pravo da zivi. Odbio bih novac. Prljav novac, prljava dusa... Snasao bih se za novac tako da u svemu tom niko ne ispasta.
...dosao smak sveta, imate opciju da birate: idete sami na neko drugo mesto puno zivota, a svi vama dragi moraju ostati na Zemlji ili vi ostajete na Zemlji, a svi vama dragi odlaze na sigurno?
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Ostala bih na Zemlji definitivno! Oduvek sam razmišljala i pokušavala da vidim sebe u jednom od onih filmova sa tematikom kraja sveta. Jednostavno me kopka šta bih uradila, kako bih reagovala...
...probudiš se jednog jutra i shvatiš kako se isti dan ponavlja iznova. Dal bi pokušao/la da menjaš, ili bi jednostavno pustio/la da stvari teku svojim tokom?
...probudiš se jednog jutra i shvatiš kako se isti dan ponavlja iznova. Dal bi pokušao/la da menjaš, ili bi jednostavno pustio/la da stvari teku svojim tokom?
"Where is the wonder where's the awe?
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Pa promenio bih nešto sigurno. Kad su dani isti, nešto se mora menjati da ne bi ostalo monotono.
...imao/la želju da se popneš na visoko i strmo brdo, a gledaš iz podnožja brda?
...imao/la želju da se popneš na visoko i strmo brdo, a gledaš iz podnožja brda?
Pa popela bih se na brdo ako vec imam toliku zelju.
...kad bi uhvatili sebe kako zapostavljate sve zbog ljubavi?
...kad bi uhvatili sebe kako zapostavljate sve zbog ljubavi?
Dobro razmislila da li je to moralo tako, polako se spustila na zemlju...
...osoba koju volite najvise na svetu, vas izbegavala, krivila, mrzela....?
...osoba koju volite najvise na svetu, vas izbegavala, krivila, mrzela....?
pahuljica- Zaslužni član
- Broj poruka : 1675
Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011
Ako je volim najvise na svijetu, onda nisam ucinila nista da bih zasluzila takvo ponasanje, pa bih pokusala da saznam u cemu je problem. U suprotnom, svako odustajanje bi znacilo da je i ne volim najvise na svijetu...
Kad bi vasa uskoro punoljetna kcerka rekla da odustaje od studiranja, da zeli da se uda za nekog klosara, 10 godina starijeg, koji ne radi nista?
Kad bi vasa uskoro punoljetna kcerka rekla da odustaje od studiranja, da zeli da se uda za nekog klosara, 10 godina starijeg, koji ne radi nista?
Hmmm
Pokušala da je odvratim i porazgovarala sa tim klošarom...Ako bi ostali pri svome da se udaju, žene i klošare sav život, pustila bi ih i čekala da se vrati kući.Vrata su joj uvek otvorena.
Da l bi ste se učlanili u neku političku stranku, jer je to jedini uslov da dobijete posao, a niste ni simpaziter te stranke?
Pokušala da je odvratim i porazgovarala sa tim klošarom...Ako bi ostali pri svome da se udaju, žene i klošare sav život, pustila bi ih i čekala da se vrati kući.Vrata su joj uvek otvorena.
Da l bi ste se učlanili u neku političku stranku, jer je to jedini uslov da dobijete posao, a niste ni simpaziter te stranke?
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Strana 2 od 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Šta biste uradili kada se ne biste bojali?
» Koju poznatu ličnost biste voleli da upoznate?
» Šta biste poklonili osobi iznad?
» Šta nikad ne biste oprostili prijatelju?
» U kom vremenu biste voleli da živite?
» Koju poznatu ličnost biste voleli da upoznate?
» Šta biste poklonili osobi iznad?
» Šta nikad ne biste oprostili prijatelju?
» U kom vremenu biste voleli da živite?
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 2 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu