Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koju seriju trenutno pratite?

+19
nexstosic
Dzangrizava
Nikolija
Born to die
MatriX girl 1997
male
ThePoet
black_morena
enigma_
Miloš_88
pahuljica
Ika
Still_dreaming
chegirl
Maja
amaranth
polly88
ces@ric@
Troja
23 posters

Zid :: Umetnost :: Film :: Serije

Strana 12 od 19 Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Sledeći

Ići dole

Koju seriju trenutno pratite? - Page 12 Empty Re: Koju seriju trenutno pratite?

Počalji od ces@ric@ Sre Jun 05, 2019 11:06 pm

Chernobyl - poslije GoT, preporucuju svugdje da se gleda ova mini-serija sa tematikom Cernobilske katastrofe. Ja sam pogledala drugu epizodu i dopada mi se. Posmatram to kao seriju, ne kao dokumnetarac koji mora biti zasnovan samo na cinjenicama. Dopada mi se to sto me tjera da citam o tom vise i da se informisem. Trebalo bi biti vise ovakvih serija

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Jun 08, 2019 5:03 am

Proven Innocent, americka serija o advokatima koji se bave iskljucivo pokusajima da oslobode osudjenike za koje su sigurni da su nevini osudjeni. Prve dvije epizode su bile dosta lose, zapleti naivni, proces ponovnog sudjenja i istrage besmisleno lak i jednostavan, ali od trece epizode kao da je neko drugi preuzeo pisanje scenarija, te se serija znatno popravila.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Ned Jun 30, 2019 9:55 pm

Big Little Lies – serija o 5 zena, vise-manje domacica i njihovoj zajednickoj mracnoj tajni. Serija ima sjajne glumce poput Nicole Kidman i u drugoj sezoni Meryl Streep, ali i mnoge druge koji su zaista predobro odradili svoj posao. Serija je uradjena po istoimenoj knjizi. Sve preporuke.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Jul 06, 2019 6:09 pm

Upravo odgledah prvu sezonu serije Cardinal. Rijec je o istrazi ubistava. Mislim da bi bilo dobro da su ukljucili manje mucnih scena, ali mi se i pored toga serija jako dopada. Vrijedi pogledati.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Jul 10, 2019 7:51 pm

Juce dovrsih trecu sezonu serije Cardinal. Prve dvije sezone su mi se dopale, a treca je dosta losa. Slabo zamisljen zaplet sa likovima koji su neuvjerljivi. Samo dvoje glavnih glumaca su ostali na nivou prethodne dvije sezone.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Pet Jul 12, 2019 4:46 am

ces@ric@ ::Big Little Lies – serija o 5 zena, vise-manje domacica i njihovoj zajednickoj mracnoj tajni. Serija ima sjajne glumce poput Nicole Kidman i u drugoj sezoni Meryl Streep, ali i mnoge druge koji su zaista predobro odradili svoj posao. Serija je uradjena po istoimenoj knjizi. Sve preporuke.

Super je serija! Odavno mi neka serija nije tako i na taj način privukla pažnju, a mislila sam da je baš trash i da ću je nakon prve epizode samo zaobilaziti. Međutim, završilo se tako da sam za vikend pogledala čitavu prvu sezonu i ono od epizoda što je izašlo od druge sezone. Sad čekam preostale epizode.

Sve preporuke i od mene givenheart givenheart
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Jul 27, 2019 7:39 am

Wild Bill, serija o americkom policajcu viskog cina koji dolazi u mali gradic na sjeveru Engleske sa zeljom da pomogne da se smanji stopa kriminala i zapocne novi zivot sa svojom cerkom nakon smrti supruge. Dosta dobra serija sa Robom Lowe-om u glavnoj ulozi.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sub Jul 27, 2019 8:59 am

Dora_Mar ::
ces@ric@ ::Big Little Lies – serija o 5 zena, vise-manje domacica i njihovoj zajednickoj mracnoj tajni. Serija ima sjajne glumce poput Nicole Kidman i u drugoj sezoni Meryl Streep, ali i mnoge druge koji su zaista predobro odradili svoj posao. Serija je uradjena po istoimenoj knjizi. Sve preporuke.

Super je serija! Odavno mi neka serija nije tako i na taj način privukla pažnju, a mislila sam da je baš trash i da ću je nakon prve epizode samo zaobilaziti. Međutim, završilo se tako da sam za vikend pogledala čitavu prvu sezonu i ono od epizoda što je izašlo od druge sezone. Sad čekam preostale epizode.

Sve preporuke i od mene givenheart givenheart

Druga sezona me je malo razocarala, ali odrzala se zbog glumacke ekipe. Jos uvijek se nadam da ce biti i treca sezona. Sad gledam da kupim knjigu :)

Zadnje sto sam pogledala je Cernobyl - odlicna serija o poznatoj katastrofi. Sad trazim ideje sta bih mogla gledati...

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Avg 10, 2019 2:09 am

Catch 22 u reziji George Clooney-ja koji se pojavljuje i u jednoj manjoj ulozi. Mnostvo mladih dobrih glumaca. Napravljena po knjizi Josepha Hellera serija govori o mladim pilotima u drugom svjetskom ratu. Vrlo dobro napravljena serija, ali malo teska tema, pa ko voli nek’ izvoli.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Avg 13, 2019 9:42 am

Pocela sam gledati seriju Beecham House. Desava se u Indiji drugom polovinom osamnaestog stoljeca. Delhi je jos pod upravom indijaca, a francuzi i englezi se bore za sto veci uticaj. Dopada mi se serija za sada.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Sep 13, 2019 6:30 pm

Pocela sam gledati seriju The Capture. Dopada mi se. Do sada sam vidjela dvije epizode. Serija govori o vojniku kome se sudi da je ubio ranjenog zarobljenika. Biva oslobodjen uz pomoc vjestih advokata. Kada advokatica koja ga je branila nestaje nakon proslave njegove presude sumnja se da je on oteo i mozda ubio. Odlicno napravljena serija.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Sep 23, 2019 7:34 pm

I am the Night, serija bazirana na istinitoj prici sa Chris Pine-om u glavnoj ulozi. Odgledala sam dvije epizode i prilicno sam zaintrigirana sudbinom glavnog lika. Serija je dobro napravljena i mislim da je vrijedi pogledati.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Okt 02, 2019 7:35 pm

“I am the Night” nisam htjela odgledati do kraja jer je serija postala mucna, pa, ako neko ne voli zastrasujuce price, ni toj osobi je ne bih preporucila.

“The Capture” i dalje fantasticna serija. Definitivno preporucujem.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Okt 05, 2019 10:04 am

Gledam najnoviju sezonu serije Peaky Blinders.. Dobra serija, ali i teska.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Okt 22, 2019 12:32 pm

Upravo sam zavrsila gledanje serije Sanditon. To je dramska serija snimljena po nedovsenom romanu Jane Austin (Pride & Prejudice, Sense & Sensibility, Emma). Mnogo je krituju jer se nije bas sretno zavrsila, a meni se jako dopala. Mnogo realnija prica nego uobicajene secerleme.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Okt 26, 2019 9:19 am

Za ova dva dana odgledah kompletnu seriju “Les Miserables” (Jadnici) snimljenu po romanu Viktora Igoa.  Jako mi je drago sto sam je odgledala iako je bilo svega - nerviranja, odustajanja od daljeg gledanja zbog nekih bas groznih scena, napetosti.  Prica prati zivot Zan Valzana, covjeka koji je osudjen na pet godina robije zbog toga sto je ukrao hljeb.  Zbog pokusaja bijega dobio je jos 15 godina zatvora.  Njemu je suprotstavljen nadzornik u zatvoru, koji ce mu zagorcavati zivot i u godinama poslije izlaska iz zatvora.  Valzan je pocinio i neke ruzne stvari, ali kada susrece ljudsku dobrotu preobrazava se u pozitivnu licnost.  Glavna uloga Dominic West.  Svakako vrijedi pogledati.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Okt 28, 2019 8:13 pm

Gledam francusku naucno-fantasticnu seriju Missions i jako mi se dopada.  Ljudi stizu na Mars gdje ih ocekuje nepredvidivo iznenadjenje.  Preporucujem.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Okt 30, 2019 8:30 pm

Pocela sam gledati kriminalisticku seriju Scott & Bailey. Ukljucila sam se u trecu sezonu, a suprug mi je prepricao sta se desavalo u zivotima dvije detektivke u prve dvije sezone. Gledljiva i dosta jednostavna serija, bez nekih vrlo komplikovanih zapleta.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Nov 15, 2019 6:36 pm

Deep Water sa Annom Friel u jednoj od glavnih uloga. Serija mi se dopada. Radnja se odvija u Jezerskoj oblasti i opisuje dogadjaje i zivotima triju glavnih junakinja i njihovih porodica koje su sve pomalo problematicne. Serija bez nasilja i ubistava koja govori o zivotima obicnih ljudi. Nesto sto mi je svakako dobrodoslo. Vrijedi je pogledati.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Nov 28, 2019 10:15 am

Juce sam odgledala cetvorodjelnu seriju Accident sa Sarom Lancashire o nesreci koja se desava u novo izgradjenoj zgradi zbog nepostovanja propisa o izgradnji. Nekoliko tinejdzera strada u nesreci. Dobra serija u kojoj sam uzivala.

Veceras sam odgledala dvije epizode serije A Confession sa Martinom Freemanom. Serija je bazirana na istinitim dogadjajima i nevjerovatno je dobra. Kada se djevojka koja je izasla sa drugaricama u kasni nocni izlazak ne vrati kuci njen partner prijavljuje njen nestanak. Pocinje istraga. Ne mogu iscekati vikend da vidim kako ce se razrijesiti.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Nov 30, 2019 10:44 am

Sinoc sam dovrsila seriju A Confession. Ova serija me je dobro uzdrmala i uzbudila, tako da dugo nisam mogla da zaspem.  Obzirom da je snimljena na osnovu istinitih dogadjaja mnogo vise sam bila pogodjena nepravdom koja je prikazana.  Ne znam kada sam zadnji put gledala na televiziji nesto sto me je ovako duboko dirnulo.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Dec 03, 2019 10:39 am

Upravo gledam kriminalisticku seriju Bay.. Dopada mi se serija, mada me povremeno nervira glupo ponasanje nekih likova. Blizanci tinejdzeri nestanu u malom primorskom mjestu. Pocinje istraga.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Dec 10, 2019 10:46 am

Gledam seriju Temple o hirurgu cija se supruga razboljeva od bolesti za koju jos nema efikasnog lijeka. Zajedno usavrsavaju lijek koji je bio istrazivan i kada ga isprobaju na njoj ona pada u komu. To vodi u njegovo uplitanje sa stvarima koji su protiv zakonite. Solidna serija.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Dec 18, 2019 7:43 am

Upravo odgledah prvu sezonu serije The World on Fire. Odlicna serija koja se desava za vrijeme drugog svjetskog rata i govori o ispreplitanim sudbinama likova iz Engleske, Poljske, Francuske, Njemacke i Amerike. Jedva cekam prikazivanje druge sezone.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Dec 20, 2019 9:54 pm

Sinoc dovrsih gledanje serije Giri/Haji (Duty/Shame). Serija je kriminalisticka drama koja govori o dva brata japanca od kojih je jedan policijski inspektor, a drugi postaje kriminalac. Brat koji se odao kriminalu nestaje. Smatraju ga mrtvim vec godinu dana kada se zlocin odigra u Londonu i sve ukazuje da je nestali brat pocinio zlocin. Kompleksna prica prikazana na neobican nacin. Bila sam odusevljena ovom serijom, da bi me potom poceli malo nervirati nepromisljenost i razuzdanost nekih likova. Sve u svemu, drago mi je da sam je gledala.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 12 od 19 Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Zid :: Umetnost :: Film :: Serije

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu