Kada idete na spavanje?
+11
dalila
Troja
Ika
Modesty
enigma_
zanesena
Catwoman
chegirl
Ireth
ces@ric@
Still_dreaming
15 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Kada idete na spavanje?
Najcesce oko 2... no nije vise problem kad legnem, vec kad zaspim...
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Oho 23h Nisam ja za te nocne bleje...
Ireth- Istraživač
- Broj poruka : 182
Godina : 34
Datum upisa : 03.10.2010
Pitanje je dal uopste i odem,radnim danima kad nemam sta da radim nocu (citaj :da ucim) onda oko 2h,dotad mi manje-vise dosadi net.Al zatoo leti,na raspustu,cesto docekam da zamirise dorucak u kuci,tek onda krenem na spavanje derisive.gif
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Obicno je to oko 00h, neki put ranije, neki put kasnije... Ali, najbolje se osecam kada legnem pre dvanaest...
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Radnim danom kad moram rano da ustajem potrudim se da budem u krevetu do ponoci....a, kad ne moram ujutru da poranim bas mnogo ostanem i duze...
Vrijeme odlaska u krevet mi zavisi mnogo od svakodnevih obaveza....
Vrijeme odlaska u krevet mi zavisi mnogo od svakodnevih obaveza....
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Oko ponoci me hvata san...ako mi 'pobegne' onda cesto osvanem
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Uhh...ja sam nocna ptica, pre 3h nema sanse da zaspim.
Modesty- Novajlija
- Broj poruka : 36
Datum upisa : 24.01.2011
Do 2 posle ponoci sam budan kada znam da me sutra ne ceka gomila obaveza. Kod mene nema pravila, nekada se desi da zaspim u 9 uvece , nekada u 6 ujutru.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Najcesce zaspem oko 10.30 navece posto ustajem jako rano ujutru da idem na posao. Nekada ostanem da sjedim duze vikendom, a ima i perioda kada patim od nesanice (kad god sam pod stresom!), pa ne mogu da zaspem do ranih jutarnjih sati, ali to i te kako osjetim.
Kada nisam radila desavalo mi se da ne spavam po svu noc.
Kada nisam radila desavalo mi se da ne spavam po svu noc.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Posto sam bila totalno iscrpila organizam, uvela sam sebi da do 1 moram biti u krevetu. Sad je uglavnom tako i zdravstveno stanje se poboljsalo Da napomenem da sam zadnjih, pa jedno pola godine lijegala oko 4, ustajala najkasnije u 8, ako uopce i zaspim...
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Najnovije je to da spavam kad stignem, između 8 ujutru i 2 popodne!
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Kad imam obaveza legnem ranije oko ponoći, ali zato kad nemam dočekam jutro , mnogo puta nisam mogla da verujem kad pogledam kroz prozor da zora sviće a ja još blejim
dalila- Istraživač
- Broj poruka : 199
Datum upisa : 05.06.2011
Kad-kako... Kad sam u dobrom društvu, ili na msn-u, ili imam puno obveza taj dan, ili me sutra čeka nešto važno - onda skoro i ne spavam xD idem na spavanje u 2 ili 3. Tu i tamo znam zaspati oko 11, ali to je samo kad se zalomi - kad sam preumorna ili kada mi je dosadno...
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Uglavnom posle ponoći:)
Nekad odmah nakon ponoći, nekad 01h, 02...
Jako retko se desi da legnem pre ponoći
Nekad odmah nakon ponoći, nekad 01h, 02...
Jako retko se desi da legnem pre ponoći
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
Sve zavisi. Obično kasno u noć, najčešće oko 2, mada umem da preteram i da legnem oko 4,5.
Uveče, tačnije u toku noći, dobro funkcionišem i zbog toga ostajem do kasno. Međutim, voleo bih da naviknem da ležem ranije, ali mi nešto ne ide. Verovatno zato što još uvek nisam bio primoran obavezama.
Uveče, tačnije u toku noći, dobro funkcionišem i zbog toga ostajem do kasno. Međutim, voleo bih da naviknem da ležem ranije, ali mi nešto ne ide. Verovatno zato što još uvek nisam bio primoran obavezama.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Radnim danima izmedju ponoci i jedan, ustajem u 6:15.
Vikendom (odnosno, petak i subota navece), znaju biti i oko 4, 5 ujutro. Tad nemam neko vrijeme kad ustajem, ali nikad nije preko 9-10 sati spavanja.
Vikendom (odnosno, petak i subota navece), znaju biti i oko 4, 5 ujutro. Tad nemam neko vrijeme kad ustajem, ali nikad nije preko 9-10 sati spavanja.
HA! Tu smo. Ima noći i dana kada ne legnem nikad. Ni u koje vreme. Kada spojim, recimo, 48 sati bez da apsolutno trenem. Pripisuju stručnjaci to višku energije i adrenalinu, ali svakako nije normalno.
Desi se, međutim, da se izvalim u krevet još u sedam uveče ako sam premorena i spavam čvrsto do samog jutra.
Ali uglavnom, nađimo neku odrednicu - posle 1, odnosno između 1 i 3h. To radim i kada radim i imam obaveze. To sam radila i dok sam išla u školu i fakultet i imala gomilu stvari za završiti. Pa i kad fizički radim. Prosto mi je um budan. Nešto mu ne da da spava. Nije zdravo. Ali je nepokidiv deo mene.
Desi se, međutim, da se izvalim u krevet još u sedam uveče ako sam premorena i spavam čvrsto do samog jutra.
Ali uglavnom, nađimo neku odrednicu - posle 1, odnosno između 1 i 3h. To radim i kada radim i imam obaveze. To sam radila i dok sam išla u školu i fakultet i imala gomilu stvari za završiti. Pa i kad fizički radim. Prosto mi je um budan. Nešto mu ne da da spava. Nije zdravo. Ali je nepokidiv deo mene.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Similar topics
» Muzika pred spavanje
» Koliko često idete u bioskop?
» Koliko često idete kod doktora?
» Kada ponestane reči
» Kada bi sad sve moglo ispočetka
» Koliko često idete u bioskop?
» Koliko često idete kod doktora?