Šta ste sinoć sanjali?
+18
ThePoet
Dora_Mar
ms.k
pahuljica
Nymphadora
polly88
Miloš_88
Eurinome
Ika
Troja
enigma_
ces@ric@
Still_dreaming
chegirl
Mima
f-lady
Catwoman
nexstosic
22 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 6 od 7
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Šta ste sinoć sanjali?
Joj, sanjala sam užasni horor bejbi! Da sam rodila trojke, a da sam pre toga imala jedno dete već! Auuuu...
A odmah potom sam popodne zaspala i sanjala sam da je pao sneg u sred proleća i da je ravan, nežan i svetlucav i da ga kroz prozor posmatram s čuđenjem.
A odmah potom sam popodne zaspala i sanjala sam da je pao sneg u sred proleća i da je ravan, nežan i svetlucav i da ga kroz prozor posmatram s čuđenjem.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Sanjala sam da jedem lignje i onda se najednom u zdjeli iz koje sam jela pojavio živa hobotnica sa ogromnim okom nasred glave. Kretala se i mene je uhvatila panika. U to sam se probudila.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Nisam sinoc nego preksinoc, ali juce ne stigoh da pisem.
Sanjala sam da sam za stolom sa nekoliko ljudi. Ispred nas bilo je pecenje, a oko njega omotana neka relativno sitna zmija. Neko od ljudi oko mene poce sijeci pecenje sa omotanom zmijom, I u to se njena glava jako poveca, skliznu sa pecenja I ode u dnevnu sobu. San se zavrsio tako sto je zmija lezala na sred sobe, a mi skupljali hrabrost da je se nekako rijesimo.
Grozan san.
Sanjala sam da sam za stolom sa nekoliko ljudi. Ispred nas bilo je pecenje, a oko njega omotana neka relativno sitna zmija. Neko od ljudi oko mene poce sijeci pecenje sa omotanom zmijom, I u to se njena glava jako poveca, skliznu sa pecenja I ode u dnevnu sobu. San se zavrsio tako sto je zmija lezala na sred sobe, a mi skupljali hrabrost da je se nekako rijesimo.
Grozan san.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da sjedim na nekoj prljavoj posteljini i sve se čudim od čega je prljava. Onda sam vidjela oko sebe vampire kako napadaju ljude i pomislila da je to razlog što je posteljina umrljana. Probudila sam se prije nego su mene napali.
Troja- Legendarni član
Sinoc sam sanjala da hodam ulicom sa jos dvoje ljudi i da me neki huligan poceo napadati. Stalno mi je prilazio i pokusavao da me pocupa za kosu. Ja sam se izmicala i u neka doba pocela da zovem u pomoc na sav glas. Niko me nije cuo.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da sam nasla izraslinu na desnoj dojci. Probudila sam i sebe i supruga vicuci. Nekoliko minuta bila sam u takvom strahu da sam se opipavala da provjerim ima li sta.
Izem ti sve bolesti ovog svijeta! Zasto takve gadosti uopste moraju da postoje?
Izem ti sve bolesti ovog svijeta! Zasto takve gadosti uopste moraju da postoje?
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da mi je zubar izvadio zub i da sam na njemu vidjela kvar velicine zrna rize i da sam pomislila da se to desilo jer koristim bombone koje u sebi sadrze secer.
To mi je jedan od velikih strahova - da ce mi se zbog tih bombona poceti kvariti zubi.
To mi je jedan od velikih strahova - da ce mi se zbog tih bombona poceti kvariti zubi.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da jedem neko prelijepo meso spremljeno u sosu uz prilog od riže. Takvo nešto jela sam samo kod kuće kad sam bila klinka. Divan san.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da smo mama i ja posvojile dijete. Imam osjećaj da sam se cijelu noć mučila s istim snom, a problem je bio što se zapravo nismo mogle dogovoriti čije će dijete biti - njeno ili moje. Sjećam se da je bila djevojčica i da sam se prijepodne uvijek ja brinula o njoj jer je mama radila pa sam zato smatrala da bi dijete trebalo biti moje.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Sanjala sam da imam dugu, tamnu i kovrdzavu kosu. Stavih neki sampon na nju i ona se momentalno ispravi i postade tamno plava i kao isfenirana. Lijep san.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da je moja firma postigla neki fenomenalan uspjeh, a da ja pojma nisam imala kako smo to uspjeli. Posmatrala sam kolege kako ponosno hodaju ispred reportera koji su ih snimali I neko mi je govorio da otvaramo nove kancelarije po Londonu. Pitali su me da li bih zeljela preci u novu kancelariju, a ja rekoh da bih zeljela ostati u ovoj u kojoj sam sada.
Lijep san.
Lijep san.
Troja- Legendarni član
Išla sam kući s nekog rođendana, i to na rolama. Vozila sam se nekim jako dugačkim šetalištem kad se blizu mene stvorilo nekoliko momaka. Onaj koji mi se najviše približio bio je na skejtu i pokazao mi je da ima nož. Toliko sam se uplašila, da sam vozila najbrže što sam mogla, skretala sam u neke uličice samo kako bih mu pobjegla i na kraju sam se našla u poznatom dijelu grada i znala sam da sam blizu kuće. Na taj osjećaj sigurnosti sam se probudila.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Sinoć sam sanjao nešto za šta imam osećaj da sam već ranije sanjao, ne znam zbog čega. Naime, ja sam na nekoj čudnoj poljani sa puno bregova (liči na prirodni skejt park) i svi tu nešto radimo. Međutim, ubrzo shvatam da su svi oko mene likovi iz crtanog filma i to ni manje ni više iz Simpsonovih! U jednom trenutku Bart padne i polomi nogu, ja se prebacim na neki zid koji gleda na izvesni parking i tu pričam sa... Lisom Simpson o smislu života, o nepravdi. Pričamo na engleskom sve vreme. Odjednom, ispred nas dolaze predstavnici IKEA-e, za koje mi kažemo da su globalisti i da uništavaju sve. Kad njihov predstavnik krene da govori okupljenoj gomili o svojoj kompaniji (a čovek se inače kao zove Ragnar), Lisa i ja krenemo da protestujemo. Prisutni nas svi mrze i ja odjednom krenem da joj pričam na srpskom i predstavljam se kao tajni agent.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Sanjala sam da me neko sisa. U pocetku je frizura bila fantasticna i ja sam bila nacisto odusevljena. Uto ta osoba poce da mi otkida ogromne pramenove kose bez ikakvog reda i smisla i mene uhvati panika. Poceh da dozivam supruga i kako sam se okrenula tako kroz prozor ugledah kako ulicom prolazi vjestica zastrasujuceg izgleda. Kako je vjestica pocela da okrece glavu prema meni tako sam ja pocinjala da budem ispunjena neizrecivim uzasom i da jecim. Uto me suprug uhvatio za ruku i probudio.
Ruzan san.
Ruzan san.
Troja- Legendarni član
Smak svijeta. Zapravo sam osjećala neki spokoj, a ne strah. Bili smo u kući u kojoj sam odrasla, u spavaćoj sobi tata i brat, a u mojoj sobi mama i ja. Nas dvije smo sjedile na foteljama i bile potpuno mirne, još sam gledala na sat jer su najavili i točno vrijeme kada će se to dogoditi.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
Sanjala sam da gledam televiziju sa Davidom Beckhamom.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da pjevam S.O.S. od grupe ABBA i da sam toliko lijepo pjevala da su mi ponudili ugovor za snimanje ploce. Pred samo budjenje taj san se poceo pretvarati u nocnu moru tako sto se cvrsta povrsina zida pocela osipati.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam rat. Pucali su iz aviona na ljude na zemlji medju kojima sam I ja bila. Kako se avion udaljio ja izadjoh na neku ledinu da zapalim cigaretu.
Troja- Legendarni član
Sinoc sam sanjala da je suprug ostetio, gotovo prelomio na pola, kreditnu karticu noseci je u dzepu farmerki. Jutros mi je, iz nekog posve nepoznatog razloga, banka odbila autorizovati placanje dvijema novim kreditnim karticama koje sam dobila kao zamjenu za one koje su isticale. Spooky!
Noc ranije sanjala sam da se srusio Ajfelov toranj. Nekako je lagano pao, bez treska i prasine, i ja sam se osjecala vise zbunjeno, nego uplaseno.
Noc ranije sanjala sam da se srusio Ajfelov toranj. Nekako je lagano pao, bez treska i prasine, i ja sam se osjecala vise zbunjeno, nego uplaseno.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da sam skocila u ponor sa jako velike visine. Kada sam se nasla na dnu pocela sam da zagledam kakva je to povrsina na koju sam pala. Vidjela sam da je voda, ali dosta plitka, te se poceh cuditi sto se uopste nisam povrijedila niti osjetila ikakvu bol. U to sam se probudila.
Noc kasnije sanjala sam snove ispunjene vrlo jakim mirisima. Prvo sam osjetila vrlo jak miris paljevine. Nigdje nije bilo pozara. U to se poceo siriti neki drugi meni odnekud znan I divan miris. Zakljucila sam da je to miris kolaca, ali nisam bila sigurna da li je miris koji sam osjecala bila vanilla ili nesto drugo.
Noc kasnije sanjala sam snove ispunjene vrlo jakim mirisima. Prvo sam osjetila vrlo jak miris paljevine. Nigdje nije bilo pozara. U to se poceo siriti neki drugi meni odnekud znan I divan miris. Zakljucila sam da je to miris kolaca, ali nisam bila sigurna da li je miris koji sam osjecala bila vanilla ili nesto drugo.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam vrlo neobican san.
Sanjala sam da me neko progoni. Krila sam se na nekoj padini obrasloj travom i sa zasadjenim drvecem. Kada su se progonitelji priblizili razmisljala sam kako da ih izbjegnem. Sjetila sam se da sam prije mogla da letim i pokusala sam, ali mi nije bas previse islo za rukom. Uhvatili su me i odveli u neku samoposlugu. Ostavili su me samu na trenutak i ja sam ispruzila ruke i iz mojih ruku se pocela izlijevati neka zuta masa koja se potom formirala u picu. U to je zena koja je stajala na obliznjoj kasi pogledala u mene, zgrabila picu (koja je sada nekim cudom bila i zapakovana) i udarila po glavi jednog od progonitelja i rekla: "Pa vi ste uhapsili psa, i to psa koji stvara pice". U to sam vidjela sebe - izgledala sam kao neki veliki plisani pas - i probudila se.
Sanjala sam da me neko progoni. Krila sam se na nekoj padini obrasloj travom i sa zasadjenim drvecem. Kada su se progonitelji priblizili razmisljala sam kako da ih izbjegnem. Sjetila sam se da sam prije mogla da letim i pokusala sam, ali mi nije bas previse islo za rukom. Uhvatili su me i odveli u neku samoposlugu. Ostavili su me samu na trenutak i ja sam ispruzila ruke i iz mojih ruku se pocela izlijevati neka zuta masa koja se potom formirala u picu. U to je zena koja je stajala na obliznjoj kasi pogledala u mene, zgrabila picu (koja je sada nekim cudom bila i zapakovana) i udarila po glavi jednog od progonitelja i rekla: "Pa vi ste uhapsili psa, i to psa koji stvara pice". U to sam vidjela sebe - izgledala sam kao neki veliki plisani pas - i probudila se.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da sjedim u nekoj kafani/restoranu sa dvoje bivsih kolega sa posla i mamom. Bili smo se rastrkali po raznim stolovima, te smo samo ja i kolega sjedili za istim stolom. Moja mama je pocela da pjeva "Etidu" Korni grupe i zaista je divno pjevala. Ja prokomentarisah kako je ironicno sto melodija zvuci tako romanticno. Kolega rece: "A tekst nije?" na sta ga ja razuvjerih da je i tekst divan.
Iz nekog razloga pokusavala sam da skrenem paznju koleginice koja je nesto dalje sjedila na moju mamu i njeno pjevanje. Nije mi bas jasno zasto, jer sam o toj osobi uvijek imala vrlo lose misljenje. Cudan san.
Iz nekog razloga pokusavala sam da skrenem paznju koleginice koja je nesto dalje sjedila na moju mamu i njeno pjevanje. Nije mi bas jasno zasto, jer sam o toj osobi uvijek imala vrlo lose misljenje. Cudan san.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da sam u nekom selu i da su svi zitelji osim mene neke kaludjerice. Onda se najednom selo ispraznilo i ja sam ostala sama. Odnekud sam znala da su drugi zitelji pobjegli jer je neko trebao da dodje da nas sve pobije. Lutala sam sama selom, a onda sam sjela da radim. Cudan san.
Troja- Legendarni član
I sinoc sanjah lose snove. Neka budala je izmislila da riba moruna (nalik zmiji) svojim ugrizom odsjeca nokte. Pruzih prst, moruna odgrize nokat I ja ostah zgadjena neravno otkinutim noktom. Htjedoh da odem, a na to moruna skoci razjapljenih usta prema mom licu. Probudih se vicuci.
Troja- Legendarni član
Sanjala sam da smo se vratili na Kubu, ali u drugu sobu i da se nismo javili na poslu, nego samo 'zbrisali' u toplije krajeve dok ne prodje ova zima. Ipak, ja nisam bila raspolozena, vec sam razmisljala kako cu dobiti otkaz i kako cu platiti sve troskove kad se vratim u maju
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 6 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu