Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obaveštenja u vezi s takmičenjima

+8
pahuljica
Teixos
enigma_
Troja
Maja
chegirl
ces@ric@
Still_dreaming
12 posters

Strana 6 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ići dole

Obaveštenja u vezi s takmičenjima - Page 6 Empty Re: Obaveštenja u vezi s takmičenjima

Počalji od ces@ric@ Pet Sep 26, 2014 10:16 am

Still, ako objavljujes veceras onda uvrsti moje prijedloge. U suprotnom, ostavi ih za iducu sedmicu, molim te :)

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Obaveštenja u vezi s takmičenjima - Page 6 Empty Re: Obaveštenja u vezi s takmičenjima

Počalji od Still_dreaming Pet Sep 26, 2014 10:39 am

Ja nemam pristup Poetovim porukama. Vidi da li je uvrstio tvoje predloge. Ako nije, onda će ih samoinicijativno ostaviti za sl. nedelju.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Pet Feb 06, 2015 1:21 pm

Dragi moji,

Sutra imam dva ispita i ne mogu da stignem ništa na ovom svetu. :(

Objaviću predloge sutra u toku dana, pa ćete glasati i u ponedeljak.

Polly, tvoji predlozi mi nisu stigli, pa mi ih pošalji ponovo molim te.

Ako neko još želi da učestvuje, neka pošalje predloge do sutra, 7. 2, u 12 popodne.

najukusnija je sirova misao
ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6720
Muški Devica Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pet Feb 06, 2015 2:29 pm

Sretno na ispitima!

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pet Feb 13, 2015 2:40 am

Vremena za glasanje na mesečnim takmičenjima imate do večeras u ponoć.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Sub Maj 02, 2015 12:09 pm

Izvinjavam se svima što nisam otvorio takmičenja, potpuno sam smetnuo s uma. U ponedeljak sam dosta radio, u utorak i sredu bio na Srebrnom jezeru, a u četvrtak, petak i danas u Petrovcu i uopšte nisam ni stigao da pogledam išta na internetu.

Predložio sam Stillu (i on se složio) da ove nedelje preskočimo takmičenja. Ika je poslao svoje predloge, ja ih neću otvarati, a on neka ih pošalje opet Stillu.
Od sledeće nedelje Still će voditi takmičenja, jer ja moram intenzivno da se pripremam za Ameriku, a i još uvek radim, pa bih, u najboljem slučaju, kasnio s objavljivanjem takmičenja.

najukusnija je sirova misao
ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6720
Muški Devica Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Čet Jun 25, 2015 10:57 am

Pošto ste se ulenjili sa slanjem predloga, daću vam vremena do podne sutra da pošalje još neko.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Uto Jul 28, 2015 1:30 am

U naredne dve nedelje predlozi će se slati do petka u ponoć, a rezultati će se objavljivati u ponedeljak u ponoć. Posle toga se vraća na staro. Obaveze su mi takve u narednih 14 dana da ne može drugačije, a da neko ne bude uskraćen nekako.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Uto Jul 28, 2015 1:53 am

Mislim, stvaaaarnoooo. Nedopustivo! :P

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Uto Jul 28, 2015 10:49 am

U šta bismo se kladili na kladionicama? Koje bi nagrade bile, pošto ne planiram da uvodim sistem "virtuelnih novčića"?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Sub Sep 05, 2015 2:16 pm

Malo sam se zeznuo sa postavljanjem pobednika na Glavnu stranicu, ali sad me ni Lucifer ne bi naterao da to promenim. Sutra uveče će sve biti rešeno, sve će biti dobro, sve će biti u redu. :D

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pon Nov 16, 2015 12:40 pm

Od sada Poet ponovo vodi nedeljna takmičenja! Svoje predloge šaljete njemu i za ovu i za naredne nedelje.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Sub Nov 19, 2016 3:51 am

Od danas ja vodim i nedeljna takmičenja. I predloge i glasove šaljete meni. Trudiću se da budem tačan i da povratimo ustaljenu šemu četvrtak-nedelja. Jedino što će se promeniti je vreme do kog možete slati glasove i predloge. Umesto ponoći sada će to biti do poneva - 12 časova.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sub Nov 19, 2016 3:52 am

:jeeeej: :jeeeej: Konacno!

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Ned Dec 04, 2016 2:34 pm

Pošto Msk već treći put otkad je uvedeno pravilo nije glasala, a posećivala je forum otkad su objavljeni predlozi, vraćam staro pravilo da svi koji su poslali moraju da glasaju, inače će predlog biti diskvalifikovan iako bude imao najviše glasova. Bilo bi besmisleno glasanje ako bi se većina onih koji su poslali predloge ponela tako. Desilo se jednom, desilo drugi put, treći put je već jasno.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Ned Dec 04, 2016 8:12 pm

Ja sam ranije predlagala zabranu slanja onima koji konstantno ne glasaju, ali niste slusali :P

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Pon Dec 05, 2016 3:53 am

Ne da nisam glasala tri puta, nego sto i tri... Pri tome... Rekla sam do sad sigurno pedestet puta, što Poetu, što tebi, što javno... ne glasam iz razloga:  svi mi se predlozi sviđaju, ništa mi se ne sviđa i nemam pojma kome šta da dam, ali mi je u svakom slučaju svejdno ko će pobijediti...a ponekad se desi i da nemam net ili mi je komp pokvaren (što sam takođe i više od tri puta rekla)...

A na to što si moju nefotošopiranu fotografiju (fotografiju koja je objavljanja u City Magaine Bg kao nefotošopirana i realna, Rojtersovu fotografiju godine, dakle fotografiju o kojoj sam imala informaciju da nije fotošopirana) izbacio uz izgovor da je fotošopirana... i pri tome me optužio da sam znala da je fotošopirana i namjerno je poslala... na to nemaš ništa da kažeš?

Ne znam stvarno otkud ti to da bih poslala pretjerano fotošopiranu fotografiju i to namjerno(?!?!?!)...

Pri tome... Ne da sam jednom, dva puta, tri, nego sto i tri puta, poslala predloge i svaki put kad nisam bila sigurna da li je fotografija fotošopirana rekla bih: "Nisam sigurna da li je fotografija fotošopirana, ako jeste, javi mi, pa ću da pošaljem neku drugu, ili ako ne stignem, nemoj da objaviš ni citat ni pjesmu, smisliću nešto za sledeću nedelju"

Da ne spominjem činjenicu da sam predloge poslala na vreme, da si u međuvremenu bio na forumu, i apsolutno ništa rekao nisi u vezi fotografije...rekao si tek skoro pa bukvalno "5 minuta prije ponoći" kad si i poslao poruku "imaš vremena do ponoći" kada me uopšte i nije bilo na forumu...predloge si objavio "tri sekunde" kasnije...a tvoju poruku "imaš vremena do ponoći" sam vidjela tek naredni dan...
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 3752
Ženski Datum upisa : 20.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pon Dec 05, 2016 2:57 pm

Jednom kad sam rekao "fotošopirana", obuhvatio sam i značenje "potpuno neprirodna". Rojters može da ima svoja merila, ovde su drugačija. Dobijem li narandžasto-ljubičastu zebru, isto ću reagovati, sepija fotku - isto. Ovde je jedna boja izvojena, a sve ostale eliminisane i to ne može.

Evo ovde lepo vreme kad sam te obavestio, a kad objavio. Čekao sam čak i posle ponoći osobu koja ostaje budna do 2.

Obaveštenja u vezi s takmičenjima - Page 6 Prt11

Obaveštenja u vezi s takmičenjima - Page 6 Prt210

Jedino si u pravu da je trebalo ranije da otvorim poruku i da ti javim, što će od sada biti praksa. Ovog puta se izvinjavam zbog toga.

Lični razlozi za neglasanje me ne zanimaju. Bila si na forumu otkad je objavljeno, nisi glasala. Ako ja ne mogu da se napravim lud, pa da ne glasam, jer moram prvi da glasam da bi bilo pošteno, ne može niko. Ako neko nema internet ili mu je pokvaren kompjuter, to se desi samo jednom, pa i nije toliki smak sveta. Ali baš od četvrtka da nedelje dva puta zaredom, malo je neverovatno, a onda sledeće nedelje neglasanje i pored prisustva na forumu.

Davno sam rekao da ovde niko ne može imati poseban tretman i tako sam i mislio.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Uto Dec 06, 2016 3:55 am

I, naravno, opet, nema objašnjenja...
Koji sam ja to pa razlog imala da pošaljem previše fotošopiranu fotografiju... Kako impliciraš... I to namjerno... ??? ...Sa sve tim namigivanjem... Koje nemam pojma šta ti je značilo...

Jednom kad sam rekao "fotošopirana", obuhvatio sam i značenje "potpuno neprirodna". Rojters može da ima svoja merila, ovde su drugačija. Dobijem li narandžasto-ljubičastu zebru, isto ću reagovati, sepija fotku - isto. Ovde je jedna boja izvojena, a sve ostale eliminisane i to ne može.

Koliko sam shvatila priču iz Rojtersa u pitanju je cvijet pronađen nepogođen pepelom vulkana... Sve je sivo jer je u pitanju pepeo, a cvijet je takav kakav jeste crven jer je crven prirodno, a ne zato što ga je neko obojio u crveno... Tj. fotografija je u potpunosti realna...
Možda bi jedan izvor bio sumnjiv, ali nakon toga je istu fotografiju proslijedlio još nekolko časopisa uljučujući, kao što rekoh i City Magazine, kao fotografiju koja je NEfotošopirana i realna...
Dakle, informacije koje sam ja posjedovala govorile su samo jednu stvar – fotografija je NEfotošopirna i realna...

Evo ovde lepo vreme kad sam te obavestio, a kad objavio. Čekao sam čak i posle ponoći osobu koja ostaje budna do 2.

Želiš da kažeš da sam bila budna do 2???
Ili da sam ti rekla da ću se pojaviti u ponoć???
Ili oboje???
Je l to isto kao i to da sam namjerno poslala fotošopiranu fotografiju???
Opet optužba/e, a bez osnova... ovo ti je već br.2/3/4(?) u roku dva dana...

Mene na forumu u to vreme nije bilo... A to si mogao i da vidiš i da znaš... Jer postoji zapis o vremenu kad sam posljednji put bila... Kao i da vidiš da poruka nije otvorena...
Nekad me nema i po 7-10 dana... Ali stvarno ne očekujem da ti tako što znaš ili vodiš zapis... Samo konstatujem... Nije me bilo...

Poenta ovog:
Ne da nisam glasala tri puta, nego sto i tri... Pri tome... Rekla sam do sad sigurno pedestet puta, što Poetu, što tebi, što javno... ne glasam iz razloga:  svi mi se predlozi sviđaju, ništa mi se ne sviđa i nemam pojma kome šta da dam, ali mi je u svakom slučaju svejdno ko će pobijediti...a ponekad se desi i da nemam net ili mi je komp pokvaren (što sam takođe i više od tri puta rekla)...
Nije bilo iznošenje ličnih razloga, već ukazivanje na besmislenost/suvišnost tvog truda da pokažeš na konstantnost mog ne glasanja...
Ovo:
Desilo se jednom, desilo drugi put, treći put je već jasno.
Je bilo isto kao da kažeš nebo je plavo i kažeš da si otkrio toplu vodu i postupak pravljenja iste...

To što znam (što je i opštepoznato) da nemam običaj da stalno glasam (i da tako što nerijetko radim) je i bio jedan od razloga da budem za to da se pravila NE mijenjaju... Što sam i rekla... I za šta sam se zauzimala...
Mada mi je, u suštini, sve sasvim svjedno i Ok što god se odluči...

Što se takmičenja tiče... Valjda sam jedina koja nije poslala predlog koji je već bio, ili ne daj majko prirodo pretjerano fotomanipulisanu fotografiju čak i onda kad su drugima prolazile iste...

Ako neko nema internet ili mu je pokvaren kompjuter, to se desi samo jednom, pa i nije toliki smak sveta. Ali baš od četvrtka da nedelje dva puta zaredom…

Net imam preko Radijus vektora koji u ovom dijelu grada ima stare instalacije (vjerovatno je sve iz doba Nikole Tesle) koje mu se ne isplati popravljati, kao i mts, i još mnogo ko... Kućište i njegove komponente su stare desetak godina, a monitor dvadesetak (da citiram majstora: "muzejski eksponat" dečko je bio impresionira što gleda kako sve to funkcioniše)... Takođe, nerijetko nestaje i struje... Što je neopisivo ironično imajuću u vidu da živim u mjestu koje ima elektranu...
Ali, sve sam ja to već rekla... Jednom, dva puta, tri, četiri...
To što se meni može desiti u toku jednog dana, nekom se ne desi ni za deset godina ili čitavog života, a čitav moj život većini ni za hiljadu života... To što nema neta ili je komp sj.b.n je prilično dosadan dan...

Davno sam rekao da ovde niko ne može imati poseban tretman i tako sam i mislio.

Izvini... Sad sam zbunjena... Pa, zar nismo baš zbog tog posebnog tretmana ovdje gdje jesmo i raspravljamo se??? ... Jedno pravilo za takmičenja je važilo veoma dugo, a onda se promijenilo... Zašto??? ... Jedan dan si se probudio i sasvim slučajno palo ti na pamet da mijenjaš pravila???

I, ah, da... Opet...
Želiš da kažeš da sam tražila poseban tretman???
Kada???
Optužba br. XY???

Molim te, nemoj da me optužuješ za nešto što nisam uradila ili smišljaš/umišljaš kojekakve "teorije zavjere" i podrazumjevaš ih kao istinite...

Ne tražim, i činim se nikad tražila nisam, poseban tretman, i čini mi se, niti jednu jedinu grešku nisam napravila više od godinu dana...
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Uto Dec 06, 2016 4:13 am

U redu je, Msk, verovatno sam ja pogrešno procenio. Dešava se.

Ali pravilo ostaje ono staro.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Uto Dec 06, 2016 8:55 am

Nisam za mijenjanje pravila, ali mislim da je bilo ok to pravilo da ako po broju glasova neko pobjedjuje glasao - ne glasao, jer se svima nama desi da nekad ne stignemo glasati, a prijedlog je odlican i ruzno je sto neko namjerno nije glasao nekoliko puta kako bi staro pravilo bilo vraceno.

Za fotosopirane fortografije se slazem od samog pocetka :D

Nego predlozila bih da prijedlozi koji su bili, ali osoba koja ih je poslala nije glasala se mogu ponoviti, ali samo od strane nekog drugog forumasa. Bilo bi steta da neke odlicne stvari ne pobijede samo zato sto se neko inati i nece da glasa

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Uto Dec 06, 2016 12:37 pm

Ces ::ruzno je sto neko namjerno nije glasao nekoliko puta kako bi staro pravilo bilo vraceno.
Želiš da kažeš da sam vidovita, pa sam predvidjela da ću svojim negalasanjem da dovedem do toga Stil vrati stara pravila ili možda gledam u magičnu kuglu ili tako što???... :)

Ces, ti si inteligentna cura, pa nemoj da si smiješna (da ne kažem da zvučiš glupo) sa tim izjavama... :)

Meni nije prvi put da ne glasam... Već rekoh... I zašto itd...Ali, naravno, kako ono bješe...ti ne čitaš (sve te moje gluposti, je l samo moje ili i od drugih ili drugi pišu pametno a samo ja glupo) samo voliš da sakupljaš i čuvaš??? :D

Evo bonus (za ne čitanje):

Stil je, valjda, jedina osoba za koju ne znam kako će da reaguje, i to je jedan od razloga zbog kojih ga gotivim... Što sam mu, čini mi se, jednom prilikom i rekla... :)

Takođe, čini mi se, nikad ništa ne radim u inat... Jednom mi je jedan dečko rekao: "u inat drugom – u inat sebi" ... inaćenje mi je tako neopisivo uzaludno besmisleno davanje kontrole nekoj drugoj osobi da mi nešto diktira... i stvara mi osjećaj klaustrofobičnosti... uff... stresoh se od jeze...

Stil ::U redu je, Msk, verovatno sam ja pogrešno procenio. Dešava se.
Vjerovatno? Zašto imam utisak da je vjerovatnoća 1, bez mogućnosti standardne greške? :)

Zapalo mi za oko i to "Dešava se."...

Kako tragikomično... Generalno društveno govoreći...

Iskrenosti i otvorenost se zaista broji na prste... Jedan, dva, tri...
A "stavljanje riječi u usta", "teorije zavjere", iskrivljivanje istine (da ne kažem laganje),... Odista... Nonšalantno i hladno... Dešava se.

Stil ::U redu je, Msk...
Da, jeste... :) ...Da si dodao još i Sve... Taman bi bila jedna od omiljenih mi rečenica... givenheart
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Ned Jul 09, 2017 1:42 pm

Da ne bih odneo pobedu svuda, preskačemo ovu nedelju. Šaljite predloge do četvrtka (13. 7) meni putem privatne poruke, a ja svoje prenosim u sledeću nedelju.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Ned Jul 09, 2017 1:42 pm

Da ne bih odneo pobedu svuda, preskačemo ovu nedelju. Šaljite predloge do četvrtka (13. 7) meni putem privatne poruke, a ja svoje prenosim u sledeću nedelju.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pet Jan 26, 2018 2:12 am

Još samo da se održe mesečno i godišnje takmičenje i to je to od naših takmičenja. Stvarno nemam vremena sad pored silnih obaveza da ih vodim, a i predloga je sve manje. Imaćemo taman više vremena da pišemo u drugim temama. givenheart :zagrljaj:

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu