Šta ste sinoć sanjali?
+18
ThePoet
Dora_Mar
ms.k
pahuljica
Nymphadora
polly88
Miloš_88
Eurinome
Ika
Troja
enigma_
ces@ric@
Still_dreaming
chegirl
Mima
f-lady
Catwoman
nexstosic
22 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 5 od 7
Strana 5 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Šta ste sinoć sanjali?
Sanjala sam da mi je iza ledja bio neki muškarac koji mi je prišao, izvukao pištolj i prislonio mi ga uz glavu. Probudila sam se upravo kada je trebao da pritisne okidač.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Sanjala sam da su mi popucali konci od operacije i da se budim sva krvava
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Sanjala sam da je umrla moja školska drugarica.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da sam vidjela ženu koju sam nazivala majkom kako gola sjedi na podu.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da sam vidjela staricu kako se zapetljala skidajući najlon čarape, te zamalo da padne. Probudila sam se plačući kada sam ugledala njene noge izbrazdane venama i kožu koja je bila sva smežurana.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam majku kako stoji u kuhinji. Otac je bio mladić i stajao je na ulazu u kuhinju. Stalno se zalijetao i udarao je po ruci metalnom kutljacom. Kriknula sam i posla da ih razdvojim. U to sam se probudila.
Moram reci, u stvarnosti nikada nisam prisustvovala takvoj sceni nasilja.
Moram reci, u stvarnosti nikada nisam prisustvovala takvoj sceni nasilja.
Troja- Legendarni član
Stalno sam u snu vidjela oca. Pomislila sam da je stalno prisutan u mojim snovima jer je umro, a po svemu sudeći ubrzo ću i ja.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da me ispituju da li imam namjeru da se vratim na posao.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam pokojnu rodicu i njenog brata. Neko me je jurio i dva puta su me zeznuli. Prvog puta se ne sjecam, a drugi put sam vidjela nekog fiću parkiranog previše blizu nekom zidiću. Ja sam ga odgurnula od zidića. U to se pojaviše moji rodjaci i počeše se na sav glas zgražati nad tim što sam uradila. U to se pojavi neki grmalj, vlasnik fiće, koji ih je čuo i htjede da me tuče. Zaridah na sav glas i u to se probudih.
Troja- Legendarni član
...čiji je bio fića jbt...
Nisam sanjao ništa ,spavo 3 sata i kad sam taman hteo sanjat neku štetu ,ono čudo od alarma me zajeba ....i nema snova
Nisam sanjao ništa ,spavo 3 sata i kad sam taman hteo sanjat neku štetu ,ono čudo od alarma me zajeba ....i nema snova
promaja- Početnik
- Broj poruka : 91
Datum upisa : 23.12.2012
Nocas sam poginula u snu.
Sanjala sam da treba da idem da slavim rodjendan. Sa jednom drugaricom sam se dogovorila da se nadjemo u gradu, i kod kuce sam cekala drugu. Htjela sam nesto da pojedem, a rucak nikako da bude gotov. Pocela sam se nervirati jer kasnim. Uto mi je stigla drugarica i onda su poceli da pristizu jos neki poznanici. Jednog od njih nisam u prvi mah prepoznala. Onda pocesmo pricati i ja vidim on se nije promijenio naizgled, i to me jako zacudi jer mi je receno da je tesko bolestan od raka i da je propao od zracenja. U to u daljini ugledasmo neku vojsku. Oni su koristili neko cudno oruzje i ubijali svjetloscu. Zapitah se kakvo je to oruzje, kad ga oni okrenuse prema nama i pocese da ubijaju. Pomislih kako cemo svi izginuti i u to i ja bijah "pogodjena". Zadnja pomisao mi je bila cudjenje, jer sam jos uvijek bila svjesna sebe i svog postojanja, pa se zapitah zar je smrt takva da je moguce biti svjestan sebe i nakon sto si umro.
Uto sam se probudila.
Sanjala sam da treba da idem da slavim rodjendan. Sa jednom drugaricom sam se dogovorila da se nadjemo u gradu, i kod kuce sam cekala drugu. Htjela sam nesto da pojedem, a rucak nikako da bude gotov. Pocela sam se nervirati jer kasnim. Uto mi je stigla drugarica i onda su poceli da pristizu jos neki poznanici. Jednog od njih nisam u prvi mah prepoznala. Onda pocesmo pricati i ja vidim on se nije promijenio naizgled, i to me jako zacudi jer mi je receno da je tesko bolestan od raka i da je propao od zracenja. U to u daljini ugledasmo neku vojsku. Oni su koristili neko cudno oruzje i ubijali svjetloscu. Zapitah se kakvo je to oruzje, kad ga oni okrenuse prema nama i pocese da ubijaju. Pomislih kako cemo svi izginuti i u to i ja bijah "pogodjena". Zadnja pomisao mi je bila cudjenje, jer sam jos uvijek bila svjesna sebe i svog postojanja, pa se zapitah zar je smrt takva da je moguce biti svjestan sebe i nakon sto si umro.
Uto sam se probudila.
Troja- Legendarni član
Sanjao sam pečenu ribu koja je bila boje serbra. Nisam siguran jesam li jeo ili nisam, znam tek toliko da sam je gledao u oči i da mi je bila poznata (par dana pre toga i jesam je jeo), ali videh kasnije da to znači nekakav dobitak novca? E, pa od novca ništa a prošlo je par sati!
Dionis- Novajlija
- Broj poruka : 24
Datum upisa : 14.06.2015
Sanjala sam da sam u nekom pabu/restoranu sa bastom. Primijetila sam pticiji izmet po stolovima koji konobari nisu cistili.
Sledeca scena - ja radim u tom restoranu i idem od stola do stola, sklanjam sudje i cistim pticiji izmet. Onda se odjednom pojavljujem i nosim u ruci komad pecenog mesa i govorim kako je dobro i kako je to steta baciti. Razmisljam da ga pojedem i onda odjednom pocnem razmisljati kako mi ruke mozda nisu dovoljno ciste. U to se budim. Svasta!!!!
Pokusala sam, bezuspjesno, da potrazim znacenje tog sna. Pitam se je li inspirisan time sto sam sinoc uklanjala pseci izmet koji je bio ostavljen u kesi pored drveta u nasoj ulici. Eh, ti neodgovorni vlasnici pasa!!!
Sledeca scena - ja radim u tom restoranu i idem od stola do stola, sklanjam sudje i cistim pticiji izmet. Onda se odjednom pojavljujem i nosim u ruci komad pecenog mesa i govorim kako je dobro i kako je to steta baciti. Razmisljam da ga pojedem i onda odjednom pocnem razmisljati kako mi ruke mozda nisu dovoljno ciste. U to se budim. Svasta!!!!
Pokusala sam, bezuspjesno, da potrazim znacenje tog sna. Pitam se je li inspirisan time sto sam sinoc uklanjala pseci izmet koji je bio ostavljen u kesi pored drveta u nasoj ulici. Eh, ti neodgovorni vlasnici pasa!!!
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da sam na nekoj porodicnoj proslavi. Sjedila sam i pricala dok su se iznosili neki vrlo fini kolaci i posluzila kafa. Kafa je bila turska i bila je skuvana u nekim vrlo velikim dzezvama kakve nikada u zivotu nisam vidjela. Komsinica iz Sarajeva, koja je odavno pokojna, sipala mi je kafu u veliku casu iz kakve se pije Nes kafa. Rekla mi je da pazim da se ne uflekam jer to donosi losu srecu. Ja htjedoh da pomaknem dzezvu i u to primijetih da sam uflekala kafom rukav bluze. U to sam se probudila.
Mrzim snove koji predskazuju nesto ruzno.
Mrzim snove koji predskazuju nesto ruzno.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da je jedan od mojih drugova iz detinjstva, najlepši, i meni najdraži, koji živi na samo dva minuta od mene, pokušao da se ubije... U snu me presreće neki naučnik (lekar) i vodi me kroz neke duboke hodnike do njega. Kada stignemo, dole je soba nalik na vojničku, prekrivači su plavi i ima dosta ljudi... Vidim Stefana sa daljine, sav je u crnom i drži se za glavu, uspeli su da ga spasu, ali on me ne gleda ... Mnogo mi je mučan san bio, težak, opor, ružan. Ponajviše ti hodnici dok u toku silaženja ne znam je li preživeo. Pfuj.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Sanjala sam da je neki covjek posao na mene vilama. Probudila sam se vicuci.
Troja- Legendarni član
Sinoc sam sanjala da hocu da popijem neko alkoholno pice, a da to niko ne primijeti. Stalno je dolazio za moj sto Sean Connery da provjeri sta pijem.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam poštansko sanduče, u krupnom planu, okačeno na kućnim vratima. Ne na kapiji, no baš na vratima...
Ivana_- Ugledni forumaš
Sanjala sam divlje kestenove rasute unutar nekog kamenjem zaštićenog otvora. Samo ih posmatram, onako, krupni plan. Nekako s divljenjem ih gledam ...
Ivana_- Ugledni forumaš
Sanjala sam da sam zaradila neke silne milione prodajom droge. Policija je dolazila i vrsila pretres stana i ja sam uspjela da iznesem iz njega ogromne svotke novcanica.
Danas procitah da bi na lutriji danasnji dobitnici mogli da osvoje 50 miliona funti, pa odlucih da uplatim dvije kombinacije.
Danas procitah da bi na lutriji danasnji dobitnici mogli da osvoje 50 miliona funti, pa odlucih da uplatim dvije kombinacije.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da sam u BiH i da pocinje rat. Svi smo se iz familije odmah slozili da treba bjezati (pouceni iskustvom iz prethodnog rata, gdje su oni sto su pobjegli najbolje prosli) i krecemo nekim vecim autom. Ja sam uplasena za momka i brata, ako nas neka vojska presretne mogla bi ih mobilisati. Nadam se da momka ipak nece, posto je strani drzavljanin. Najednom nam se pridruzuju neki moji prijatelji iz srednje (sa kojima se nikad nisam nesto druzila, a ni cula zadnjih 10 godina). Tu sam se prvi put probudila. Nakon sto sam ponovo zaspala, san se nastavio samo sto sad nisam putovala sa momkom, vec sa ocem i macehom. Odahnula sam jer smo stigli brzo i bez problema. No, onda shvatam da nismo otisli u Cesku kako sam ocekivala, vec samo do Hrvatske, u kojoj takoder pocinje rat i mi se smatramo neprijateljima. Nagovaram svoje da nastavimo dalje prema Ceskoj, dok moj otac smatra da smo sigurni tu gdje jesmo. Od brata mi stize vijest da je njegov najbolji prijatelj najvjerovatnije strijeljan negdje u Travniku
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Sanjala sam da gledam vijesti i da na njima javljaju da je Ronaldo izvrsio samoubistvo...
Sanjala sam neki automobil sav od zlata kako juri ulicom. Cak mu je i sofersajbna bila sva od zlata.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da baka budi brata i mene da ustanemo i da nam je spremila dorucak. Mi ustajemo, tamo nas ceka neka supa u vrlo malim tanjirima (baka je uvijek servirala u velikim) i daje nam po cokoladu, koju odmah jedemo, prije supe. Ja se cudim sto je pogodila cokoladu koju volim, no pokusavam da joj dokazem da nemam vremena za dorucak, da zurim. Pogledam na sat i na moje oci se vrijeme sa 7:30 promijeni naglo na 10:00 i ja shvacam da kasnim. Tu sam se probudla.
Ne znam da li je sinoć ali sam sanjala mene i njega u nekoj ljubavnoj uzajamnosti. Više je ličilo na dodirivanje duša nego na seks. Prvi put u životu sanjala sam da imam seks sa bilo kim... Nikad ranije nisam imala takve snove, možda jednom ili dvaput ali ne sa konkretnom osobom niti licem ... niti je bilo nežnosti. Svašta i od mene ...
Ivana_- Ugledni forumaš
Strana 5 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 5 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu