Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kada ste poslednji put uživali u trenutku?

+23
ThePoet
Eurinome
pahuljica
Virginija_Woolf
Liza_N.
dalila
Miloš_88
polly88
Teixos
Nymphadora
Ika
Bult
Nelly
enigma_
Troja
Dora_Mar
Maja
Shadow
amaranth
ces@ric@
zanesena
nexstosic
chegirl
27 posters

Strana 4 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Ići dole

Kada ste poslednji put uživali u trenutku? - Page 4 Empty Re: Kada ste poslednji put uživali u trenutku?

Počalji od Troja Ned Sep 18, 2011 9:00 pm

Na odmoru u Berlinu prije nedelju dana. Bila sam neobicno smirena i zadovoljna, i to se nastavilo jos nekoliko dana po povratku.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Kada ste poslednji put uživali u trenutku? - Page 4 Empty Re: Kada ste poslednji put uživali u trenutku?

Počalji od Still_dreaming Sub Sep 24, 2011 11:59 am

Evo sada... Bez brige o sutra kuckam na forumu.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pahuljica Ned Sep 25, 2011 10:24 am

Sinoć... U svakoj sekundi u njegovom naručju... love
pahuljica
pahuljica
Zaslužni član
Zaslužni član

Broj poruka : 1675
Ženski Bik Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Sep 25, 2011 10:31 am

Sinoc citajuci knjigu o prestanku pusenja bila sam dosla u neko stanje gdje mi se ucinilo da bih zaista mogla lako prestati pusiti. I bila sam sretna... (steta sto se ti trenuci izmjenjuju sa trenucima sumnje)...
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Eurinome Pet Okt 14, 2011 8:14 am

danas.. kada sam sa najboljom drugaricom setala gradom, slikale smo se i smejale.. bas lep dan :)
Eurinome
Eurinome
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1131
Ženski Datum upisa : 15.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od chegirl Pet Okt 14, 2011 10:38 am

Jutros. Sunce posle neprospavane noći, slušalice u ušima, slušam ''Uzalud je budim'' u izvođenju Šerbedžije, prosto sam zaboravila da sam krenula u školu. viannen_39.gif
chegirl
chegirl
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2818
Ženski Devica Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Pet Okt 14, 2011 11:07 am

Noćas. Opustila sam se pored svega....
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Sre Nov 16, 2011 10:52 am

Subota navečer. Brdo Gellert. Pokraj mene dvije najbolje prijateljice. Pogled na osvijetljenu Budimpeštu. Trenutak koji ću pamtiti čitav život. Nešto što se ne može vidjeti na slici. Nešto što se ne može opisati. Nešto što se mora osjetiti i doživjeti.

Gnothi seauton!
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Nov 17, 2011 4:38 am

Danas. Bio je prelijep dan i moja setnja gradom je bila ugodna. Uspjela sam da odolim zlu svoje stare navike, i bas sam sretna i ponosna na sebe.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Nov 19, 2011 7:59 am

Danas sam bas uzivala u citavom danu, a ne samo jednom trenutku. Prvo sam ujutru odgledala dobar film, pa sam izasla na setnju po prelijepom danu. Onda mi je suprug kupio tasnu kakvu sam odavno prizeljkivala (ali bas takvu do detalja!) i sve je to krunisano daljom divnom setnjom i izlaskom. Jedan od dana kada se pune baterije i koji se pamte.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od amaranth Sub Nov 19, 2011 9:18 am

Čini se tako davnim, taj iskričavi trenutak, da ga se gotovo i ne sećam. Bledi...

‎"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth
amaranth
Zaslužni član
Zaslužni član

Broj poruka : 1943
Ženski Škorpija Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Virginija_Woolf Ned Nov 20, 2011 1:13 am

Jedan trenutak od sinoc.Ono sto niposto nije smjelo da se desi,od cega sam bjezala sve vrijeme,sto moze sve da mi iskomplikuje,sto cini da progutam sve svoje rijeci.Kad sam mislila da sam pobjegla,stiglo me je.E taj jedan trenutak je vrijedan svega navedenog.
Virginija_Woolf
Virginija_Woolf
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1030
Ženski Vaga Godina : 31
Datum upisa : 26.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Dec 28, 2011 12:25 pm

Poslednji put sam uzivala u trenutku kada sam sa suprugom setala pustim, ali lijepo okicenim ulicama Londona.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sub Dec 31, 2011 3:11 am

Sinoc, dok smo sklupcani gledali nasu omiljenu emisiju

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Dec 31, 2011 9:57 am

Evo bas sada - pijuckam drugu djus votku, slusam muziku sa televizora koja je vrrlooo vesela, kuckam po Zidu i bas sam, ali bas sretna.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pahuljica Ned Jan 01, 2012 11:21 pm

Sva tri dana na Ceru, svake sekunde... Još uživam... :happy!:
pahuljica
pahuljica
Zaslužni član
Zaslužni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pahuljica Ned Jan 08, 2012 11:19 pm

...juče, sa malim bratom, igrali se u snegu... :jeeeej:
pahuljica
pahuljica
Zaslužni član
Zaslužni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Jan 09, 2012 1:28 am

Za srpski Bozic - bio je prelijep dan i ja i suprug smo se vrlo lijepo proveli kada smo izasli u grad. Samo da je takvih dana sto vise!
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pon Jan 09, 2012 5:17 am

Danas na slavi kod babe. Držao sam šestomesečnu devojčicu i igrao se s njom... :ahda:

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Sre Feb 22, 2012 10:59 am

Sinoć.

Gledala sam tv sa klincima u ćerinoj sobi. Svo troje smo bili u krevetu, pokriveni, samo nam se nosići videli.
Nešto smo se zezali oko naših noseva, merili smo :buahahhaha:
Onda je došao Vilotić sa puta, nismo ni čuli kad je ušao, jer smo se baš smejali, da bi nam on rekao "Buuuuuuuuuuu ja imam najlepši, najmanji nosić" i podelio nam poklončiće, koji su mali i slatki givenheart
Ostao je sa nama u sobi ( to je retkost, jer su sobe dečija privatnost, pa i meni zabranjuje da ulazim tamo, sem kad moram)
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Mar 06, 2012 3:12 am

Poslednji put sam uzivala u trenutku u petak navece kada sam isla da gledam Verdijevu Aidu u Royal Albert Hallu. Sala je bila puno do poslednjeg mjesta. Scenografija i kostimografija su bili vrlo profesionalno uradjeni, a kvalitet muzickih izvodjaca na visokom nivou. Posebno mi se dopalo kada su u toku jedne od tri glavne arije clanovi hora i trubaci dosli i stali u prolaz ispred naseg reda i svirali i pjevali. Vece je stvarno bilo divno i pomoglo mi da se opustim nakon teskog dana na poslu.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Apr 11, 2012 2:43 am

Poslednji put sam uzivala u trenutku jutros dok sam citala novine i cekala na poziv drugarice iz studentskih dana. Nismo se cule godinama i bilo mi je vrlo drago kada mi je majka najavila da ju je srela i da joj se ona povjerila kako vrlo cesto razmislja o meni i zeli da stupi u kontakt. Lijepo je vidjeti da nisi zaboravljen.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pet Apr 20, 2012 1:47 pm

Danas kad sam izašao napolje i video nebo, oblake posle kiše. Kako to opisati?

Poor language it doesn't deserve such treatment

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Sub Apr 21, 2012 9:02 am

Danas :)

Vodala me deca po gradu, gde su oni hteli, kad su platili ono što sam ja uvek plaćala, bilo mi je veoma neprijatno :D
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ika Sub Apr 21, 2012 6:48 pm

Jutros. Izašao sam u dvorište i uhvatio prve jutarnje zrake Sunca i fotografisao sve što sam stigao. Neke od njih su u galeriji naših fotografija. :)

Ika
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 4253
Muški Lav Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu