Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta ste sinoć sanjali?

+18
ThePoet
Dora_Mar
ms.k
pahuljica
Nymphadora
polly88
Miloš_88
Eurinome
Ika
Troja
enigma_
ces@ric@
Still_dreaming
chegirl
Mima
f-lady
Catwoman
nexstosic
22 posters

Strana 3 od 7 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Ići dole

Šta ste sinoć sanjali? - Page 3 Empty Re: Šta ste sinoć sanjali?

Počalji od Still_dreaming Pon Maj 14, 2012 10:35 am

Nisam sinoć, ali kod popodnevne dremke koju od skoro praktikujem, jer sam shvatio da mi prija...

Ništa konkretno nisam sanjao, nego sam kroz polusan očekivao zagrljaj i video lice i osećao poljupce i onda se razočaravao kad bih shvatio da je to san. Koliko nam je siromašan jezik. Ne umem to da opišem. Otimao sam uzdah samom sebi, na trenutke misleći da otimam drugom. Svakih pet minuta radost, svaka 2 minuta razočarenje.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Miloš_88 Sre Maj 16, 2012 10:58 pm

Ne znam šta mi je bilo. Sanjao sam jedno 10ak raznih i nepovezanih stvari koje sam sad zaboravio :O Jedna od njih je da sviram gitaru u nekom bendu i da nas nsimaju, druga stvar je da nemam na raspolaganju kameru koja mi treba za psao :O i tako razne neke nebuloze Surprised :krstivoje:
Miloš_88
Miloš_88
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3461
Muški Škorpija Godina : 36
Datum upisa : 22.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pahuljica Čet Maj 24, 2012 8:20 pm

Već neko vreme, ma svaki drugi dan, kada spavam u domu, ja imam strasne košmare. Sanjala sam da sam premeštena u neki drugi dom, koji je kao hotel, ne znam ni portire, ma nikog, neki mrak, kiša. Onda neki drugi san kog se već ne sećam, samo znam da su u njemu umrli moj brat pa onda i otac. Užas, nadam se da to neće utiati na ostatak mog dana. Baš sam loše sada.
pahuljica
pahuljica
Zaslužni član
Zaslužni član

Broj poruka : 1675
Ženski Bik Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Maj 24, 2012 8:33 pm

Da je drugarica iz razreda rekla da bih ja mogla biti glumica. Lijep san. Kamo srece da je stvarnost isto tako lijepa.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Miloš_88 Čet Maj 24, 2012 8:43 pm

Sanjao sam da se moj najbolji drug ljubio sa pivšom devojkom, a sadašnja devojka mu je na terasi :O i to sve kod mene u stanu :krstivoje:
Miloš_88
Miloš_88
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3461
Muški Škorpija Godina : 36
Datum upisa : 22.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Sub Jun 09, 2012 10:51 am

Ovo nije bilo sinoć, već pre par noći. Pokušavam da zaboravim taj san, al nikako ne ide.
Sanjala sam jednu devojku iz komšiluka, koja je sada na nekom lekarskom ispitivanju jer je pala je par puta u nesvet.
U snu je imala prelepu haljinu, plave boje, nasmejana i srećna je,a mi (nas desetak) joj aplaudiramo.
Samo njena majka joj nije aplaudirala.
Povod za aplauz je bio nešto oko faksa, da l dipolomski ili neki teži ispit, ne sećam se, sećam se da smo bili u nekoj takvoj ustanovi.
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Sre Feb 06, 2013 12:07 am

Od jutros sam zbunjena od sna :krstivoje:

Sanjala sam da se udajem i da sam u venčanici i to u ovim godinama.
Svadbu svoju sam sanjala, samo se ne sećam ko je mladoženja, Vilotića nema u snu :jj:
Deca su tu, Mrvica je tu, mnogi gosti, šator :krstivoje: muzika i ja u belom.
Sve se to dešava u Miloševcu, čak i u njihovom dvorištu je ta "moja svadba"

Podhitno moram da ih nazovem da čujem kako su.
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Feb 06, 2013 1:37 am

Sanjala sam svoju omiljenu tetku. Bila je u sobi sa svojim suprugom (koji je nedavno preminuo). Ja sam pokusala da udjem u sobu, i naletila na nju kako stoji gola. Skupila se, ali sam ja primijetila da nema grudi, ocigledno je operisala rak dojki, pa su joj grudi odstranjene. (to se nije desilo u stvarnosti) Tetak me je zamolio da izadjem iz sobe dok se ona ne obuce.

Ruzan san.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sub Feb 16, 2013 12:05 am

Ja sam sinoc odsanjala cijeli film :D

Ja kao zivim u malom mjestu u velikoj kuci sa svojima. U tom malom mjestu treba da se otvori fabrika, svi su zbog toga uzbudjeni, vjerujuci da ce tako biti posla za sve. Jedino nas prvi komsija, neki naucnik ne vjeruje. On, naime, prati tu firmu odavno i vjeruje da oni ustvari svojim hemikalijama iz te fabrike truju ljude. On napravi vakcinu protiv toga, nakon sto mu ne podje za rukom da dobije podrsku vecine i da zabrane gradjenje fabrike. Moja prodica je jedina uz njega, ali ne u potpunosti. Moj deda, koji na samrti lezi u krevetu nam govori da trebamo slusati komsiju i da ta fabrika nije nikakvo dobro. Moj najmladji brat ga poslusa i u neka doba mi priznaje da je primio vakcinu koju je napravio komsija. Svi u mojoj porodici, prihvacamo ideju o dobroj fabrici i ludom komsiji, sem mog najmladjeg brata, koji sa komsijinom kcerkom ide na motoru i pokusava upozoriti ostale i natjerati ih da se vakcinisu. Fabrika se otvara i prvih dana svi su super sto pobija sve komsijine argumente. Maceha, tata i ja odlucimo prosetati do te fabrike. Na putu tamo srecemo dedinog brata, vrlo blijedog. On nam kaze da je to V. (u pravom zivotu njegova nevjencana supruga), pokazujuci na les koji je lezao ispred nas i oko kog se okupio svijet. Mi ga pitamo je li bila bolesna, sta joj se desilo. On kaze da nije, bila je zdravija od njega, samo su prosetali do fabrike i u povratku se samo srusila mrtva. Nas troje se pogledamo u nevjerici. Maceha odluci povesti dedinog brata kod nas da se malo smiri. Tata joj kaze da cemo i mi brzo za njima, samo da vidi mozemo li sta saznati. Kad oni odu odjednom na tom puteljku do fabrike ljudi samo pocnu padati mrtvi. Ja se okrenem prema ocu sokirana da je istina, gledajuci u komsiju koji, je isto bio tu. U tom trenutku i moj otac se srusi. Komsija mi vikne da trcim kuci, kuci sam sigurna (on je valjda dezinfikovao preko mog mladjeg brata tu kucu). Najprije necu, ali onda potrcim u suzama, dok ljud i dalje jedan za drugim padaju mrtvi. Uletim u kucu, maceha me pogleda tuzno, znaci komsija je bio u pravu. Samo joj klimne i udjem kod dede u sobu. Njemu jedinom kazem da je tata mrtav. deda me samo zagrli. Tad pocinju kucati na vrata razni ljudi, trazeci skloniste kod nas. Najprije oklijevam, posto su nas svojevremeno nazivali ludjacima, a onda ih pustam jednog za drugim. Neka zena pokusa samo ostaviti svoje malo dijete, posto ju je bilo sramota sta je sve o nama govorila, no ja joj pokazem da udje i ona i njeno starije dijete. Tad vidim mladjeg brata i komsijinu kcerku kako se spremaju da idu na motoru. Govorim mu da je opasno, ali mi on namigne da je vakcinisan, jesam li zaboravila? Njih dvoje odlaze, ja bacim pogled na komsijin prozor, gdje je on stajao i gledao sve. I zatvorim vrata kuce nakon sto su svi usli.

THE END :D

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Feb 24, 2013 9:44 pm

Nisam sinoc, ali neko vece sanjah svoju pokojnu baku kako je ziva i kako se odlicno osjeca. U tom snu sam se skrivala u nekakvom dvoristu - basti/vocnjaku, ali nikako nisam znala zasto i od koga. Cudan san.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Mar 22, 2013 11:37 am

Da sam zaboravila ponijeti novac, pa sam posudjivala od kolege sa posla. Poslije mi se u nekoj šumici zemlja na nekoj padini odronila pod nogama.

Nadam se da nije neko predvidjanje!
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Mar 28, 2013 7:02 am

Jao, imala sam grozne snove sinoć. Sanjala sam da me je neko koga znam seksualno zlostavljao. Prvo sam pokušala da ga odgurnem od sebe, a onda sam zgrabila makaze i pokušala da ih zarijem u napadačeve oči.

Ružan, vrlo ružan san.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Čet Maj 30, 2013 2:57 pm

.. paaa i nije bilo sinoć već juče oko podneva (valjda) ili možda nešto ranije (ko će ga znati imajući u vidu da sam se probudila oko 2 poslijepodne) .. možda je ovo više za onu temu sna koji ostavlja utisak .. ali nešto sam lijena da je sad pretražujem .. elem .. skočila sam [u stilu Džejmsa Blanta (spot za pjesmu "you're beautiful")] u duboku bez dna vodu sa neke enormne visine ali ne sama nego držeći se za ruke sa nekih šest sedam ljudi (što poznatih što nepoznatih) i isplivala na površinu .. može biti da sam se na milisekund premišljala da l' da skočim ali neki manijak odluči umjesto nas da skačemo i tako skočili .. i bilo je totalno kul .. za divno čudno uopšte me strah bilo nije paa možda na pikosekund (jeste) ali je brzo prošao .. ma totalno kul san .. :D
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 3752
Ženski Datum upisa : 20.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Jun 06, 2013 9:19 am

...da sam pozvana da provedem vrijeme u kući u švajcarskim Alpima. Taman da odem kad se probudih. :D
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Jul 14, 2013 8:39 pm

Sanjala sam da imam dva ispita da polazem i da uopste ne znam gradivo. Bas sam se dobro iznervirala zbog toga.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Jul 22, 2013 12:50 am

Sanjala sam neke čudne zombije/vampire. Taman sam htjela da o tome prokomentarišem sa jednim računovodjom sa kojim radim o tome kad se i njegovo lice izobličilo, te se i on pretvorio u jednog od njih. Probudila sam se uz krik.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Jul 25, 2013 8:41 pm

Sanjala sam uzasan san. Jela sam nesto sto je vrlo cudno izgledalo, a onda se moj "zalogaj" poceo batrgati u mojim ustima jer je bio ziv, pa sam ga izvadila. Bila su to neka cudna bica kakva nikada nisam vidjela u stvarnosti. Fuj!
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Ned Avg 04, 2013 6:40 am

Ono malo što sam spavala (bolje da nisam) sanjala sam neko groblje.Užasan san, uznemirena sam ustala :( 
Vilotić me kao smirivao i naravno iznervirao me beat
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ika Ned Avg 04, 2013 11:47 am

Bilo bi super da za promenu počnem da sanjam nešto lepo, po ne znam koji put sanjam isti san koji se može i vizuelno dočarati.

Napolju je mrak, u jednom trenutku ljudi počinju da beže, nastaje haos dok se na vedrom nebu vidi užarena lopta koja je sve bliže i bliže. nestaje iza horizonta i onda bummm. Jaka svetlost, vatra i kamenje izdižu se u nebo. Ja trčim ka svojim najbližima da ih zagrlim i kako stignem do njih sledi budjenje. Možda je to neki uticaj nesvesnog, možda posledica mog interesovanja za astronomijom, ne znam. Ali s vremena na vreme sanjam taj isti san...

Ika
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 4253
Muški Lav Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ika Pet Avg 09, 2013 12:09 pm

Sećam se dela gde gasim cigaretu sebi na ruci i govorim drugarici: "Eto, vidiš da ništa ne boli."
Bilo bi super kada bismo imali nekoga ko se bavi tumačenjem snova, ali pravim tumačenjem snova povezanih sa psihologijom. Da nam objasni tačnije šta oni znače. Jedino što znam, a što je povezano sa tumačenjem snova u psihologiji jeste da su to produkti nesvesnog koji se javljaju u drugom, neprepoznatljivom obliku. Zato mislim da bi bilo super kada bi nam te oblike neko preveo i pojasnio njihova značenja. :)

Ika
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 4253
Muški Lav Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Avg 11, 2013 9:33 pm

Sanjala sam svoju pokojnu baku. Sjedile smo i pricale i onda je ona nestala. Trazila sam je prvo u stanu, pa onda u komsiluku. Taman sam se sjetila da je ona u stvari umrla kada sam se probudila.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pon Dec 23, 2013 9:21 am

Sinoc sam sanjala nekakve miseve, kao pojavili su se u stanu u velikim kolicinama... jezivo...

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Jan 16, 2014 9:11 pm

Sanjala sam da su mi i zubi i jezik protruli. Uzas jedan!
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Pet Jan 17, 2014 2:29 am

Snijeg. :D
Prvo sam na TV-u čula da će padati snijeg, a onda sam se u sljedećem trenutku našla na nekoj očišćenoj stazici, a sve oko mene bilo je bijelo i bila sam presretna.

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Pet Jan 17, 2014 11:09 am

Da pravim puding  :blabla: 
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 7 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu