Šta biste radili kad bi...
+22
male
Nelly
Miloš_88
OčiBojeFronta
Troja
Teixos
Eurinome
enigma_
pahuljica
Ika
amaranth
Ubica_mekog_srca
Nymphadora
Dora_Mar
chegirl
Liza_N.
Catwoman
Mima
f-lady
ces@ric@
nexstosic
Still_dreaming
26 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 3 od 12
Strana 3 od 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Šta biste radili kad bi...
Ako nema nikakav drugi posao, bih. Mada, ako cu biti okruzena simpatizerima stranke koju inace ne podnosim, radije ne bih taj posao, jer mi je prilicno bitno s kim radim
Kad bi vam se nabacivao dugogodisnji momak vase najbolje prijateljice?
Kad bi vam se nabacivao dugogodisnji momak vase najbolje prijateljice?
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Jasno mu stavila do znanja da sto pre prestane s tim da ne bi bilo posledica!
Prijateljstvo je svetinja...
Kada bi vase dete pocelo da se druzi sa losim drustvom? (droga i sl.)
Prijateljstvo je svetinja...
Kada bi vase dete pocelo da se druzi sa losim drustvom? (droga i sl.)
pahuljica- Zaslužni član
- Broj poruka : 1675
Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011
Vjerovatno bih najprije pokusala da mu objasnim zasto to drustvo nije ok. No, kako je u tim godinama obicno tesko bilo sta im dokazati (znam kakva sam ja bila), vjerovatno bih mu sama pocela traziti bolje drustvo i dala mu vise aktivnosti kako bi s ovima sto manje bio
Kad bi vam danas cura ili djevojka s kojom ste bili rekla da je trudna? (za muski rod)
Kad bi danas otrile da ste trudne? (za zenski rod)
Kad bi vam danas cura ili djevojka s kojom ste bili rekla da je trudna? (za muski rod)
Kad bi danas otrile da ste trudne? (za zenski rod)
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Rodila bih.
Kada biste dobili priliku da otpujete u inostranstvo, ali da ne merete da se vratite godinama ?
Kada biste dobili priliku da otpujete u inostranstvo, ali da ne merete da se vratite godinama ?
Eurinome- Član za primer
- Broj poruka : 1131
Datum upisa : 15.08.2011
Iskoristio je bez razmišljanja. (osim ako je ta država Rusija, neka iz bivše SFRJ ili u Aziji. Ta mesta mi nisu zanimljiva...)
...polomili kevinu omiljenu vazu?
...polomili kevinu omiljenu vazu?
Teixos- Član za primer
- Broj poruka : 1273
Godina : 34
Datum upisa : 27.04.2011
Priznala bih majci da sam slomila njenu omiljenu vazu i pokusala da nadjem neku koja ce joj se dopasti da je zamijeni.
...otkrili da ste trudni, a da bolujete od neke teske bolesti i ne znate hocete li pozivjeti da odgojite dijete?
...otkrili da ste trudni, a da bolujete od neke teske bolesti i ne znate hocete li pozivjeti da odgojite dijete?
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Odlucila bih da zivim, trudnoca bi mi dala dodatnu snagu Naravno, prvo bih popricala sa partnerom...
... kad bi dobili dobru ponudu za posao u japanu. Zaradicete brdo para, ako tamo budete zivjeli dvije godine, ali idete sami, bez partnera i porodice?
... kad bi dobili dobru ponudu za posao u japanu. Zaradicete brdo para, ako tamo budete zivjeli dvije godine, ali idete sami, bez partnera i porodice?
Ne bih otisla,
ne volim Japan, preterano..Mada, najvise zbog partnera, ionako smo udaljeni, to bi bilo previse
..kad bi morali da birate izmedju porodice i partnera ?
ne volim Japan, preterano..Mada, najvise zbog partnera, ionako smo udaljeni, to bi bilo previse
..kad bi morali da birate izmedju porodice i partnera ?
Eurinome- Član za primer
Ovo je tesko pitanje, ali mislim da bih se ipak priklonila partneru.
...vam sef bio zenskaros koji se zabavljao sa pola firme, i onda pokusao da vas zavede?
...vam sef bio zenskaros koji se zabavljao sa pola firme, i onda pokusao da vas zavede?
Troja- Legendarni član
A je li dobro izgleda? Nista, pretvarala bih se da me zanimaju samo zene
... kad bi vam najbolja prijateljica priznala da je muz tuce, ali da to ne govorite nikom?
... kad bi vam najbolja prijateljica priznala da je muz tuce, ali da to ne govorite nikom?
...pokusala bih da je nagovorim da ga ostavi. Ili bar pokusa sa njim da se dogovori da to nikada vise ne uradi.
...vas sef doveo svog srodnika da radi sa vama i onda vas polako gurao u zapecak da bi njemu stvorio vise prostora?
...vas sef doveo svog srodnika da radi sa vama i onda vas polako gurao u zapecak da bi njemu stvorio vise prostora?
Troja- Legendarni član
Pocela traziti novi posao i u medjuvremenu se pokusala sprijateljiti sa novalijom. Ako dobro obavlja posao, nema nikakvih problema.
... kad bi saznali da jedno od vasih roditelja vara ovo drugo? (pretpostavimo da su vam roditelji zivi i da nisu vec razvedeni)
... kad bi saznali da jedno od vasih roditelja vara ovo drugo? (pretpostavimo da su vam roditelji zivi i da nisu vec razvedeni)
Pričala sa tim roditeljem... Rekla sve šta mislim o tome... Pokušala da ga ubedim da prekine sa tim...
...kada bi videli da je vaš rođeni brat/sestra zaslepljen svojom devojkom/dečkom, koja nije za njega/nju... a oni već rešili da se venčavaju?
...kada bi videli da je vaš rođeni brat/sestra zaslepljen svojom devojkom/dečkom, koja nije za njega/nju... a oni već rešili da se venčavaju?
pahuljica- Zaslužni član
- Broj poruka : 1675
Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011
Pokušala bih da ukažem na stvari kakve jesu. Ali male su šanse da će poslušati.
Svakako ne bih bila mirna dok ne porazgovaramo.
...kada bi primili poruku 'volim te...' od vaše bivše ljubavi ?
Svakako ne bih bila mirna dok ne porazgovaramo.
...kada bi primili poruku 'volim te...' od vaše bivše ljubavi ?
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Ignorisala bih, vjerovatno je pogrijesio broj...
... kad bi zvali prijatelja na razgovor, jer vam je tesko (on/ona to znaju), a on vam odgovori da je cijeli dan na nogama i da mu se ne da nigdje, te da ce vas zvati kad on bude imao vremena?
... kad bi zvali prijatelja na razgovor, jer vam je tesko (on/ona to znaju), a on vam odgovori da je cijeli dan na nogama i da mu se ne da nigdje, te da ce vas zvati kad on bude imao vremena?
To bi bila poslednja osoba koju bih opet zvala.
...kad bi imali sansu da dobijete nesto sto zelite, ali uz ogroman rizik?
...kad bi imali sansu da dobijete nesto sto zelite, ali uz ogroman rizik?
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Datum upisa : 09.03.2010
Ja bih rizikovala.
...kada bi saznali da je neko koga znate pričao laži o vama?
...kada bi saznali da je neko koga znate pričao laži o vama?
U takvim situacijama obicno sam u mogucnosti da uzvratim bolnom istinom
...imali mogucnost da se vratite u proslost i promijenite tok dogadjaja?
...imali mogucnost da se vratite u proslost i promijenite tok dogadjaja?
Uradila bih to.Promijenila bih neke stvari.
...kada bi imali mogućnost da se osvetite nekome ko vas je strašno povrijedio?
...kada bi imali mogućnost da se osvetite nekome ko vas je strašno povrijedio?
Prihvatila sansu. U zivotu se kajem za propustene sanse, ne toliko za ono sto sam napravila. No, ovo podrazumjeva da me rana jos boli, a ako je proslo, bilo davno, onda se ne bih svetila, bolje ostaviti u zaborav...
... kad bi primijetili da vas dobra prijateljica nece da upozna sa svojim deckom, jer je u strahu da cete joj ga preoteti, no uvijek smislja drugi razlog zasto vas ne upoznaje, ali je jasno koji je pravi razlog?
... kad bi primijetili da vas dobra prijateljica nece da upozna sa svojim deckom, jer je u strahu da cete joj ga preoteti, no uvijek smislja drugi razlog zasto vas ne upoznaje, ali je jasno koji je pravi razlog?
Smatrala bih da nije dovoljno sigirna u sebe i njega kao njenog momka, a onda i u mene kao njenu drugaricu, Ne bih se puno oterećivala sa tim jer i nije vrijedno opterećivati se tuđim kompleksima.
...kada bi vidjeli momka/curu kako vara vašu drugaricu/druga ?
...kada bi vidjeli momka/curu kako vara vašu drugaricu/druga ?
Ne bih joj/mu kvarila trenutak.
Ali bih znala kome treba,u najkracem mogucem roku, da kazem sta se desilo.
...emotivno stanje osobe koja vas je nekad mnogo povrijedila zavisilo od vase odluke?
Ali bih znala kome treba,u najkracem mogucem roku, da kazem sta se desilo.
...emotivno stanje osobe koja vas je nekad mnogo povrijedila zavisilo od vase odluke?
Zavisi od toga na koji me je nacin povredila ,zbog cega kao i da li mi je uvek ta osoba nesto znaci.Ako da, uprkos svemu-onda bih se umesala, ako ne-ne bih se interesovala.
sta biste uradili, kada biste videli snajku [od brata od rodjene tetke] da se ljubi sa drugim covekom ?
sta biste uradili, kada biste videli snajku [od brata od rodjene tetke] da se ljubi sa drugim covekom ?
Eurinome- Član za primer
Rekao bratu. Bez premišljanja. Znam da bi on bio nasilan (baš taj brat u tvom opisu), ali bih ga ubedio da ne bude i posavetovao ga kako da postupi.
...kada bi ste saznali da ćete dobiti dete sa osobom koja vas voli, a vi niste sigurni u svoja osećanja prema toj osobi?
...kada bi ste saznali da ćete dobiti dete sa osobom koja vas voli, a vi niste sigurni u svoja osećanja prema toj osobi?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Zadržala bih dijete. Ono bi mi bilo važnije.
...kada bi morali da birate da kažete laž iili surovu istinu koja bi nekog užasno povrijedila?
...kada bi morali da birate da kažete laž iili surovu istinu koja bi nekog užasno povrijedila?
Strana 3 od 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Šta biste uradili kada se ne biste bojali?
» Koju poznatu ličnost biste voleli da upoznate?
» Šta biste poklonili osobi iznad?
» Šta nikad ne biste oprostili prijatelju?
» U kom vremenu biste voleli da živite?
» Koju poznatu ličnost biste voleli da upoznate?
» Šta biste poklonili osobi iznad?
» Šta nikad ne biste oprostili prijatelju?
» U kom vremenu biste voleli da živite?
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 3 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu