Obaveštenja u vezi s takmičenjima
+8
pahuljica
Teixos
enigma_
Troja
Maja
chegirl
ces@ric@
Still_dreaming
12 posters
Zid :: Takmičenja :: Takmičenja
Strana 5 od 6
Strana 5 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Obaveštenja u vezi s takmičenjima
Šaljite predoge! Imate fore do ponoći.
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Godina : 36
Datum upisa : 22.03.2011
Rezultati takmičenja će biti objavljeni sutra. Do tada možete slati Milošu predloge za narednu nedelju.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Ove nedelje predloge i glasove šaljite meni, iliti - takmičenja vodim ja. Miloše, hvala ti na ogromnoj pomoći!
Amor fati
Live today
Od ove nedelje takmičenja će voditi ThePoet, pa ćete svoje predloge i glasove od sada slati njemu.
Amor fati
Live today
Da podsetim: imate vremena još do večeras u ponoć da glasate za mesečno i nedeljno takmičenje.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Da podsetim: Ako neko želi da pošalje predloge za Takmičenja ove nedelje, ostalo je vremena do večeras u ponoć.
ThePoet- Moderator
Takmičenja će malo kasniti ove nedelje. Nisam primetio da je polly pogrešno glasala za citat sve dok nisam počeo da sabiram glasove - glasala je kao da je 5 citata, a ove nedelje ih je 6. Pa ćemo samo sačekati da polly ponovo glasa, pa da mogu da objavim rezultate.
Napomena: Ponoć je prošla, tako da je takmičenje, tj. slanje glasova, završeno. Iako čekamo polly, niko više ne može da glasa.
Napomena: Ponoć je prošla, tako da je takmičenje, tj. slanje glasova, završeno. Iako čekamo polly, niko više ne može da glasa.
ThePoet- Moderator
Šaljite predloge još danas do ponoći. Nemoj posle neko da se žali što nisam na vreme video da je fotografija fotošopirana!
ThePoet- Moderator
Pa gde su predlozi ove nedelje?! Samo smo Still i ja poslali! Ali, ajde da se iskupite sledeće nedelje. Razmišljajte o tome šta biste mogli da šaljete kao predlog za sledeću sedmicu, pošto će takmičenja biti tematska povodom proslave 4 godine Zida. Bilo bi lepo da što više masona učestvuje.
Tema je jednostavna: Zid. Sve dolazi u obzir, bitno je samo da na slici zid dolazi do izražaja. Pazite i dalje na to da fotografija ne bude baš previše obrađena, tj. da nije mnogo toga dodavano.
Pošto je sledeća nedelja - nedelja slavlja, bilo bi lepo da nam i pesme budu u tom maniru. Pesme treba da budu vesele i da u naslovu sadrže reč ‚‚slavlje, proslava" (celebration) ili nešto što je vezano za tu tematiku. Tako, recimo, u obzir dolaze reči poput: žurka (party), disko(teka) i sve drugo što vam padne na pamet. Pesma, takođe, ne mora da sadrži ništa od ovih reči u naslovu, ali reči u samoj pesmi moraju da budu takve da upućuju na slavlje i proslavu.
Sve je dozvoljeno osim citata o smrti i mračnim temama. Bitno je da citati budu na temu prijateljstva, ljubavi i slično.
Imate dovoljno vremena da pripremite predloge za sledeću sedmicu. Što više vas bude učestvovalo - to bolje.
Takmičenje za fotografiju
Tema je jednostavna: Zid. Sve dolazi u obzir, bitno je samo da na slici zid dolazi do izražaja. Pazite i dalje na to da fotografija ne bude baš previše obrađena, tj. da nije mnogo toga dodavano.
Takmičenje za pesmu
Pošto je sledeća nedelja - nedelja slavlja, bilo bi lepo da nam i pesme budu u tom maniru. Pesme treba da budu vesele i da u naslovu sadrže reč ‚‚slavlje, proslava" (celebration) ili nešto što je vezano za tu tematiku. Tako, recimo, u obzir dolaze reči poput: žurka (party), disko(teka) i sve drugo što vam padne na pamet. Pesma, takođe, ne mora da sadrži ništa od ovih reči u naslovu, ali reči u samoj pesmi moraju da budu takve da upućuju na slavlje i proslavu.
Takmičenje za citat
Sve je dozvoljeno osim citata o smrti i mračnim temama. Bitno je da citati budu na temu prijateljstva, ljubavi i slično.
Imate dovoljno vremena da pripremite predloge za sledeću sedmicu. Što više vas bude učestvovalo - to bolje.
ThePoet- Moderator
Nedoumica i pitanje ..
Ne mogu se odlučim između dvije fotografije ..
Mogu da pošaljem obje? ..
Ne mogu se odlučim između dvije fotografije ..
Mogu da pošaljem obje? ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Ne mogu obe, nažalost. Ali, možeš da pošalješ jednu sad, a jednu da ostaviš za sledeću nedelju.
ThePoet- Moderator
Po pravilu – kad se ne možeš odlučiti između dva izaberi treće .. poslala predloge .. pošto nisam sigurna kako ću raspolagati sa vremenom do petka .. nadam se da to nije problem ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Ko glasao nije na godišnjim takmičenjima, ima još jedan dan da glasa. Čisto da vas podsetim.
Amor fati
Live today
Predloge možete da šaljete do večeras u ponoć.
ThePoet- Moderator
Evo ja sam poslala za sve, poslije cu vam javiti i u odgovarajucim temama za to
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Sačekaću polly da glasa do jutra, a onda objavljujem kad ustanem. Ako još neko hoće, slobodno može da glasa do jutra.
ThePoet- Moderator
Pošto su i cesarica i Still tek sad poslali svoje predloge ( ), a da bismo imali što više predloga - prihvatiću ih. Međutim, nemam vremena sad da ih objavim, pa ću takmičenja objaviti tek večeras u ponoć.
P. S. Nemojte kasniti više, sledeći put ću objaviti samo ono što je poslato na vreme.
P. P. S. Planiram ponovo da pokrenem Tematska takmičenja. Ako imate neki predlog kako to da organizujemo ovog puta, pišite u Predlozima, pa ćemo videti šta može, a šta ne.
P. S. Nemojte kasniti više, sledeći put ću objaviti samo ono što je poslato na vreme.
P. P. S. Planiram ponovo da pokrenem Tematska takmičenja. Ako imate neki predlog kako to da organizujemo ovog puta, pišite u Predlozima, pa ćemo videti šta može, a šta ne.
ThePoet- Moderator
Hvala sto si prihvatio, nekako sam zaboravila dok nisam vidjela Stillove postove
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Novo pravilo: Da ne bismo ubuduće dolazili u situacije da treba da čekamo da neko presudi, u slučaju da su glasovi na nekom od takmičenja izjednačeni, pobediće onaj predlog koji ima više maksimalnih bodova. U slučaju da su i tu izjednačeni, gledaće se broj sledećih bodova na skali i tako redom. Ukoliko imaju sve bodove izjednačene, glasaće se još jedan dan, a pobediće predlog za koji glasa prva osoba koja se oglasi u temi.
ThePoet- Moderator
Molba: Zamolio bih sve članove koji nam svraćaju da, ako nemaju vremena da pošalju predloge ili ne žele da učestvuju u takmičenjima, bar glasaju za predloge kad god mogu, da bi takmičenja bila zanimljivija i da ne bismo dolazili u situacije da svaki čas imamo izjednačen broj bodova.
Ja bih, naravno, voleo kad biste se svi aktivnije uključili u takmičenja, ali ako to ne želite, onda bih vas sve zamolio da svake nedelje odvojite malo vremena za glasanje.
Ja bih, naravno, voleo kad biste se svi aktivnije uključili u takmičenja, ali ako to ne želite, onda bih vas sve zamolio da svake nedelje odvojite malo vremena za glasanje.
ThePoet- Moderator
Mogu li ja da prevedem u skracenom izdanju? Ljencuge, glasajte, cas posla!
U temi ‚‚Citati s prethodnih takmičenja" domaći i strani autori su podeljeni na po dva posta: od A do M i od N do Š. Čisto da znate, da vam ne promakne. To smo uradili jer je post ‚‚Strani autori" dostigao maksimalan broj karaktera.
Amor fati
Live today
Naredne dve nedelje predloge za takmičenja ćete slati Stillu, pošto ću ja biti na moru i verovatno ću se tek pojavljivati na kratko na Zidu.
ThePoet- Moderator
Lijepo se provedi!
Poet vam se svima izvinjava zbog kašnjenja sa objavljivanjem takmičenja, ali nije imao internet dva dana. Zato ću ih ja objaviti i glasove ćete slati meni. Ako neko od onih koji su poslali ne stigne da glasa do nedelje u ponoć, sačekaću do ponedeljka.
Amor fati
Live today
Strana 5 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Šta ne tolerišete u vezi?
» Najbitnije u vezi je...
» Posavjetuj me
» Iz muškog ugla