Muzika pred spavanje
+7
amaranth
black_morena
Stephan^^
chegirl
Liza_N.
ces@ric@
nexstosic
11 posters
Muzika pred spavanje
Da li slušate neku muziku kako biste mogli lakše da zaspite?
Slušate li muziku sa radija ili kompjutera? Kakav je vaš repertoar za spavanje, koja vrsta muzike?
Slušate li muziku sa radija ili kompjutera? Kakav je vaš repertoar za spavanje, koja vrsta muzike?
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Re: Muzika pred spavanje
Tesko zaspim uz muziku, ali eto ponekad pustim ili Olivera ili Balasevica
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ni ja ne mogu da zaspim uz muziku, remete me promene ritma i stalno bude (mada, desavalo mi se i da zaspim uz Alisa Kupera, al' to kad ne znam za sebe od umora/piva).
Pustim nesto lagano, Enju ili neke instrumentale.
Pustim nesto lagano, Enju ili neke instrumentale.
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Uglavnom slusam radio,mada kada je u pitanju neka popodnevna dremka pustim erosa ramazzotija ili joe cocker.
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Ponekad da,na mp3-ju.Iako slusam metal,pred spavanje je obavezna italijanska grupa Il Divo.Ko ih nije slusao,mora xD
Stephan^^- Novajlija
- Broj poruka : 29
Godina : 30
Datum upisa : 27.07.2010
Loreena McKennitt ili Blackmore's Night - savršena mjuza za relaxiranje <3
black_morena- Početnik
- Broj poruka : 58
Datum upisa : 23.08.2010
Slušam muziku sa MP3-ja. Obično je to metal ili rock, mislim da drugačije ne bih mogla da zaspim.
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Ne mogu da zaspim bez muzike od kad znam za sebe,uvek uz balade,ovih dana uz smooth jazz...
Theseus- Početnik
- Broj poruka : 59
Godina : 39
Datum upisa : 12.08.2011
Uglavnom me ne uspavljuje muzika. Ako poslijepodne idem malo odrijemati, onda pustim najčešće Nicka Cavea, ali samo zato da ne mogu čvrsto zaspati... Dogodilo mi se jednom-dvaput da mi je muzika svirala čitavu noć jer sam tako zaspala, ali sam se u jednom trenutku probudila i morala skroz stišati jer inače ne bih mogla nastaviti spavati, a imala sam neki osjećaj da ju ne smijem isključiti...
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Muzika me ne uspavljuje ali može da me smiri pred spavanje. Nemam neku posebnu muziku koju slušam tada, zavisi na šta naletim, kako to deluje na mene u tom momentu, najčešće ne slušam ništa, ali..
Jedno vreme, baš dugo, sam slušala bend Cousteau, izuzetni su, tri studijska albuma i odlični su.
Preporuka naravno.
Jedno vreme, baš dugo, sam slušala bend Cousteau, izuzetni su, tri studijska albuma i odlični su.
Preporuka naravno.
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
Iako imam dva veka, volim da spavam uz muziku.
Enya-u slušam pre spavanja i dok spavam.
E sad, pošto ja nemam svoju sobu, a ni svoj krevet, već delim to sa Vilotićem ( i na ovoj vrućini ) često se dešava da umesto muzike čujem "riku" od hrkanja Dajem sve od sebe da prekinem tu urlanje,tako što ga laktom muvam, šutiram, vučem za nos, uši kad ni to ne uspe, onda lepo se pokupim i spavam u dnevnoj.
E tu na miru slušam Enya-u i zaspim uz muziku u poluležećem stavu
Enya-u slušam pre spavanja i dok spavam.
E sad, pošto ja nemam svoju sobu, a ni svoj krevet, već delim to sa Vilotićem ( i na ovoj vrućini ) često se dešava da umesto muzike čujem "riku" od hrkanja Dajem sve od sebe da prekinem tu urlanje,tako što ga laktom muvam, šutiram, vučem za nos, uši kad ni to ne uspe, onda lepo se pokupim i spavam u dnevnoj.
E tu na miru slušam Enya-u i zaspim uz muziku u poluležećem stavu
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu