Šta biste radili kad bi...
+22
male
Nelly
Miloš_88
OčiBojeFronta
Troja
Teixos
Eurinome
enigma_
pahuljica
Ika
amaranth
Ubica_mekog_srca
Nymphadora
Dora_Mar
chegirl
Liza_N.
Catwoman
Mima
f-lady
ces@ric@
nexstosic
Still_dreaming
26 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 4 od 12
Strana 4 od 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Šta biste radili kad bi...
Rekla bih istinu. Ona će povrediti momentalno određenim intenzitetom. Laž je samo uljuljkivanje u sugirnost i ima svoj rok trajanja.
...kada biste se identifikovali sa svojim radom i kritiku istog posmatrali isuviše lično?
...kada biste se identifikovali sa svojim radom i kritiku istog posmatrali isuviše lično?
OčiBojeFronta- Novajlija
- Broj poruka : 4
Datum upisa : 28.09.2011
Pogodilo bi me, ali bih više gledao na to ko je osoba koja mi daje kritiku, da li je dovoljno stručna za nju. Jedna kritika ili više njih ne bi moglo da me zaustavi u ispoljavanju sebe.
...kada biste saznali da osoba kojoj najviše verujete radi mnoge stvari iza vaših leđa?
...kada biste saznali da osoba kojoj najviše verujete radi mnoge stvari iza vaših leđa?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Jako bi me pogodilo i ta osoba bi bila precrtana u mom spisku prijatelja zauvek.
...kada bi bili nesigurni u funkcionisanju svoje veze u praksi...?
...kada bi bili nesigurni u funkcionisanju svoje veze u praksi...?
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
Ako ne bih video mogućnost da će se to popraviti u budućnosti, prekinuo bih pre nego što postane ozbiljnije i teže.
...kada biste se jednog jutra probudili i shvatili da su svi ljudi promenili pol osim vas? Svi vas i dalje znaju i ponašaju se kao da ste u istim odnosima, ali ih vi ne prepoznajete.
...kada biste se jednog jutra probudili i shvatili da su svi ljudi promenili pol osim vas? Svi vas i dalje znaju i ponašaju se kao da ste u istim odnosima, ali ih vi ne prepoznajete.
Amor fati
Live today
Osjecala bih se izgubljeno, ali ne bih i ja mijenjala pol.
...kada biste jako zeljeli da prestanete da pusite, ali vam razni pokusaji uvijek zavrse porazom?
...kada biste jako zeljeli da prestanete da pusite, ali vam razni pokusaji uvijek zavrse porazom?
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Zasto bih zeljela uopste?Ionako cu umrijeti od necega, i svejedno mi je hoce li to biti rak pluca ili nesto drugo.
...izgubili sjecanje na zadnjih 10 godina zivota?
...izgubili sjecanje na zadnjih 10 godina zivota?
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010
To bi mi cak mozda i prijalo zbog nekih stvari. Uglavnom bih se drzala brata da me upozori na glavne stvari koje su se desavale, jer on zna sve o meni...
Off topic
Sto se tice prestanka pusenja, ne prestaje se pusiti samo zbog mogucnosti raka pluca. Moze to biti iz financijskih razloga (cigarete su sve skuplje i skuplje), zbog mirisa, ugorzavanja okoline (pod ovim najvise mislim na najblize nepusace), meni kao nepusacu je jako smetalo kad sam imala momka pusaca, zbog zadaha, koji nisam podnosila... Troja, nemoj ovo, molim te, shvatiti kao napad...
...kad bi saznali da vam se partner drogira?
Off topic
Sto se tice prestanka pusenja, ne prestaje se pusiti samo zbog mogucnosti raka pluca. Moze to biti iz financijskih razloga (cigarete su sve skuplje i skuplje), zbog mirisa, ugorzavanja okoline (pod ovim najvise mislim na najblize nepusace), meni kao nepusacu je jako smetalo kad sam imala momka pusaca, zbog zadaha, koji nisam podnosila... Troja, nemoj ovo, molim te, shvatiti kao napad...
...kad bi saznali da vam se partner drogira?
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Popričala bih sa njim, potrudila se da mu pomognem.
...kad bi morali zauvek da napustite svoju zemlju?
...kad bi morali zauvek da napustite svoju zemlju?
Nelly- Profi
- Broj poruka : 362
Datum upisa : 06.01.2011
Proputovala bih je uzduž i popreko, probala da vidim sve što me je oduvek zanimalo.
...kad biste našli na ulici 100 000 evra?
...kad biste našli na ulici 100 000 evra?
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Bila nevjerovatno sretna! Salu na stranu, ako bi pare imale neku oznaku kome pripadaju svakako bih ih vratila (i, posteno receno, nadala se da ce mi dati neku malu nagradu za to). Ako ne bi bilo nikakve oznake pripadnosti, ne bih cula da je nesto opljackano i slicno onda bih ih sa zadovoljstvom zadrzala i ne bih se vise brinula o tome kakav ce mi zivot biti kada se penzionisem.
...kada bi vam i neke obicne stvari iz zivota izazivale fobije?
...kada bi vam i neke obicne stvari iz zivota izazivale fobije?
Troja- Legendarni član
Pokusala da se izborim sa njima.Ne bih mogla da zivim sa strahom.
...kad bi birali izmedju ljubavi i ponosa?
...kad bi birali izmedju ljubavi i ponosa?
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Datum upisa : 09.03.2010
Zavisi od toga da li se radi o gaženju principa ili nečemu sitnom. Gaženje principa zbog ljubavi ne čini dobro. Trebalo bi da se ljubav prilagodi principima, jer osoba koja izgubi sebe, ne može voleti kako treba ni drugu osobu. Birao bih ljubav, do granica izdržljivosti.
...kada bistebili nepravedno osuđeni i smešteni u zatvor?
...kada bistebili nepravedno osuđeni i smešteni u zatvor?
Amor fati
Live today
Pokusala bih da i iz zatvora i dalje ganjam pravdu i pokusam da nadjem nacina da izadjem iz njega. Pokusala bih da ne klonem duhom i ne dozvolim da me to iskustvo slomi.
...kada biste saznali da vas partner vara sa najboljom prijateljicom?
...kada biste saznali da vas partner vara sa najboljom prijateljicom?
Troja- Legendarni član
Najpre ne bi poverovala i mislim da bi na tome ostalo.
Kad bi mi on sam rekao, sad bi se razišli bez razmišljanja.
Kad bi Vam bliska rođaka priznala da radja dete koje nije zanela sa mužem?
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Pitao bih je ko je otac. Ako se seća...
Kad bi čuli da je komšiji crkla krava?
Kad bi čuli da je komšiji crkla krava?
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Otišla da mu izjavim saučešće
Kad bi ste morali da birate između posla koji volite, a gdje zarada nije velika i posla koji ne volite ali je zato zarada velika?
Kad bi ste morali da birate između posla koji volite, a gdje zarada nije velika i posla koji ne volite ali je zato zarada velika?
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Datum upisa : 17.12.2010
Meni se cini da bi, u idealnom svijetu, najpametnije bilo raditi jedno vrijeme taj dobro placeni posao dok malo zaradis i ustedis para, pa poslije otici i raditi posao koji volis. U praksi, ja sam odlucila da vise volim da radim za svoju firmu i za manje pare kada su mi smanjili broj radnih dana, nego da odem u neku drugu firmu gdje bih mogla vise zaraditi ali i biti manje zadovoljna nacinom rada ili odnosima sa ostalim osobljem.
Sta biste radili kada bi imali neku manu koja se moze korigovati operacijom koja bi vas kostala gotovo citavu vasu ustedjevinu?
Sta biste radili kada bi imali neku manu koja se moze korigovati operacijom koja bi vas kostala gotovo citavu vasu ustedjevinu?
Troja- Legendarni član
Apsolutno ništa.
To sam ja i tačka.
Možda ovako razmišljam zbog godina, ali ni kao mlada nikada mi nije palo na pamet da idem na neke hiruške zahvate, eto da bi bila lepša.Možda što nemam te anomalije, pa tako razmišljam oduvek.
...kad bi Vam komšinica stajla stalno ispred vrata i prisluškivala šta se priča kod Vas u stanu?
To sam ja i tačka.
Možda ovako razmišljam zbog godina, ali ni kao mlada nikada mi nije palo na pamet da idem na neke hiruške zahvate, eto da bi bila lepša.Možda što nemam te anomalije, pa tako razmišljam oduvek.
...kad bi Vam komšinica stajla stalno ispred vrata i prisluškivala šta se priča kod Vas u stanu?
enigma_- Veteran
Stao bih pored vrata kad znam da je tu i glasno je izgovarao kako ona to radi i osudio je zbog toga.
...kada bi vam roditelji zabranili da se viđate sa nekim zato što su oni u lošim odnosima sa roditeljima te osobe?
Amor fati
Live today
Nemaju pravo da određuju moje društvo samo zato što se oni ne slažu sa njima. Posebno ako meni ništa loše nisu uradili. Nastavio bih da se viđam sa tom osobom-osobama .
...kada biste bili jedina osoba na planeti?
...kada biste bili jedina osoba na planeti?
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Ubio bih se. Nema svrhe biti sam na svetu, smor je
...kada biste našli veću sumu novca?
...kada biste našli veću sumu novca?
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
Vratila bih. Ne bih mogla da živim mirno sa tuđim "prokletim" novcem. Sve što bi se negativno dešavalo oko mene, mislila bih da je zbog tog novca i razbola bih se.
...kad bi Vam zabranjivali Vaš najveći porok?
...kad bi Vam zabranjivali Vaš najveći porok?
enigma_- Veteran
Ne znam. Umem da budem vrlo tvrdoglav i ne volim kad mi neko nešto zabranjuje. Mnogo bi bolji efekat na mene proizvelo objašnjenje i miran razgovor.
...kada biste videli nekog da krade u prodavnici?
...kada biste videli nekog da krade u prodavnici?
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Zapravo, to mi se jednom i desilo. Htjela sam da odem da upozorim prodavačice na lopova, koji je trpao gomilu svilenih odjevnih predmeta u svoju jaknu, ali me je suprug upozorio da to ne radim, da me lopov ne bi udario. Oćutala sam, ali sam se grozno osjećala jer nisam pomogla prodavačicama koje su možda imale problema zbog toga. Jedna od ružnijih uspomena iz mog života.
Šta biste uradili kada biste vidjeli da vam je kasirka naplatila greškom mnogo manje nego što je trebala da naplati?
Šta biste uradili kada biste vidjeli da vam je kasirka naplatila greškom mnogo manje nego što je trebala da naplati?
Troja- Legendarni član
Ako je dobra riba, ukazao bih joj na grešku. Ako je akrep, onda ništa.
Šta biste uradili kada biste videli da komšija sa kojim ste u odličnim odnosima valja drogu?
Šta biste uradili kada biste videli da komšija sa kojim ste u odličnim odnosima valja drogu?
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Strana 4 od 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Šta biste uradili kada se ne biste bojali?
» Koju poznatu ličnost biste voleli da upoznate?
» Šta biste poklonili osobi iznad?
» Šta nikad ne biste oprostili prijatelju?
» U kom vremenu biste voleli da živite?
» Koju poznatu ličnost biste voleli da upoznate?
» Šta biste poklonili osobi iznad?
» Šta nikad ne biste oprostili prijatelju?
» U kom vremenu biste voleli da živite?
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 4 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu