Šta biste radili kad bi...
+22
male
Nelly
Miloš_88
OčiBojeFronta
Troja
Teixos
Eurinome
enigma_
pahuljica
Ika
amaranth
Ubica_mekog_srca
Nymphadora
Dora_Mar
chegirl
Liza_N.
Catwoman
Mima
f-lady
ces@ric@
nexstosic
Still_dreaming
26 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 11 od 12
Strana 11 od 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Šta biste radili kad bi...
Priznala bih da to i nije baš moj stil i da mi se ne uklapa sa ostalim stvarima.
Šta biste radili kada biste voljeli da se bavite nekim sportom, a nikako ne biste bili zadovoljni rezultatima koje postižete?
Šta biste radili kada biste voljeli da se bavite nekim sportom, a nikako ne biste bili zadovoljni rezultatima koje postižete?
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Pa ako uzivam jos uvijek u tom, nastavila bih. Ako to radim samo zato da bih mogla pricati o tome i ne uzivam, prestala bih s tim.
Sta biste uradili kad bi vam sin/kcerka rekli sa nepunih 18 da hoce da se zene/udaju i da ne zele da studiraju?
Sta biste uradili kad bi vam sin/kcerka rekli sa nepunih 18 da hoce da se zene/udaju i da ne zele da studiraju?
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Što se tiče studiranja, posavetovao bih (nikad ne bih savetovao da upišu ono što i ja, ali ne bih stajao na putu ako bi hteli) i pokušao da ih navratim da pokušaju, ali ako ne bi hteli, prihvatio bih njihovu odluku. Što se tiče ženidbe / udaje, ne bih se oštro usprotivio, ali bih pasivno delovao na njih da odustanu od te ideje. Potražio bih najgore primere onih koji su se mladi udali /oženili (ima i dobrih, ali ih ne bih pominjao) i istakao sve loše strane, a naveo par dobrih (jer onaj koga ubeđujete uvek treba da misli da se bar donekle slažete sa njim). U tim godinama su ‚‚divlji" i ne bi valjalo vrištati na njih. Ako to ne bi upalilo, pristao bih prividno, ali bih radio sve da do toga ne dođe ‚‚iz senke". Ne vredi otvoreno protivljenje - u tim godinama deca misle da mogu planine da pomeraju.
Šta biste radili kada se vaši roditelji ne bi slagali sa vašim izborom partneera?
Šta biste radili kada se vaši roditelji ne bi slagali sa vašim izborom partneera?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
To je vrlo problematično pitanje. Pokušao bih na sve načine razgovorom da ih razuverim, ali bih na kraju potegao glavni argument u takvim raspravama: da je to moj život i da ja odlučujem kako ću da ga vodim. Oni mogu da se slože ili negoduju, ali to ništa ne menja.
Šta biste radili kad bi vam dete priznalo da ga maltretiraju u školi?
Šta biste radili kad bi vam dete priznalo da ga maltretiraju u školi?
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Rekao bih mu da će proći i da se kloni tih koji ga maltretiraju. Rekao bih mu da ništa ne može promeniti ako su uvideli da on nije ratoboran i njegovu slabost iskoristili na taj način. Vide ga tako kako ga vide i to je to. Posavetovao bih ga da u sledećoj školi (ako je u osnovnoj, pa pređe u srednju) odmah zauzme stav koji govori da ume da se brani. Ako je situacija ozbiljna (ako je u pitanju i fizičko maltretiranje), upisao bih ga u drugu školu i dao mu malopre pomenuti savet. Svađanje sa roditeljima nasilnika ne vredi i detetu bi bilo samo još gore. Može jedino da istrpi (ako je verbalno) ili da pređe u drugu školu.
Šta biste radili kada biste se jednog dana probudili kao muško (ako ste žensko) ili kai žensko (ako ste muško)?
Šta biste radili kada biste se jednog dana probudili kao muško (ako ste žensko) ili kai žensko (ako ste muško)?
Amor fati
Live today
U mojim godinama je to još malo pa sve-jedno.
Šta biste radili kada biste imali ponudu da učestvujete u traženju antikviteta detektorom metala na lokaciji koja je arheološko nalazište, pa je to samim tim krivično delo? (istina, ni prvo ni poslednje... )
Šta biste radili kada biste imali ponudu da učestvujete u traženju antikviteta detektorom metala na lokaciji koja je arheološko nalazište, pa je to samim tim krivično delo? (istina, ni prvo ni poslednje... )
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Ne bi mi se dalo da ucestvujem u takvoj potrazi i da nije krivicno djelo, a ovako pogotovo.
Sta biste radili kad bi iz noci u noc imali ruzne snove?
Sta biste radili kad bi iz noci u noc imali ruzne snove?
Troja- Legendarni član
Spavao bih i dalje, jer je san neophodan. A vremenom bih sebe ubedio da su to sve ružni snovi, pa bi ih umeo i saseći pre nego što se razviju. Živ se čovek na sve navikne, što kaže Ceca.
Šta biste radili kada bi vam rekli da možete da se vratite kroz vreme i upoznate neku ličnost iz prošlosti?
Šta biste radili kada bi vam rekli da možete da se vratite kroz vreme i upoznate neku ličnost iz prošlosti?
Amor fati
Live today
Prihvatila bih ponudu i otisla i upoznala Njegosa. Ne bi mi bilo mrsko upoznati ni englesku kraljicu Elizabetu prvu, ali kod nje su ljudi cesto zavrsavali u zatvoru i obezglavljeni, tako da...
Sta biste radili kada bi usli u prostoriju i u njoj ugledali osobu koja izgleda i zvuci potpuno isto kao i vi?
Sta biste radili kada bi usli u prostoriju i u njoj ugledali osobu koja izgleda i zvuci potpuno isto kao i vi?
Troja- Legendarni član
Osećao bih se čudno, ali bi mi bilo drago da upoznm neku od 6 osoba koje izgledaju isto kao i ja. Hteo bih da ga upoznam bolje i da vidim da li nam se i interesovanja poklapaju.
Šta biste radili kada biste primetili da se vaš rad u firmi ne ceni koliko bi trebalo?
Šta biste radili kada biste primetili da se vaš rad u firmi ne ceni koliko bi trebalo?
Amor fati
Live today
Baš me briga. Odradim svoje, izađem na vrata i radim drugi posao. I treći. Odavno sam uvideo da bez obzira koliko radiš, uvek prosperiraju pedu-uvlakači, politički i rođački kadrovi. Više se ne nerviram, ali sačekam đonom svakog od tih "stručnjaka".
Šta biste radili kada biste dobili privlačnu poslovnu ponudu ali biste morali da radite nešto što ne volite?
Šta biste radili kada biste dobili privlačnu poslovnu ponudu ali biste morali da radite nešto što ne volite?
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Ne bih prihvatila ponudu, osim ako bih trenutno bila nezaposlena. Važno je da te posao ne ispunjava nezadovoljstvom.
Šta biste radili kada bi se na forumu gdje pišete pojavila osoba koja bi išla od jednog do drugog vašeg posta i o svakom komentarisala vrlo ružno?
Šta biste radili kada bi se na forumu gdje pišete pojavila osoba koja bi išla od jednog do drugog vašeg posta i o svakom komentarisala vrlo ružno?
Troja- Legendarni član
Najprije bih se posavjetovala sa nekim trecim da vidim da slucajno ne umisljam, a ako je i ta osoba primijetila, onda bih pocela da radim isto toj osobi koja me "uhodi" i napravila bih mu neku "zamku" u koju bi pao
... saznali da dva aktivnija clana na forumu su ustvari ista osoba sa dva nicka?
... saznali da dva aktivnija clana na forumu su ustvari ista osoba sa dva nicka?
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Banovao jednog od nikova po izboru člana, a ako je nik napravio sa ciljem da druge namagarči, banovao oba. U slučajud a sam na nekom drugom forumu, javio adminu ili moderatorima.
Šta biste radili kada bi vam sve kolege sa posla ogovarale šefa očekujući odgovor i podršku, a vi nemate negativnih iskustava sa njim?
Šta biste radili kada bi vam sve kolege sa posla ogovarale šefa očekujući odgovor i podršku, a vi nemate negativnih iskustava sa njim?
Amor fati
Live today
Pa nista, nasmjesila bih se i rekla istinu, da nemam takvog iskustva sa njim i vjerovatno prepricala neko drugo iskustvo sa njim.
... kad bi vam osoba koju ne podnosite i koja je pokvarena stalno laskala, poklanjala stvari, obracala vam se kao najboljem prijatelju/prijateljici?
... kad bi vam osoba koju ne podnosite i koja je pokvarena stalno laskala, poklanjala stvari, obracala vam se kao najboljem prijatelju/prijateljici?
Pokušala bih da se malo distanciram od nje. Bila bih ljubazna, ali ne i srdačna.
...imali problema sa zdravljem za koje se tvrdi da se uspješno liječe u nekoj banji, a vaš partner odbijao da ide tamo?
...imali problema sa zdravljem za koje se tvrdi da se uspješno liječe u nekoj banji, a vaš partner odbijao da ide tamo?
Troja- Legendarni član
Ja imam zdravstveni problem a on mi BRANI da idem? - Otisla bih svejedno ako smatram da bi mi to moglo pomoci i upoznala buduceg partnera, kojem je moje zdravlje jako bitno
On mi ne brani, ali nece da ide sa mnom? - Pa ne mora ici, taman da se malo odmorimo jedno od drugog. Ne vidim problem, otisla bih sama
On ima zdravstveni problem, ali nece da ide? - Pokusala bih mu objasniti kako bi mu to moglo pomoci, ponudila da idem s njim i naznacila da bi mi to mnogo znacilo
... kad bi od sefa dobili rok za neki zadatak za koji nema sanse da tako brzo zavrsite?
On mi ne brani, ali nece da ide sa mnom? - Pa ne mora ici, taman da se malo odmorimo jedno od drugog. Ne vidim problem, otisla bih sama
On ima zdravstveni problem, ali nece da ide? - Pokusala bih mu objasniti kako bi mu to moglo pomoci, ponudila da idem s njim i naznacila da bi mi to mnogo znacilo
... kad bi od sefa dobili rok za neki zadatak za koji nema sanse da tako brzo zavrsite?
Objasnila bih šefu na najljepši mogući način da mi je za obavljanje tog zadatka potrebno više vremena. Obećala bih da ću ja pokušati da završim i brže, ali se ogradila da ne mogu garantovati da će posao biti završen u okviru predvidjenog roka.
...na izlazu iz stanice podzemne, gdje je uvijek velika gužva i svi žure, dokono stajalo par ljudi i blokiralo izlaz?
...na izlazu iz stanice podzemne, gdje je uvijek velika gužva i svi žure, dokono stajalo par ljudi i blokiralo izlaz?
Troja- Legendarni član
Ovo kao nešto iz iskustva? Rekla bih im: ' Izvini, samo malo da prođem.' i prošla.
...kada bi dobili 1 000 000 eura ?
...kada bi dobili 1 000 000 eura ?
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Preuredili bismo potkrovlje i cuvali ostatak para za buducnost.
...neko ponovio gresku koju je ranije vec pravio, a kada biste mu vi skrenuli paznju na to insistirao da zna sta treba uraditi da ne napravi gresku?
...neko ponovio gresku koju je ranije vec pravio, a kada biste mu vi skrenuli paznju na to insistirao da zna sta treba uraditi da ne napravi gresku?
Troja- Legendarni član
Objasnio mu opet, po poslednji put, a posle bih ga ostavio na milost i nemilost samom sebi.
...kad bi vam se drugi stalno petljali u život i pričali vam kako i šta treba da radite?
...kad bi vam se drugi stalno petljali u život i pričali vam kako i šta treba da radite?
Amor fati
Live today
O to već rade. Ne slušam nikoga. Na jedno uvo čujem na drugo ispustim. U početku sam se užasno nervirala zbog toga, ali vremenom sam naučila vrste ljudi napamet, osetim ih njuhom, kao zverka sam I onda ili bežim glavom bezobzira samo da ih ne slušam i ne gledam, ili (ako se radi o ukućanima, bliskim ljudima) ignorišem do maksimuma i uradim po svom. Ipak je moj život moj, i živim ga ja, čak ni moja mama ne može da me zameni. Dakle - u svom odelu - svoj gospodin.
...kada bi vam se nekako, igrom života dopale dve osobe istovremeno?
...kada bi vam se nekako, igrom života dopale dve osobe istovremeno?
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Ako sam sam, odabrao bih nedostižniju zato što volim izazove. Ako sam u vezi, pa mi se sviđa još neko pored, odabrao bih osobu s kojom sam u vezi ukoliko veza ide u dobrom pravcu. Ako ne mogu da se odlučim, bio bih sa obe osobe, a nijednoj ne bih davao nadu u nešto ozbiljno, sve dok i ako to ne preraste u nešto ozbiljno na jednoj strani.
...kad biste saznali da vas je najbliskija osoba tokom celog života / poznanstva lagala?
...kad biste saznali da vas je najbliskija osoba tokom celog života / poznanstva lagala?
Amor fati
Live today
Vjerovatno bih bila zapanjena jedno vrijeme. Sasvim sigurno bih se suocila sa tom osobom, rekla sta sam saznala i cekala da cujem objasnjenje. Pokusala bih da predjem preko toga, da tu osobu prihvatim sa svim njenim manama, a ako bas ne bih mogla onda bih iskreno rekla da je za mene sada sve drugacije i da ne mozemo vise ostati bliski kao sto smo bili.
...novi barista u vasem omiljenom kaficu ignorisao vase zahtjeve da vam pripremi pice na nacin kako vi volite, i insistirao da ga pravi po svome, a vama se takva priprema uopste ne dopada?
...novi barista u vasem omiljenom kaficu ignorisao vase zahtjeve da vam pripremi pice na nacin kako vi volite, i insistirao da ga pravi po svome, a vama se takva priprema uopste ne dopada?
Troja- Legendarni član
Zavisi. Uzeo bih neko drugo, ako sam dobro raspoložen, a zvao menadžera, ako sam loše raspoložen.
... biste saznali da vam kolega sve vreme radi iza leđa?
... biste saznali da vam kolega sve vreme radi iza leđa?
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Strana 11 od 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Šta biste uradili kada se ne biste bojali?
» Koju poznatu ličnost biste voleli da upoznate?
» Šta biste poklonili osobi iznad?
» Šta nikad ne biste oprostili prijatelju?
» U kom vremenu biste voleli da živite?
» Koju poznatu ličnost biste voleli da upoznate?
» Šta biste poklonili osobi iznad?
» Šta nikad ne biste oprostili prijatelju?
» U kom vremenu biste voleli da živite?
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 11 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu